2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverin düz zemine mi yatıyor bir de
Benim kızım bazen kusuyor bazen kusmuyor değişiyor yani ben uyanikkende yatiriyorum uyuyokende ah ah her yolu deniyorum

Canm ben uc gundur debridat şurup kullanıyorum çok iyi geldi bze aglamaları kesldi uyuyorda rahat rahat.

asfarovski beyazpeynir1 M mer_4260 pilates topunda memede yaylanarak uyutabiliyorum ben de sonra ana kucağına alıyorum haliyle gaz çıkmıyor. E gaz alırken uyanacak sonra tekrar uyutup mu yüz üstü koyayım? Az önce uyanıkken koydum dizlerini büktü topak oldu reflü yastığında, he bir de elini bulup cop cop emdi:))

Mesela sabah 7 den akşam 12 ye kadar kaç kere böyle uyuyor kuzum? 2 saat uykuda 2 saat uyanık mı? Bizim kız sabah 10-12 arası uyudu güzelce ama sonrası hep kuş uykusu memede, bu saat oldu..

elma yagını bende denedim canım artık yaptığım şeylerin hangisi işe yarıyor hangisi yaramıyor bilmiyorum rezenelr anasonlar içiyorum sadece muskat cevizi kaldı ama uyuşturucu etkisi varmış ondan vazgeçtim gece sürekli korkarak uyanıyorum sesine 1 saat uyusa bencillik olucak ama kendim için seviniyorum olmayan sütümde gidiyor uyukusuz kalınca çünkü gündüz gücüm kalmıyor hiç kanamam devam ediyor bi yandan valla şu günleri bi atlatalaım ilerde bizde gülerek hatırlarız inş.

Mesela sabah 7 den akşam 12 ye kadar kaç kere böyle uyuyor kuzum? 2 saat uykuda 2 saat uyanık mı? Bizim kız sabah 10-12 arası uyudu güzelce ama sonrası hep kuş uykusu memede, bu saat oldu..
Normalde sabah uyandiktam sonra 11-12 bi uyuyordu aksam 5 e kadar 2 kere uyanip emip uyuyordu ama artik hic uyumuyor dizimdr yada besigindr salliyorum uyuyor sonra 5 dk gecmiyor hemen uyaniyor bugun yine iyi uyudu insallah artarak devam eder :)

Birde memeyi yeni aliyoruz silikon ucsuz 3 gun oldu savasiyoruz o yuzden memede uyuyamiyorda benim yaralar ne guzel gecmisti simdi yine yara oldu Off iki kere ayni eziyet..

Benimde oyle silikom gaz yapiyo diye cikardim ama meme tut birak yaparken hatta asılıp çektikçe gene sızlamalar başladı

Bende senin gibi dusunuyorum bu yüzden oturup ağladım bi gün bu bebeğin hayalini kurdum bunca zaman simdide uyusada bende 1 saat dinlensem diye gözünün içine bakıyorum ben nasıl anneyim diye ama alisicaz artık hepsine

Ayni suçluluğu bende hissettim hâlada hissediyorum. Hatta nerdeyse gün asırı aglamalarim devam ediyo sütümde azaldi iyice.. bir gece of demistim kalkarken tam yeni uyutup yatmistim uyanmisti sonra ertesi gun kucagimda gozlerime ilk defa uzun uzun bakti ve cok aglamistim o gun. Gececek insallah bir iki ay daha sıkalım disimizi

Bİzde hopluyoruz ayakta annemlerin evi dubleks merdiven inip çıkıyorum bazen ama çok faydası oluyor gazını çıkarıyor o zaman resmen maymuna döndüm evde herkes seferber oluyor gaz çıkarmak için yapmam dediğim ne varsa deniyorum uyusun diye kundak çok iyi ama onda da gazini çıkarmak için çok zorlanıyor tekrar açıyorum kundagi

Benim basenler eski halinden 15 cm fazla.Ya beterin beteri var
Nasıl eski haline döncek bu basenler benden ayrı cumhuriyetini ilan ettiler resmen :)

Aynı ben canım basenler almış başını gidio..offf sınırlerım zıplıo eski kıyafetlere sığamıorum henüz
Ben de oyle canım eski günlerime dönmenin hayallerini kuruyorum

Kızlar 3gündür kakası yeşil oğlumun neden kaynaklanıyo acaba bileniniz varmı ://
Benımkıde oyle sanırım üsüdü biraz biz ona yorduk huysuzduda cünkü
Yüzüstü yatıranlar memede uyutup alıp öyle mi yatırıyorsunuz öyleyse kusmuyor mu bi tekniğinizi anlatıverin düz zemine mi yatıyor bir de
Düz zemine direk elleri yanda yatırıyorum canım benim ki yüzüstü olmasa uyumuyor maalesef

Ağlama canım süt bize lazım sinirler haliyle gevsiyor daha doğum un izini atamadik üzerimizden ben bi gün çok bunaldim normal de mama vermiyoruz biz bebeğe anne sütü alıyor sadece ama o gün annem beni uyandiramamis nolur mama verin bu seferlik demişim ilk kez o gün 2 saat uyumustum hepsi geçecek inşallah

Bi gün bebeği emzirirken bi an içim geçmiş başım düştü eşim hemen anne hakkı ödenmezmis iyice anladim dedi .
Gerçekten öyle... kayınvalidemin yanındayım 40ım cıkana kdar, normalde bir çok şeyi gözüme batar ama simdi sürekli onun da bir anne oldugunu hatırlatıyorum kendime ve esime annenin hakkını odeyemezsin diyorum, kafayı bozdum annelikle.. o kadar büyük bir emekmiş ki bütün annelere hayranlık duyuyorum ve gerçekten şimdi anlıyorum insan yaşamadan bilemezmiş bu nasıl bir hak ve emektir ki ben 1 aylık bir anneyim daha neler yasıcaz kimbilir...

Bebiş uyanıkken sürekli konuşmaya şarkı söylemeye çalışıyorum biraz sussam sanki onu ilgisiz bırakıyormuşum gibi geliyor vicdan azabı duyuyorum.böyle misiniz siz de..ne zaman oyuncak ilgisini çeker acaba daha hiç almadık.
Bir de mesela şu an memede uyuyor tel elimde karşımda tv açık..sesi kısık olsa da tüm gün açık çalışırken yüzüne bakmadığım tv..umarım bebeğim zarar görmüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…