- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Yok ezbere bildiğim sureleri falan okuyamiyorsun. Ayet okunmuyorKızlar lohusa iken sure falan okuyor mu
Battaniyesini seriyorum koltuga yatiriyorum yuzukoyun sirtini sivazlaya sivazlaya uyuyorum. Cok uykusu varken oyle uyuyor. Bazen koynuma yuzukoyun yagiriyorum yine sirtini sivazlayip iyice dalmasini bekliyorum sonra yerine aliyoruz bu defa sirtustu yatiriyorum. Bazen omuzda gaz cikarirken uyuyakaliyor
Tabi cok uykusu gelene kadar konusuyoruz agucuk gugucuk yapiyoruz yuzustu yatip kafamizi kaldirmaya calisiyoruz. Kisacasi yoruluyoruz aonra uyku asamasina gelince bunlari uyguluyorum. Bu arada 43 gunluguz
Benimki de aynen öyle ben çözümü yüzüstü yatırmakta buldum, yan veya sırtüstü yatırdığım zaman hemen uyanıyor, ama yüzüstü genelde çok iyi uyuyor
Sutun fazla gelmiş olablr mdesne fazla emmiştir belki ... İnce gydr faZla sarıp sarmalama terlerse daha çok üşür çünki.Kızlar bebek neden kusar bugun hem bikac kez kustu hem ara ara sıcakladı sora terledi sogudu hem de mızmız
Canım ben bebişten mutfağa giremiyorum bile.sadece su içiyorum diyebilirim.hep atıştırmalık şeyler.6 kilom kaldı eski halime dönmem için .ama yanımda yardımcım Yok.ne anne ne kayınvalide.ben istemedim kimseyi.sadece 13 gün durdular.hem kilo için de iyi oluyor böyle oluncaNasil kilolar gidiyor kızlar.ben emzitoyorum uyumuyor yoruluyorum acıkıyorum kendimi mutfakta biluyorum.illaki tatlı yiyorum sürekli canim tatlı istiyor.sadece 5 kilo gitti.baska gitmiyor doğum sonrası.zaten bu kadar yemeye kilo almaktan korkuyorum niye böyle anlamadım.
Daha var sana canim ben bile yeni yeni kendime geldim :) Kilo konusuna hic gelmeyeyim dedim gobek giderse kiyafetlerim olur ne göbek gitti ama kiyafetlerim hala olmuyor sil bastan herseyide yeni almak istemiyorum ben kendimi taniyorum iki gun ac kalsam eski kiloma gelirim . Onuda istemiyorum bu kilom iyi arada kaldim :))Canim ben sadece dus alip disimi fircaliyorum.Ona zamanim var.Annem halini begenmiyorum bu kadar bakimliyken simdi nasil oldun diyor.Zaten fazladan 15 kilom var.Zayiflamam lazimmmm!Sacimi kestirmem zor uzadi zaten.
Kilom kalsin ama şu gobegim gitsin istiyorum az biraz gobegim varNasil kilolar gidiyor kızlar.ben emzitoyorum uyumuyor yoruluyorum acıkıyorum kendimi mutfakta biluyorum.illaki tatlı yiyorum sürekli canim tatlı istiyor.sadece 5 kilo gitti.baska gitmiyor doğum sonrası.zaten bu kadar yemeye kilo almaktan korkuyorum niye böyle anlamadım.
Off yaa cok korkuyorum şu asidan bende yazik gunah 3 asi birden olur mu ya bize bile agir gelir2. Ay aşısını olan var mı? Bugün olduk eve geldik hala ağlıyor çok kötü. Ne zaman geçer bu ağrılar ağlamalar?
Guzelim sen baya zayıfmışsın.suanda kilo almış m halinhalin benim normal halimdiKilom kalsin ama şu gobegim gitsin istiyorum az biraz gobegim varBenim kiyafetler hep xs simdi m giyiyorum :-/ xs'yi giyince gobek gogus strecle sarilmis gibi oluyor
Canim ben 20 gün kaldım Annem de geldim evime 2 çocuklarda uğraşıyorum ama buluyorum kısa bir ara giriyorum mutfağa yemegeCanım ben bebişten mutfağa giremiyorum bile.sadece su içiyorum diyebilirim.hep atıştırmalık şeyler.6 kilom kaldı eski halime dönmem için .ama yanımda yardımcım Yok.ne anne ne kayınvalide.ben istemedim kimseyi.sadece 13 gün durdular.hem kilo için de iyi oluyor böyle olunca
Evet bacağını kımıldattığı an başlıyor ağlamaya. Ama her bebek geçiyor bu aşamadan onu düşündükçe rahatlıyorum bizim bebeklerimizde 2 gün sonra yine gülmeye başlayacak inşallahOff yaa cok korkuyorum şu asidan bende yazik gunah 3 asi birden olur mu ya bize bile agir gelirYazik yavruya nasil cani yandi ki agliyor hala .
Yalanci emzik kullan canim benim kız onla uyumayı seviyor tokken veriyorumBu meme de uyumayi ne yapicam ya kızlar uyuyo memed3n çekip yatiririyorum 5 dakika sonra uyaniyor memmede uyumak istiyor
Gunde 2 keze dustu benim kuzum yediklerinize dikkat edin kızlar cok afadersiniz ben wc rahat cikmak icin kayisi incir yedim yavrum benden once cikti :) ve fazlalasti o gun kakasi sonra yine duzeldiBnm kiz da oyle. Ustune basina cikiyor. Zart zurt sabaha kadar. Gece alayim rahat uyusun dedim. 3.bucukta banyo yapmak zorunda kaldim.
Ay benim esimde tutturdu en sonunda sen git dedim vazgecti ben goze alamam cok ufaklar cok sık emiyorlar birde ciltlerinde yağ dokusu tam olusmadigi icin erkenden deniz onermiyorlar bide ruzgar esse kum girer cocugumun gozune agzina seneye 1 yasina insallah2-3 aylıkken falan tatile gitmeyi planlayan var mı? Eşim tatil sayıklıyor hatta 40 mız çıksın gidelim diyor
Daha önce tecrübe edinen varsa yaZsın, ben gidersem en fazla bebek arabasıyla gezerim sanırım denize falan giremem tabi bir de o zamana bebişin meme tiryakiliğinin bitmesi lazım
Canim ya normal dogumu cok hafife aliyor millet benim 34. Gün bir dikisim dustu bildigin tel gibi sert ondan sonra rahat oturabildimCanım ben tam anlamoula yürümeye 30. Gün başladım agrım ola ola. Epizyotomi magduru oldum da biraz
Hipp pisik kremi guzel canimkızlar iyi bi pişik kremi önerebilecek var mı? :) bu arada yavrularınız nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?