Tamam canım haber vericem gerci bu gece cok guzel uyudu gunduz uyumayabilir ama deniycemBi dene bakalim sonucu da bana yaz lütfen.oğlum öyle uyudukça ben vicdan azabı çektim.hiç normal.bir uyku hali değil çünkü
Emzik ver canım .memede uyusun ağzına hemen koyuver emziği belki uyurBu meme de uyumayi ne yapicam ya kızlar uyuyo memed3n çekip yatiririyorum 5 dakika sonra uyaniyor memmede uyumak istiyor
Üniversite hastanesi olunca ilk zamanlar 3 günde bir sonra haftada 10 günde bir çağırdılar.en son değer 6 ya düşünce 20 gün sonra dedi.tam 2 aylık olunca gelin dendi.Kilo alimi iyi emzirmeye devam et dedi doktor ne kadar surede bir bakiyorlar size ayda bi kontrol edelim denildi ama bu kan verme iskence resmen
Troid,tsh,karaciğer enzimlerine bakıldıMaşallah canım. Bizim de sarılık var biraz. Pazar günü acike gitmiştik ateşi var zannedip. Doktor sarılığı var gibi ve teni soluk demişti. Bugün baya sarı geldi gözüme. Doktora götürdük hemen. Doktor fazla değil dedi. Uzamış sarılık nasıl oluyor tam bilmiyorum. Ne tahlilleri yopıyorlar bize uzamış sarılık diye birşey demedi
Bnm kiz da oyle. Ustune basina cikiyor. Zart zurt sabaha kadar. Gece alayim rahat uyusun dedim. 3.bucukta banyo yapmak zorunda kaldim.Arkadaslar oglum 12 den beri 4 kez kaka yapti.3 u tazzikli.Zortluyor yerimden sicriyorum.Biraz once altini acarken yapti hepsi ustumdeydi yine.Normal mi bu?
Bizim de bayağı gazli yapiyor kakasini.az omce bayagi bir sesler çıktı.altini açtım.fazla kaka yoktu.o sese gore bayagi bir doldurmasi gerekirdi.Arkadaslar oglum 12 den beri 4 kez kaka yapti.3 u tazzikli.Zortluyor yerimden sicriyorum.Biraz once altini acarken yapti hepsi ustumdeydi yine.Normal mi bu?
Her zaman ilik kompres yap soguk yapma sogugu sutten kesmek icin yapiyorlar . Ben saginca gogsum cok doluyor ve cok sancilaniyor artik sagmiyorum resmen acidan atesten uyuyamadim iki gun bugun kendine geldi.Kızlar sag gogusumde agrı var,agrı koltuk altında da şiddetleniyor. önce ucu acıyordu şimdi tum gogus acıyor ...
Sıcak duş aldım biraz iyi geldi ,soguk kompres yaptım sonra cunku hafif ateşliydi, parol içtim,sagdım, ve emzirdim tamamen boşaltmak için
Sizce ne olabilir,mastit fln sa o kotu dimi...
Kendi gecer mi? Bu gogus sorularında hangi dr gorunmem gerek? Kadın dogumda zaten randevum var ona sorsam bilir mi ?
Iki görüş yok tatlim bu konu net olarak bu sekildedir.her banyo sonrası abdest guzeldir tabikiSenin makine ne canım benim medela makinenin performansı iyi de ben biraz emzirmeyi ihmal ettim mamaya yüklendim hep sütüm yetmiyor diye simdi günde 3-4 kez sagıyorum bi de gece emzirsem artcak inşallah sütğm suan en cok 60ml gördüm
Gece iki kez iyiymis canım ama 3 saatten fazla uyumasın diyor doktorlar seninki baya doyuyor anlasılan
Bu konuda iki görüs var sanırım canım ben olmazsa abdest aliyim her banyo sonrası ...zaten az kaldı kırkımıza haftaya pazar inşallah
Canım dikisine göre degisiyor sanırım ilk günler yürürken bir garip olurdum 8-10 gün gibi rahatlamıstım ama gecen uzun yürüdüm rahmim dısarı cıkcak gibi bir his oldu demekki 28.günde olsa biraz zamana ihtiyac var
Bebegn keyfi yerınden yapmayı dene ben ole yapınca aglamıyodubebginizn burnunu nasil temizliyorsunuZ?
biz bebek siringasi kullanarak serum fizyolojikle temizliyoruz ama kizim cok agliyor.
