- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Haklisin canim zaten devamli huy degistiriyorlar.Seninki gulmeye baslado mi?40 dan sonra bilincli guluyorlarmisEmziği bizimki de almadı. Sen baya çözmüşsün yavrunu canım maşallah. Bizim bugün 42. Günümüz ama zaten yoğunbakımdan eve geldiğinde 20 günlüktü bebeğim. Daha anca öğreniyorum huyunu suyunu..
Degisiyor canim.Iki gun once gece 4 kere yapti bu gece iki kere.Bir hafta once az az iki uc kez yapip bayagi kivranmisti.Sicak su pamukla makatini silince rahat rahat yapti.Annem bu sekilde yapmaya alisir tembellesir dedi.Simdi yapmasini bekliyorum.Zorlaniyorsa benim yontemi deneyebilirsin.Bir de altini hep ayni yerde acabilirsin oraya girince zorlamaya basliyorGünaydınlar herkese.gunda en fazla 2 kere kaka yapiyor oglum acaba bi sorun mu var.sizlerde nasil?
Iki gun once 140 cc sut gelen gogsum iki gundur sagdigimda 30 cc cikiyor.Oglan da kibar kibar emiyor onu az sut geliyor olmali.Gogus aciyor da sertlik ccok az ama gogus kanali tikanmis oabilir mi?Bugun o gogsu verdim bebis emip acsin diye.Bu gece biberon verme isi mastite neden oluyor sanki.En iyisi emzirmek..Gunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
Gunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
Gunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
Haklisin canim zaten devamli huy degistiriyorlar.Seninki gulmeye baslado mi?40 dan sonra bilincli guluyorlarmis
asfarovski beyazpeynir1 @mer_4260 pilates topunda memede yaylanarak uyutabiliyorum ben de sonra ana kucağına alıyorum haliyle gaz çıkmıyor. E gaz alırken uyanacak sonra tekrar uyutup mu yüz üstü koyayım? Az önce uyanıkken koydum dizlerini büktü topak oldu reflü yastığında, he bir de elini bulup cop cop emdi:))
Canım ben gece sütüm tamamen bittikten sonra veriyorum mamayı Hem ben hem o rahat ediyor geceIki gun once 140 cc sut gelen gogsum iki gundur sagdigimda 30 cc cikiyor.Oglan da kibar kibar emiyor onu az sut geliyor olmali.Gogus aciyor da sertlik ccok az ama gogus kanali tikanmis oabilir mi?Bugun o gogsu verdim bebis emip acsin diye.Bu gece biberon verme isi mastite neden oluyor sanki.En iyisi emzirmek..
Nerden aldın kuzum adı ne halının?Benimki memeyi hic tutmuyordu yoksa verirmiydim silikonla ama mecburen verdim simdi aglasada cirpinsada veriyorum ama gece hala silikonla veriyorum cunku memeyle cok cebellesiyor uykusu acilirsa gece beni mahveder.
Ama gogus ucum ciger gibi kizardi cok aciyorYine acilar basladi kremde suremiyorum memeden tiksiniyor ne kadar yikasamda tadi kaliyor demekki.
Müzikli oyun halisi aldim ayagiyla cirpindikca muzik caliyor oyuncaklarida cingirakli filan simdilik anlmasada ben salladikca dinliyor.
Bende sevdim guzel oyuncak istersen yatagina koy calsin piyano muzik filanda atabiliyorsun telefondan.
Tv surekli acik sese alissin diye ama tv ye donuk hic tutmuyorum doktor 3 yasa kadar tum teknolojik gorsel urunlerden uzak tut dedi 3 yasa kadar ne mumkun ama simdilik elimden geleni yapiyorum.
bana doktor bir gogsunu 20 dk emdir. Sonra mama ver (60 cc yada 90 sutune gore). 2 saat sonra diger gogsunu emdir. Boylelikle her gogsun sut uretmek icin 4 saat vakti olur demisti. Simdi bunu uygulayamiyorum cunku surekli memede artik doymuyor. Mamayi azaltmistim artiracagim yine.Gunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
Hepsiburadadan aldim kanz'in zaten yaz muzikli oyun halisi cikar hemen .Nerden aldın kuzum adı ne halının?
Bize antiboyotik damla verdiler bugun daha iyi. Sag olunBizde de olmuştu.kafalarini üşüyünce olurmuş galiba.sütümü sıktım ertesi gune hemen geçti.
Biz bastan beri gunde bir kere kaka yapiyoruz. Doktora sordum bes gun yapmasa bile sorun yok dedi.Günaydınlar herkese.gunda en fazla 2 kere kaka yapiyor oglum acaba bi sorun mu var.sizlerde nasil?
Memeden alinca agliyor bebisim bende doymuyor saniyorduum. Seninki mamayi aliyormus. Benimki mama bile almiyor. Suyu artirdim sutum artti cok sukur ama hala memede kalmak istiyr surekli. Kilosunda belli olacak yine. Benimki biberonu agzina sokunca oguruyor. Eylulde okula baslayacagim. Mama alimyor anne suyunu bile biberonla almiyor. Avent dr brown denedim ayni. Ne yapacGim bilmiyorum. Akil verin bana. Lansinoh mu denesem birde. Emzigi de reddediyor artik. Tek istedigi memeGunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye etti @balinmaz canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
bizim kiz da kirki ciktigindan beri huysuzlasti sanki. gunduzleri saat basi emmek istiyor, uykuya rahat dalamiyor. Surekli bi mizirdanma hali.. gazi da artti.
aa ne guzel, bilincli gülmeyi 4. aydan sonra diyorlardi. Bizimki de kikirdiyor gülüyor bazen ama kendi kendineGaz olayi farkli ya bitti derken basliyor arkadasim dun geldi 2.ayindan sonra gazimiz basladi dedi :-/ Korktum tam gecti bitti derken insallah baslamaz daha.. Bizim 40dan sonra tek farkli sey gülmeye baslamasi oldu :) simdi konusuyorum guluyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?