2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evt ya lazım olur dursun diye illaki almak lazım dışarı çıkarken bende veriyorum uyuyor bari biraz ama daha küçüğü yok galiba hep ziyan olacak deneme boyu gibi bişey lazım bana

Sağol canım. Dün başka bir doktora kontrole gittik, 6.aya kadar pek vermiyoruz dedi. 2.ay kontrolunde tekrar bakalım dedi

Her zaman ilik kompres yap soguk yapma sogugu sutten kesmek icin yapiyorlar . Ben saginca gogsum cok doluyor ve cok sancilaniyor artik sagmiyorum resmen acidan atesten uyuyamadim iki gun bugun kendine geldi.

Evt farkı gordum ilik duş daha iyi geldi, gun içinde birkaç kez duşa girip ,çıkınca da sagıyorum azcık , sonra emzirince de agrı birz hafifliyor ama sanki ateşleniyorum hafiften gibi..
Sen dr gittin mi? Sen emzirince geciyor mu nasıl hafifletiyorsun agrını? Korkuyorum biraz acıkcası ...of inş benimde gecer

Sabahtan beri 1 saat bile yatarak uyumadı. Ya kucakta ya da gogsumuzde yüzükoyun. Yatırınca 5dk sonra uyanıyor. Bu işin bir çözümü var mı sizler nasıl uyutuyorsunuz
Kaka yapınca uyuyor derin az önce cortladı ödümüz koptu :) altında pokuylan uykuya daldı sıcak sıcak

Kullandıktan sonra yıkıyorum ben sicak suyla.arada bur de kaynatmak lazımmış

Her kullanımdan sonra kaynar suyla çalkalıyordum. Günde 1 kere de kaynatıyordum ben

Bende her kullanimdan sonra yikayip kaynatiyorum,sirf bu yuzden sagmayi biraktim zaman kalmiyor cunku olmadi bende sizin gibi yapayim sutum azaliyor mu kiz mi cok cekiyor anlamadim ama sagmam lazim

Sabahtan beri 1 saat bile yatarak uyumadı. Ya kucakta ya da gogsumuzde yüzükoyun. Yatırınca 5dk sonra uyanıyor. Bu işin bir çözümü var mı sizler nasıl uyutuyorsunuz
Benimki de aynen öyle ben çözümü yüzüstü yatırmakta buldum, yan veya sırtüstü yatırdığım zaman hemen uyanıyor, ama yüzüstü genelde çok iyi uyuyor

Benimki de aynen öyle ben çözümü yüzüstü yatırmakta buldum, yan veya sırtüstü yatırdığım zaman hemen uyanıyor, ama yüzüstü genelde çok iyi uyuyor

Off neden uyumuyor bu minnoşlar.. valla artık çook yoruldum ben , ne kol kaldı ne bel..
Uyumuyoooooo... hanımefendi altı temiz karnı doyuk gazı çıkartılmış bir şekilde uyutmaya çalışıyorum tam 2 saat ve 5 dk uyup uyanıyor
Elimde , memede yada omuzumda uyuyor yerine koyunca 5 dk... yemek yicek zmn bile yok ya ç kızlar bu durum beni çok yordu sinir oluyorum artık..

Ben gogsumde ya da omzumda uyuttugum zaman iyice dalmasini bekliyorum. Iyice daldigini artik kipirdanmamasindan anliyorum. O zaman yavasca yerine yatiriyorum. Bazen arkadaslardan okudugum gb battaniyesine yuzukoyun yatiriyorum sirtini sivazlaya sivazlaya uyutuyorum. Oylece yattigi yerde birakiyorum. Iki gundyr yine memede uyumak istiyor ve yalanci emzik gb surekli eme eme uyumaya calisiyor gozler kapaninca memeyi cekiyorum hemen gozlwri aciyor. Baktim olmayacak aldim memeden gogsumde uyutup yatirdim simdi. Dwneme yanilmayla yapiyoruz iste bir seylwr:)

Battaniyesini seriyorum koltuga yatiriyorum yuzukoyun sirtini sivazlaya sivazlaya uyuyorum. Cok uykusu varken oyle uyuyor. Bazen koynuma yuzukoyun yagiriyorum yine sirtini sivazlayip iyice dalmasini bekliyorum sonra yerine aliyoruz bu defa sirtustu yatiriyorum. Bazen omuzda gaz cikarirken uyuyakaliyor
Tabi cok uykusu gelene kadar konusuyoruz agucuk gugucuk yapiyoruz yuzustu yatip kafamizi kaldirmaya calisiyoruz. Kisacasi yoruluyoruz aonra uyku asamasina gelince bunlari uyguluyorum. Bu arada 43 gunluguz

Senin kokunu arıyor annesi, geçecek zamanla inş. biraz daha büyüsünler.

Arkadaslar oglum 12 den beri 4 kez kaka yapti.3 u tazzikli.Zortluyor yerimden sicriyorum.Biraz once altini acarken yapti hepsi ustumdeydi yine.Normal mi bu?
Bizimki hep kaka yapıyor her bezi kakali az omce oyle cok ses cikararak yaptiki sok oldum ishal oldu sandim bktim normal yapmis

Biogaia kullanan arkadaşlar sise açılınca 1 ay içind e tüketmek zorunda miyiz
Bir de buzdolabında mi sakliyorsunuz
Bize eczacı buzdolabinda demis ama ustunde acildiktan sonra disarisa saklanabilir yaziyor biz yinede buzdolabinda tutuyoruz

Kızlar bizimkidr uyumadı bugün mamasınıda dogru düzgün yemedi aclıktan oldugunu düsündüm ama biberonu ahzında donduruyor bir uyutamadım cocugu bütün gün uyudu anında uyandı smdi uyutttum ama neden olur sizce üsütüyorlarmı noluyor anlamıyorum kat kat ta sarıyoruz ama...

Canim ben sadece dus alip disimi fircaliyorum.Ona zamanim var.Annem halini begenmiyorum bu kadar bakimliyken simdi nasil oldun diyor.Zaten fazladan 15 kilom var.Zayiflamam lazimmmm!Sacimi kestirmem zor uzadi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…