Ben de tam onu yazcktım bizim kızçe de günde 3 yapmaya başladı kakayı ve sizinki gibi gazlı fırlatıyor, tek kullanımlık alt açma bezlerini bulana teşekkürlerBizim de bayağı gazli yapiyor kakasini.az omce bayagi bir sesler çıktı.altini açtım.fazla kaka yoktu.o sese gore bayagi bir doldurmasi gerekirdi.
Birde onceden 4 5 kerr yapardi kakasini artik 2 3 kere oluyo.daha az yani.duzene mi giriyor acaba
Canım ben tam anlamoula yürümeye 30. Gün başladım agrım ola ola. Epizyotomi magduru oldum da birazKızlar normal doğum yapanlar bu dikişler be zaman tamamen iyileşiyor 16 gün bazen yürürken bike acıyor
Emzik almıyor canim3 tane değişik emzik denedim zorlayinca kysuyor emzikten midesi bulanıyor teşekkür ederim tavsiye için yinedeEmzik ver canım .memede uyusun ağzına hemen koyuver emziği belki uyur
Hala kullniyormusunuz siz ben 5 damla kullandim gunde.Biagoıga kullananlar gunde kac kez verıosunuz
Ben sayikliyorum tatil tatil diye bakalim insallah kismet olur :) Ne zor olacak ki otele gitmeyecekmisiniz sabah kahvalti sonrasi inersiniz denize sen girersin esin bakar esin girer sen bakarsin sonra odaya gider uyursunuz dinlenirsiniz aksam yine ayni sekilde sicaklardada odanizda vakit gecirirsiniz aksam yuruyus filan yaparsiniz bence super olur.2-3 aylıkken falan tatile gitmeyi planlayan var mı? Eşim tatil sayıklıyor hatta 40 mız çıksın gidelim diyor
Daha önce tecrübe edinen varsa yaZsın, ben gidersem en fazla bebek arabasıyla gezerim sanırım denize falan giremem tabi bir de o zamana bebişin meme tiryakiliğinin bitmesi lazım
Yeni başlayacağız, kaşıkla anne sütüne 5damla damlatıp içireceğim.Günde bir defa.Biagoıga kullananlar gunde kac kez verıosunuz
Bizim her günkü halimiz canımArkadaslar oglum 12 den beri 4 kez kaka yapti.3 u tazzikli.Zortluyor yerimden sicriyorum.Biraz once altini acarken yapti hepsi ustumdeydi yine.Normal mi bu?
Canm bzm kızn çok gazı var kontrle gotrdum bugun doktor bunu verdı aksam 5 damla ver dıe bn de topkte sanki gunde uc kez falan yazmıstnz sandıydım ondn sordumHala kullniyormusunuz siz ben 5 damla kullandim gunde.
Ben sayikliyorum tatil tatil diye bakalim insallah kismet olur :) Ne zor olacak ki otele gitmeyecekmisiniz sabah kahvalti sonrasi inersiniz denize sen girersin esin bakar esin girer sen bakarsin sonra odaya gider uyursunuz dinlenirsiniz aksam yine ayni sekilde sicaklardada odanizda vakit gecirirsiniz aksam yuruyus filan yaparsiniz bence super olur.
Ben denize girmeden tatile gitmeden bu seneyi bitirirsem kiş hic bitmez ☺
Tmmdr bzde bugun basldık bakalm inş fayda saglarYeni başlayacağız, kaşıkla anne sütüne 5damla damlatıp içireceğim.Günde bir defa.
Canım merhaba nasılsınız kuzular büyüdü mü?? Birşey soracaktım hipp kullanmaya devam ediyor musun? Nasıl rahat mı bebislercanım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?