2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar tabi bu lafın gelişi dört buçuktan beri ayaktayım zaten on ikide uyudu oğlum durum aynen şöyle
Eee eee ee ee deyip duruyorum :)) Saat kactan beri söylüyorum onuda bilmiyorum bir ara ayagimda uyumusum 5 dk gecmedi agladi korktum uyandim :))
Su andada besigin icinde gözler gitmis ama hala direniyor uyu be cocuk uyuda annen kahvalti yapsin :)

Sarıysa yaglı derler birde baa parmagınıb tırnak ustune damlat tırnagndan aşagı hemen kayarsa yagsız zor ınerse yaglı olurmus kalın olur
Yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo süreklide sütü yağlı olanda çıkar derlermişde eskiden bende test edeyim dedim hiç sağmadım da bilmiyorum nasıl görünüyo teşekkürler cvp için

Banada ayda yarım kilo bi kilo arası iyi ideal filan dediler normal bencede ama doktoruna göre değişiyo demekki buda

Ben hiç sağmadım kilo alımı iyi 1100 almış bir ayda ama yüzünde sürekli sivilce gibi şeyler çıkıyo sütü yağlı olanda olur derlermiş de ben sağıcam azcık ama nasıl oldunu bilmediğimden sormak istedim tşkler

Ben de aynen öyle :) pilates topunda hoplayarak uyuttum şu an , tavsiye ederim 2-3 gündür yapıyorum çok hoşuna gidiyor ağlıyorsa susuyor usulca beni dinleyip uyuyor
iyi fikir ama eğer eve pilates topu alırsam eşim iyice Nazi kampı yapar evi spor yapmam için. Takıntılı bi kocam var haftada dört gün spora gider ben de tam tersi oturan Boğa

Sabah az daha uyumayı planlamıştım Hepsi planda kalıyor güya anası planlama mühendisi anasının ağzına tüküren oğlum benim. Yıkadım pakladim oğlumu uyursa İnşallah ben de kahvaltı yapacağım. Babamız sicaklari bahane edip odadan kaçtı zaten.

Bu arada oğlumun saçları kulak arkası hep kepek olmuş banyodan sonra zeytinyağı ile yagladim taradım falan. Bu haftalar aklınızda bulunsun kızlar biz 71 günlük olduk sizin de başlar yakında

Aaa öyle miymiş benim kızda da var ve sinir oluyorum yüzü neden böyle diye, isilik sandım en baştan hatta sütten olur muymuş

Hic gidesim yok kadinlik ne zor seymis ya. Dogum sonrasi neden smear yapmis ki anlamadim arkadasim ?

Kepek mi Konak mı var? Bizim de bugün 50.günümüz, kaşlarında var konak, zeytinyağı yada Hindistan cevizi yağı sürüyorum banyodan önce sonrasında dökülüyor ama ertesi güne gene çıkıyor

Hic gidesim yok kadinlik ne zor seymis ya. Dogum sonrasi neden smear yapmis ki anlamadim arkadasim ?
Bana da yapılacak demişti, rutin uygulama sanırım,
ben birde spiral taktırmayı planlıyorum ondan iyice tırstığımdan erteliyorum

Bana da yapılacak demişti, rutin uygulama sanırım,
ben birde spiral taktırmayı planlıyorum ondan iyice tırstığımdan erteliyorum
Bana spiral istersen 3 ay sonra takilabilir. Bu surede esin korunsun dedi. Nedenini sormadim dusunmedigimden.

Nedenini ben sormadim o da soylemedi. Ama benim işime geldi iyiki yapmis. Benim ailemde herkes kanser erken teşhis hayat kurtarir

Nedenini ben sormadim o da soylemedi. Ama benim işime geldi iyiki yapmis. Benim ailemde herkes kanser erken teşhis hayat kurtarir

Aaa öyle miymiş benim kızda da var ve sinir oluyorum yüzü neden böyle diye, isilik sandım en baştan hatta sütten olur muymuş
Birkaç kişiye sordum benimde canımı sıkıyo nasıl geçer yüzüne ne sürülür die zeytinyağ filan sürdüm bi etki etmedi öyle dediler biri güzel gelişende olur dedi ikisi sütten dedi bende inanmak için test edicem :)))

Kepek mi Konak mı var? Bizim de bugün 50.günümüz, kaşlarında var konak, zeytinyağı yada Hindistan cevizi yağı sürüyorum banyodan önce sonrasında dökülüyor ama ertesi güne gene çıkıyor
Konak bilinmez diye kepek yazmıştım canım. Kaslarinda hep vardı ben de yagladim hep ama dediğin gibi geri geldi hep. Bugün kafasının üst kısmı ve kulak arkalarında da oluşmuş. Sık dişli eski usul tarakla yavaş yavaş taradım bakalım ne olacak

Canım sivilce mi yoksa beyaz iğne ucu kadar ve özellikle burun üzerinde yoğunlaşan şekilde mi

Ya bende iyi vakmadımı acaba diye düşündüm sağa döndürdü sola döndürdğ koydu cekti cihazı gibi oldu çok kısa sürdğ gibi geldi sizinde öylemiydi uzın uzun bakmado bişilere
Tabi canım uzun olacak bişey yokki alette baktı işte kalça başları yerinde mi diye herhalde bir kayıt çıktısı verdi ultrason görüntüsü haydi bitti

Bizimda kaşlarda ve başın ön tarafinda cok az var bugun banyodan önce zeytinyagi sureyim diyorum sonra yikarim.
Kulak arkasida kustugu icin hep orda birikiyor :) orayada sureyim bari zeytinyagini. Tarak sürmeye kiyamam ya su gibi kafasi :-/

Annemde öyle der sivilceli bebege sütün yariyor yagli demekki der :)
Benimki yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…