Bizim kızda konustugmda gulucukler saçıyor ve dnlıyor konusulmasnı seviyor :)aa ne guzel, bilincli gülmeyi 4. aydan sonra diyorlardi. Bizimki de kikirdiyor gülüyor bazen ama kendi kendine
Bugğn gittik 8.5 çıktı. Bütün testleri yaptırdık hepsi temiz çıktı doktorum o yüzden önemsemedi sarılığı.6 haftadan sonra geçer endişelenecek bir şey yok dediİlk 16ydı. Snra 14 oldu. Şuan 11 cnm. Bugn kontrol var bizm inşallah düşmüştr. Doktr değernin en fzla 5 olması lazm ddi. 6 yda 7 de en son sınır ama bzmki 11.
masallah bebislereBizim kızda konustugmda gulucukler saçıyor ve dnlıyor konusulmasnı seviyor :)
bizim kiz da kirki ciktigindan beri huysuzlasti sanki. gunduzleri saat basi emmek istiyor, uykuya rahat dalamiyor. Surekli bi mizirdanma hali.. gazi da artti.
Konusunca guluyor vallahi elini agzina suruyorum opuyorum guluyor :)aa ne guzel, bilincli gülmeyi 4. aydan sonra diyorlardi. Bizimki de kikirdiyor gülüyor bazen ama kendi kendine
Benim sut o kadar bile cikmiyodu ama emdikce gelir diye inanmak istedim. 15 dk emzirip ardindan 90 mama veriyorum. Genelde 2.5-3 saatte bir acıkıyor. Mama sık olup sıkıştırmasın diye 3 saat gecirmeye calisiyorum oyalayarak. Gunde 6-7 kez vermiş oluyorum. Sütüm gercekten çok az bastan 60 verdik mama o bile yetmedi 90 la doyuyoGunaydın arkadaslar bizim kız hafta sonundan beri doymuyor nasıl bir yol izlesem doktorumuz 30 agustosa kadar izinliymis 15 dk yarim saatte bir meme isior uyanikken simdi uyandi emzirdim 10 dk daha fazlada emmiyor arkasindan emzirdigim gogsumu sagdim 30 ml sut cıktı 2bucuk saat once emzirdigim gogsumu sagdim 60 ml cıktı sadece sutum az galiba bide ben sadece on sutu aliyordur diye cocuga kaldigim gogusten devam ediyor demekki ogoguste bisey kalmiyor cok agliyor mamayi veriyorum hemen susuyor benim gibi olanlar nasil yapiyorsunuz doktorunuz nasil vermenizi tavsiye ettiAmine Busra canım seninkide ac kalmisti dimi mama takviyesimi yapiyorsunuz gunde kac kez biberonlami veriyorsunuz
Bizimd vardi hemen goturduk sikinti yok dedi doktorKızlar siz siz olun göz muayenesini ihmal etmeyin. Hatta iyi bir doktor bulun ona gidin. Birgun hastanede bir bayanla karsilasmistim o soylemisti bana bebeginin gozunde parlaklik varmis ve malesef goz tumoru cikmisti almislardi gozunu simdide ayni konuyu yeni mesajlarda okudum
Rabbim korusun evlatlarimizi ama bilip önlem almak lazim o yuzden ihmal etmeyin..
Ben ilk gunden beri pamuk ve su kullaniyorum.disari gezmeye ciktigimizda mutlaka yapiyor.acaba hareket ettigi için midir?altini da hep besiginin alt degistirme yerinde degistiriyorum zaten.Degisiyor canim.Iki gun once gece 4 kere yapti bu gece iki kere.Bir hafta once az az iki uc kez yapip bayagi kivranmisti.Sicak su pamukla makatini silince rahat rahat yapti.Annem bu sekilde yapmaya alisir tembellesir dedi.Simdi yapmasini bekliyorum.Zorlaniyorsa benim yontemi deneyebilirsin.Bir de altini hep ayni yerde acabilirsin oraya girince zorlamaya basliyor
Ben her degistirmede pipisinin alt kismina da krem sürüyorum.sebamed kullaniyorum.iskenderunun sicaginda bile pişik olmadik...bir de pisik yapan sey bence islak mendiller.uni baby yenidogan kullandim ilk bir iki gun hemen pişik olmuştu oğlumArkadaslar sudokrem ve desitin mor ola j birlikte kullaniyorum ama bebegimin poposunda kizariklim oldu 2 gündür bi de tuhaf olcak ama erkek bebegi olan arkadaslar pipisi yumurtaliklara yapisiyor mu sizin de ya off acemilik zor bacim zor
40 çıkmadan sokakta geçilmez diyenler başına üşüşmüyor mu canım çok şanslısın:) gezebilmek için 1 hafta daha beklicm şu hurafeler yüzünden malesefKızlar yudumlarını sayın bebişlerin.bir de göğsünüzü emerken vakumlayarak çekiyor ve agrıtıyorsa sütünüz az geliyor demektir.stres yapmayın.dinlenin.fırsat buldukça uyuyun.bol su için .yanıbaşınıza sürahi koyun.süt yapan tek şey su ve uyku.bırakın bebekleriniz istediği kadar uyusun aman 2 saat uyudu dur kaldırıp emzireyim demeyin.bazen 4 saat bile uyuyabilir geceleri.hem sizin sütünüzde dolar.rahat olursanız herşey yoluna girer.26 günlüğüz.artık her akşam 1 saatliğine bebek arabasıyla dışarı çıkıyoruz.evden uzaklaşmadan sokaklarda geziyoruz.siz de deneyin.gaz için de iyi geliyor.
