Bir işe yaramıyorki yaCanm bzm kızn çok gazı var kontrle gotrdum bugun doktor bunu verdı aksam 5 damla ver dıe bn de topkte sanki gunde uc kez falan yazmıstnz sandıydım ondn sordum
Gaz ilacı kullanırken daha çoktu ama hala oluyor yani hep öyle cort diyeBizim her günkü halimiz canımbence normal yani
Mama veriyor musun,mamadan mi oluyor acaba?Ben de 8 de dusa girdim.Kiyafetlerden de lekeler gitmiyor.Leke cikarici surecegim simdi.Bnm kiz da oyle. Ustune basina cikiyor. Zart zurt sabaha kadar. Gece alayim rahat uyusun dedim. 3.bucukta banyo yapmak zorunda kaldim.
Ya oylemi inşallah yarar yaBir işe yaramıyorki yagazdan mahvolduk ıkınmaktan çocuk birhal oldu sap sımplex işe yaramıştı sadece onu arada kulllanıyorum ama düzenli kullanmak lazım
Bende hipp kullaniyorum bu 3.kutu mama icin soruyorsan ben memnunum gaz vs sorunumuz da olmadi.Canım merhaba nasılsınız kuzular büyüdü mü?? Birşey soracaktım hipp kullanmaya devam ediyor musun? Nasıl rahat mı bebisler
Vakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.Canım ben tam anlamoula yürümeye 30. Gün başladım agrım ola ola. Epizyotomi magduru oldum da biraz
Bir gece kesintisiz uyusan bile kendine gelirsin :)) Ben ilk defa bugun rahat uyandim gece banyo yaptirdik uyudu sanirim iyi dinlendi vucudu gece 2 kere uyandi 3.su sabah 6daydi dedim eyvah daha uyumayacak bi uyandik saat 9 :)) Nasil uykumu almisim anlatamam.Vakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.
Kucucuk bebisten o zort sesi nasil cikiyor ya benden cikmadi oyle bir ses su ana kadar.Sanci cekmesinler normal olsun da oyle olsun.Kaka yaparken gaz cikaramasa daha fena sancilanir.Dun rezene kimyon cayi icmemistim.Bugun demleyeyim.Bizim her günkü halimiz canımbence normal yani
Gece yatmadan once banyo yaptirmak en iyisi bence de.Sicak su gazi aliyor.Rahat uyuyorlar.2 ay olunca 6 saat araliksiz uyuyabilirlermis uyurlarsa tabi.O zaman iyi uykumuzu alirdik.Bebisim uyuyor ben de kestireyim az biraz.Bir gece kesintisiz uyusan bile kendine gelirsin :)) Ben ilk defa bugun rahat uyandim gece banyo yaptirdik uyudu sanirim iyi dinlendi vucudu gece 2 kere uyandi 3.su sabah 6daydi dedim eyvah daha uyumayacak bi uyandik saat 9 :)) Nasil uykumu almisim anlatamam.
Ay ne bileyim üşütürüm çocuğu veya mikrop kapar bi yerden diye korkuyorum. Ne güzel anlatmışsın cesaret verdinHala kullniyormusunuz siz ben 5 damla kullandim gunde.
Ben sayikliyorum tatil tatil diye bakalim insallah kismet olur :) Ne zor olacak ki otele gitmeyecekmisiniz sabah kahvalti sonrasi inersiniz denize sen girersin esin bakar esin girer sen bakarsin sonra odaya gider uyursunuz dinlenirsiniz aksam yine ayni sekilde sicaklardada odanizda vakit gecirirsiniz aksam yuruyus filan yaparsiniz bence super olur.
Ben denize girmeden tatile gitmeden bu seneyi bitirirsem kiş hic bitmez ☺
benim melegimde uyuyor ama bugun uykumu almis olarak uyandigim icin kisisel islerimi yapayim dedim önce bir kizima süt olsun cayimi iceyim sonra sacımı duzlestirmekten baslayayim :))Gece yatmadan once banyo yaptirmak en iyisi bence de.Sicak su gazi aliyor.Rahat uyuyorlar.2 ay olunca 6 saat araliksiz uyuyabilirlermis uyurlarsa tabi.O zaman iyi uykumuzu alirdik.Bebisim uyuyor ben de kestireyim az biraz.
Evet canım mam için sordum. Çok teşekkür ederim. Bi dahakine muhtemelen onu alacağım ben deBende hipp kullaniyorum bu 3.kutu mama icin soruyorsan ben memnunum gaz vs sorunumuz da olmadi.
Eline firsat gecmisken degerlendir derim ben :) Bizim izin eylul sonu ekim basina kaldigi icin gidemeyebiliriz soguk olur ama sen git yerimede yüz :)Ay ne bileyim üşütürüm çocuğu veya mikrop kapar bi yerden diye korkuyorum. Ne güzel anlatmışsın cesaret verdin
Bizim ilk günden beri alttan üstten desibel yüksek maşallah. Ama on gündür sancı çekiyor ona üzülüyorum. Aptamil prematil kullanıyordum premature bebek için on gün önce normal 1 e geçmiştim ondan diye düşünüyorumKucucuk bebisten o zort sesi nasil cikiyor ya benden cikmadi oyle bir ses su ana kadar.Sanci cekmesinler normal olsun da oyle olsun.Kaka yaparken gaz cikaramasa daha fena sancilanir.Dun rezene kimyon cayi icmemistim.Bugun demleyeyim.
Rica ederim. Bizim cok sukur gaz sorunumuz 40imizla birlikte uçtu gitti sadece kaka yaparken zorlaniyor agliyor o kadar o yuzden mama bize iyi geldigini dusunuyorum.Evet canım mam için sordum. Çok teşekkür ederim. Bi dahakine muhtemelen onu alacağım ben de
Bizim derdimiz de kaka yaparken ama baya ikiniyor zorlanıyor kuşum ona yordum ben de hayırlısı.Rica ederim. Bizim cok sukur gaz sorunumuz 40imizla birlikte uçtu gitti sadece kaka yaparken zorlaniyor agliyor o kadar o yuzden mama bize iyi geldigini dusunuyorum.
mama veriyorum cunku sütüm az. Hep mama verdigim icin normal sadecee anne sutu ile beslenenlerinki nasil oluyor bilmiyorum.Mama veriyor musun,mamadan mi oluyor acaba?Ben de 8 de dusa girdim.Kiyafetlerden de lekeler gitmiyor.Leke cikarici surecegim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?