2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öylede olabilir cnm

Ben hiç tv izleyemiuorjm ve o varken de tv açmiyiruz fırsat olmuyor uyanıkken bende iletişim kurmaya çalışıyorum özellikle emerken seviyorum onu saclari oksuyorum inanılmaz hoşuna gidiyor hatta bu şekilde uyuduğu da oldu ellerini öpüyorum sürekli parmaklar hep ağzımda hatta kolunu kaldırıyor ben öpeyim diye canım kızım sürekli elimi tutmaya çalışıyor emerken o an hersey bitiyor tüm yorgunluk uykusuzluk çok şükür bunları yaşatan Rabbim e

Benim memede içi geçiyor zaten canım gazını çıkarıp uykusu açılmadan hemen sallıyorum sonra yatıyorum canım ben

Çayin etkisi bir gunde geçmiyor bence.ertesi gune az da olsa devam ediyor.benim gozlemledigim bu.aman insallah yoktur etkisi ama her ictigimde de o sekilde uyumasi tesadüf mü ki bilemedim
Canım dun hic icmedigim icin bugün kahvaltidan sonra hemem ictim bizimkisi bugunde 12de bi uyandı aksam 6bucuga kadar sadece 1kere yarım saat uyudu caydan olsaydi tum gun uyurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum yinede

Pilli sallanan salıncaklar var cnm. Onunla rahatlarsın belki.

Slm kızlar bugün evlilik yıl dönümünüzdü.ilk defa 4 kişi kutlayalım diye yemeğe çıktık.ama cok rüzgar vardı pusette rüzgardan korumak için uğraştım oğlumu hemen kalktık zaten.

Kizlar kirkimiz çıkalı cok olması.ama benim kaşıklarımda adet agrisi gibi bir ağrı var.yumurtlama dönemin mı yoksa adet mi olucam anlamadım.var mi böyle bir sey yasayan.bu arada hemşire cok sıkı uyardı.40 sonrası çok iyi korunmak gerekiyormuş en tehlikeli dönemmiş .aman bir kaza olmasın.

Benimde oyle silikom gaz yapiyo diye cikardim ama meme tut birak yaparken hatta asılıp çektikçe gene sızlamalar başladı
Benimki memeyi hic tutmuyordu yoksa verirmiydim silikonla ama mecburen verdim simdi aglasada cirpinsada veriyorum ama gece hala silikonla veriyorum cunku memeyle cok cebellesiyor uykusu acilirsa gece beni mahveder.
Ama gogus ucum ciger gibi kizardi cok aciyor Yine acilar basladi kremde suremiyorum memeden tiksiniyor ne kadar yikasamda tadi kaliyor demekki.

Müzikli oyun halisi aldim ayagiyla cirpindikca muzik caliyor oyuncaklarida cingirakli filan simdilik anlmasada ben salladikca dinliyor.
Bende sevdim guzel oyuncak istersen yatagina koy calsin piyano muzik filanda atabiliyorsun telefondan.
Tv surekli acik sese alissin diye ama tv ye donuk hic tutmuyorum doktor 3 yasa kadar tum teknolojik gorsel urunlerden uzak tut dedi 3 yasa kadar ne mumkun ama simdilik elimden geleni yapiyorum.

Nice guzel yillariniz olsun. Biz bu sene kutlayamadik kizim 23 gunluktu ve ben hala alisamamiatim duzenine :) Seneye artik kutlariz
Dun bizde sahile indik cok esiyordu korktuk geri geldik eve ama bugun asiri dercede cok kustu bi daha gitmem sahile töbee.. :)

Şu an şu dönemde yeni bir bebek mujdesi herkese agir gelir aman dikkat diyim :))

Iyi geceler anneler bizim kizin sag gozunde sari akinti oluyor. Kaynamis sogumus su ile sildim. Damla verdiler daha kullanmadim. Siz beler yaptiniz

Canm ben uc gundur debridat şurup kullanıyorum çok iyi geldi bze aglamaları
Bu surup gaz için mi canım biz daha 1 aylık olmadık surup henüz kullanılmıyor diye biliyorum
Sindirim sistemi duzenleyıcı canm ishal kabız gaz karın agrısı hepsne iyi gelıyor bız ıkı aylık olıcaz yarın

Günaydınlar herkese.gunda en fazla 2 kere kaka yapiyor oglum acaba bi sorun mu var.sizlerde nasil?

Çayla sildim ben ılımış çaya pamuk batrarak ve hergun banyo ettrıyorum azaldı bzm
Iyi geceler anneler bizim kizin sag gozunde sari akinti oluyor. Kaynamis sogumus su ile sildim. Damla verdiler daha kullanmadim. Siz beler yaptiniz

Kac gunluk cnm bzde yarn ıkı aylık olucaz gunde 1 e dustu kakamz doktrmz 3, 4gun yapmasa bıle normal dedi kilo alımları baslıyor ya oyızden sanrm
38 günlügüz biz de.kilo alımı şimdiye kadar da iyiydi.herseyden korkuyoruz acemi olunca.acaba bi sorun mu var diyorum hep.

Bizde de olmuştu.kafalarini üşüyünce olurmuş galiba.sütümü sıktım ertesi gune hemen geçti.

Gunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…