Bende dr browns kullanıyorum insallah.bizimkide bırakmaz bende artik ac oldugunu dusundukce emdikten sonra mama veriyorum ustuneBenimki ilk günden beri biberon veriyorum canım şükür emmeyi hiç aksatmadi ama biberon önemli dedi doktoru. Avent natural kullanıyorum. Ben gündüz de sütüm yetmezse veriyorum canım. Tabiki anne sütü önemli ama süt olmayınca çocuğu aç aç ağlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
aynı canım yerin geliyo 7 saat uyumuyo ve yattığı yerdede durmuyo ben pert:)Kızlar netten bişeyler okudum da 5-6 haftalık bebeklerın 17-20 saat uyuduklarını söylüyor..biz 38 günlüğüz bugün ve henüz o kadar uyumadı oğluşum.dün mesela sabah 5 den akşam 10 a kadar bir saat bile uyumadı...her zaman böyle değil ama arada tutuyor huysuzluğu...
sizlerde bu durumdasınız sanırım.nerde hata yapıyoruz acaba?aşırı uyarılma aşırı yorma durumlarında uyuyamıyorlarmış zaten.fazla mı hoplatıp zıplatıyoruz kuzuları acaba?
Oylemi birazdan gidip alicaktim bende korktum simdi damakli degilde ozaman baska bir emzik daha alip deniyim avent kullandim sevmiyorCanım benim kardeşim diş hekimliği öğrencisi o çok araştırdı 6 ay dolmadan kesinlikle damakli kullanılması yanlışmış Hem emzik Hem biberon için. O yüzden birçok biberonu eledik biz. Çene gelişimi yanlış oluyormuş ileride ortodontik tedavi gerekli oluyormuş
Anladım artık.yapıcak birsey yok öyle böyle büyüycekler keske mamaya gerek kalmasa ama olmayınca olmuyor malesefTabiki bebek memeyi reddetmesin ve süt geri gitmesin diye önce emzirmek sonra mama vermek şeklinde ama emzirmem boşaymış gibi mamayı hiç reddetmiyor sanki 120 versem içecek gibi
Of canım rabbim yardımcın olsun oglum oyleydi afedersin tuvalete bile gidemezdim hemde kucakta zıplayarak yuruycek oturmakta yok emeklemeye baslayana kadar cektim ben alistiramadim emzikte tutmadi ben bir cozum bulamamistim bunu kucaga alistirmamaya calisiyorum insallah duzelir dogdugumdan beride hic sallamadim oglumi hep sallayarak uyuturdum geceleri müzigini acıyorum pışpışlıyorum biraz ama cok zor uyuyor saatlerce xunku gunduz cok uyuyor uykuyu almıs oluyor gunduz kendiliginden uyuyor bakınırken ama inadı tuttumu bir turlu uyutamiyorumKizlar çok zor durumdayım 20 günlük bebeğim kucaga alıştı benden başkasında durmuyor ya memede ya kucakta sallayarak uyuyir 5 dakika yere koyamiyorum hemen ağlıyor kiyamayip alıyorum nasıl oyalayabilirim nasil uyutabilirim artik çok yoruldum em zik almıyo siz nasıl uyutuyorsunuz bana bi akıl verin delirmek uzereyim
Biz yapıyorduk onu büyük oğlumda susuyor bir süreliğine sadece ama gazı çıkmıyordu sadece kriz anını atlatmak için yapılabilecek bişeydi bizim için sanki korkuyor gibi susup dinliyordu bir süreYeni bisi ögrendim gazı çok olan bebişlere kurutma makinasini acip karnina tutuyorlarmis gazida cikiyormus kendidw rahatliyormus seside zaten hosuna gidiyor.
Söyleyenlerin yalancisiyim deneyen olursa mutlaka yazsin sonucu benim kizimin cok sukur gaz problemi simdilik yok ama 2.aydan sonrada baslayabiliyormus korkmuyor degilim.
Rabbim sifa versin güzel yavruna insallah saglıgına kavussun biranönce canımSlm kızlar çok giremiyorum, hastanede 16 gün kaldık, çok yoruldum bunaldim. Perşembe günü eve çıktık, sorunlarımız var yine, karaciğer enzimleri yüksek, kalp sorunumuz var, o kadar üzüldüm ama artık akışına bıraktım, çünkü hasta olucam artık. Biz elimizden geleni yapıcaz, rabbim hayırlısı neyse onu versin . Eşim tayin istedi ailemizin yanına, çünkü sürekli hastanelerde olcaz, oğlum da var, tek başımıza zor olacaktı. Bizden böyle, maşallah bebişleriniz çok tatlı, Rabbim hepsine sağlıklı ömür versin.Bizim için hayırlısı olmasi için dua edin. Sizleri seviyorum..
yeni uyuttum zar zor fön makinası sesi açık bilgisayarda kapatamadım korkudan zar zar kafam şişti akşamada nasılsa başlıcak sancıları hemencik denicemYeni bisi ögrendim gazı çok olan bebişlere kurutma makinasini acip karnina tutuyorlarmis gazida cikiyormus kendidw rahatliyormus seside zaten hosuna gidiyor.
