- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Philips avent natural cam 1 numara kullanıyorum canım. Akışı yavaş olduğu ve şekli memeye benzediği için beni hiç isteksiz emmedi çok şükürHangi biberonuckullaniyorsun?
Aynen beni de ates deli edecek sanirim ama hakli sebeplerim var herkesin sariligi yukselirken bizim dogdugunun iminci gunu atesi yukseldi enfeksiyon yoktu cok sukur ama iyi beslenememis dediler simdi ilk ay asimizi olduk imi gun once kimsede ates yapmaz biz de yapti normalde de alindan ates olcerle 37.5 larda hep
Of ne gzl yaa. Bz bgn gttk tekrar test yaptı 11.0 olan sonucmz 10.5 e düşmş. Hiç toparlayamamış dedi doktormz off ya. Biraz müsade verdi şmdi . Çarşambaha kdr bol bol emzir o gün tekrar görüşelim tekrar bakalm ddi ona göre farklı bi yol izlycez ddiBugğn gittik 8.5 çıktı. Bütün testleri yaptırdık hepsi temiz çıktı doktorum o yüzden önemsemedi sarılığı.6 haftadan sonra geçer endişelenecek bir şey yok dedi
Tabiki bebek memeyi reddetmesin ve süt geri gitmesin diye önce emzirmek sonra mama vermek şeklinde ama emzirmem boşaymış gibi mamayı hiç reddetmiyor sanki 120 versem içecek gibiDoktor nasıl vermeni onerdi sana canım once emzirip arkadan mamami ver diyor
Bengogsume yatirip uyutuyorum. Kokunu istiyordur. Orda hem kokunu hem sicakligini hissettigiicin uyur hemencik insallahKizlar çok zor durumdayım 20 günlük bebeğim kucaga alıştı benden başkasında durmuyor ya memede ya kucakta sallayarak uyuyir 5 dakika yere koyamiyorum hemen ağlıyor kiyamayip alıyorum nasıl oyalayabilirim nasil uyutabilirim artik çok yoruldum em zik almıyo siz nasıl uyutuyorsunuz bana bi akıl verin delirmek uzereyim
Arkadaşlar kırkımzı bgn uçurdk.. bebişleriniz memede kaç dk da doyuyor. Of delircem. Göğüs uclarm kızarmş sosis gvi oldu. Uçta yok ztn zar zor tutturuyorm. 1 saat 15 dk oldu hala emiyo bırakmıyooo. Zorla ben aldım. Hem kusuyo hem emmek istiyo napcam bn yaa. Sağmayı bırakaym ddm sadce mememi vermek istedm ama durum bu maf oldu göğüsüm.. çok acıyoo. Sütyen bile takamıyorm bşy değince çok acıyo
Hayirli olsun kirklariniz.. Temmuz bebekleri buyuyor :) tugcecim benim goguslerde ciger gibi oldu yeniden ayni sureci yasiyorum ucla tutuyordu ucu birakinca yara oldu ilk aldigi dakika beynime vuruyor acisi sonra sonra alisiyorum :) Sagip vermiyorum artik hep emiyor Ben hic sutyen takmadim emzirme atletiyleyim iki aydir. En cok banyoda yaniyor buz gibi suyla yikaniyorum o yuzdenBizde 40 oldukcok sukur.
Kizlar topikte bebislerin fotolarini paylassak mi ne dersiniz ?
