2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anneme kızardım hep erkenden ev işi Yemek yapıyor diye şimdi anlıyorum kadında alışkanlık olmuş ben de şimdi Emir uyur uyumaz iş yapıyorum değilse akşama yemek olmuyor eskiden ayağa dolanan olmayınca demek rahat oluyormuş insan

Topikdeki arkadaslar nerde ne yapiyor acaba simdi Bir suru kisiydik arada bi yazsalar keske cogu kisi kayboldu Bebekli hayat zor geldi anlasilan
Bir cok kisiyi merak ediyorum ama isimlerini etiketlemeye kalksam.hatirimda degil . H hanya ve seher0607 aklimda @nadalvanos ta kayiplarda Melissa81 de ne zamandir kayip
Çikin çıkın gelin

Kizlar oğlumun bingül dahi kalp gibi atmaya başladı az önce.korktum kızımda hatırlamıyorum olmusmuydu hic böyle bir sey .netten araştırdım normalmiş.var mi başına böyle bir sey gelen.gecti şimdi uyuyor.cok ağlarda olur yazıyor nette.gazdan baya ağladı sabah sanirim ondan oldu.

Canım tüp bul .üstüne tencere .içine su .fokur fokur kaynat .memişi aç .üstüne buğusuna sallandır.şıp şıp damlar.sıcak banyo yap masaj yaparak gögüslere.

Geçmiş olsun ben henuz rastlamadm ole bseye cnm çok aglamaktan olmustr dedgn gbi

kızlar dikkatli baktığınızda hepsinin bıngıldagı atar.o daha kapanmadığını gösterir.bazı zamanlarda daha çok atar mesela çok ağladığında.

Ahahah:)) benim de bu hafta sonuna misafirim var. Sabah 6 da kalkip balkonda yemeklik sebzeleri soyarken aynisini gecirdim aklimdan. Annemin niye sabahin köründe balkonda oturdugunu anladim:)

Kızlar uzun zaman oldu yazamadım. Kızım gerçekten zor bir bebek, haftasında ama düşük kilolu doğdu birde sarılık olunca doktor mama takviyesi önerdi. Memeyi tutamadı silıkon uçla ancak tutturabildim. Onunlada emerken zorlandı. Sürekli 24 saat emmek istedi. Gaz yuttu gece gündüz uyumadı. Sarılığı uzadı mamayı en az günde 3 kez verin dedi doktor. O kadar zorlandım ki yeri geldi ağlamadım kırkımız çıkıyor ama kızım uçsuz almasına rağmen sürekli memede kalkmak istiyor orda uyuyor yerine koyunca kalkıyor ve tekrar emiyim diyor. Memede süt birikmeyince hızlı gelmiyor diye kızıyor ağlıyor. Sizce biberona mı alışıyor? Mamayı da bırakamıyoruz. Bunları yaşayanınız var mı? Vallahi çok zorlanıyorum artık.

Kızlar netten bişeyler okudum da 5-6 haftalık bebeklerın 17-20 saat uyuduklarını söylüyor..biz 38 günlüğüz bugün ve henüz o kadar uyumadı oğluşum.dün mesela sabah 5 den akşam 10 a kadar bir saat bile uyumadı...her zaman böyle değil ama arada tutuyor huysuzluğu...

sizlerde bu durumdasınız sanırım.nerde hata yapıyoruz acaba?aşırı uyarılma aşırı yorma durumlarında uyuyamıyorlarmış zaten.fazla mı hoplatıp zıplatıyoruz kuzuları acaba?

Canım tüp bul .üstüne tencere .içine su .fokur fokur kaynat .memişi aç .üstüne buğusuna sallandır.şıp şıp damlar.sıcak banyo yap masaj yaparak gögüslere.
tup yok canım ya iyice kaynatıp yerde suya tutayım şimdi sıcak havlu yapıp sağdım rahatladı sanki onu da yapınca azalır diye tahmin ediyorum çok tesekkür ederim

ben ikinci haftamızda sadece sabah kahvesi içmeye başladım bir fincan baktım uyumuyor uzun süre bıraktım kahveden diye ama yine uyumuyor holatma zıplatma yapmıyoruz bir de korkuyoruz alışkın olmayınca kucağmızda yatar şekilde duruyor genelde ama kendi çok hareketli kafa bi taafa kollar ayaklar bi tarafta oynuyor bi çözümünü bulamadım canım ya okumadığım araştırmnadığım şey kalmadı yok yani yok

Benim kızımda öyle, akşamları uyumaya başladı biraz, gündüzleri 10 dk kestiriyor bir yöntemi varsa iyi olur

Benim kızımda öyle, akşamları uyumaya başladı biraz, gündüzleri 10 dk kestiriyor bir yöntemi varsa iyi olur

Ya kitaplarda yazanlar ve uzmanların bahsettiği bebekler tamamen ütopik yada bizimkiler bebek değil her gün farklı olur mu yahu? Belkide biz acele ediyoruz düzen oluşturmak için bilmiyorum.inşallah en kısa zamanda düzene girerler

Bu sıcak havalarda bebekleri biraz üşütüyoruz bence sancıları oluyor uyuyamıyorlar , cereyanda kalıyoruz ikimizde mesela illaki banyo yapılıyor zırt pırtt soğuk alınıyır farketmeden , zinco kullandım birkaç kez aman yarabbi o kadar gaz nerden çıktı şaştım kaldım bşr uyudu sonra korktuk valla alışık olmayınca çocuk emdi emdi uyudu saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…