2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzüstü yatırmak çok iyi bir çözümmüş. 1,5 saat uyudu oğlum. Aman maşallah..

Bu ateş işi beni paranoyak yaptı iyice. Eşim küçükken sürekli ateşli hastalık geçirmiş. Korkuyorum. Vücudu genelde sıcak oluyor bebeğin. Temassız ölçere artık güvenmiyorum her seferinde başka bişey söylüyor. Koltukaltından ölçünce benim vücut sıcaklığıma göre 0.7 - 0.8 derece fazla çıkıyor bebeğinki. Şimdi kulaktan ölçer alacağız evde koleksiyon olacak. Siz ölçüyor musunuz? Kaç çıkıyor?

Maşallah size bir rutin tutturmuş gibisiniz. Dün 40ımız çıktı, bundan sonrası için ben de ümitliyim.

Emziği bizimki de almadı. Sen baya çözmüşsün yavrunu canım maşallah. Bizim bugün 42. Günümüz ama zaten yoğunbakımdan eve geldiğinde 20 günlüktü bebeğim. Daha anca öğreniyorum huyunu suyunu..

Kiraz çekirdeği birden ısınıyor dikkatli olmak lazım bende kesesinin üzerine başka bez sarıp öyle koyuyorum karnına. Pek bi etkisini anlamadım ama birkaç kere kullandım.

Kızlar 3gündür kakası yeşil oğlumun neden kaynaklanıyo acaba bileniniz varmı ://

Herkese merhaba ben artık kulübe yazamıyorum bile bazen okumak için giriyorum sayfayi geri kapiyorum kızım çok huysuz oldu uyumuyor gaz bizi bizden aldı gece kaç kez kalkiyorum sayamiyorum ailemin yanına memleket e geldim ama durum aynı kızım sürekli meme de orda uyuyor bırakınca uyaniyor dün Dr gittim dayanamadim Dr aşırı gaz var dedi bende ilaç kullanicam. Sürekli emiuor olduğu gibi de kusuyor çok şükür yine de kilo alımı iyi 27 günlük olduk 4700 olmuşuz ama yiyip i iciyorum süt olsun diye

Evet canım ya yüz üstü fikrini veren arkadaştan Allah razı olsun çok işe yarıyor gerçekten.

Ben ateş ölçmuyorum bi de onu ölcsem paranayok olurum galiba iyice

canım gaz olduğu için hırslarını memede çıkarıyorlar oda fazla geliyor kusuyorlar ilaç biraz fayda sağladı bize ama sürekli karnına sırtına masaj yapıyorum uyudugu süre çok az allah kolaylık versin hepimize bebeklerimize de sağlık

Yüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverin düz zemine mi yatıyor bir de

Biz olduk ilk gun biraz agladi bidaha huysuzlanmadi ateside 36.9 a kadar cikti 2gun daha fazla cikmadan atlattik sükür sizinkide cabuk gecer insallah
Bizim 37.5 oldu fitil verdim gece rahat etti saat başı ölçtüm gece ateşini. Peki bundan sonra ki aşılar da mi böyle olacak acaba ?

Yüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverin düz zemine mi yatıyor bir de

Nerdeee.. memede uyuduysa önce gazını çıkarıyorum. Sonra biraz göğsümde veya omzumda yatırıyorum 15-20dk kadar. Yoksa kusuyor. Sonra yüzüstü reflü minderine yatırıyorum eğimli ve sert biraz çok yumuşak değil.

Yüz üstü benim kiz hayatta yatmaz gazini cikarmak icin aliyorum omzuma kafayi kaldiriyor hic durmuyor :)
Bugun uzun sure sonra ilk defa kuş uykusundan uzun uykuya gectik 1-2 saati buldu hala da uyuyor yiyo iciyo yapiyo uyuyor allahim boyle devam etsin amin :)

Ben gazını çıkardıktan sonra yatırıyorum yani zaten uyutup yatırıyorum ayağımda sallıyorum uyuması için. Emzik vermiyoruz maalesef babamız istemedi. Düz zemine kafası Yan kolları kıvrık yatırdım canım

Amin canım çok üzülüyorum haline ikindikca ağlıyor kendini zorluyor geçen burnundan geldi kusmugu aklım çıktı . Yapmadığım masaj desen neler yapıyorum acı elma yağı da kullanıyorum minigime ama benim psikoloji ne olacak bilmiyorum uykusuz hayalet gibi geziyorum sürekli oturmaktan bel ve boyun ağrım hadsafa da Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…