2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de ıkınmaktan boğazları gıcık yapıyor artık gazı çıkartmak için çok uğraşıyor yat kalk başım döndü vallahi birde emiyor ıkınırken kusuyor , şu gazlar bir bitseydi

Yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo süreklide sütü yağlı olanda çıkar derlermişde eskiden bende test edeyim dedim hiç sağmadım da bilmiyorum nasıl görünüyo teşekkürler cvp için
Benimkinde de var onlar , yağlı derler süt için ama bilmiyorum dediğin gibi sağmadım çıkan kusmuklardan anladığım sadece gerideki sütün daha koyu ve bej rengi olduğu

Kızlar kac dk ve ne sıklıkla sagıyorsunuz ve ne kadar geliyor? Ben yarım saat sagıyorum bazen ama sarı süte ulasamıyorum :) bizim bebiste de sivilceler var etrafı kırmızı ama isilik diye düsünüyorduk biz

Kızlar Konak için zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdükten sonra birkaç dk bekleyin tarayın ve yıkayın çok işe yarıyor, kızımda işe yaramıştı, oğlumda henüz yok olursa yapcam ben de

Bizim saçlar baya uzun canım tarıyorum ben hep o da rahatlıyor galiba çok sakin yatıyor ben tararken. Ben banyodan sonra fark ettim kafasındaki konağı ama yine de taradım. Kulak arkası bu sefer kusmuktan değil çok farklı olmuş kulağının içinde de sarı akıntı vardı akladik pakladik bakalım bu günlük. Allahtan bebem sarışın da kiri belli etmiyor

Bi daha ki banyoda karbonat da yapayım sağol canım. Insallah kocam görmez sürekli dalga geçiyor bu bebeği ne zaman kizartacagiz sürekli yağla Marine ediyorsun diye

Kızlar kanama 40 günden önce kesilirse gusul abdesti alınır mı benım akıntıya döndü ama hala almadım tam icim rahat etmedi cünkü rengi biraz normalden farklı diye

Kızlar kanama 40 günden önce kesilirse gusul abdesti alınır mı benım akıntıya döndü ama hala almadım tam icim rahat etmedi cünkü rengi biraz normalden farklı diye
Lohusalık EN FAZLA 40 gün sürer canım herkesin farklı olabilir Yani kanamanın bitip temiz olman lazım gusül alıp ibadetlerine devam için sadece

Yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo süreklide sütü yağlı olanda çıkar derlermişde eskiden bende test edeyim dedim hiç sağmadım da bilmiyorum nasıl görünüyo teşekkürler cvp için
Bnmki yaglıdr mesela cidden sivilceli yuzu kızımın dogrudr yani

Kızlar yüzündeki hatta başındaki sivilceler normal.sütün yağı ve gazın sıkıntısından tabi bazılarının ki de sıcaktan çıkan şeyler.zamanla geçer.saçlarındaki Konak için acele etmeyin bence.daha kafaları yumuşak.benim diğer çocuklarda olmuştu Konak.bunda olmadı çünkü Üni baby in köpük şampuanını kullanıyorum.bir de her banyodan sonra saçlarını yukarı kaldırıyorum.tek tek inceliyorum.kafasına yapıştırmamaya dikkat ediyorum.saç kafaya yapıştı mı orada Konak oluşuyor.buna dikkat edin.konaklı saç muhakkak dökülüyor kızlar.diğer çocuklarımda öyle oldu.konakla beraber saç da çıkıyor.40 ından sonra temizleyin.yarım çay kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı zeytin yağı iyice karıştırıp saçına sürün bir süre bekletin .yumuşasın.ince tarakla hafif hafif tarayın.aman dikkatli tarayın çünkü zaten en çok da Konak bıngıldak olan yerlerde oluşur.çok fazla iyi yıkayamadığımız için banyoda.bebişler sakinken tarayın.mesela uyurken

Aile hekimligindeki ölçümlere bende inanmiyorum baya fazla cikiyoruz orda sonra doktora gidiyorum sinırda cok az kilo almis diyor :))
Malesef aşı işi kötü 2 aydaki 3 asiya ben nasil dayanirim bilmiyorum.
Bugün doktordaydık 4140 gram geldi kuzum..daha doğru ölçüldü..gelişimimiz de iyi Allaha şükür..aile hekimliği çok fazla ölçtüğü çıktı yine ortaya malesef

Aynen canım fazla ölçüyor...kalça usg 2.ayda dediler bana

İğne ucu kadar öinik minik bazıları renksiz bazıları kırmızı gibi burnunda yok şuan yanaklarında bir azalıyor bir çoğalıyor ama yanandan öte geçmiyor ergen gibi :))
Bu ufaklıklar bizi evhamli yapacak bu gidişle annemler büyüme gelişme belirtisi diyor Bence endişe etme canım

Epeydir sagmiyorum kiz bosaltiyor cunku. En son bes gun once sagdim 90 cc cikmisti. Uyanmayinca sisti bende sagdim uyaninca onu icirdim

Esimin annesi ebenin agzina bakip soylendi biraz. Esim ben internetten bakiyorum gayet normal dedi. Banada sen takma ona bakma idare et dedi. Ne boy olctu ne kafa olcusu aldi kiloya gore yorum yapti iste.

Esimin annesi ebenin agzina bakip soylendi biraz. Esim ben internetten bakiyorum gayet normal dedi. Banada sen takma ona bakma idare et dedi. Ne boy olctu ne kafa olcusu aldi kiloya gore yorum yapti iste.
Kayınvalideyle doktora mı gidilir kuzuboş yorum yapmışlar boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…