2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar instagramda emzirme timi diye bir profil var onu inceledim de emzirin emzirin sürekli diyor ben pes ettim sanırım emzriince doymadıgını dsüünüp mamaya sarılıyorum hem yoruluyorum hem bebek mutsuz hem ben ğzülüyorum ama sayfada baya dikkat cekici yazılar var inceleyin derim..ben mama kullanıyorum günde birkac kez sagıyorum birkac kez emziriyorum ama mama da cok veriyorum etrafımda o kdr cok mamayla büyüyen cocuk varki onların saglıklı ve akıllı olması moralimi düzeltiyor cünkü mama diyince insanlar tüü kaka oluyor maalesef ama naplım olmayınca olmuyor...

Evet canim mama kullaniyorum ekstra bisi yapmiyorum aksine ben corapsiz o corapsiz geziyor ama sanirim bu bebekten bebege degisiyor.
Babasi 9 ay boyunca benim kizim akilli dedi dedi sanirim çok söyleyince gercek oldu :) Ama boyle konusuncada korkuyorum tekrardan baslar filan :)

Ben gunde 1 yada 2 kez 60cc veriyorum niye o kadar cok veriyorsun ki. Kilosu nasil peki ? doyuyordur annesi o memede kalmak seni hissetmek istiyordur yada gqzi vardir hep emmek istiyordur.

Ben gunde 1 yada 2 kez 60cc veriyorum niye o kadar cok veriyorsun ki. Kilosu nasil peki ? doyuyordur annesi o memede kalmak seni hissetmek istiyordur yada gqzi vardir hep emmek istiyordur.
Canım her emzirmede aranıyor aglıyor yetmiyor sütüm sagıncada az cıkıyor zaten mecburen doktorumuzunda söyleemsiyle mama veriyoruz

Canım her emzirmede aranıyor aglıyor yetmiyor sütüm sagıncada az cıkıyor zaten mecburen doktorumuzunda söyleemsiyle mama veriyoruz
Anladim canim ben sen vermek istiyorsun doymadigi icin sandim. Doktor bizede takviye yapalim dedi ben vermiyordum ama baktim kilo alimi durdu mamaya tekrar basladim en az iki kere kesin verecegim kontrole kadar.

Kızlar ben biseyi yanlış yapıyorum sanirim brbegim 21 günlük mama olarak sma kullaniyorum arkasindaki besin tablosundan hiç bir şey anlamadım kaç ml vermem gerekiyor bu kadarlık bebeğe ilk once emzitiyorum Doymazsa ne kadar mama yapmaliyim ne kadar suya kaç ölçek mama çok kafam karışık ya

O mama nasil yapiliyor bilmiyorum ama ben 60 ml'e 2 ölçek koyuyorum ki senin bebiş kadarken ben 30 cc yani 1 ölçek yapiyordum emdikten sonra takviye olarak 1.ayimizdan sonra 60cc ye gectim.

Kızlar ben emzirdikten sonra göğsümü bi sızı alıyo. Acayip bi sızı. 2 göğsümüde emziriyorum 2 göğsümde sızlıyo emzirdkten bi 5 dk snra. Allahııım yüce rabbim bu nedir ya ? Sanki kesip alıyolar göğsümü

camim o sizi bende de oluyordu, hatta agliyordum. yaralar ayri dert o agri ayri dertti. Bebek sutu tam cekemedigi için oluyordur dediler. 40ımızı gectik, çok şükür, o agrilar da yavas yavas azaldi.

camim o sizi bende de oluyordu, hatta agliyordum. yaralar ayri dert o agri ayri dertti. Bebek sutu tam cekemedigi için oluyordur dediler. 40ımızı gectik, çok şükür, o agrilar da yavas yavas azaldi.
Biz 2 gündür bu kdr uzun süre emiyoruz.. of çok fena bu yaa. Sızım sızım sızlıyo. Tam boşalmıyo göğüslerim şuan acaba pompayla boşaltsam mı bebeğim emdikten snra

