2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alimi iyi ve aglamiyorsa doyuyodur.benim bebegim aglamaktan morariyordu biz gaz sandik...

Kızla uğraşmaktan kendimi çok ihmal ettim. Ne zaman oldu bilmiyorum sezeryan yerim pişik olmuş, silincede sarimsi akinti var gibiydi iltihap mi kapti bilmiyorum sudocrem sürdüm şimdilik

Arkadaslar benim kızda bikac gundur surekli elleri agzinda normalde 1bucuk saatte bir emzirirdim geceleri 1kez mama veriyorum simdi agliyor surekli yarim saatte bir engec 1 saatte bir emmek istiyor ama 10dk dan fazlada emmmiyor tekrar memeyi vermek icin ugrasiyorum emmiyor simdi merak ettim sagdim 10dk da 70ml cıktı cok mu az mamayida 90 yapiyorum bazen bitoriyor bazen 10 ml kadar birakiyor anlamadim simdi mama verdim 90 ml icti baktim hala istiyor 15ml daha icti birakti bu arada sagdıgım gogsumu 2bucuk saat omce emmisti kızım

Sağan arkadaşlar manuel mi elektrikli pompa mı kullanıyorsunuz?tek seferde 90ml 70ml çok iyi geldi bana...ben bir kere gördüm 90 ml yi.o da humana içmiştim...normal zamanda 60ml 65ml civarı çıkıyor.manuel pompa kullanıyorum ben.o yüzden mi acaba?oğlum da iyi kilo alıyo çok şükür.doyuyordu diye düşünüyorum.35.gündeyiz ve 4800 olduk...

Bir de humana emziren anne çayı kullanıyorum arasıra.çok güzel süt yapıyor ama emzirdiğimde oğlum o gün boyunca sürekli uyuyor.baygın gibi oluyor.böyle bi yan etkisi yok sanırım.doktorumuza sormayı da unuttuk.benzer şeyi yaşayan var mı?

Kilo alimi iyi emzirmeye devam et dedi doktor ne kadar surede bir bakiyorlar size ayda bi kontrol edelim denildi ama bu kan verme iskence resmen

Asimizi olduk kizlar..aile hekimliginde 53cm 4200 geldi kuzum ..ama bana inandirici gelmedi olcumler..cani asida yandi ..icim yandi..yarin da doktor kontrolumuz var bakalim orda ne olcumler olcak..ates olcer tavsiyesi olan var mi??
Bende bugün gittim aile hekimine 3950 çıktı kilosu 3 kilo dogdu az kilo almis mama vermeye de başladım yoksa bebek gelişmeyeçek

Tek memeden mi 10 dk 70 ml ? Gayet iyi, iki memeden de olsa iyi bence
Benim 20 dk 30 ml çıkıyor tek meme ve mama vermiyorum kilo alımımız iyi çok şükür benim makina baby me , acaba onda mı sorun var başka makina görmediğim için karşılaştıramıyorum avent alsaymışım keşke grupta herkes onu kullanıyor sanırım

Msj tekrarı

Manuel mi yani?bende chicco wellbeing modelini kullanıyorum.hiç süre tutarak sağmadım.ama60 ml çıkıyor bende de

Kizlar sap simplex gaz ilacini kimler kullaniyor memnunmusunuz.ne kadar damlatiliyor bn bisi anlamadim

Uykulu ememiyordur belki.Buyume ataginda normalden daha sik kalkarlarmis.Bir tanesinden mi 70 cc ikisinden mi 70 cc cikiyor.Benim de bazen ikisinden 70 cc cikiyorBir de bebis emince sagdigindan daha cok geliyormus .Ben en son 11-12 arasi emziriyorum sonrasinda sabah 5-6 arasi.Arada emzirmedigim icin sut azalir mi acaba?

bebginizn burnunu nasil temizliyorsunuZ?
biz bebek siringasi kullanarak serum fizyolojikle temizliyoruz ama kizim cok agliyor.
Ben hapsurdukca siliyorum mendille ayrica temizlemiyorum. Banyodan sonra hapsurunca sumukler disari cikiyor zaten :)))

Allah kavuştursun canım alışınca zor oluyor gidisleri valla. Evet ya baya saçlı bizim kuzular maşallah bi de kınalı sarı benim oğlan ben gibi. Babası siyah saçlı dalga geçiyor bizimle

bebginizn burnunu nasil temizliyorsunuZ?
biz bebek siringasi kullanarak serum fizyolojikle temizliyoruz ama kizim cok agliyor.
Küçük pompayla çekiyorum rahatça çıkıyor biraz ağlıyor ama bitince susuyor aspiratör alcktm ama araştırdım burundaki mukus sıvısını da çektiği için zarar veriyormuş nemli dokuya pompa kolay

Benim de sağ memede daha çok süt var mastit oldu şişti dr sağman Laz'ım bebek boşaltamıyor dedi bebeğim sürekli memede diye sağamadım biraz da üşendim sürekli sağ memeyi verdim boşaltsın diye bu seferde sol meme küçük kaldı ve bebeğim onu emmek istemiyor zorla tutturuyorum sütü de azaldı biri büyük biri küçük dengesiz kaldılar öyle..sağıp sağıp döndürmem Laz'ım o memeyi ama düzenli yapmam lazım süt sağma makinem çok ses çıkarıyor bebişi uyandırır diye yanından gitmem lazım offff çok üşendimmmm

Benimkide oyle biri buk biri kucuk kaldi. Ben dogdugundan beri yaninda sagiyorum. Benimkide sesli ama dibinde sagiyrum tepki vermiyor.ihmal etmemek lazim. Ben simdi sagmak icin geldim:))

Kizlar 40gun llohusalikla ilgili birsey yanlis anlaşılıyor hemen. Aciklik getireyim.uzmanlik alanim oldugu icin aciklamam sart.40gun maximum süredir. Adetin maximun suresi 10gun oldugu gibi.ama cogu kadin 10gunden once adeti biter ve temizlenir ibadet eder iliski kurar.lohusalijta boyledir.30gunde kanama TEMELLI bitti o zaman temizlen ibadetini yap.dr izin verdiyse iliski de bulun.bu konu yanlis algilaniyor 40kesin kural degil ama kanaman 42 gunde oldu misal.ozaman 40da temizlen 2gun özürlü olarak ibadet edersin cunku maximum sure bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…