2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kac kilo verdim bilmiyorum ama cok sisko gözüküyorum eski halime göre hamilelikte 23 kg aldım ilk 15 günde 11 kg gitmisti ama sonra tartılmadım kayınvalidedyiz artık cünkü eve gecince tartılcam ama en fazla 2 kg daha gitmistir basenlerim inanılmaz genislemis 10 cm fazla eskisinden

Bu şekilde gündüz günde kaç kere uyuyor? Eşim madem öyle koynumuzda uyusun diyor ama öyle alışırsa hiç yatıp uyumaz diye korkuyorum. Bugün sinirlerim yıprandı iyice. Uyumasın dursun diyeceğim ama uyanıkken de meme istiyor bu sefer emerken ağlıyor. Bi hoş bu çocuk.

2. Ay aşısını olan var mı? Bugün olduk eve geldik hala ağlıyor çok kötü. Ne zaman geçer bu ağrılar ağlamalar?

Kızlar bebek neden kusar bugun hem bikac kez kustu hem ara ara sıcakladı sora terledi sogudu hem de mızmız

Nasil kilolar gidiyor kızlar.ben emzitoyorum uyumuyor yoruluyorum acıkıyorum kendimi mutfakta biluyorum.illaki tatlı yiyorum sürekli canim tatlı istiyor.sadece 5 kilo gitti.baska gitmiyor doğum sonrası.zaten bu kadar yemeye kilo almaktan korkuyorum niye böyle anlamadım.

Canım ben bebişten mutfağa giremiyorum bile.sadece su içiyorum diyebilirim.hep atıştırmalık şeyler.6 kilom kaldı eski halime dönmem için .ama yanımda yardımcım Yok.ne anne ne kayınvalide.ben istemedim kimseyi.sadece 13 gün durdular.hem kilo için de iyi oluyor böyle olunca

Canim ben sadece dus alip disimi fircaliyorum.Ona zamanim var.Annem halini begenmiyorum bu kadar bakimliyken simdi nasil oldun diyor.Zaten fazladan 15 kilom var.Zayiflamam lazimmmm!Sacimi kestirmem zor uzadi zaten.
Daha var sana canim ben bile yeni yeni kendime geldim :) Kilo konusuna hic gelmeyeyim dedim gobek giderse kiyafetlerim olur ne göbek gitti ama kiyafetlerim hala olmuyor sil bastan herseyide yeni almak istemiyorum ben kendimi taniyorum iki gun ac kalsam eski kiloma gelirim . Onuda istemiyorum bu kilom iyi arada kaldim :))
4 aylik Hamileyken kestirmistim benim masallah kolay uzuyor sacim .

Kilom kalsin ama şu gobegim gitsin istiyorum az biraz gobegim var Benim kiyafetler hep xs simdi m giyiyorum :-/ xs'yi giyince gobek gogus strecle sarilmis gibi oluyor

Kilom kalsin ama şu gobegim gitsin istiyorum az biraz gobegim var Benim kiyafetler hep xs simdi m giyiyorum :-/ xs'yi giyince gobek gogus strecle sarilmis gibi oluyor
Guzelim sen baya zayıfmışsın.suanda kilo almış m halinhalin benim normal halimdi.ilk doğumda yapısal olarakta göbeğin yoksa kesin gider.benim hic göbek kalmamıştı.benim sorunum bazen.ama ikinci sezeryan sonrasi hem basen hem göbek oldu.ama inşallah zamanla gider.

Canim ben 20 gün kaldım Annem de geldim evime 2 çocuklarda uğraşıyorum ama buluyorum kısa bir ara giriyorum mutfağa yemegekiz da da emzirirken kilo almıştım.ama bu sefer çok geç olmadan frenlemeliyim kendimi.

Off yaa cok korkuyorum şu asidan bende yazik gunah 3 asi birden olur mu ya bize bile agir gelir Yazik yavruya nasil cani yandi ki agliyor hala .
Evet bacağını kımıldattığı an başlıyor ağlamaya. Ama her bebek geçiyor bu aşamadan onu düşündükçe rahatlıyorum bizim bebeklerimizde 2 gün sonra yine gülmeye başlayacak inşallah

Bnm kiz da oyle. Ustune basina cikiyor. Zart zurt sabaha kadar. Gece alayim rahat uyusun dedim. 3.bucukta banyo yapmak zorunda kaldim.
Gunde 2 keze dustu benim kuzum yediklerinize dikkat edin kızlar cok afadersiniz ben wc rahat cikmak icin kayisi incir yedim yavrum benden once cikti :) ve fazlalasti o gun kakasi sonra yine duzeldi

Ay benim esimde tutturdu en sonunda sen git dedim vazgecti ben goze alamam cok ufaklar cok sık emiyorlar birde ciltlerinde yağ dokusu tam olusmadigi icin erkenden deniz onermiyorlar bide ruzgar esse kum girer cocugumun gozune agzina seneye 1 yasina insallah

Canım ben tam anlamoula yürümeye 30. Gün başladım agrım ola ola. Epizyotomi magduru oldum da biraz
Canim ya normal dogumu cok hafife aliyor millet benim 34. Gün bir dikisim dustu bildigin tel gibi sert ondan sonra rahat oturabildim bide şişlik var sanki dokt gitmeyede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…