Kat kat sarmaktan da oluyor sanirim canim bi de bizim ilk ay asimizdan sonra ates yapti aksam dokuzdan sabah altiya kadar hic bi sey yemedi sayilir en sonunda 38leri gorunce fitil verdik biraz rahatladi iki gundur neler cektim ates cok buyuk sorunmus gercektenKızlar bizimkidr uyumadı bugün mamasınıda dogru düzgün yemedi aclıktan oldugunu düsündüm ama biberonu ahzında donduruyor bir uyutamadım cocugu bütün gün uyudu anında uyandı smdi uyutttum ama neden olur sizce üsütüyorlarmı noluyor anlamıyorum kat kat ta sarıyoruz ama...
Dogdugundan beri uni baby yenidogan kullaniyorum pamuga geceyim en iyisiBen ilk gunden beri pamuk ve su kullaniyorum.disari gezmeye ciktigimizda mutlaka yapiyor.acaba hareket ettigi için midir?altini da hep besiginin alt degistirme yerinde degistiriyorum zaten.
Ben her degistirmede pipisinin alt kismina da krem sürüyorum.sebamed kullaniyorum.iskenderunun sicaginda bile pişik olmadik...bir de pisik yapan sey bence islak mendiller.uni baby yenidogan kullandim ilk bir iki gun hemen pişik olmuştu oğlum
Dün aynı şeyleri yazdım canim. Uyumuyor yatmiyor surekli mizirdaniyordu. Bu öglen 120 cc mama hazirladim. 100unu icti. Altini doldurdu ve tam 3 saat uyuduKızlar gun boyunca aglayan, huzursuz olan bebekler var mı? Baska derdi mi var acaba, kolik die zannediyorum ama kolik bebegin agrısı tum gun sürer mi? Bide kucagımda uyuyor bırakınca hemen uyanıyor...
Baska boyle bebişler var mı ya, cıldırcam .... su içmeye yemek yemege bile zamanım yok cunku uyumuyooor..of
Aynen beni de ates deli edecek sanirim ama hakli sebeplerim var herkesin sariligi yukselirken bizim dogdugunun iminci gunu atesi yukseldi enfeksiyon yoktu cok sukur ama iyi beslenememis dediler simdi ilk ay asimizi olduk imi gun once kimsede ates yapmaz biz de yapti normalde de alindan ates olcerle 37.5 larda hepYüzüstü yatırmak çok iyi bir çözümmüş. 1,5 saat uyudu oğlum. Aman maşallah..
Bu ateş işi beni paranoyak yaptı iyice. Eşim küçükken sürekli ateşli hastalık geçirmiş. Korkuyorum. Vücudu genelde sıcak oluyor bebeğin. Temassız ölçere artık güvenmiyorum her seferinde başka bişey söylüyor. Koltukaltından ölçünce benim vücut sıcaklığıma göre 0.7 - 0.8 derece fazla çıkıyor bebeğinki. Şimdi kulaktan ölçer alacağız evde koleksiyon olacak. Siz ölçüyor musunuz? Kaç çıkıyor?
Burnum silmekten tahris olmustu bir kerelik uni baby yenidoganla sildim.oyle canımı yakti kiDogdugundan beri uni baby yenidogan kullaniyorum pamuga geceyim en iyisi
Aslinda hangi ates olcerle olctugumuze bagli koltuk altiysa 37.5 yuksek ates ama alindan olcer veya kulaktan olcer ise 38 ve ustu yuksek ates sayiliuor canim ben biraz manyak oldum bu konuda da doktor da oyle soylediEvet 37.65 ten sonra yüksek oluyormuş. Saat başı ölçüyordum her saat başı yarim derece arttı sürekli o yüzden uyumadan verdim daha artmasın diye bide ağrı keşifçi etkisi var ya bari ağlamasın uyusun yavrum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?