Söyleyenlerin yalancisiyim deneyen olursa mutlaka yazsin sonucu benim kizimin cok sukur gaz problemi simdilik yok ama 2.aydan sonrada baslayabiliyormus korkmuyor degilim.
Maşallah benim kızın gozleride bu renk maşallahTanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Allah şifa versin yavruna bian önce duzelr inşallah dualarmz sznle hakknzda hayrlısı olsun inşallah..Slm kızlar çok giremiyorum, hastanede 16 gün kaldık, çok yoruldum bunaldim. Perşembe günü eve çıktık, sorunlarımız var yine, karaciğer enzimleri yüksek, kalp sorunumuz var, o kadar üzüldüm ama artık akışına bıraktım, çünkü hasta olucam artık. Biz elimizden geleni yapıcaz, rabbim hayırlısı neyse onu versin . Eşim tayin istedi ailemizin yanına, çünkü sürekli hastanelerde olcaz, oğlum da var, tek başımıza zor olacaktı. Bizden böyle, maşallah bebişleriniz çok tatlı, Rabbim hepsine sağlıklı ömür versin.Bizim için hayırlısı olmasi için dua edin. Sizleri seviyorum..
Saç kurutma makinesi tam bir kurtarıcı, anne karnını hatırlatıyormuş.Biz de huysuzlandığumızda kullanıyoruz.Arada ayaklarına karnına da tutuyorum bayılıyor.Bazen uyuması için baş ucuna açıp koyuyorum . Eve gelen ebemiz yapıyordu sakinleştirici gibi.İşe çok yarıyor ama fazla alıştırmamak lazımmış.Yeni bisi ögrendim gazı çok olan bebişlere kurutma makinasini acip karnina tutuyorlarmis gazida cikiyormus kendidw rahatliyormus seside zaten hosuna gidiyor.
Allahım Acil şifalar versin İpek bebeğe.Slm kızlar çok giremiyorum, hastanede 16 gün kaldık, çok yoruldum bunaldim. Perşembe günü eve çıktık, sorunlarımız var yine, karaciğer enzimleri yüksek, kalp sorunumuz var, o kadar üzüldüm ama artık akışına bıraktım, çünkü hasta olucam artık. Biz elimizden geleni yapıcaz, rabbim hayırlısı neyse onu versin . Eşim tayin istedi ailemizin yanına, çünkü sürekli hastanelerde olcaz, oğlum da var, tek başımıza zor olacaktı. Bizden böyle, maşallah bebişleriniz çok tatlı, Rabbim hepsine sağlıklı ömür versin.Bizim için hayırlısı olmasi için dua edin. Sizleri seviyorum..
yasıyoruz cnım yasamamzmıyız ben cogunluk mama veriyorum bu sebepleKızlar uzun zaman oldu yazamadım. Kızım gerçekten zor bir bebek, haftasında ama düşük kilolu doğdu birde sarılık olunca doktor mama takviyesi önerdi. Memeyi tutamadı silıkon uçla ancak tutturabildim. Onunlada emerken zorlandı. Sürekli 24 saat emmek istedi. Gaz yuttu gece gündüz uyumadı. Sarılığı uzadı mamayı en az günde 3 kez verin dedi doktor. O kadar zorlandım ki yeri geldi ağlamadımkırkımız çıkıyor ama kızım uçsuz almasına rağmen sürekli memede kalkmak istiyor orda uyuyor yerine koyunca kalkıyor ve tekrar emiyim diyor. Memede süt birikmeyince hızlı gelmiyor diye kızıyor ağlıyor. Sizce biberona mı alışıyor? Mamayı da bırakamıyoruz. Bunları yaşayanınız var mı? Vallahi çok zorlanıyorum artık.
Yeni bisi ögrendim gazı çok olan bebişlere kurutma makinasini acip karnina tutuyorlarmis gazida cikiyormus kendidw rahatliyormus seside zaten hosuna gidiyor.
Slm kızlar çok giremiyorum, hastanede 16 gün kaldık, çok yoruldum bunaldim. Perşembe günü eve çıktık, sorunlarımız var yine, karaciğer enzimleri yüksek, kalp sorunumuz var, o kadar üzüldüm ama artık akışına bıraktım, çünkü hasta olucam artık. Biz elimizden geleni yapıcaz, rabbim hayırlısı neyse onu versin . Eşim tayin istedi ailemizin yanına, çünkü sürekli hastanelerde olcaz, oğlum da var, tek başımıza zor olacaktı. Bizden böyle, maşallah bebişleriniz çok tatlı, Rabbim hepsine sağlıklı ömür versin.Bizim için hayırlısı olmasi için dua edin. Sizleri seviyorum..
Saç kurutma makinesi yoğun radyasyon yayıyor diye biliyorum, istersen çok fazla kullanmaSaç kurutma makinesi tam bir kurtarıcı, anne karnını hatırlatıyormuş.Biz de huysuzlandığumızda kullanıyoruz.Arada ayaklarına karnına da tutuyorum bayılıyor.Bazen uyuması için baş ucuna açıp koyuyorum . Eve gelen ebemiz yapıyordu sakinleştirici gibi.İşe çok yarıyor ama fazla alıştırmamak lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?