2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim zaten devamli huy degistiriyorlar.Seninki gulmeye baslado mi?40 dan sonra bilincli guluyorlarmis

Günaydınlar herkese.gunda en fazla 2 kere kaka yapiyor oglum acaba bi sorun mu var.sizlerde nasil?
Degisiyor canim.Iki gun once gece 4 kere yapti bu gece iki kere.Bir hafta once az az iki uc kez yapip bayagi kivranmisti.Sicak su pamukla makatini silince rahat rahat yapti.Annem bu sekilde yapmaya alisir tembellesir dedi.Simdi yapmasini bekliyorum.Zorlaniyorsa benim yontemi deneyebilirsin.Bir de altini hep ayni yerde acabilirsin oraya girince zorlamaya basliyor

Iki gun once 140 cc sut gelen gogsum iki gundur sagdigimda 30 cc cikiyor.Oglan da kibar kibar emiyor onu az sut geliyor olmali.Gogus aciyor da sertlik ccok az ama gogus kanali tikanmis oabilir mi?Bugun o gogsu verdim bebis emip acsin diye.Bu gece biberon verme isi mastite neden oluyor sanki.En iyisi emzirmek..

Canım ben veriyorum mamayı doymayinca bebeye eziyet etmeye gerek yok doktorumuz da ver dedi iki öğün mama veriyorum bazen ama çoğunlukla bi öğün veriyorum o arada süt birikiyor

benimki de son 2 gündür özellikle sürekli meme istiyor. hele bu sabah 6dan sonra saat başı emzirdim 11e kadar. memede uyuyor çekince uyanıyor. biraz oyalıyorum tekrar istiyor sanki saatlerdir açmış gibi. ama ben açlıktan değil memede uyumak istediğinden böyle yaptığını düşündüm. en son emzik tutturduk uyudu biraz sakinleşti. kilo alımı iyiyse ve kaka yapıyorsa aç değildir belki canım. ben bizimki için böyle düşündüm. bir de emerken göğsümü çekip bakıyorum süt geliyor. sütün azaldığını nasıl anlayacağız. sağmaya da hiç vakit bulamıyorum

evet canım gazını çıkarıp tekrar uyutup yatırıyorum. ama bazen saatlerdir uyutamadıysam ve memede uyuduysa gazıyla uğraşmadan yatırdığım da oluyor uyanmasın diye. tabi bu bize gaz sancısı olarak geri dönüyor

Canım ben gece sütüm tamamen bittikten sonra veriyorum mamayı Hem ben hem o rahat ediyor gece

Nerden aldın kuzum adı ne halının?

bana doktor bir gogsunu 20 dk emdir. Sonra mama ver (60 cc yada 90 sutune gore). 2 saat sonra diger gogsunu emdir. Boylelikle her gogsun sut uretmek icin 4 saat vakti olur demisti. Simdi bunu uygulayamiyorum cunku surekli memede artik doymuyor. Mamayi azaltmistim artiracagim yine.

Kızlar yudumlarını sayın bebişlerin.bir de göğsünüzü emerken vakumlayarak çekiyor ve agrıtıyorsa sütünüz az geliyor demektir.stres yapmayın.dinlenin.fırsat buldukça uyuyun.bol su için .yanıbaşınıza sürahi koyun.süt yapan tek şey su ve uyku.bırakın bebekleriniz istediği kadar uyusun aman 2 saat uyudu dur kaldırıp emzireyim demeyin.bazen 4 saat bile uyuyabilir geceleri.hem sizin sütünüzde dolar.rahat olursanız herşey yoluna girer.26 günlüğüz.artık her akşam 1 saatliğine bebek arabasıyla dışarı çıkıyoruz.evden uzaklaşmadan sokaklarda geziyoruz.siz de deneyin.gaz için de iyi geliyor.

Memeden alinca agliyor bebisim bende doymuyor saniyorduum. Seninki mamayi aliyormus. Benimki mama bile almiyor. Suyu artirdim sutum artti cok sukur ama hala memede kalmak istiyr surekli. Kilosunda belli olacak yine. Benimki biberonu agzina sokunca oguruyor. Eylulde okula baslayacagim. Mama alimyor anne suyunu bile biberonla almiyor. Avent dr brown denedim ayni. Ne yapacGim bilmiyorum. Akil verin bana. Lansinoh mu denesem birde. Emzigi de reddediyor artik. Tek istedigi meme

bizim kiz da kirki ciktigindan beri huysuzlasti sanki. gunduzleri saat basi emmek istiyor, uykuya rahat dalamiyor. Surekli bi mizirdanma hali.. gazi da artti.

Kızlar siz siz olun göz muayenesini ihmal etmeyin. Hatta iyi bir doktor bulun ona gidin. Birgun hastanede bir bayanla karsilasmistim o soylemisti bana bebeginin gozunde parlaklik varmis ve malesef goz tumoru cikmisti almislardi gozunu simdide ayni konuyu yeni mesajlarda okudum
Rabbim korusun evlatlarimizi ama bilip önlem almak lazim o yuzden ihmal etmeyin..

bizim kiz da kirki ciktigindan beri huysuzlasti sanki. gunduzleri saat basi emmek istiyor, uykuya rahat dalamiyor. Surekli bi mizirdanma hali.. gazi da artti.
Gaz olayi farkli ya bitti derken basliyor arkadasim dun geldi 2.ayindan sonra gazimiz basladi dedi :-/ Korktum tam gecti bitti derken insallah baslamaz daha.. Bizim 40dan sonra tek farkli sey gülmeye baslamasi oldu :) simdi konusuyorum guluyor hemen

Kızlar gun boyunca aglayan, huzursuz olan bebekler var mı? Baska derdi mi var acaba, kolik die zannediyorum ama kolik bebegin agrısı tum gun sürer mi? Bide kucagımda uyuyor bırakınca hemen uyanıyor...
Baska boyle bebişler var mı ya, cıldırcam .... su içmeye yemek yemege bile zamanım yok cunku uyumuyooor..of

aa ne guzel, bilincli gülmeyi 4. aydan sonra diyorlardi. Bizimki de kikirdiyor gülüyor bazen ama kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…