- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Evet canim mama kullaniyorum ekstra bisi yapmiyorum aksine ben corapsiz o corapsiz geziyor ama sanirim bu bebekten bebege degisiyor.yasıyoruz cnım yasamamzmıyız ben cogunluk mama veriyorum bu sebeple
Masallah canım Allah nazardan korusun sen mama kullanıyormuydun yaptıgın ekstra birşey var mı bizimki cok gazlı
Allah sifa versin canım dualarımız seninle
Ben gunde 1 yada 2 kez 60cc veriyorum niye o kadar cok veriyorsun ki. Kilosu nasil peki ? doyuyordur annesi o memede kalmak seni hissetmek istiyordur yada gqzi vardir hep emmek istiyordur.Bu arada kızlar instagramda emzirme timi diye bir profil var onu inceledim de emzirin emzirin sürekli diyor ben pes ettim sanırım emzriince doymadıgını dsüünüp mamaya sarılıyorum hem yoruluyorum hem bebek mutsuz hem ben ğzülüyorum ama sayfada baya dikkat cekici yazılar var inceleyin derim..ben mama kullanıyorum günde birkac kez sagıyorum birkac kez emziriyorum ama mama da cok veriyorum etrafımda o kdr cok mamayla büyüyen cocuk varki onların saglıklı ve akıllı olması moralimi düzeltiyor cünkü mama diyince insanlar tüü kaka oluyor maalesef ama naplım olmayınca olmuyor...
Canım her emzirmede aranıyor aglıyor yetmiyor sütüm sagıncada az cıkıyor zaten mecburen doktorumuzunda söyleemsiyle mama veriyoruzBen gunde 1 yada 2 kez 60cc veriyorum niye o kadar cok veriyorsun ki. Kilosu nasil peki ? doyuyordur annesi o memede kalmak seni hissetmek istiyordur yada gqzi vardir hep emmek istiyordur.
Maaşallah kuzum ya Allah ım esirgesinnTanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
Anladim canim ben sen vermek istiyorsun doymadigi icin sandim. Doktor bizede takviye yapalim dedi ben vermiyordum ama baktim kilo alimi durdu mamaya tekrar basladim en az iki kere kesin verecegim kontrole kadar.Canım her emzirmede aranıyor aglıyor yetmiyor sütüm sagıncada az cıkıyor zaten mecburen doktorumuzunda söyleemsiyle mama veriyoruz
Masallah cok yakisikliTanıştırayım kızlarr :) Buda benim oğluşum Kayra..Kırkımız çıktı dün :)
O mama nasil yapiliyor bilmiyorum ama ben 60 ml'e 2 ölçek koyuyorum ki senin bebiş kadarken ben 30 cc yani 1 ölçek yapiyordum emdikten sonra takviye olarak 1.ayimizdan sonra 60cc ye gectim.Kızlar ben biseyi yanlış yapıyorum sanirim brbegim 21 günlük mama olarak sma kullaniyorum arkasindaki besin tablosundan hiç bir şey anlamadım kaç ml vermem gerekiyor bu kadarlık bebeğe ilk once emzitiyorum Doymazsa ne kadar mama yapmaliyim ne kadar suya kaç ölçek mama çok kafam karışık ya
camim o sizi bende de oluyordu, hatta agliyordum. yaralar ayri dert o agri ayri dertti. Bebek sutu tam cekemedigi için oluyordur dediler. 40ımızı gectik, çok şükür, o agrilar da yavas yavas azaldi.Kızlar ben emzirdikten sonra göğsümü bi sızı alıyo. Acayip bi sızı. 2 göğsümüde emziriyorum 2 göğsümde sızlıyo emzirdkten bi 5 dk snra. Allahııım yüce rabbim bu nedir ya ? Sanki kesip alıyolar göğsümü
Biz 2 gündür bu kdr uzun süre emiyoruz.. of çok fena bu yaa. Sızım sızım sızlıyo. Tam boşalmıyo göğüslerim şuan acaba pompayla boşaltsam mı bebeğim emdikten snracamim o sizi bende de oluyordu, hatta agliyordum. yaralar ayri dert o agri ayri dertti. Bebek sutu tam cekemedigi için oluyordur dediler. 40ımızı gectik, çok şükür, o agrilar da yavas yavas azaldi.
