2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben
Şuanda yazlıktayız,evde olduğumuzdan daha sakin ve uyumlu burada,
Eylül'de de tatile gitmeyi planlıyoruz nasip olursa, bak ben 2çocukla gidiyorsam sen tek kuzuyla hayli hayli tatilini yaparsın

Dr.a söyle bence fitili hemen çıkartıyorsa etkisi olmayabilir

Sütümüz yağlıysa yararmış bir kaç kişi öyle dedi yağlımı nasıl anlıyoruz
sarımsı olursa canım :)
bebginizn burnunu nasil temizliyorsunuZ?
biz bebek siringasi kullanarak serum fizyolojikle temizliyoruz ama kizim cok agliyor.
otribebe kullandım bayada temizledim nefes alış verişi değişti ağlamadı da canım keyifliyken yap
Pişik için mi pişik önleyici olarak mı
pişik canım sürekli bez değiştirip pudralardım zeytınyagı sürerdm ama sıcaktansa etkili oldu sanırım kıprkırmızı olmuş

ay sorma bende elimi bir ise suremiyorum uyandi hemen bende keyif yapayim azcik kendime bakayim diyordum :) balkona camasir astim oda salonun balkonu salonda yanimda her bir camasirda yaninda geldim gittim :))
Annem dizimde sallardim sizi bir yandanda yemek yapardim yanima getirirdim malzemeleri diyor :) Nerdeee ben tuvalate gidemiyorum

Rica ederim. Bizim cok sukur gaz sorunumuz 40imizla birlikte uçtu gitti sadece kaka yaparken zorlaniyor agliyor o kadar o yuzden mama bize iyi geldigini dusunuyorum.
Senin sütün yeterli değil mi mama da kullanıyorsunuz yoksa rahat kaka gaz yapsın diye mi mama kullanıyorsunuz hipp alıyorum ben iki üç kere kullanıncaya kadar tarihi geçiyor atıyorum attım yani :) daha ilk idi ama ikinci de öylece duruyor yine çöp olcak bağırsak düzenlediğini bilsem bende mi versem düzenli napsam kafam çok karışık

Biogaia kullanan arkadaşlar sise açılınca 1 ay içind e tüketmek zorunda miyiz
Bir de buzdolabında mi sakliyorsunuz

Kizlar sagma makinesinin temizligini nasil yapiyorsunuz,ne zaman kaynatiyorsunuz her kullanimdan sonra mi

Ben de tam onu yazcktım bizim kızçe de günde 3 yapmaya başladı kakayı ve sizinki gibi gazlı fırlatıyor, tek kullanımlık alt açma bezlerini bulana teşekkürler
Alt degistirme bezini kirletmedik simdiye kadar.ne zaman yapacagini biliyo oğlum ama temiz beze yapmayi da seviyo.acaba islak bezde rahatsiz hissedip kendilerini mi kasıyorlar da temiz beze yapiyolar.

Biogaia kullanan arkadaşlar sise açılınca 1 ay içind e tüketmek zorunda miyiz
Bir de buzdolabında mi sakliyorsunuz
3 haftada bitti sise. Yenisini aldim. Eczaneden eve gelene kadar buz kutusunda evde buzdolabi kapaginda saklaniyor.

Kilomuz az yoksa sutum yeterli ama sanirim yaramiyor :)) Babamizda biraz kizina hasta mama takviyesi yaptiriyor gunde 2 kere bazen 1 kere 60cc veriyorum icim el vermiyor sutum varken mama yemesine.
Aynen acilinca cop ilkini bizimde çop yedi Ama disariya cikinca mama kurtarici onun icinde bir kutu mama da alinmaz az kucuk yapalarmis ya :)

Sabahtan beri 1 saat bile yatarak uyumadı. Ya kucakta ya da gogsumuzde yüzükoyun. Yatırınca 5dk sonra uyanıyor. Bu işin bir çözümü var mı sizler nasıl uyutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…