2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. Ay aşısını olan var mı? Bugün olduk eve geldik hala ağlıyor çok kötü. Ne zaman geçer bu ağrılar ağlamalar?
Biz olduk ilk gun biraz agladi bidaha huysuzlanmadi ateside 36.9 a kadar cikti 2gun daha fazla cikmadan atlattik sükür sizinkide cabuk gecer insallah

Valla ben cozemedim oglumda 18kilo aldim tam 2senede 16kiloyu verdim 2kilo hediye kaldi ve oglum hic durmayan hep aglayan kucakta butun gun ziplatilarak yurudugum oturdugum anda kiyameti koparan bir cocuktu butun gun annem gelmezse ac kalirdim tuvalete bile gidemezdim yinede 2senede gitti kizimda 15 kilo aldim cok sukur sakin bir bebek aglasada kucagima alip oturdugum yerden sakinlestiriyorum 2ayda 11 kilo verdim cozemedim gitti valla

Ben de gunde bir kez aptamil kullaniyordum.Bu gece kullanmayacagim bakalim yarin ne durumda olacak gaz kaka durumu ama 3-4 gunde mama nasil kilo aldiriyor.Bir dahakine Hipp alayim mamayi.

Alt degistirme bezini kirletmedik simdiye kadar.ne zaman yapacagini biliyo oğlum ama temiz beze yapmayi da seviyo.acaba islak bezde rahatsiz hissedip kendilerini mi kasıyorlar da temiz beze yapiyolar.
O tek kullanimliklari gunde iki uc degistiriyorum,kendi ustumu degistirmeyeyim de degisen tek kullanimliklar olsun.Gercekten o alt acma bezini bulanlardan Allah razi olsun.

Sabahtan beri 1 saat bile yatarak uyumadı. Ya kucakta ya da gogsumuzde yüzükoyun. Yatırınca 5dk sonra uyanıyor. Bu işin bir çözümü var mı sizler nasıl uyutuyorsunuz
Daha yeni dogdugunda seninki gibi yuzunkoyun uyuyorduk ikimiz.Ben hareketsiz yatarim.Onunla uyudum oyle ama tilki uykusu.Uyudum uyandim.Tehlikeli yine de yapmamak lazim.Simdi onunla kanmiyor kendini memeye dogru atiyor memede uyuyacak beyefendi.Bazen reflu yatagini iyice bacaklarimda yukari cekip cok hafif salliyorum.Yukariya cektigim icin daha az sallaniyor,meshur bir kadin var ya onun ninnisini dinletiyorum bir de cok zorda kalirsam kundak yapiyorum.Bu arada gaz icin reflu yataginin kiraz cekirdegini firinda isitip bebisle uyumustum her yerini isilik yapmisim yavrumun.Bu sicaklarda kullanmayin tavsiyem.

Benim basenler eski halinden 15 cm fazla.Ya beterin beteri var

Cocuk hos degil canim sadece cozmen lazim.Emerken benimki de agliyordu.Uzun emmelerde arada gaz cikarmak laxim cikarmiyorum memede agliyor.Mesela o gun onunla cok oynuyorum,muzik dinletiyorum fazla uyariliyor uyuyamiyor.Bazen sik uyaniyor doymamis oluyor.Takip et bebisi aclik aglamasi gaz aglamasi farkli birbirinden.Acikinca ciglik atiyor.Gazi olunca ingalarla kesiksiz agliyor benimki.Mesela herkes emzikle uyutur ben emzik verince emmekten uyuyamiyor bana olmuyor o yontem.

mathsdaisy canım bugün ne humana ictim nede kimyon rezene yinede bütün güm neredeyse uyudu benim kız sadece oglen uyandi 2saat uyanik kaldi sonra aksam 5e kadar uyudu yine yani ondan degilmis sanirim uykusu suan hala uyanik bakalim ne zaman uyuycaz

Simdi uyuttum. 7 8 gb falan uyanir. 10 gb uyur. Oglen kalkar o zaman biraz gec uyuyor bes gb falan uyuyabilir. Iki uc saate bir uyaniyor. Bu ara pirtlamakta zorlaniyor. Gazdan dolayi gec uyuyabiliyor. Gec uyudugu zaman iki uc kere altina bakarim ve emziririm. Keyfi yerindeyse 45 dakika 1 saat efrafindskilerle konusur sonra uyku mizirdanmasina baslar memede uyumak ister. Bazen memede uyur bazen uyuturum dogruca. Bu sekilde gunde 2 kere falan uyuyor. Genelde omuzda yada goguste uyuyor yerine koyuyorum. Az once denedim bu sekilde uyusun diye olmadi omzumda gaz cikarirken gazino cikardi uykuya daldi.

Çayin etkisi bir gunde geçmiyor bence.ertesi gune az da olsa devam ediyor.benim gozlemledigim bu.aman insallah yoktur etkisi ama her ictigimde de o sekilde uyumasi tesadüf mü ki bilemedim

Bu meme de uyumayi ne yapicam ya kızlar uyuyo memed3n çekip yatiririyorum 5 dakika sonra uyaniyor memmede uyumak istiyor
Canım benim kızda dün tüm gün oyle oldu..sabah 9dan akşam 7ye kadar gün içinde toplam 2buçuk saat uyudu..zor bi gündü..önceki gün 2fincan kahve içmiştim ondan mi ayık kaldı bu çocuk bilemedim..

Aynı ben canım basenler almış başını gidio..offf sınırlerım zıplıo eski kıyafetlere sığamıorum henüz

Yok gitsem de denize götürmem onu, işte bana tatil değil eşime olur ancak gidersem ama hiç gözüm yemiyor ben de seneye istiyorumm

günaydın güzel anneler nasılsınız gaz derken kaka derken şimdi bakıyorum herkes bebişlerin uymadığından şikayetçi bizde aynıyız gaz sancılarından dolayı kucağa alıştı yatağa koyunca hiç uyumamış gibi gözleri fel fecir okuyo minnoşun bu kadar yaramaz olduğunu bilmezdim yengeç kızlarının :) kaka sorununu halletyik gibi hipp mamaya geçtim çok rahatladı artık yapabiliyor süt sağma makinasınıda avent sipariş verdim e bebekte indirime girmiş ama daha gelmedi umarım sütüm artar mamayı azaltırım belki hiç vermem çok umutluyum

Kızlar Merhaba cam biberonlarin cam kismini yani emzigini degil sadece altını bulasik makinesine atabilirmiyiz biarkadaşım atıyorum orda yikiyorum falandedi sizce sağlıksız mi olur orda yıkamak

Kızlar Merhaba cam biberonlarin cam kismini yani emzigini degil sadece altını bulasik makinesine atabilirmiyiz biarkadaşım atıyorum orda yikiyorum falandedi sizce sağlıksız mi olur orda yıkamak
Canım ben plastik ve cam tüm biberon sağma makinesi parçaları için ayrı bir sele yaptım üzerini tülbent ile örtüyorum. Tülden ayrı bi bulaşık yıkama bezi yaptım sıvı sabunla yıkayıp oraya koyuyorum. Arada da kaynatıyorum hepsini makineye atma gereği duymadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…