bence dene, o sebebi elersin değilse de.Biz 2 gündür bu kdr uzun süre emiyoruz.. of çok fena bu yaa. Sızım sızım sızlıyo. Tam boşalmıyo göğüslerim şuan acaba pompayla boşaltsam mı bebeğim emdikten snra
oyy oyy oy burdayım canım ama hiçbir şeyi yetiştiremiyorum bu hafta annem gitti meğer ne çok alışmışım 1 aydır benim elim ayağım olmuş küçükten çok büyük oğlumla uğraşıyorum sürekli miniği sıkıştırıyor 5 dk boşlamaya gelmiyor yemeksiz ev olmuyor çamaşır bulaşık bitmiyor bide kocam şimdiye kadar hep arazideydi bi kot bi tshirt giyip çıkıyordu şimdi terfi aldı hergün takım elbise giyiyor ona gömlek pantolon ütüsü yetiştiremiyorum ufaklikta 2 gündür kucağında duracam bana laf anlat derdinde. İlk oğlum doğduğunda sürekli onunla ilgileniyordum millet 1 tane birşey değil 2. olursa görürsün dediğinde çok kızardım ne demek istediklerini anladım ve gördüm galibaTopikdeki arkadaslar nerde ne yapiyor acaba simdiBir suru kisiydik arada bi yazsalar keske cogu kisi kayboldu Bebekli hayat zor geldi anlasilan
Bir cok kisiyi merak ediyorum ama isimlerini etiketlemeye kalksam.hatirimda degil . @hanya ve @seher0607 aklimda N nnnadal ta kayiplarda @Melissa81 de ne zamandir kayip
Çikin çıkın gelin
Vakum değil ben tam ıkınırken dr üzerime çullandı resmen yavrum o anda pırt dedi çıktı çok ıkınmadım bna kolaylık oldu ama olan da yine bna oldu 1 ay kndime gelemedim ve bebeğimin ilk günlerini agrıdan hatırlamıyorumVakum mu senin de.Ben de 2 dikis ama cok sistim agri cektim.15 gun rahat hareket edemedim.Simdi de disari cikinca oyle cok kalamiyorum,yol yuruyemiyorum.Uc gun yatsam uyusam kendime gelecegim ama sana muhtac kucuk bir canla mumkun olmuyor.
Tahmin ettim senim yogun oldugunu :)) iki cocukla kolay olmaz tabiki bu sürec biraz buyurse ufaklik o zman ancak. Sen bi ütücü bul hersey tama da şu ütü isi beni sinir eder :)) Hic sevmiyorum pantolon gomlek utulemeyi .oyy oyy oy burdayım canım ama hiçbir şeyi yetiştiremiyorum bu hafta annem gitti meğer ne çok alışmışım 1 aydır benim elim ayağım olmuş küçükten çok büyük oğlumla uğraşıyorum sürekli miniği sıkıştırıyor 5 dk boşlamaya gelmiyor yemeksiz ev olmuyor çamaşır bulaşık bitmiyor bide kocam şimdiye kadar hep arazideydi bi kot bi tshirt giyip çıkıyordu şimdi terfi aldı hergün takım elbise giyiyor ona gömlek pantolon ütüsü yetiştiremiyorum ufaklikta 2 gündür kucağında duracam bana laf anlat derdinde. İlk oğlum doğduğunda sürekli onunla ilgileniyordum millet 1 tane birşey değil 2. olursa görürsün dediğinde çok kızardım ne demek istediklerini anladım ve gördüm galibabide üstüne Adana sıcağına alışkın değilim öldürüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?