Öylede olabilir cnmNasıl eski haline döncek bu basenler benden ayrı cumhuriyetini ilan ettiler resmen :)
Ben de oyle canım eski günlerime dönmenin hayallerini kuruyorum
Benımkıde oyle sanırım üsüdü biraz biz ona yorduk huysuzduda cünkü
Düz zemine direk elleri yanda yatırıyorum canım benim ki yüzüstü olmasa uyumuyor maalesef
Ben hiç tv izleyemiuorjm ve o varken de tv açmiyiruz fırsat olmuyor uyanıkken bende iletişim kurmaya çalışıyorum özellikle emerken seviyorum onu saclari oksuyorum inanılmaz hoşuna gidiyor hatta bu şekilde uyuduğu da oldu ellerini öpüyorum sürekli parmaklar hep ağzımda hatta kolunu kaldırıyor ben öpeyim diye canım kızım sürekli elimi tutmaya çalışıyor emerken o an hersey bitiyor tüm yorgunluk uykusuzluk çok şükür bunları yaşatan Rabbim eBebiş uyanıkken sürekli konuşmaya şarkı söylemeye çalışıyorum biraz sussam sanki onu ilgisiz bırakıyormuşum gibi geliyor vicdan azabı duyuyorum.böyle misiniz siz de..ne zaman oyuncak ilgisini çeker acaba daha hiç almadık.
Bir de mesela şu an memede uyuyor tel elimde karşımda tv açık..sesi kısık olsa da tüm gün açık çalışırken yüzüne bakmadığım tv..umarım bebeğim zarar görmüyordur
asfarovski @beyazpeynir1 M mer_4260 pilates topunda memede yaylanarak uyutabiliyorum ben de sonra ana kucağına alıyorum haliyle gaz çıkmıyor. E gaz alırken uyanacak sonra tekrar uyutup mu yüz üstü koyayım? Az önce uyanıkken koydum dizlerini büktü topak oldu reflü yastığında, he bir de elini bulup cop cop emdi:))
Canım dun hic icmedigim icin bugün kahvaltidan sonra hemem ictim bizimkisi bugunde 12de bi uyandı aksam 6bucuga kadar sadece 1kere yarım saat uyudu caydan olsaydi tum gun uyurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum yinedeÇayin etkisi bir gunde geçmiyor bence.ertesi gune az da olsa devam ediyor.benim gozlemledigim bu.aman insallah yoktur etkisi ama her ictigimde de o sekilde uyumasi tesadüf mü ki bilemedim
Bilmiyorum bazı asılar ates yapıyor bebeklerde oglum hic ateslenmezdi bebekkenBizim 37.5 oldu fitil verdim gece rahat etti saat başı ölçtüm gece ateşini. Peki bundan sonra ki aşılar da mi böyle olacak acaba ?
Pilli sallanan salıncaklar var cnm. Onunla rahatlarsın belki.Ne olacak bu uykusuzluklar. Sabah 5ten beri 14 saatte toplam 1 saat uyumamistir. Memede uyuyor, kimildatinca uyaniyor. Ayakta salliyorun 15dk surmuyor uyaniyor.yuzustu zaten yatmiyor. Ben uykusuz o uykusuz. Ben zombi o huysuz. Aç susuz karsilikli agliyoruz.
Benimki memeyi hic tutmuyordu yoksa verirmiydim silikonla ama mecburen verdim simdi aglasada cirpinsada veriyorum ama gece hala silikonla veriyorum cunku memeyle cok cebellesiyor uykusu acilirsa gece beni mahveder.Benimde oyle silikom gaz yapiyo diye cikardim ama meme tut birak yaparken hatta asılıp çektikçe gene sızlamalar başladı
Müzikli oyun halisi aldim ayagiyla cirpindikca muzik caliyor oyuncaklarida cingirakli filan simdilik anlmasada ben salladikca dinliyor.Bebiş uyanıkken sürekli konuşmaya şarkı söylemeye çalışıyorum biraz sussam sanki onu ilgisiz bırakıyormuşum gibi geliyor vicdan azabı duyuyorum.böyle misiniz siz de..ne zaman oyuncak ilgisini çeker acaba daha hiç almadık.
