Benimkinde de var onlar , yağlı derler süt için ama bilmiyorum dediğin gibi sağmadım çıkan kusmuklardan anladığım sadece gerideki sütün daha koyu ve bej rengi olduğuYüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo süreklide sütü yağlı olanda çıkar derlermişde eskiden bende test edeyim dedim hiç sağmadım da bilmiyorum nasıl görünüyo teşekkürler cvp için
Kızlar Konak için zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdükten sonra birkaç dk bekleyin tarayın ve yıkayın çok işe yarıyor, kızımda işe yaramıştı, oğlumda henüz yok olursa yapcam ben deKonak bilinmez diye kepek yazmıştım canım. Kaslarinda hep vardı ben de yagladim hep ama dediğin gibi geri geldi hep. Bugün kafasının üst kısmı ve kulak arkalarında da oluşmuş. Sık dişli eski usul tarakla yavaş yavaş taradım bakalım ne olacak
Bizim saçlar baya uzun canım tarıyorum ben hep o da rahatlıyor galiba çok sakin yatıyor ben tararken. Ben banyodan sonra fark ettim kafasındaki konağı ama yine de taradım. Kulak arkası bu sefer kusmuktan değil çok farklı olmuş kulağının içinde de sarı akıntı vardı akladik pakladik bakalım bu günlük. Allahtan bebem sarışın da kiri belli etmiyorBizimda kaşlarda ve başın ön tarafinda cok az var bugun banyodan önce zeytinyagi sureyim diyorum sonra yikarim.
Kulak arkasida kustugu icin hep orda birikiyor :) orayada sureyim bari zeytinyagini. Tarak sürmeye kiyamam ya su gibi kafasi :-/
Benim süt de su gibi aç kalıyor bebe biliyorum o yüzden maalesef mama veriyorum arada. Bu arada annen yanında mı hala canımAnnemde öyle der sivilceli bebege sütün yariyor yagli demekki der :)
Benimki yaramiyor
Bi daha ki banyoda karbonat da yapayım sağol canım. Insallah kocam görmez sürekli dalga geçiyor bu bebeği ne zaman kizartacagiz sürekli yağla Marine ediyorsun diyeKızlar Konak için zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdükten sonra birkaç dk bekleyin tarayın ve yıkayın çok işe yarıyor, kızımda işe yaramıştı, oğlumda henüz yok olursa yapcam ben de
İğne ucu kadar öinik minik bazıları renksiz bazıları kırmızı gibi burnunda yok şuan yanaklarında bir azalıyor bir çoğalıyor ama yanandan öte geçmiyor ergen gibi :))Canım sivilce mi yoksa beyaz iğne ucu kadar ve özellikle burun üzerinde yoğunlaşan şekilde mi
Lohusalık EN FAZLA 40 gün sürer canım herkesin farklı olabilir Yani kanamanın bitip temiz olman lazım gusül alıp ibadetlerine devam için sadeceKızlar kanama 40 günden önce kesilirse gusul abdesti alınır mı benım akıntıya döndü ama hala almadım tam icim rahat etmedi cünkü rengi biraz normalden farklı diye
Canım 40 günden sonra alınır abdest diye biliyorumKızlar kanama 40 günden önce kesilirse gusul abdesti alınır mı benım akıntıya döndü ama hala almadım tam icim rahat etmedi cünkü rengi biraz normalden farklı diye
Bnmki yaglıdr mesela cidden sivilceli yuzu kızımın dogrudr yaniYüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyo süreklide sütü yağlı olanda çıkar derlermişde eskiden bende test edeyim dedim hiç sağmadım da bilmiyorum nasıl görünüyo teşekkürler cvp için
Bugün doktordaydık 4140 gram geldi kuzum..daha doğru ölçüldü..gelişimimiz de iyi Allaha şükür..aile hekimliği çok fazla ölçtüğü çıktı yine ortaya malesefAile hekimligindeki ölçümlere bende inanmiyorum baya fazla cikiyoruz orda sonra doktora gidiyorum sinırda cok az kilo almis diyor :))
Malesef aşı işi kötü 2 aydaki 3 asiya ben nasil dayanirim bilmiyorum.
Aynen canım fazla ölçüyor...kalça usg 2.ayda dediler banaBugun trabzon aile hekimliginde 4 kilo ciktik. 10gunde 250 gr almis az dedi. Bu cocuk ac dedi. Simdi istemezse ilerde iatahsiz olur desi. Tek meme 3 ay yetwr desi. Forumlarda tek memeylw 10 ay emziren okudum. Gelmeden once 10 gunde 450 gr almistik. Ya hava degisiminden ya da tartilar degisiklik gosteriyor. Bizimde aile hekimliginde hep 100 gr fazla cikiyor. Cocuk doktorunda az. Kalca usg ne zaman yaptiracagiz. Bugun 41.gunumuz
Bende bugün dk kontrolünde sordum içme dedii malesef canımÖdem söktürücü hiçbirşey içemiyormuşuz bebekte su kaybına neden olurmuş hemde sütü azaltır dedi bana dr
Bu ufaklıklar bizi evhamli yapacak bu gidişleİğne ucu kadar öinik minik bazıları renksiz bazıları kırmızı gibi burnunda yok şuan yanaklarında bir azalıyor bir çoğalıyor ama yanandan öte geçmiyor ergen gibi :))
Epeydir sagmiyorum kiz bosaltiyor cunku. En son bes gun once sagdim 90 cc cikmisti. Uyanmayinca sisti bende sagdim uyaninca onu icirdimYutkunma takibi hep yaptım hep yutkunma vardı ama ağladı genede.. bir önceki emzirmede agzında süt tutmus bi dolu cıkarmıstı. Sağım da ne kadar sütün çıkıyor. Ben dün sağdım bir damla bile gelmedi makinayla...
Esimin annesi ebenin agzina bakip soylendi biraz. Esim ben internetten bakiyorum gayet normal dedi. Banada sen takma ona bakma idare et dedi. Ne boy olctu ne kafa olcusu aldi kiloya gore yorum yapti iste.M MutluHuzurluBereketli 10 günde 250 grama nasıl az derlerzaten günde 20-30 gram arası alıyorlar seninki de tam ideal, 15 günlükken gitmiştik dr ve 10 günlük alımımız 250 gramdı kadın sütün hayli hayli yetiyor güzel beslenmiş dedi, ben sana o yorumu yapanın bilgisinden şüphe ettim açıkçası
Kayınvalideyle doktora mı gidilir kuzuEsimin annesi ebenin agzina bakip soylendi biraz. Esim ben internetten bakiyorum gayet normal dedi. Banada sen takma ona bakma idare et dedi. Ne boy olctu ne kafa olcusu aldi kiloya gore yorum yapti iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?