2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mrb cnm.. öncelikle gozun aydın diyeyim sağlıkla buyut yavrunu.. vagi norm merhem kullanıyor musun? o çok çabuk tedavi ediyor dikişleri

Ben kızımdan biliyorum hafif ateş ve huysuzluk yapıyor verem aşısı, ama bizim doktorumuz ateş düşürücü önermemişti, vücudu savaşmak için ateşi yükseltiyor siz de düşürmeye çalışıyorsunuz diyordu, zaten kızım da şurup içmedi 5 yaşına kadar. İnanın çocuklar ateşe cidden dayanıklı 39 larda bile güler oynardı kızım, ondan tecrübe ettik şurup içmeden de ateş düşüyor 3 gün içinde

Canım aynen benım de dogumda karnıma cıktı ebe ve zorluydu cok, dikislerimden ilk günler zor yürüyordum simdide tuvaletımı yaptıktan sonra sanki rahmim dısarı cıkıyormuş gibi oluyor hafiften degisik bir his oluyor 34. Günümdeyim ne zaman geçer ben de merak ediyorum...

Merhaba kizlar bebegim uc haftalik oldu. Avrupa yakasi gaziosmanpasa civari tavsiye edebileceginiz bir cocuk doktoru var midir simdidem tsk ederim

G Gulsumiklima kızlar benimde dogumda karnima ciktilar 40a kadar anca toparladim son dikisim 38. Gun dustu sabirli olmak gerekiyormus zordu ama gecti benimde eskisi gibi degil kontrole gittim şiş hissediyorum diye hersey normal dediler

Ben bununda üstesinden gelecemde henüz tam düzen oturmadı oğlum 3 yaşında ama anaokulu na yazdırdım öğleden sonra okulda olacak şuan hala göğüslerimden çekiyorum hele bir bayramıda atlatayım memlekete gidip geleyim 1 ay sonra herşey oturur inşallah her zorluğa rağmen anne olduğum için çok mutluyum iyiki onlar var hayat onlarla güzel hem onlar olmazsa cennet nasıl ayaklarımızın altına gelecekti

Benimde ikinmada sıkıntı yasayinca doktor dirsegiyle yukardan bastirdi oyle dogurdum. 47.gunumdeyim rahatca comelip kalkabiliyorum ama uzun sure uzerine oturunca hafifde olsa agri hissediyorum. Hafif sislik hala var ama normal oldugunu dusunuyorum. Az bir karnim var korse takmaya baslayacagim insallah. Ben ilk zamanlar dikiser acilacak diye cok korkup aglamistim. Ayni seyleri yasamak istemiyorum demistim. Dogum falan degilde dikis bolumunde cok canim yandi. Ben igneyi hissediyorum dedim tekrar uyusturdu. 20dk dikis ömür geldi resmen. Cok sukurgecti. Zamanla geciyor iyilesiyor sabredin.

Merhaba kızlar.Ben de uzun zamandır yazamıyordum.Doğumu annemlerin yanında yapmak için doğuma 10 gün kala başka bir şehirde yaşayan annemlerin yanına gittim.Onların interneti yok cep interneti de iyi çekmiyordu pek yazamadım foruma.Doğumdan sonra meme ucu yaralarından çok sıkıntı çektim.Foruma baktım yazılanları denedim.Ama pek fayda etmedi bana.En sonunda göğüs kalkanı aldım.Krem sürüp kalkanı takınca iyi geldi.Şimdi yeni yeni iyileşiyor.Ameliyat yerimde de hafif iltihaplı sızıntı vardı.O da yeni geçti hamdolsun.Acısı geçmedi henüz.5 gün önce evime döndüm.Evi süpürdüm sadece.Yorulduğum için herhalde hasta oldum. 4 gündür hastayım Bugün dudağım ve kenarları uçuklamış.Kızım ise hamdolsun çok iyi.Gaz sıkıntısı fazla yok. Sadece birkaç gündür göbeğinde sarı bir akıntı var.Sizin bebeklerde de oldu mu?Bir de sağ kulağının arkası pişik olmuş.Üzerine yatmaktan galiba.Ilık suyla temizleyip zeytinyağı sürdüm.33 günlük olduk bu arada.17 temmuz annelerindenim. Biraz uzun oldu ama bizde durumlar böyle.

Biraz daha buyusun bebis herşey düzene girer canım, Adana da mısın sen? Benim kardeşimde nişanlandı, seneye Adana ya gelecek eşinin işi dolayısıyla. Ins. alışır :) oralara

Halledersin sen ama dedigin gibi duzen lazim biraz süre lazim benim annem bendeydi sanki tam anlamiyla kizima sahip degildim uykusuz kalinca annem bakiyordu mama lazim olunca o yapiyordu vs vs.. Annem gitti ben evime kizima duzenimi olusturdum. Biri yaninda olunca ister istemez duzen saglanmiyor tek kalip zorlugu gorunce alisiyor insan :)

Kızlar selam ben hala kayınvalidemleyim eve dönünce beni neler bekliyor nasıl olcak düzenimiz vs merak ediyorum..
Onun dısında bugun oglenden beri uyumayan bir bebegim var fıldır fıldır etrafı kesti sürekli acıktı vs uyutamadık kac kisi bebegi simdide uyudu ama gazdan sanırım bizim gaz damlası heralde bir ise yaramıyor baska onerısı olan var mı kızlar

Kızlar artık ben gaz için damla şurup hiçbirşey kullanmıyorum.onların daha da gaZlandırdığını düşünür oldum.bebek daha anne sütünü sindiremiyor ki şurupları damlaları sindirebilsin dedim.gaz için verdiklerimiz boş bence.o kanıya vardım yani

Sab simplex kullaniyordum sonra işe yaramamaya başladı Dr Aguline diye bir şurup başlattı gerçekten rahatladı benim kızım onu içmeden önce dört saat ağlayıp emememişti. Şurup bitkiselmiş öyle yazıyor ama benim için önemlisi gaz sancisina ben bile dayanamazken bebeğimi bu acıya maruz birakmamak

Merhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyor yardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim

canım surubu bende kullanıyorum geri cıkarıyor sevmedi seninki içiyor mu?
canım gece uyuyorsa doyuyor demektir benim kızımda mama yerken ağlıyor kaldırıp omzuma koyuyorum gaz çıkarıyor sonra yemeğe devam bide böyle dene istersen

Bende senin gibiyim benim kız hep emmek istiyo sütüm yetmiyo bende mamaya başladım bir haftadır aptamil kullanıyorum öğlen veriyorum bide gece yatarken yoksa çok agliyodu şimdi daha iyi :)

Kızlar spiral oldum 35 gün oldu bende göbek kaldı gitmiyo ay çok üzülüyorum benim gibi olan var mı bu göbek daha ne zaman iner acaba öyle kilolu da deilim sadece göbek var 5 aylık hamile gibiyim acaba normal mi daha iner mi göbeğim bilgisi olan var mı yada benim gibi olan

Aslında evet öyle denemem lazım ama benimki çok kusan bir bebek emme arasında kaldirirsam direk herseyi çıkarır diye düşünüyorum bilmiyorum bu sık emmeye nasıl çare bulcam bi misafir geliyor mesela aksamlari falan ben hiç görmüyorum onları sürekli emzirmekten onu geçtim göğüslerim harap durumda artik

Benim de 32 gün oldu daha yeni yeni inmeye başladı gobegim ona rağmen çabuk iniyor diyor çevremdekiler yani normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…