2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tek meme canım ama söyle birsey var benim kız 12haziran dogumlu 2ayı doldurduk ayına göre azmı acaba ?simdi mesela 10dk bir gögüsten 10 dk diger gögüsten emdi aglayıp huysuzlandı yine normalde cok aglayan bir bebek degil ve elleri hep agzında acıkınca öyle yapar hep yarım saat sonra mama verdim 60 ml ustume bakalim aglamayi kesti ne kadar surucek aclıktanmi aglamis anlamaya calisiyorum

Humana bende hastanede basladim icmeye hala hergun 1kere iciyorum bazen 2oluyor gunduzleri benim kizim hep uyuyor 1 kere 2kere uyaniyor tabi memeye surekli kalkiyor gozlerini acip bakinmasindan bahsediyorum aksam ustu bir uyaniyor 3e 4e kadar uyanik hic aklima gelmedi ama ben oglumdada hep kullandim onu oyle birsey yoktu

Tek memeden cıktı canım seninki madallah baya iyi uyuyor demek benim gece en fazla emzirmedigim saat oda mama veriyotum biraz uykumu aliyim diye cunku yatmamiz 3u 4 u buluyor 2bucuk saat uyuyor emdiginde her 1bucuk saatte bir acıkıyor tabi bu son gunleri saymiyorum cocuk cildirdi surekli meme istiyor bende douyor diye uzuluyorum kilo alimida iyi cikti saglik ocaginda ama haftaya kendi doktorumuza gidicez bakalim o ne diyecek

Kızlar sag gogusumde agrı var,agrı koltuk altında da şiddetleniyor. önce ucu acıyordu şimdi tum gogus acıyor ...
Sıcak duş aldım biraz iyi geldi ,soguk kompres yaptım sonra cunku hafif ateşliydi, parol içtim,sagdım, ve emzirdim tamamen boşaltmak için
Sizce ne olabilir,mastit fln sa o kotu dimi...
Kendi gecer mi? Bu gogus sorularında hangi dr gorunmem gerek? Kadın dogumda zaten randevum var ona sorsam bilir mi ?

Sagdiginda zut geliyorsa mastit olmayabilir. Genel cerrahiye gorunuyorsun. Ihmal etme

Aylık kontrollerde bebeğimn sarılığının geçmediği tespit edildi. Dr baya test istedi. Testlerde bşy çkmadı ama hala değer yüksek.. dr fitil vrrdi 3 gün kullncz snra trkrar bkcaklrmş. Bgnde yavrum ishal olduu. Fitili kouuyorz ıkınıyo bzmki çkıyo geri ishalle. Napcağmı şaşırdım. İshal için doktoruma yzaym mı

Gozlerini aciyor arada ama hep bir uyku hali var.baska bi arkadasim da fark etmiş bebekte uyku yaptığını.

Memeyi kendi isteğiyle bırakıyorsa alacağını almıştır bence, kilo alımı iyi gidiyorsa bi problem olduğunu sanmıyorum topikte yemeyi seven minik oburlardan biridir belki de fıstığın:) ama yine de dr danış tabi aklında kalmasın

2 hafta önce aynı şeyleri yaşadım genel cerraha gittim baktı memeye mastit olmuş dedi antibiyotik verdi ve her emzirmeden sonra 5 dk sağ süt içerde kalmış bebek hepsini çekememiştir daha küçük olduğu için dedi. Antibiyotik içtim kola vuran ağrım geçti ama düzenli sağım yapmadım ihmal ettim iyileşmedi cuma tekrar gideceğim bakalım sen de ihmal etme derim

Gaz sancısıyla savaşan anneler kulübüne geldimmmm
Bu hafta geceleri sancı nöbetindeyiz, sancımız yok derken kendim nazarladım meleğimi
3,5 tan beri ayaktayız yavrum ıkınıyor kızarıyor, karnına kiraz çekirdeği koydum sallıyorum ana kucağında ama hala kesik kesik uyuyor Of sütün kendiliğinden oluşacağını bilsem hiçbirşeye yemicm sırf ona gaz geçmesin diye
Acı elma yağı demişsiniz işe yarıyor mu bari alayım ben de

Değeriniz kaç canım bebeğimin de var. Cuma kontrolde düşmediyse testler yapılacak

Bu meme de uyumayi ne yapicam ya kızlar uyuyo memed3n çekip yatiririyorum 5 dakika sonra uyaniyor memmede uyumak istiyor

Gece mamayi yedi ve rahatladi aglama kesildi biraz bakindi ve uyudu hemde ilk defa 1bucukta yatti 6da ben uyandim sok oldum baktim saat 6 hemen aldim ben emzirdim uykulu uykuli 10dk emdi geri yatti sonrada saat 9olmus onun sesine kalktim emdi yine yatti ilk defa bu kadar uzun uyudu sevineyimmi korkuyummu bilededim

Kızlar günaydın bizim topikten bir arkadaş vardı hamileyken bebegin boyu kısa gözüküyordu hep cücelik olabilir demislerdi sanırım o kimdi dogum yaptımı bebegi saglıklımı acaba aklıma geldi

Mama uzun süre tok tutmuş belliki sevin bence uyku düzeni oturuyordur belki oh ne güzel uyursun sütün daha da çoğalır uyuyamıyorum acaba sütüm azalıyor mu diye dertliyim ben de
Sorduğun arkadaş @yusraninannesi ydi yanlış değilsem

Zaten uyuyabildigim zaman goguslerim dolu uyaniyorum yoksa hep yumusak goguslerim hic dolu dolu olmuyor evet oydu arkadas hic haber vermedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…