Her bebek farkli annesi benim gece emip uyuyor gunduz emdirip ya dizimde salliyorum yada besigine koyup salliyorum uyuyor. Benim kiz benim gibi cok ten tene temasi sevmiyor :) Eliyle itiyor şıpa ♡ YuZ ustu gazini cikarirken bile biran önce indirse beni diye dua ediyor :))Kizlar çok zor durumdayım 20 günlük bebeğim kucaga alıştı benden başkasında durmuyor ya memede ya kucakta sallayarak uyuyir 5 dakika yere koyamiyorum hemen ağlıyor kiyamayip alıyorum nasıl oyalayabilirim nasil uyutabilirim artik çok yoruldum em zik almıyo siz nasıl uyutuyorsunuz bana bi akıl verin delirmek uzereyim
Canım üzülme gecer 51gümlügüz sarılıgı hala devam ediyo oğlumun 1aylkk muayenede 13,5di karnından ölctü anne sütü sarılıgı uzamıs sarılık dedi 3aydan sonra gecer dedi hala göz içlerimiz yüzümüz sarı uyusmazlık varsa sizde ama bilmiyorum inşallah gecer bi an önceOf ne gzl yaa. Bz bgn gttk tekrar test yaptı 11.0 olan sonucmz 10.5 e düşmş. Hiç toparlayamamış dedi doktormz off ya. Biraz müsade verdi şmdi . Çarşambaha kdr bol bol emzir o gün tekrar görüşelim tekrar bakalm ddi ona göre farklı bi yol izlycez ddi
Sanirim temazsizlar atesi degil de o anki isiyi olcuyor. Ev sicak nerden olcemsem farkli ve yuksek cikiyor. Eski usul koltuk altindan olctugum ile kulakicinden temassiz ile olctugum hep ayni cikiyor. Ben de artik kulakici olcmeye basladim. Genelde 37 derece bana cok sicak geliyor cocuk. Ateeş manyagi oldum senin gibiBenım temassız ateş ölçerim hep farklı çıkartınca anladımkı her bölgenin ayrı oluyor bir bölge 36,9 bir bölge 37,2 bir bölge 37,8 bile cıkabiliyor ben de çok sıcaklık hissetmedikce olcmuyorum artık ğaranoyak olcam yoksa
Off napcaz böyle yaa. Ağlaya ağlaya emzirdimm. Doymuyo ya memeden ayrılmak istemiyo. 45 dk emdi şuan. Bıraksam hala emecek. Ben ayırdm artk dayanamadım acısına. Bende sağp vermeyi bırakmak istiyorm sütüm azalıyor öyle. Yenidoğam hemşiresi azaltır sütünü öyle vermek dedi. Kime inancğmı şaşırdm. O an böyle ölmek istiyorm o kdr çok acıyo kiiiHayirli olsun kirklariniz.. Temmuz bebekleri buyuyor :) tugcecim benim goguslerde ciger gibi oldu yeniden ayni sureci yasiyorum ucla tutuyordu ucu birakinca yara oldu ilk aldigi dakika beynime vuruyor acisi sonra sonra alisiyorum :) Sagip vermiyorum artik hep emiyor Ben hic sutyen takmadim emzirme atletiyleyim iki aydir. En cok banyoda yaniyor buz gibi suyla yikaniyorum o yuzden
Bizede uzamş sarılık ddi. Uyuşmazlık flnda yok napcağmı blmiyorm inş geçer cnm yaCanım üzülme gecer 51gümlügüz sarılıgı hala devam ediyo oğlumun 1aylkk muayenede 13,5di karnından ölctü anne sütü sarılıgı uzamıs sarılık dedi 3aydan sonra gecer dedi hala göz içlerimiz yüzümüz sarı uyusmazlık varsa sizde ama bilmiyorum inşallah gecer bi an önce
Allah'ın izniyle 6 haftalık olduktan sonra geçecek. Bol bol emzirmeye devam canım. Diğer testlerin temiz çıktıysa geçer inşallah bozma moralini. Ben çok taktım ama dün doktor pozitif konuşunca artık düşünmemeye çalışıyorumOf ne gzl yaa. Bz bgn gttk tekrar test yaptı 11.0 olan sonucmz 10.5 e düşmş. Hiç toparlayamamış dedi doktormz off ya. Biraz müsade verdi şmdi . Çarşambaha kdr bol bol emzir o gün tekrar görüşelim tekrar bakalm ddi ona göre farklı bi yol izlycez ddi
Yogun bakim hemsiresi bize temazsiz olcerle iki kasin ortasindan alindan alinan atesin dogru oldugunu soylemisti ama ne yalan soyleyim cok pismanim bi dunya para verip alindan olcer aldigim icin kulaktan olanlar bi nebze ama en iyileri ucuz koltuk alti olcerleriymisBenım temassız ateş ölçerim hep farklı çıkartınca anladımkı her bölgenin ayrı oluyor bir bölge 36,9 bir bölge 37,2 bir bölge 37,8 bile cıkabiliyor ben de çok sıcaklık hissetmedikce olcmuyorum artık ğaranoyak olcam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?