- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Uyumktn vazgectık hele pozlara hele
Tanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Bnde onları çok merak edıyorum hersey iyi olur inşşBirde ipegi annesini merak ediyorumNasillar acaba Sea41
Amin amin insallah :-/Bnde onları çok merak edıyorum hersey iyi olur inşş
Canım tüp bul .üstüne tencere .içine su .fokur fokur kaynat .memişi aç .üstüne buğusuna sallandır.şıp şıp damlar.sıcak banyo yap masaj yaparak gögüslere.sanırım mastit olmuşum kızlar sağ göğsümde bi agrı başladı akşama doğru iki tane ilaç içtim bana mısn demedi en son gece de koltuk altlarıma vurmaya başladı ağrı ucunda da şişlik var kahverengi yerde kızlar acaba benim sütüm var da bebek mi çekemiyor ya da mikrop ta olabilir yazıyor arastrıdm da üstüne yatamadım hiç emziremiyorum bile agrısından dokunulmuyo bile acile mi gitsem ki acaba
Geçmiş olsun ben henuz rastlamadm ole bseye cnm çok aglamaktan olmustr dedgn gbiKizlar oğlumun bingül dahi kalp gibi atmaya başladı az önce.korktum kızımda hatırlamıyorum olmusmuydu hic böyle bir sey .netten araştırdım normalmiş.var mi başına böyle bir sey gelen.gecti şimdi uyuyor.cok ağlarda olur yazıyor nette.gazdan baya ağladı sabah sanirim ondan oldu.
Ahahah:)) benim de bu hafta sonuna misafirim var. Sabah 6 da kalkip balkonda yemeklik sebzeleri soyarken aynisini gecirdim aklimdan. Annemin niye sabahin köründe balkonda oturdugunu anladim:)Anneme kızardım hep erkenden ev işi Yemek yapıyor diye şimdi anlıyorum kadında alışkanlık olmuş ben de şimdi Emir uyur uyumaz iş yapıyorum değilse akşama yemek olmuyor eskiden ayağa dolanan olmayınca demek rahat oluyormuş insan
tup yok canım ya iyice kaynatıp yerde suya tutayım şimdi sıcak havlu yapıp sağdım rahatladı sanki onu da yapınca azalır diye tahmin ediyorum çok tesekkür ederimCanım tüp bul .üstüne tencere .içine su .fokur fokur kaynat .memişi aç .üstüne buğusuna sallandır.şıp şıp damlar.sıcak banyo yap masaj yaparak gögüslere.
ben ikinci haftamızda sadece sabah kahvesi içmeye başladım bir fincan baktım uyumuyor uzun süre bıraktım kahveden diye ama yine uyumuyor holatma zıplatma yapmıyoruz bir de korkuyoruz alışkın olmayınca kucağmızda yatar şekilde duruyor genelde ama kendi çok hareketli kafa bi taafa kollar ayaklar bi tarafta oynuyor bi çözümünü bulamadım canım ya okumadığım araştırmnadığım şey kalmadı yok yani yokKızlar netten bişeyler okudum da 5-6 haftalık bebeklerın 17-20 saat uyuduklarını söylüyor..biz 38 günlüğüz bugün ve henüz o kadar uyumadı oğluşum.dün mesela sabah 5 den akşam 10 a kadar bir saat bile uyumadı...her zaman böyle değil ama arada tutuyor huysuzluğu...
sizlerde bu durumdasınız sanırım.nerde hata yapıyoruz acaba?aşırı uyarılma aşırı yorma durumlarında uyuyamıyorlarmış zaten.fazla mı hoplatıp zıplatıyoruz kuzuları acaba?
Benim kızımda öyle, akşamları uyumaya başladı biraz, gündüzleri 10 dk kestiriyor bir yöntemi varsa iyi olurKızlar netten bişeyler okudum da 5-6 haftalık bebeklerın 17-20 saat uyuduklarını söylüyor..biz 38 günlüğüz bugün ve henüz o kadar uyumadı oğluşum.dün mesela sabah 5 den akşam 10 a kadar bir saat bile uyumadı...her zaman böyle değil ama arada tutuyor huysuzluğu...
sizlerde bu durumdasınız sanırım.nerde hata yapıyoruz acaba?aşırı uyarılma aşırı yorma durumlarında uyuyamıyorlarmış zaten.fazla mı hoplatıp zıplatıyoruz kuzuları acaba?
ben ikinci haftamızda sadece sabah kahvesi içmeye başladım bir fincan baktım uyumuyor uzun süre bıraktım kahveden diye ama yine uyumuyor holatma zıplatma yapmıyoruz bir de korkuyoruz alışkın olmayınca kucağmızda yatar şekilde duruyor genelde ama kendi çok hareketli kafa bi taafa kollar ayaklar bi tarafta oynuyor bi çözümünü bulamadım canım ya okumadığım araştırmnadığım şey kalmadı yok yani yok
Benim kızımda öyle, akşamları uyumaya başladı biraz, gündüzleri 10 dk kestiriyor bir yöntemi varsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?