- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
mrb cnm.. öncelikle gozun aydın diyeyim sağlıkla buyut yavrunu.. vagi norm merhem kullanıyor musun? o çok çabuk tedavi ediyor dikişleriHaziran-Temmuz ayının güzel anneleri nasılsınız?? İnşaallah herşey yolundadır.. bizbi gün dakin, bi gün çıldırmış şekilde hayatımıza devam ediyoruz..sizlere bir sorum var normal doğumdan sonra rahim kendini nekadar sürede toparlıyor.. ben ara ara otururken ağrı hissediyorum.. normal doğum yaptım ama çok zordu, doğumun ortasında ağrılarım geçti, en son drun üzerine çıkıp karnımı ittiğini hatırlıyorum, haliyle böyle olunca, vajinal bölgemde çok yırtık oldu, doğumum kada, vainal bölgemi dikmeside 1-2saat sürdügeçen aynayı aldım ne var ne yok diye bakıyım dedim aman Allahım keşke bakmasaydım Resmen içimi gördüm.. hala kendime gelemedim.. sizde durumlar nasıl?? Hep böyle mi olacak, eski haline dönecek mi??
Ben kızımdan biliyorum hafif ateş ve huysuzluk yapıyor verem aşısı, ama bizim doktorumuz ateş düşürücü önermemişti, vücudu savaşmak için ateşi yükseltiyor siz de düşürmeye çalışıyorsunuz diyordu, zaten kızım da şurup içmedi 5 yaşına kadar. İnanın çocuklar ateşe cidden dayanıklı 39 larda bile güler oynardı kızım, ondan tecrübe ettik şurup içmeden de ateş düşüyor 3 gün içindeGünaydın anneler ve bebişlerine kadar uzun zaman oldu giremeyeli. Benim zilli düzeleceğine bir haftadır daha cimcime oldu. 3 gecedir doğru düzgün uyku yok. Gündüzde gazı tuttu mu vay halimize. Bebişleriniz çok tatlı bu arada. Rabbim hepsini korusun.
Gaz için denemediğiz kalmadı şuanda 2 tane gaz damlası kullanıyoruz. Kilo alımıda sınırdaymış bu ay doktor takibe aldı. Sadece annesütüyle besleniyor sütüm bayada geliyor emzirdikten sonra sağıp bakıyorum. Perşembe günü kontrolümüz var umarım güzel haberler alırız. Salı günü de 2.ay aşısı. Bu aşıdan korkuyorum ateş yapabiliyormuş. Bebeği bu aşıyı olan var mı?
@Sea41 canım hep aklımdasın dualarım seninle. Rabbim yawruna en acilinden sabır versin. Ailelerin yanında olmak iyi gelecektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Haziran-Temmuz ayının güzel anneleri nasılsınız?? İnşaallah herşey yolundadır.. bizbi gün dakin, bi gün çıldırmış şekilde hayatımıza devam ediyoruz..sizlere bir sorum var normal doğumdan sonra rahim kendini nekadar sürede toparlıyor.. ben ara ara otururken ağrı hissediyorum.. normal doğum yaptım ama çok zordu, doğumun ortasında ağrılarım geçti, en son drun üzerine çıkıp karnımı ittiğini hatırlıyorum, haliyle böyle olunca, vajinal bölgemde çok yırtık oldu, doğumum kada, vainal bölgemi dikmeside 1-2saat sürdügeçen aynayı aldım ne var ne yok diye bakıyım dedim aman Allahım keşke bakmasaydım Resmen içimi gördüm.. hala kendime gelemedim.. sizde durumlar nasıl?? Hep böyle mi olacak, eski haline dönecek mi??
G Gulsumiklima kızlar benimde dogumda karnima ciktilar 40a kadar anca toparladim son dikisim 38. Gun dustu sabirli olmak gerekiyormus zordu ama gecti benimde eskisi gibi degil kontrole gittim şiş hissediyorum diye hersey normal dedilerCanım aynen benım de dogumda karnıma cıktı ebe ve zorluydu cok, dikislerimden ilk günler zor yürüyordum simdide tuvaletımı yaptıktan sonra sanki rahmim dısarı cıkıyormuş gibi oluyor hafiften degisik bir his oluyor 34. Günümdeyim ne zaman geçer ben de merak ediyorum...
Ben bununda üstesinden gelecemde henüz tam düzen oturmadı oğlum 3 yaşında ama anaokulu na yazdırdım öğleden sonra okulda olacak şuan hala göğüslerimden çekiyorum hele bir bayramıda atlatayım memlekete gidip geleyim 1 ay sonra herşey oturur inşallah her zorluğa rağmen anne olduğum için çok mutluyum iyiki onlar var hayat onlarla güzel hem onlar olmazsa cennet nasıl ayaklarımızın altına gelecektiTahmin ettim senim yogun oldugunu :)) iki cocukla kolay olmaz tabiki bu sürec biraz buyurse ufaklik o zman ancak. Sen bi ütücü bul hersey tama da şu ütü isi beni sinir eder :)) Hic sevmiyorum pantolon gomlek utulemeyi .
