- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Simdi uyuttum. 7 8 gb falan uyanir. 10 gb uyur. Oglen kalkar o zaman biraz gec uyuyor bes gb falan uyuyabilir. Iki uc saate bir uyaniyor. Bu ara pirtlamakta zorlaniyor. Gazdan dolayi gec uyuyabiliyor. Gec uyudugu zaman iki uc kere altina bakarim ve emziririm. Keyfi yerindeyse 45 dakika 1 saat efrafindskilerle konusur sonra uyku mizirdanmasina baslar memede uyumak ister. Bazen memede uyur bazen uyuturum dogruca. Bu sekilde gunde 2 kere falan uyuyor. Genelde omuzda yada goguste uyuyor yerine koyuyorum. Az once denedim bu sekilde uyusun diye olmadi omzumda gaz cikarirken gazino cikardi uykuya daldi.
Cocuk hos degil canim sadece cozmen lazim.Emerken benimki de agliyordu.Uzun emmelerde arada gaz cikarmak laxim cikarmiyorum memede agliyor.Mesela o gun onunla cok oynuyorum,muzik dinletiyorum fazla uyariliyor uyuyamiyor.Bazen sik uyaniyor doymamis oluyor.Takip et bebisi aclik aglamasi gaz aglamasi farkli birbirinden.Acikinca ciglik atiyor.Gazi olunca ingalarla kesiksiz agliyor benimki.Mesela herkes emzikle uyutur ben emzik verince emmekten uyuyamiyor bana olmuyor o yontem.
Daha yeni dogdugunda seninki gibi yuzunkoyun uyuyorduk ikimiz.Ben hareketsiz yatarim.Onunla uyudum oyle ama tilki uykusu.Uyudum uyandim.Tehlikeli yine de yapmamak lazim.Simdi onunla kanmiyor kendini memeye dogru atiyor memede uyuyacak beyefendi.Bazen reflu yatagini iyice bacaklarimda yukari cekip cok hafif salliyorum.Yukariya cektigim icin daha az sallaniyor,meshur bir kadin var ya onun ninnisini dinletiyorum bir de cok zorda kalirsam kundak yapiyorum.Bu arada gaz icin reflu yataginin kiraz cekirdegini firinda isitip bebisle uyumustum her yerini isilik yapmisim yavrumun.Bu sicaklarda kullanmayin tavsiyem.
Hep üstteki ilksütü içtiği içinmiş memelerdeki geride kalan esas besleyici sütleri bitirtmeye çalış cnmKızlar 3gündür kakası yeşil oğlumun neden kaynaklanıyo acaba bileniniz varmı ://
Yüzüstü yatırmak çok iyi bir çözümmüş. 1,5 saat uyudu oğlum. Aman maşallah..
Bu ateş işi beni paranoyak yaptı iyice. Eşim küçükken sürekli ateşli hastalık geçirmiş. Korkuyorum. Vücudu genelde sıcak oluyor bebeğin. Temassız ölçere artık güvenmiyorum her seferinde başka bişey söylüyor. Koltukaltından ölçünce benim vücut sıcaklığıma göre 0.7 - 0.8 derece fazla çıkıyor bebeğinki. Şimdi kulaktan ölçer alacağız evde koleksiyon olacak. Siz ölçüyor musunuz? Kaç çıkıyor?
Üşütmüş ya da sen üşütmüş olabilirsin canımKızlar 3gündür kakası yeşil oğlumun neden kaynaklanıyo acaba bileniniz varmı ://
canım gaz olduğu için hırslarını memede çıkarıyorlar oda fazla geliyor kusuyorlar ilaç biraz fayda sağladı bize ama sürekli karnına sırtına masaj yapıyorum uyudugu süre çok az allah kolaylık versin hepimize bebeklerimize de sağlıkHerkese merhaba ben artık kulübe yazamıyorum bile bazen okumak için giriyorum sayfayi geri kapiyorum kızım çok huysuz oldu uyumuyor gaz bizi bizden aldı gece kaç kez kalkiyorum sayamiyorum ailemin yanına memleket e geldim ama durum aynı kızım sürekli meme de orda uyuyor bırakınca uyaniyor dün Dr gittim dayanamadim Dr aşırı gaz var dedi bende ilaç kullanicam. Sürekli emiuor olduğu gibi de kusuyor çok şükür yine de kilo alımı iyi 27 günlük olduk 4700 olmuşuz ama yiyip i iciyorum süt olsun diye
Mama veriosan normal. Sadce anne sutu verıosan doktrna sor cnm mutlakaKızlar 3gündür kakası yeşil oğlumun neden kaynaklanıyo acaba bileniniz varmı ://
Bizim 37.5 oldu fitil verdim gece rahat etti saat başı ölçtüm gece ateşini. Peki bundan sonra ki aşılar da mi böyle olacak acaba ?Biz olduk ilk gun biraz agladi bidaha huysuzlanmadi ateside 36.9 a kadar cikti 2gun daha fazla cikmadan atlattik sükür sizinkide cabuk gecer insallah
Bizim 37.5 oldu fitil verdim gece rahat etti saat başı ölçtüm gece ateşini. Peki bundan sonra ki aşılar da mi böyle olacak acaba ?
Yüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverindüz zemine mi yatıyor bir de
Evet 37.65 ten sonra yüksek oluyormuş. Saat başı ölçüyordum her saat başı yarim derece arttı sürekli o yüzden uyumadan verdim daha artmasın diye bide ağrı keşifçi etkisi var ya bari ağlamasın uyusun yavrum dedim37,5 yüksek mi oluyor? 37,8-38 diye biliyordum
Ben gazını çıkardıktan sonra yatırıyorum yani zaten uyutup yatırıyorum ayağımda sallıyorum uyuması için. Emzik vermiyoruz maalesef babamız istemedi. Düz zemine kafası Yan kolları kıvrık yatırdım canımYüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverindüz zemine mi yatıyor bir de
Amin canım çok üzülüyorum haline ikindikca ağlıyor kendini zorluyor geçen burnundan geldi kusmugu aklım çıktı . Yapmadığım masaj desen neler yapıyorum acı elma yağı da kullanıyorum minigime ama benim psikoloji ne olacak bilmiyorum uykusuz hayalet gibi geziyorum sürekli oturmaktan bel ve boyun ağrım hadsafa da Rabbim hepsine sağlık sıhhat versincanım gaz olduğu için hırslarını memede çıkarıyorlar oda fazla geliyor kusuyorlar ilaç biraz fayda sağladı bize ama sürekli karnına sırtına masaj yapıyorum uyudugu süre çok az allah kolaylık versin hepimize bebeklerimize de sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?