2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki damaklı tuttu emziği .. zor alıştırdık emziğe bide..

Gececek insalalh canim bu acilarda :) Bak incir yiyin bol bol inanin cok faydasi var neler yedim neler ictim sutum de hep vardi masallah ama incir ne zaman yesem sutu vermeye calisirken bile akiyor zor agzina veriyorum.
Azalmaz belki sagmak ama aci veriyor oda emse kendi bosaltsa en guzeli

Bende bi dünya para verdim ama hem oğlumda hem kızımda koltuk altından olan ateş ölçer kullanıyorum

bu günleri de atlatıcaz kuzum umarım burda yazmıştı kızlar büyüme atağı olabilir diye artık öyle düşünmeye başladım her gün yeni huy ediniyor kendşi sağlığımızdan olmadan sağlam kafayla şu süreci bi atlatalım
Haklısın ne yapalım valla oglum hic mama nedir bilmedi 1bucuk yasina kadar emzirdim bunda uzuluyorum emmiycek diye
bende çok üzülüyorum canım aama emdiği kadarına da şükrediyorum artık

sanırım mastit olmuşum kızlar sağ göğsümde bi agrı başladı akşama doğru iki tane ilaç içtim bana mısn demedi en son gece de koltuk altlarıma vurmaya başladı ağrı ucunda da şişlik var kahverengi yerde kızlar acaba benim sütüm var da bebek mi çekemiyor ya da mikrop ta olabilir yazıyor arastrıdm da üstüne yatamadım hiç emziremiyorum bile agrısından dokunulmuyo bile acile mi gitsem ki acaba

mastit oldum sanırım alpi senin yazıyı okuyunca jeton düstü 3 4 gündür kuru inciri kuçük küçük doğruyorum içine kuş üzümü atıyorum biraz sıcak suda bekletip içiyordum sütümün arttıgını hisetmiştim ama mastit e kadar gitceğini düşünmedim sağamıorum da makine hala gelmedi kaç oldu sipariş vereli kesinlikle incir arttırıo

Dayanabilecegin kadar Kaynar suyla havlu ıslat ve göğsüne kompres yap canım göğsünü sar bi kaç kez uygula gün içinde de inanılmaz iyi geliyor ben böyle atlattım damla damla akmaya başlıyor minoset varsa ağrı yada iyi geliyor benim göğsüm taş gibi olmuştu masaj için bile elleyemiyodum böyle atlattım kanallar açıldı

Ben incir yiyorum ama fazla olmamak kaydıyla özellikle gece emzirmek için kalkınca yiyorum incir ceviz ve çiğ badem bunlar inanılmaz süt yapıyor ben süt artırıcı çay bile içmiyorum aldım gerek kalmadı birde ben Şerbetli tatlı yiyorum çünki inanılmaz canım tatlı çekiyor oda süt yapıyor :)

Bizde 40 olduk cok sukur.
Kizlar topikte bebislerin fotolarini paylassak mi ne dersiniz ?
Hayırlı olsun:) fotoları sadece biz görüyor olsak tamam ama arama motoruna konuştuğumuz şeylerden bir kelime dahi aratan kişiler görüyor olck bebişleri

Bana da hemşireler sağma azaltır demişti. Bebeği ne kadar emzirirsen o kadar çoğalıyor. Bir de özellikle o mastit olan memeyi çok emzir canım memeyi boşaltması lazım bebişin, içinde kalan süt ateş yapıyor sonra sana da. Dün de genel cerrah muayenem vardı bol bol emzircksn dedi emzirmeden önce sıcak uygulama emzirdikten sonra soğuk yapmam lazımmış süt çok gelmesin birikmesin diye

Canim cok yeme ben dun biraz abarttim birde cok sekerliydi geceden beri ates gibi yaniyor :) Sagmak istemiyorum sagdikca daha cok sut doluyor doldukcada agri daha fazla oluyor bu sfer acidan hic birsey yapamiyorum.
Ah yakin olsaydik verirdim sagardin Elle sagsana canim yavas yavas sag cok rahatlarsin.

Canım yüzüstü yatırmayı dene sırtına vur yavas yabas hem gazı varsa rahatlatır hemde yüzüstü daha cok sevebilşyorlar ytırdıgında durmuyorsa yavas yavas alıscak aglamasına ızın ver bıraz oyle oyle alısır inşallah
Kulakta daha yüksek cıkıyor ben de onu frkettim
Ben de cok pismanm sabit bir deger olmadıgı icin hicte icime sinmedi bu ateşölcer

aa hemen apaım canım beze olcak die korkuorum klavem bozuldu bir kaç harf basmıor kusura bakma :)

Yüzüstü yatırmayı denedin mi? Benimki de aynı öyleydi bu şekilde çare buldum. Yüzüstü olunca kollarını hareket ettiremiyor ve sıçramayınca uyanmıyor, sanırım kendini güvende hissediyor. Gece olmasa bile gündüz yanındayken bir dene istersen

Kızlar bebegin yüzü uyanınca kıpkırmızı leke leke sıvılceli oluyor ama asırı derecede sonra gün icinde gidiyor sizce sampuanla ilgisi varmıdır

sağıyorum canım ama 20 ml kadar sağabldim dokundurmyor acısından makina daha çok acıtır ama cabuk sağar en azından düşünmen yeter inş pazartesiye ben fenalık geçirmeden getirirler

İnşallah canım inşallah yaa

Ah neler neler yiyorumm ama bak dikkatimi çekti dün geceden beri biberon vermiyorm sdce emiyo sabah kalktğmda acayip dolmştu göğüslerm. Ağzına vermk için bi sıktım süt attırdı resmen. Şok oldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…