2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de birdahaki sefere süre tutucam bakalım.peki göğsün tam sert olduğunda mı sağıyorsun yoksa yumuşak olduğunda mı?
Sürekli yapmıyorum ki bebiş sürekli memede olunca :)) bi mememde süt çok fazla ateş yaptı de her emzirmeden sonra 5 dk sağ dedi ben sürekli sağlamayınca 15 dk sağıyorum öyle günde 1

Sürekli yapmıyorum ki bebiş sürekli memede olunca :)) bi mememde süt çok fazla ateş yaptı de her emzirmeden sonra 5 dk sağ dedi ben sürekli sağlamayınca 15 dk sağıyorum öyle günde 1
Bizimki de sürekli emiyor. :) Ben de sürekli sağmıyorum.tek göğsüm dolu kalırsa arada sağıyorum.zaten emme sonrası süt geleceğini sanmıyorum

Ben de birdahaki sefere süre tutucam bakalım.peki göğsün tam sert olduğunda mı sağıyorsun yoksa yumuşak olduğunda mı?

Maşallah canım. Bizim de sarılık var biraz. Pazar günü acike gitmiştik ateşi var zannedip. Doktor sarılığı var gibi ve teni soluk demişti. Bugün baya sarı geldi gözüme. Doktora götürdük hemen. Doktor fazla değil dedi. Uzamış sarılık nasıl oluyor tam bilmiyorum. Ne tahlilleri yopıyorlar bize uzamış sarılık diye birşey demedi

Kızlar normal doğum yapanlar bu dikişler be zaman tamamen iyileşiyor 16 gün bazen yürürken bike acıyor

Bizim de bu cuma kontrolümüz var değerimiz 9. Eğer düşmezse doktor test yaptıracak ciğer, kan, tiroid falan. Uzamış sarılık mı diye bakılacak

Yalnis biliyor olabilirim ama 40 gun lohusa sayiliyorsun 40dan sonra özür kabul edildigini ve o sure icinde kanaman olmasada adetli iken neleri yapamiyorsan hepsinin yapilmamasi gerektigini biliyorum.

mayhosmelek ben gece biberonla veriyorum bazen ama yinede uyaniyor hic bisi olmazsa kaka yapiyor yine uyaniyor benim hatun cisli kakali asla uyumuyor yaptigi an aglamaya basliyor :)

Allah kavuştursun canım alışınca zor oluyor gidisleri valla. Evet ya baya saçlı bizim kuzular maşallah bi de kınalı sarı benim oğlan ben gibi. Babası siyah saçlı dalga geçiyor bizimle
Sagol canim aynen alisinca zor oluyor simdi kisa bir ayrilik iyi oldu temelli gitmediler ya gelecekler diye avutuyorum kendimi o zman gidislerine de alismis olacagim :)
Bizim saclar simsiyahti acildi simdi alacali bildigin ışıltı atılmış gibi :) Zamane cocuklarinin her seyi farkli

Yalnis biliyor olabilirim ama 40 gun lohusa sayiliyorsun 40dan sonra özür kabul edildigini ve o sure icinde kanaman olmasada adetli iken neleri yapamiyorsan hepsinin yapilmamasi gerektigini biliyorum.
Kanama yoksa problem de yok sezeryanlilar genelde erkenden kanamasi bitiyor zaten.40a kadar beklemek gerekmiyor.

Kızlar normal doğum yapanlar bu dikişler be zaman tamamen iyileşiyor 16 gün bazen yürürken bike acıyor
Bnim 15.gun baya baya gecti. Mutfakta cok uzun süre takilinca agri oluyor onun dışında dikis sayısı az oldugu icin galiba cok kotu degikim.ilk kizimda 20i geckindi dijisim.o zaman 2ayda kendime geliyordum

Senin makine ne canım benim medela makinenin performansı iyi de ben biraz emzirmeyi ihmal ettim mamaya yüklendim hep sütüm yetmiyor diye simdi günde 3-4 kez sagıyorum bi de gece emzirsem artcak inşallah sütğm suan en cok 60ml gördüm
Bebek 29 gunluk ben saat tutmuyorum,ne zaman isterse veriyorum.Gece iki kez uyaniyorum.
Gece iki kez iyiymis canım ama 3 saatten fazla uyumasın diyor doktorlar seninki baya doyuyor anlasılan
Bu konuda iki görüs var sanırım canım ben olmazsa abdest aliyim her banyo sonrası ...zaten az kaldı kırkımıza haftaya pazar inşallah
Canım dikisine göre degisiyor sanırım ilk günler yürürken bir garip olurdum 8-10 gün gibi rahatlamıstım ama gecen uzun yürüdüm rahmim dısarı cıkcak gibi bir his oldu demekki 28.günde olsa biraz zamana ihtiyac var

Lansioh canim ,medela cok iyi maki e.Gece 10-12 emzirmesini ve sabah 6-7 emzirmesini saymiyorum zorlanmadigimdan arada iki defa kalkiyorum onlar cok zor geliyor.Ben geceleri bir kez alt degistiriyorum.Sabah 4 gibi.

Bizimkininde surekli sivilce gibi biseylwr cikiyordu doktor coresatin pembe kutulu krem onerdi baya ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…