2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dr browns kullanıyorum insallah.bizimkide bırakmaz bende artik ac oldugunu dusundukce emdikten sonra mama veriyorum ustune

aynı canım yerin geliyo 7 saat uyumuyo ve yattığı yerdede durmuyo ben pert:)
kırkı çıkınca düzelir dediler iyice huysuz oldu

Oylemi birazdan gidip alicaktim bende korktum simdi damakli degilde ozaman baska bir emzik daha alip deniyim avent kullandim sevmiyor

Yeni bisi ögrendim gazı çok olan bebişlere kurutma makinasini acip karnina tutuyorlarmis gazida cikiyormus kendidw rahatliyormus seside zaten hosuna gidiyor.

Söyleyenlerin yalancisiyim deneyen olursa mutlaka yazsin sonucu benim kizimin cok sukur gaz problemi simdilik yok ama 2.aydan sonrada baslayabiliyormus korkmuyor degilim.

Tabiki bebek memeyi reddetmesin ve süt geri gitmesin diye önce emzirmek sonra mama vermek şeklinde ama emzirmem boşaymış gibi mamayı hiç reddetmiyor sanki 120 versem içecek gibi
Anladım artık.yapıcak birsey yok öyle böyle büyüycekler keske mamaya gerek kalmasa ama olmayınca olmuyor malesef

Of canım rabbim yardımcın olsun oglum oyleydi afedersin tuvalete bile gidemezdim hemde kucakta zıplayarak yuruycek oturmakta yok emeklemeye baslayana kadar cektim ben alistiramadim emzikte tutmadi ben bir cozum bulamamistim bunu kucaga alistirmamaya calisiyorum insallah duzelir dogdugumdan beride hic sallamadim oglumi hep sallayarak uyuturdum geceleri müzigini acıyorum pışpışlıyorum biraz ama cok zor uyuyor saatlerce xunku gunduz cok uyuyor uykuyu almıs oluyor gunduz kendiliginden uyuyor bakınırken ama inadı tuttumu bir turlu uyutamiyorum

Slm kızlar çok giremiyorum, hastanede 16 gün kaldık, çok yoruldum bunaldim. Perşembe günü eve çıktık, sorunlarımız var yine, karaciğer enzimleri yüksek, kalp sorunumuz var, o kadar üzüldüm ama artık akışına bıraktım, çünkü hasta olucam artık. Biz elimizden geleni yapıcaz, rabbim hayırlısı neyse onu versin . Eşim tayin istedi ailemizin yanına, çünkü sürekli hastanelerde olcaz, oğlum da var, tek başımıza zor olacaktı. Bizden böyle, maşallah bebişleriniz çok tatlı, Rabbim hepsine sağlıklı ömür versin.Bizim için hayırlısı olmasi için dua edin. Sizleri seviyorum..

Biz yapıyorduk onu büyük oğlumda susuyor bir süreliğine sadece ama gazı çıkmıyordu sadece kriz anını atlatmak için yapılabilecek bişeydi bizim için sanki korkuyor gibi susup dinliyordu bir süre

Rabbim sifa versin güzel yavruna insallah saglıgına kavussun biranönce canım

Bebişlerimiz ne kadar tatlılar maşallah onlara saclara baktımda benim kız cok az sacla dogmus 2aylık olduk hala sacımız az allahtan yüzümüz kıza benziyor :) bandanalar kurtarıyor :)

Sea41 hakknızda hayırlısı olsun...tek başına olmak gerçekten zor...ailelerinizin yanında herşeyi paylaştıkça siz de rahat edersiniz hem fiziki hem de manevi olarak.rabbim şifa versin ipek bebeğe inşallah
Bugün şunu farkettim ki gece rahat ve iyi uyursa gündüz de sorun olmuyor ve uyuyor.gece saat başı uyanırsa gündüz de uyumuyor.dün öyle olmuştu bizde.bakalım bir kaç kere daha olursa kesin derim artık...

yeni uyuttum zar zor fön makinası sesi açık bilgisayarda kapatamadım korkudan zar zar kafam şişti akşamada nasılsa başlıcak sancıları hemencik denicem

Kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyor? Oğlum bugün bir aylık oldu önceden daha uzun emerdi şimdi 15 dk emiyor bırakıyor. Ben de doydu mu acaba diye endişeleniyorum. Birkaç gündür böyle, öncesinde kilo alımı falan iyiydi

Allah şifa versin yavruna bian önce duzelr inşallah dualarmz sznle hakknzda hayrlısı olsun inşallah..

Saç kurutma makinesi tam bir kurtarıcı, anne karnını hatırlatıyormuş.Biz de huysuzlandığumızda kullanıyoruz.Arada ayaklarına karnına da tutuyorum bayılıyor.Bazen uyuması için baş ucuna açıp koyuyorum . Eve gelen ebemiz yapıyordu sakinleştirici gibi.İşe çok yarıyor ama fazla alıştırmamak lazımmış.

Allahım Acil şifalar versin İpek bebeğe.

yasıyoruz cnım yasamamzmıyız ben cogunluk mama veriyorum bu sebeple

Masallah canım Allah nazardan korusun sen mama kullanıyormuydun yaptıgın ekstra birşey var mı bizimki cok gazlı

Allah sifa versin canım dualarımız seninle

Saç kurutma makinesi yoğun radyasyon yayıyor diye biliyorum, istersen çok fazla kullanma

Kızlar bebekleriniz cok tatlı maşallah Allahım esirgesin onları
Mavis bebisin saçları ne gür masallah bizimki keltos gibi onleri görünce sasırdım 1 aylıgız daha ama cıkar mı acaba bir de gözleri cok net mavi demekki renkli olumca onceden belli oluyor bizimkinin gozleri tam net oturmadı bazen gri bazen ela bazen bir degisik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…