Buyuk abi okula gidecek mi bu sene yoksa kışın evdemisiniz iki oglusla anaokulu yasindaysa rahat edersin o giderse okula.
Benimde ikinmada sıkıntı yasayinca doktor dirsegiyle yukardan bastirdi oyle dogurdum. 47.gunumdeyim rahatca comelip kalkabiliyorum ama uzun sure uzerine oturunca hafifde olsa agri hissediyorum. Hafif sislik hala var ama normal oldugunu dusunuyorum. Az bir karnim var korse takmaya baslayacagim insallah. Ben ilk zamanlar dikiser acilacak diye cok korkup aglamistim. Ayni seyleri yasamak istemiyorum demistim. Dogum falan degilde dikis bolumunde cok canim yandi. Ben igneyi hissediyorum dedim tekrar uyusturdu. 20dk dikis ömür geldi resmen. Cok sukurgecti. Zamanla geciyor iyilesiyor sabredin.G Gulsumiklima kızlar benimde dogumda karnima ciktilar 40a kadar anca toparladim son dikisim 38. Gun dustu sabirli olmak gerekiyormus zordu ama gecti benimde eskisi gibi degil kontrole gittim şiş hissediyorum diye hersey normal dediler
Biraz daha buyusun bebis herşey düzene girer canım, Adana da mısın sen? Benim kardeşimde nişanlandı, seneye Adana ya gelecek eşinin işi dolayısıyla. Ins. alışır :) oralaraoyy oyy oy burdayım canım ama hiçbir şeyi yetiştiremiyorum bu hafta annem gitti meğer ne çok alışmışım 1 aydır benim elim ayağım olmuş küçükten çok büyük oğlumla uğraşıyorum sürekli miniği sıkıştırıyor 5 dk boşlamaya gelmiyor yemeksiz ev olmuyor çamaşır bulaşık bitmiyor bide kocam şimdiye kadar hep arazideydi bi kot bi tshirt giyip çıkıyordu şimdi terfi aldı hergün takım elbise giyiyor ona gömlek pantolon ütüsü yetiştiremiyorum ufaklikta 2 gündür kucağında duracam bana laf anlat derdinde. İlk oğlum doğduğunda sürekli onunla ilgileniyordum millet 1 tane birşey değil 2. olursa görürsün dediğinde çok kızardım ne demek istediklerini anladım ve gördüm galibabide üstüne Adana sıcağına alışkın değilim öldürüyor beni
Halledersin senBen bununda üstesinden gelecemde henüz tam düzen oturmadı oğlum 3 yaşında ama anaokulu na yazdırdım öğleden sonra okulda olacak şuan hala göğüslerimden çekiyorum hele bir bayramıda atlatayım memlekete gidip geleyim 1 ay sonra herşey oturur inşallah her zorluğa rağmen anne olduğum için çok mutluyum iyiki onlar var hayat onlarla güzel hem onlar olmazsa cennet nasıl ayaklarımızın altına gelecekti
canım surubu bende kullanıyorum geri cıkarıyor sevmedi seninki içiyor mu?Sab simplex kullaniyordum sonra işe yaramamaya başladı Dr Aguline diye bir şurup başlattı gerçekten rahatladı benim kızım onu içmeden önce dört saat ağlayıp emememişti. Şurup bitkiselmiş öyle yazıyor ama benim için önemlisi gaz sancisina ben bile dayanamazken bebeğimi bu acıya maruz birakmamak
canım gece uyuyorsa doyuyor demektir benim kızımda mama yerken ağlıyor kaldırıp omzuma koyuyorum gaz çıkarıyor sonra yemeğe devam bide böyle dene istersenMerhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyoryardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim
Bende senin gibiyim benim kız hep emmek istiyo sütüm yetmiyo bende mamaya başladım bir haftadır aptamil kullanıyorum öğlen veriyorum bide gece yatarken yoksa çok agliyodu şimdi daha iyi :)Merhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyoryardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim
Aslında evet öyle denemem lazım ama benimki çok kusan bir bebek emme arasında kaldirirsam direk herseyi çıkarır diye düşünüyorum bilmiyorum bu sık emmeye nasıl çare bulcam bi misafir geliyor mesela aksamlari falan ben hiç görmüyorum onları sürekli emzirmekten onu geçtim göğüslerim harap durumda artikcanım surubu bende kullanıyorum geri cıkarıyor sevmedi seninki içiyor mu?
canım gece uyuyorsa doyuyor demektir benim kızımda mama yerken ağlıyor kaldırıp omzuma koyuyorum gaz çıkarıyor sonra yemeğe devam bide böyle dene istersen
Benim de 32 gün oldu daha yeni yeni inmeye başladı gobegim ona rağmen çabuk iniyor diyor çevremdekiler yani normal benceKızlar spiral oldum 35 gün oldu bende göbek kaldı gitmiyo ay çok üzülüyorum benim gibi olan var mı bu göbek daha ne zaman iner acaba öyle kilolu da deilim sadece göbek var 5 aylık hamile gibiyimacaba normal mi daha iner mi göbeğim bilgisi olan var mı yada benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?