Günaydın anneler ve bebişleri ne kadar uzun zaman oldu giremeyeli. Benim zilli düzeleceğine bir haftadır daha cimcime oldu. 3 gecedir doğru düzgün uyku yok. Gündüzde gazı tuttu mu vay halimize. Bebişleriniz çok tatlı bu arada. Rabbim hepsini korusun.
Gaz için denemediğiz kalmadı şuanda 2 tane gaz damlası kullanıyoruz. Kilo alımıda sınırdaymış bu ay doktor takibe aldı. Sadece annesütüyle besleniyor sütüm bayada geliyor emzirdikten sonra sağıp bakıyorum. Perşembe günü kontrolümüz var umarım güzel haberler alırız. Salı günü de 2.ay aşısı. Bu aşıdan korkuyorum ateş yapabiliyormuş. Bebeği bu aşıyı olan var mı?
Sea41 canım hep aklımdasın dualarım seninle. Rabbim yawruna en acilinden sabır versin. Ailelerin yanında olmak iyi gelecektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

oyy oyy oy burdayım canım ama hiçbir şeyi yetiştiremiyorum bu hafta annem gitti meğer ne çok alışmışım 1 aydır benim elim ayağım olmuş küçükten çok büyük oğlumla uğraşıyorum sürekli miniği sıkıştırıyor 5 dk boşlamaya gelmiyor yemeksiz ev olmuyor çamaşır bulaşık bitmiyor bide kocam şimdiye kadar hep arazideydi bi kot bi tshirt giyip çıkıyordu şimdi terfi aldı hergün takım elbise giyiyor ona gömlek pantolon ütüsü yetiştiremiyorum ufaklikta 2 gündür kucağında duracam bana laf anlat derdinde. İlk oğlum doğduğunda sürekli onunla ilgileniyordum millet 1 tane birşey değil 2. olursa görürsün dediğinde çok kızardım ne demek istediklerini anladım ve gördüm galiba bide üstüne Adana sıcağına alışkın değilim öldürüyor beni

Vakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.
Vakum değil ben tam ıkınırken dr üzerime çullandı resmen yavrum o anda pırt dedi çıktı çok ıkınmadım bna kolaylık oldu ama olan da yine bna oldu 1 ay kndime gelemedim ve bebeğimin ilk günlerini agrıdan hatırlamıyorum

Tahmin ettim senim yogun oldugunu :)) iki cocukla kolay olmaz tabiki bu sürec biraz buyurse ufaklik o zman ancak. Sen bi ütücü bul hersey tama da şu ütü isi beni sinir eder :)) Hic sevmiyorum pantolon gomlek utulemeyi .
Buyuk abi okula gidecek mi bu sene yoksa kışın evdemisiniz iki oglusla anaokulu yasindaysa rahat edersin o giderse okula.

Haziran-Temmuz ayının güzel anneleri nasılsınız?? İnşaallah herşey yolundadır.. bizbi gün dakin, bi gün çıldırmış şekilde hayatımıza devam ediyoruz..sizlere bir sorum var normal doğumdan sonra rahim kendini nekadar sürede toparlıyor.. ben ara ara otururken ağrı hissediyorum.. normal doğum yaptım ama çok zordu, doğumun ortasında ağrılarım geçti, en son drun üzerine çıkıp karnımı ittiğini hatırlıyorum, haliyle böyle olunca, vajinal bölgemde çok yırtık oldu, doğumum kada, vainal bölgemi dikmeside 1-2saat sürdü geçen aynayı aldım ne var ne yok diye bakıyım dedim aman Allahım keşke bakmasaydım Resmen içimi gördüm.. hala kendime gelemedim.. sizde durumlar nasıl?? Hep böyle mi olacak, eski haline dönecek mi??

Sea41 canım aklıma gelince çok dua ediyorum sizin için hakkınızda hayırlısı olsun inş. ipek bebeğimiz tez zamanda sağlığına kavuşur aile yanında olmak çok büyük destek olur sizin için müjdeli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…