- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
2-3 aylıkken falan tatile gitmeyi planlayan var mı? Eşim tatil sayıklıyor hatta 40 mız çıksın gidelim diyor
Daha önce tecrübe edinen varsa yaZsın, ben gidersem en fazla bebek arabasıyla gezerim sanırım denize falan giremem tabi bir de o zamana bebişin meme tiryakiliğinin bitmesi lazım
kızlar iyi bi pişik kremi önerebilecek var mı? :) bu arada yavrularınız nasıl ?
Günde 1kere 5damla veriyoruz 3.ay bitene kadar bağırsak florası zenginleşsin diye kullanalım dedi drBiagoıga kullananlar gunde kac kez verıosunuz
Aylık kontrollerde bebeğimn sarılığının geçmediği tespit edildi. Dr baya test istedi. Testlerde bşy çkmadı ama hala değer yüksek.. dr fitil vrrdi 3 gün kullncz snra trkrar bkcaklrmş. Bgnde yavrum ishal olduu. Fitili kouuyorz ıkınıyo bzmki çkıyo geri ishalle. Napcağmı şaşırdım. İshal için doktoruma yzaym mı
sarımsı olursa canım :)Sütümüz yağlıysa yararmış bir kaç kişi öyle dedi yağlımı nasıl anlıyoruz
otribebe kullandım bayada temizledim nefes alış verişi değişti ağlamadı da canım keyifliyken yapbebginizn burnunu nasil temizliyorsunuZ?
biz bebek siringasi kullanarak serum fizyolojikle temizliyoruz ama kizim cok agliyor.
pişik canım sürekli bez değiştirip pudralardım zeytınyagı sürerdm ama sıcaktansa etkili oldu sanırım kıprkırmızı olmuşPişik için mi pişik önleyici olarak mı
Mustela pisik önleyici süperkızlar iyi bi pişik kremi önerebilecek var mı? :) bu arada yavrularınız nasıl ?
ay sorma bende elimi bir ise suremiyorum uyandi hemen bende keyif yapayim azcik kendime bakayim diyordum :) balkona camasir astim oda salonun balkonu salonda yanimda her bir camasirda yaninda geldim gittim :))Bizim derdimiz de kaka yaparken ama baya ikiniyor zorlanıyor kuşum ona yordum ben de hayırlısı.
Daha kahvaltı masası duruyor mutfakta her işim de öyle. Annelerimiz nasıl yetişiyordu bu kadar ise çocuğa şaşırıyorum inanın
Senin sütün yeterli değil mi mama da kullanıyorsunuz yoksa rahat kaka gaz yapsın diye mi mama kullanıyorsunuz hipp alıyorum ben iki üç kere kullanıncaya kadar tarihi geçiyor atıyorum attım yani :) daha ilk idi ama ikinci de öylece duruyor yine çöp olcak bağırsak düzenlediğini bilsem bende mi versem düzenli napsam kafam çok karışıkRica ederim. Bizim cok sukur gaz sorunumuz 40imizla birlikte uçtu gitti sadece kaka yaparken zorlaniyor agliyor o kadar o yuzden mama bize iyi geldigini dusunuyorum.
Biogaia kullanan arkadaşlar sise açılınca 1 ay içind e tüketmek zorunda miyiz
Bir de buzdolabında mi sakliyorsunuz
Alt degistirme bezini kirletmedik simdiye kadar.ne zaman yapacagini biliyo oğlumBen de tam onu yazcktım bizim kızçe de günde 3 yapmaya başladı kakayı ve sizinki gibi gazlı fırlatıyor, tek kullanımlık alt açma bezlerini bulana teşekkürler
3 haftada bitti sise. Yenisini aldim. Eczaneden eve gelene kadar buz kutusunda evde buzdolabi kapaginda saklaniyor.Biogaia kullanan arkadaşlar sise açılınca 1 ay içind e tüketmek zorunda miyiz
Bir de buzdolabında mi sakliyorsunuz
Kilomuz az yoksa sutum yeterli ama sanirim yaramiyor :)) Babamizda biraz kizina hasta mama takviyesi yaptiriyor gunde 2 kere bazen 1 kere 60cc veriyorum icim el vermiyor sutum varken mama yemesine.Senin sütün yeterli değil mi mama da kullanıyorsunuz yoksa rahat kaka gaz yapsın diye mi mama kullanıyorsunuz hipp alıyorum ben iki üç kere kullanıncaya kadar tarihi geçiyor atıyorum attım yani :) daha ilk idi ama ikinci de öylece duruyor yine çöp olcak bağırsak düzenlediğini bilsem bende mi versem düzenli napsam kafam çok karışık
Biz kullaniyoruz doktorumuz gunde dort kez 6-7 damla verebilirsin dedi memnunum simdilik gunde dort vermiyorum iki ya da uc kere veriyorum gaz durumuna gore canimKizlar sap simplex gaz ilacini kimler kullaniyor memnunmusunuz.ne kadar damlatiliyor bn bisi anlamadim
Kullandıktan sonra yıkıyorum ben sicak suyla.arada bur de kaynatmak lazımmışKizlar sagma makinesinin temizligini nasil yapiyorsunuz,ne zaman kaynatiyorsunuz her kullanimdan sonra mi
Kizlar sagma makinesinin temizligini nasil yapiyorsunuz,ne zaman kaynatiyorsunuz her kullanimdan sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?