- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Maşallah yavrumaaa.. yerim senii. Allah nazarlardan saklasınn..Kızçem uyumak uzere:) Eki Görüntüle 2035181
Sorun yok canım :) ben çok çektim en sonunda anneannem bu yolu şöyledi hem havlu olunca şu hemen sogumuyor sürekli yap arkasından bebeğini emZir çok gelmiyor ilk başlar da ben sagdim sagip emzirdimaa hemen apaım canım beze olcak die korkuorum klavem bozuldu bir kaç harf basmıor kusura bakma :)
oyy masallah benim şıpa böyle yatmiyor yaaKızçem uyumak uzere:) Eki Görüntüle 2035181
Aminn cümlemiznkini inş cnmMaşallah yavrumaaa.. yerim senii. Allah nazarlardan saklasınn..
Aynen cnmm. Dünden beri emziriyorm bu sbah ağzına vermek için meme ucumu bi sıktım süt arttırdı resmen şok oldm ilk kez böyle oldu. Biberonu tamamen kestim artık :)Bana da hemşireler sağma azaltır demişti. Bebeği ne kadar emzirirsen o kadar çoğalıyor. Bir de özellikle o mastit olan memeyi çok emzir canım memeyi boşaltması lazım bebişin, içinde kalan süt ateş yapıyor sonra sana da. Dün de genel cerrah muayenem vardı bol bol emzircksn dedi emzirmeden önce sıcak uygulama emzirdikten sonra soğuk yapmam lazımmış süt çok gelmesin birikmesin diye
Aminn cümlemiznkini inş cnmMaşallah yavrumaaa.. yerim senii. Allah nazarlardan saklasınn..
Bzmki de ille boyle dalıp yatagına yatıcakoyy masallah benim şıpa böyle yatmiyor yaaBende istiyorum yatsin gogsumde ühü ühüü :)
Oyyy maşallahh gözlere bakk.. Allahim hepimizin yavrusunu nazarlardan belalardan esirgesin bu yavyuyuda esirgesin..Tanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Oy maşallahh tam bi artis:) Allahım bagıslasınTanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Amin canıöim cümlemizinnOyyy maşallahh gözlere bakk.. Allahim hepimizin yavrusunu nazarlardan belalardan esirgesin bu yavyuyuda esirgesin..
Ahahha teşekkür ederiiz :)Oy maşallahh tam bi artis:) Allahım bagıslasın
Bazen anne sütü yapabiliyomus canım gecer üzülmeBizede uzamş sarılık ddi. Uyuşmazlık flnda yok napcağmı blmiyorm inş geçer cnm ya
Maşallah tebarekeallah canımKızçem uyumak uzere:) Eki Görüntüle 2035181
Maaşallah canım Allah ım nazarlardan kötülüklerden korusun kuzularımızıKızçem uyumak uzere:) Eki Görüntüle 2035181
Maşallah kuzuya bu benim paşaya benziyor sarıTanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Evet galiba bnmki ondan . Doktorıim öyle ddi. Ama anne sütünü yinede kesmycz dediBazen anne sütü yapabiliyomus canım gecer üzülme
Aminnn cümlemzn inş saol cnmMaaşallah canım Allah ım nazarlardan kötülüklerden korusun kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?