2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

40 çıkmadan sokakta geçilmez diyenler başına üşüşmüyor mu canım çok şanslısın:) gezebilmek için 1 hafta daha beklicm şu hurafeler yüzünden malesef
Canım o yüzden kimseyi istemedim yanımda. Şimdiden bayramı sıkıntı yapıyorum.evimizde bir düzen kurduk.bayram için Kv anne ziyareti yapılacak.onlarda başka şehirdeler.

Yerine boş yatirinca birkac dkyi gecmiyo zaten hemen kucak yada laf istiyo :)

Wow ben cok azmama veriyorum ya
Ama emiyor benimki ,mamayı bende biraz daha artırmaya deneyim ozmn....

benim de öyle mama veriyorum göğsümde süt kalmayınca memede ağlıyor çekiştiriyo anlayınca doymadığını bir ölçü duruma göre iki ölçü mama yapıyorum bir ölçüyü genelde bitiyor ikiyi bitrmediği çok oluyor ama doymayınca uyumuyor hiç

KIZlar incir sütü artıyor bnim bu aralar cok azalmıştı incir yedim üstüm ıslandı .. sütü olmayanlar denesin derim.
Bizim kızda konuşunca gülüyor ağzını kocamn acıyor cok tatlılar ya..
İkinciyi düşünenler aman hemen yapmayın heleki tekseniz yardım edeniniz yoksa

Alla allah ya nasıl azalmıs okadar valla bende anlamadim ac kalicak diye korkuyorum

Canım ben veriyorum mamayı doymayinca bebeye eziyet etmeye gerek yok doktorumuz da ver dedi iki öğün mama veriyorum bazen ama çoğunlukla bi öğün veriyorum o arada süt birikiyor
Bende gece 1kere veriyordum sadece ama simdi agliyor elleri hep agzinda doktorda yok soramiyorum gunduz de 1kere veriyorum artik ama sonra acikinca yine ayni emiyor cocuk 15dk geciyor yine meme istiyor doymuyor demekki biberona alisir emmeyi birakir diyede korkuyorum

Inciri deniyim canim sagol

Haklısın ne yapalım valla oglum hic mama nedir bilmedi 1bucuk yasina kadar emzirdim bunda uzuluyorum emmiycek diye

Mantıklıymıs canım dogru denenebilir tesekkurler

Emzigi bizimkide sevmiyor bugun arkadasim damaklı al dedi bide onu deniycem sen okula baslayimca mecbur alısır canım ac kalınca illaki alır kimi bebek doysa bile memede kalmayı seviyor

Bizimkide konustukca guluyor bayadir :)

Doktor nasıl vermeni onerdi sana canım once emzirip arkadan mamami ver diyor

Kızlar selam oğluşum 1,5 aylık oldu ve bazen yanımda bakacak kimse olmuyor. Kanguru kullanmak benim için büyük bir kolaylık olacak diye düşünüyorum. Birkaç araştırma yaptım bacakların sarkıtıldığı kanguruların bile doğduktan sonra kullanılabileceği söylenmiş. Bu konuda bilgisi olan varmı. Almalımıyım?

Kızlarrrrrr bugün bizde ilk kontrolümüzü olduk.. ölçümler yapıldı.. 5 kilo, 61cm olmuşuz.. kafa ölçümümüz ve kalça ultrasonumuz güzel çıktı..önümüzdeki ayda ilk aşımızı olacağız..bugün 34 günlük olduk.. mama ve anne sütüyle besliyorum kızımı.. bazen sütüm o kadar fazla oluyor ki sadece gece yatmadan 60cc lik mana veriyorum, bazende çok az sütüm oluyor ve 60cc den 5 kere mama vermek zorunda kalıyorum.. dr muz ayrıca saatiyle süt yada mama vermeyi önermiyor, bebek istediği sürece vereceksin dedi..ölçü yada kaç kere verdiğimize bakmıcakmışız.. ilerleyen zamanlardadüzene girermiş. Bizden haberler böyleee.. hepinizi öpüyoruzzz

Benimki ilk günden beri biberon veriyorum canım şükür emmeyi hiç aksatmadi ama biberon önemli dedi doktoru. Avent natural kullanıyorum. Ben gündüz de sütüm yetmezse veriyorum canım. Tabiki anne sütü önemli ama süt olmayınca çocuğu aç aç ağlatmaya gerek yok diye düşünüyorum

Emzigi bizimkide sevmiyor bugun arkadasim damaklı al dedi bide onu deniycem sen okula baslayimca mecbur alısır canım ac kalınca illaki alır kimi bebek doysa bile memede kalmayı seviyor
Canım benim kardeşim diş hekimliği öğrencisi o çok araştırdı 6 ay dolmadan kesinlikle damakli kullanılması yanlışmış Hem emzik Hem biberon için. O yüzden birçok biberonu eledik biz. Çene gelişimi yanlış oluyormuş ileride ortodontik tedavi gerekli oluyormuş

Yeni dogan aparatiyla alabilirsin yoksa 4.aydan sonra kullanacaksin öncesini önermiyorlar. Ama slingler var onlari yenidoganda kullanabiliyorsun arastir bak onlarada bende alacagim bekliyorum iki marka arasinda kaldim.

Hangi biberonuckullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…