2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk 16ydı. Snra 14 oldu. Şuan 11 cnm. Bugn kontrol var bizm inşallah düşmüştr. Doktr değernin en fzla 5 olması lazm ddi. 6 yda 7 de en son sınır ama bzmki 11.
Bugğn gittik 8.5 çıktı. Bütün testleri yaptırdık hepsi temiz çıktı doktorum o yüzden önemsemedi sarılığı.6 haftadan sonra geçer endişelenecek bir şey yok dedi

bizim kiz da kirki ciktigindan beri huysuzlasti sanki. gunduzleri saat basi emmek istiyor, uykuya rahat dalamiyor. Surekli bi mizirdanma hali.. gazi da artti.

Herkes 40 i çıksın rahat edersin diyordu ama bizde de senin gibi tam.tersi oldu malesef daha mizmiz daha az uyuyor artık çok yorgunum

Arkadaslar sudokrem ve desitin mor ola j birlikte kullaniyorum ama bebegimin poposunda kizariklim oldu 2 gündür bi de tuhaf olcak ama erkek bebegi olan arkadaslar pipisi yumurtaliklara yapisiyor mu sizin de ya off acemilik zor bacim zor

Bugun benim de şekerim düştü sıcakta emiyor kaka yapıyor yine ağlayarak emmek istiyor kaka yapıyor tekrar bayılacak gibi oldum artık yedim bişeyler ama hal kalmadı bende , ayakta sallayın veya anakucağı titreşimle otursun böyle uyuyor bazen zoru yoksa

Bizde 50günlük olduk, baya düzene girdik sayılır arada gaz sıkıştırıyor olsa da, uyku uyanıklık saatleri daha belli, uyanıp altını değiştirip emdikten sonra bir keyifli oluyor ki gülücükler ağırlar havada uçuşuyor, kameraya çekelim diyoruz telefonu gördüğü an susuyor sıpa
Artık uzun süre uyanık kalıyor, uyanıkken hep ilgi istiyor konuşacaksın seveceksin prensesi o zaman mutlu, kucağımda gezmeye bayılıyor, sağ koluma aşık sanırım, işim olduğunda ana kucağı ile yanımda taşıyorum ben işimi yaparken o da beni seyrediyor, arada abi ile bir kaç dk oyalanmaya başladı gibi, uyku gelince mızmızlanıyor emiyor uyuyor ama uykular kısa kısa, genel olarak gündüzleri keyifli ama akşam olunca uyku gelince tüm keyif kaçıyor yapışıyor bana sık sık emiyor gaz çıkarıyoruz yine emiyoruz tekrar tekrar en son çözümü bebek arabasında gezmekte bulduk akşamları emme faslı bitince atıyoruz bebek arabasına yürüyüşe çıkıyoruz uyuyakalıyor yürüyüşte gece uykusuna geçiyor, sanırım gündüz kısa uyduğu için gece uykusuna düşkün, geceleri dinleniyoruz ancak
Her anları her halleri nasıl güzel, şimdi zor gelen anları bile ilerde özlemle anacaksınız inanın sürekli içime çekiyorum cennet kokusunu bu koku geçecek bir iki aya, bol bol foto çekmeli video çekmeli insan unutuyor nasıl minnak olduklarını

Benim sut o kadar bile cikmiyodu ama emdikce gelir diye inanmak istedim. 15 dk emzirip ardindan 90 mama veriyorum. Genelde 2.5-3 saatte bir acıkıyor. Mama sık olup sıkıştırmasın diye 3 saat gecirmeye calisiyorum oyalayarak. Gunde 6-7 kez vermiş oluyorum. Sütüm gercekten çok az bastan 60 verdik mama o bile yetmedi 90 la doyuyo

Bizimd vardi hemen goturduk sikinti yok dedi doktor

Ben ilk gunden beri pamuk ve su kullaniyorum.disari gezmeye ciktigimizda mutlaka yapiyor.acaba hareket ettigi için midir?altini da hep besiginin alt degistirme yerinde degistiriyorum zaten.

Arkadaslar sudokrem ve desitin mor ola j birlikte kullaniyorum ama bebegimin poposunda kizariklim oldu 2 gündür bi de tuhaf olcak ama erkek bebegi olan arkadaslar pipisi yumurtaliklara yapisiyor mu sizin de ya off acemilik zor bacim zor
Ben her degistirmede pipisinin alt kismina da krem sürüyorum.sebamed kullaniyorum.iskenderunun sicaginda bile pişik olmadik...bir de pisik yapan sey bence islak mendiller.uni baby yenidogan kullandim ilk bir iki gun hemen pişik olmuştu oğlum

Biz de 38 günlügüz ve oglum uzun zamandir komustugumuzda hep guler.agu gi bile diyor arada.anneannemiz gitmeden once birsuru şeyi öğretti ogluma.ellerinden tutunca kafasini tutup kaldırıyor.ağzını " o " yapiyor ki yememek icin zor tutuyorum.
Emme ve uyku düzenimiz her gun farkliydi bugune kadar.aksam 8 8:30 gibi uyuyir her gün.bir de avm gezmeye bayiliyor bu sıpa.oyle guzel uyuyor ki.dun avm de o uyurken uyumayi bile düşündük eşimle

40 çıkmadan sokakta geçilmez diyenler başına üşüşmüyor mu canım çok şanslısın:) gezebilmek için 1 hafta daha beklicm şu hurafeler yüzünden malesef

Kat kat sarmaktan da oluyor sanirim canim bi de bizim ilk ay asimizdan sonra ates yapti aksam dokuzdan sabah altiya kadar hic bi sey yemedi sayilir en sonunda 38leri gorunce fitil verdik biraz rahatladi iki gundur neler cektim ates cok buyuk sorunmus gercekten

Dogdugundan beri uni baby yenidogan kullaniyorum pamuga geceyim en iyisi

Dün aynı şeyleri yazdım canim. Uyumuyor yatmiyor surekli mizirdaniyordu. Bu öglen 120 cc mama hazirladim. 100unu icti. Altini doldurdu ve tam 3 saat uyudu) ben de uyudum. Sutum bile doldu o arada. Megersem bizim kiz buyumus ama annesi buyudugunu kabul edemeyip hala 60 cc lik mama verdigi icin acmis)

Aynen beni de ates deli edecek sanirim ama hakli sebeplerim var herkesin sariligi yukselirken bizim dogdugunun iminci gunu atesi yukseldi enfeksiyon yoktu cok sukur ama iyi beslenememis dediler simdi ilk ay asimizi olduk imi gun once kimsede ates yapmaz biz de yapti normalde de alindan ates olcerle 37.5 larda hep

Aslinda hangi ates olcerle olctugumuze bagli koltuk altiysa 37.5 yuksek ates ama alindan olcer veya kulaktan olcer ise 38 ve ustu yuksek ates sayiliuor canim ben biraz manyak oldum bu konuda da doktor da oyle soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…