2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bzm kızn çok gazı var kontrle gotrdum bugun doktor bunu verdı aksam 5 damla ver dıe bn de topkte sanki gunde uc kez falan yazmıstnz sandıydım ondn sordum
Bir işe yaramıyorki ya gazdan mahvolduk ıkınmaktan çocuk birhal oldu sap sımplex işe yaramıştı sadece onu arada kulllanıyorum ama düzenli kullanmak lazım

Bnm kiz da oyle. Ustune basina cikiyor. Zart zurt sabaha kadar. Gece alayim rahat uyusun dedim. 3.bucukta banyo yapmak zorunda kaldim.
Mama veriyor musun,mamadan mi oluyor acaba?Ben de 8 de dusa girdim.Kiyafetlerden de lekeler gitmiyor.Leke cikarici surecegim simdi.

Bir işe yaramıyorki ya gazdan mahvolduk ıkınmaktan çocuk birhal oldu sap sımplex işe yaramıştı sadece onu arada kulllanıyorum ama düzenli kullanmak lazım
Ya oylemi inşallah yarar ya emzik ve beyaz gurultyle susturuoz bz aglamaları iyi gelıyor uyuyakalıor

Canım ben tam anlamoula yürümeye 30. Gün başladım agrım ola ola. Epizyotomi magduru oldum da biraz
Vakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.

Vakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.
Bir gece kesintisiz uyusan bile kendine gelirsin :)) Ben ilk defa bugun rahat uyandim gece banyo yaptirdik uyudu sanirim iyi dinlendi vucudu gece 2 kere uyandi 3.su sabah 6daydi dedim eyvah daha uyumayacak bi uyandik saat 9 :)) Nasil uykumu almisim anlatamam.

Bizim her günkü halimiz canım bence normal yani
Kucucuk bebisten o zort sesi nasil cikiyor ya benden cikmadi oyle bir ses su ana kadar.Sanci cekmesinler normal olsun da oyle olsun.Kaka yaparken gaz cikaramasa daha fena sancilanir.Dun rezene kimyon cayi icmemistim.Bugun demleyeyim.

Gece yatmadan once banyo yaptirmak en iyisi bence de.Sicak su gazi aliyor.Rahat uyuyorlar.2 ay olunca 6 saat araliksiz uyuyabilirlermis uyurlarsa tabi.O zaman iyi uykumuzu alirdik.Bebisim uyuyor ben de kestireyim az biraz.

Ay ne bileyim üşütürüm çocuğu veya mikrop kapar bi yerden diye korkuyorum. Ne güzel anlatmışsın cesaret verdin

Gece yatmadan once banyo yaptirmak en iyisi bence de.Sicak su gazi aliyor.Rahat uyuyorlar.2 ay olunca 6 saat araliksiz uyuyabilirlermis uyurlarsa tabi.O zaman iyi uykumuzu alirdik.Bebisim uyuyor ben de kestireyim az biraz.
benim melegimde uyuyor ama bugun uykumu almis olarak uyandigim icin kisisel islerimi yapayim dedim önce bir kizima süt olsun cayimi iceyim sonra sacımı duzlestirmekten baslayayim :))
Sacimi kestirdim ohh ne rahatlik banyoda iskence cekiyordum kizim uyanacak aglayacak diye simdi gir cik iki dk ohh :))
He birde 40imiz cikana kadar hep gunduz yikadik simdi rahatim gece yikiyorum tek yikayamadigim icin esim gelincede aksam olmus oluyor. :)

Ay ne bileyim üşütürüm çocuğu veya mikrop kapar bi yerden diye korkuyorum. Ne güzel anlatmışsın cesaret verdin
Eline firsat gecmisken degerlendir derim ben :) Bizim izin eylul sonu ekim basina kaldigi icin gidemeyebiliriz soguk olur ama sen git yerimede yüz :)
Bak ani biriktirirsin bebisine senin 40in cikinca ilk tatilimiz filan :) Birde niye mikrop kapsin onu havuza denize filan sokma sakin 6 aydan once onermiyorlar üsütmeye gelincede hiic bisi olmaz bu sicakta agzi hava almasin yeter

Kucucuk bebisten o zort sesi nasil cikiyor ya benden cikmadi oyle bir ses su ana kadar.Sanci cekmesinler normal olsun da oyle olsun.Kaka yaparken gaz cikaramasa daha fena sancilanir.Dun rezene kimyon cayi icmemistim.Bugun demleyeyim.
Bizim ilk günden beri alttan üstten desibel yüksek maşallah. Ama on gündür sancı çekiyor ona üzülüyorum. Aptamil prematil kullanıyordum premature bebek için on gün önce normal 1 e geçmiştim ondan diye düşünüyorum

Rica ederim. Bizim cok sukur gaz sorunumuz 40imizla birlikte uçtu gitti sadece kaka yaparken zorlaniyor agliyor o kadar o yuzden mama bize iyi geldigini dusunuyorum.
Bizim derdimiz de kaka yaparken ama baya ikiniyor zorlanıyor kuşum ona yordum ben de hayırlısı.
Daha kahvaltı masası duruyor mutfakta her işim de öyle. Annelerimiz nasıl yetişiyordu bu kadar ise çocuğa şaşırıyorum inanın

Mama veriyor musun,mamadan mi oluyor acaba?Ben de 8 de dusa girdim.Kiyafetlerden de lekeler gitmiyor.Leke cikarici surecegim simdi.
mama veriyorum cunku sütüm az. Hep mama verdigim icin normal sadecee anne sutu ile beslenenlerinki nasil oluyor bilmiyorum.

Kizlar 43.gunumuzde adet oldum cok erken degil mi ya azcik daha bekleseydi ne vardi sanki cok ağrılı oluyo benimkisi her seferinde acilde igne oluyordum ins.dogumdan sonra degisir bi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…