Bir de mesela şu an memede uyuyor tel elimde karşımda tv açık..sesi kısık olsa da tüm gün açık çalışırken yüzüne bakmadığım tv..umarım bebeğim zarar görmüyordur
Nice guzel yillariniz olsun. Biz bu sene kutlayamadik kizim 23 gunluktu ve ben hala alisamamiatim duzenine :) Seneye artik kutlarizSlm kızlar bugün evlilik yıl dönümünüzdü.ilk defa 4 kişi kutlayalım diye yemeğe çıktık.ama cok rüzgar vardı pusette rüzgardan korumak için uğraştım oğlumu hemen kalktık zaten.
Kizlar kirkimiz çıkalı cok olması.ama benim kaşıklarımda adet agrisi gibi bir ağrı var.yumurtlama dönemin mı yoksa adet mi olucam anlamadım.var mi böyle bir sey yasayan.bu arada hemşire cok sıkı uyardı.40 sonrası çok iyi korunmak gerekiyormuş en tehlikeli dönemmiş .aman bir kaza olmasın.
Bende doktoruma sormustum normal dedi bana bu hafta hep yesil yapiyor yinede endiseleniyorum ayni memeyi 2kez veriyorum ama yine yesil gunde 1kez falan sari oluyor@derinxbyasfarovski Ay-hal sağolun kızlar cevaplar için dr endişelenmeyin renk ve kıvamda degişmeler olabilir dedi
İlk 16ydı. Snra 14 oldu. Şuan 11 cnm. Bugn kontrol var bizm inşallah düşmüştr. Doktr değernin en fzla 5 olması lazm ddi. 6 yda 7 de en son sınır ama bzmki 11.Değeriniz kaç canım bebeğimin de var. Cuma kontrolde düşmediyse testler yapılacak
Canm ben uc gundur debridat şurup kullanıyorum çok iyi geldi bze aglamalarıAmin canım çok üzülüyorum haline ikindikca ağlıyor kendini zorluyor geçen burnundan geldi kusmugu aklım çıktı . Yapmadığım masaj desen neler yapıyorum acı elma yağı da kullanıyorum minigime ama benim psikoloji ne olacak bilmiyorum uykusuz hayalet gibi geziyorum sürekli oturmaktan bel ve boyun ağrım hadsafa da Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin
Sindirim sistemi duzenleyıcı canm ishal kabız gaz karın agrısı hepsne iyi gelıyor bız ıkı aylık olıcaz yarınBu surup gaz için mi canım biz daha 1 aylık olmadık surup henüz kullanılmıyor diye biliyorum
Iyi geceler anneler bizim kizin sag gozunde sari akinti oluyor. Kaynamis sogumus su ile sildim. Damla verdiler daha kullanmadim. Siz beler yaptiniz
Kac gunluk cnm bzde yarn ıkı aylık olucaz gunde 1 e dustu kakamz doktrmz 3, 4gun yapmasa bıle normal dedi kilo alımları baslıyor ya oyızden sanrmGünaydınlar herkese.gunda en fazla 2 kere kaka yapiyor oglum acaba bi sorun mu var.sizlerde nasil?
38 günlügüz biz de.kilo alımı şimdiye kadar da iyiydi.herseyden korkuyoruz acemi olunca.acaba bi sorun mu var diyorum hep.Kac gunluk cnm bzde yarn ıkı aylık olucaz gunde 1 e dustu kakamz doktrmz 3, 4gun yapmasa bıle normal dedi kilo alımları baslıyor ya oyızden sanrm
Bizde de olmuştu.kafalarini üşüyünce olurmuş galiba.sütümü sıktım ertesi gune hemen geçti.Iyi geceler anneler bizim kizin sag gozunde sari akinti oluyor. Kaynamis sogumus su ile sildim. Damla verdiler daha kullanmadim. Siz beler yaptiniz
Yok cnm ne sorunu olsun bı kac gun yapmyn bbklerde saglıklı gene gunde ıkı kere yapıormus:)38 günlügüz biz de.kilo alımı şimdiye kadar da iyiydi.herseyden korkuyoruz acemi olunca.acaba bi sorun mu var diyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?