- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Benimki de anne sutu 100 cc mama 90 cc.Bazen 100 cc ustune emiyor bazen 100 cc hepsini icmiyor.Goguste iki gundur sut azalinca gunde uc kez mama takviyesi yaptim yoksa ortaligi ayaga kaldiriyor.sizin yavrular nasıl 60cc içiyor yahu benimki 100 içiyor :) 45 günlüğüz biz :) ama sadece mama yiyor emmiyoruz
Bende sma kullaniyorum 1olcek 30 cc yapıyor ama oraya gore bakarsam 0_2hafta arasi bebege 60 cc diyor benim kizim 2aylik 60 cc le doyuyor en fazla hic beni emmediyse ve cok fazla saat araligi varsa 80 cc icebiliyorKızlar ben biseyi yanlış yapıyorum sanirim brbegim 21 günlük mama olarak sma kullaniyorum arkasindaki besin tablosundan hiç bir şey anlamadım kaç ml vermem gerekiyor bu kadarlık bebeğe ilk once emzitiyorum Doymazsa ne kadar mama yapmaliyim ne kadar suya kaç ölçek mama çok kafam karışık ya
Hergün gündüz sık mı emiyor bebeğin canım?Benimki bazı sabahlar azar azar sık emiyor bazen 2-3 saatte bir emiyor.Ama gece 2 defa uyanması iyiymiş.Acıkınca çok ağlaması da normal.Bence bir sorun yok.Sıkıntı etme canım.Kolay gelsin bu arada Güle güle büyüt bebeğiniMerhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyoryardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim
Merhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyoryardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim
canım surubu bende kullanıyorum geri cıkarıyor sevmedi seninki içiyor mu?
canım gece uyuyorsa doyuyor demektir benim kızımda mama yerken ağlıyor kaldırıp omzuma koyuyorum gaz çıkarıyor sonra yemeğe devam bide böyle dene istersen
Aynen uykuya dalamama yerine yatırınca uyanma bizde de var benim oğlum da ıkına ıkına uyanıyor..Benimki de öyle yaklaşık 1 haftadır. 45 günlüğüz. Emiyor 8-10 dk bırakıyor. Veyan15 dk. Daha fazla değil. 45dk-1 saat sonra tekrar istiyor. En geç 2 saat, daha uzun aralıklarla emdirdiğim hiç olmadı. Aç kapa aç kapa çok zorlanıyorum özellikle bi yere gidince evde değilsek epey zor oluyor. Ama aç kaldığını sanmıyorum ya süt geliyor gibi, emerken de yuttuğunu duyuyorum. Bir de uyuyamama sorunumuz var. Yerine yatırınca hemen uyanıyor derin uykuya dalamıyor. Ikına ıkına uyanıyor. Birkaç gündür çok sıkıntıdayım..
Çok teşekkür ederim cnm geceleri şükür sansliyim gündüzleri aslında her gün aynı değil ama genelde çok sık emmek istiyor ve cok kusuyor kırktan sonra düzeleceğini umut ediyorumHergün gündüz sık mı emiyor bebeğin canım?Benimki bazı sabahlar azar azar sık emiyor bazen 2-3 saatte bir emiyor.Ama gece 2 defa uyanması iyiymiş.Acıkınca çok ağlaması da normal.Bence bir sorun yok.Sıkıntı etme canım.Kolay gelsin bu arada Güle güle büyüt bebeğini
Kilo alımı normalse sorun yoktur mamaya gerek yok demektir, anlamanın başka yolu yokMerhabalar sürekli takip ediyorum burayı ama pek fazla yazamıyorum.. benim de bebeğim 32 günlük sadece anne sütüyle besliyorum ama gündüzleri çok sık emmek istiyor bazen saatte 1 bazen 40 dakikada bir bazen de 2 saatte 1. Bu normal mi gece 2 defa kalkıyor sorun yok. Ama gunduzleri çok zorlanıyorum hatta gece 12ye kadar çok zorlanıyorum ve acikinca katıla katıla ağlıyor tıkanır gibi oluyor bunlar normal mi sizce yoksa bebeğim aç mi kalıyoryardım ederseniz çok sevinirim çok dertliyim
MaşallahGünaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
emzirmiyorum canım keşke emseAslında evet öyle denemem lazım ama benimki çok kusan bir bebek emme arasında kaldirirsam direk herseyi çıkarır diye düşünüyorum bilmiyorum bu sık emmeye nasıl çare bulcam bi misafir geliyor mesela aksamlari falan ben hiç görmüyorum onları sürekli emzirmekten onu geçtim göğüslerim harap durumda artik
masallahımız var desene :) ne mutlu bize ki içiyorlar :)Benimki de anne sutu 100 cc mama 90 cc.Bazen 100 cc ustune emiyor bazen 100 cc hepsini icmiyor.Goguste iki gundur sut azalinca gunde uc kez mama takviyesi yaptim yoksa ortaligi ayaga kaldiriyor.
içmiyo anında geri çıkarıyor öyle bi faydası olur mu bilmiyorum kusmuyo surubu böyle geri cıkarıyor zilliBenimki Aguline yı severek içiyor canım ama kusma başlı başına bir problem. Benim kızım bir su bardağı kadar kustuğu oluyor
Yiyor canim da bu kadar yemeye daha kilo almasi lazim.Yedikleri nereye gidiyor bilmiyorum.emzirmiyorum canım keşke emsesağ ver canım istersen bise böyle dene hem doydugundands emin olursun
masallahımız var desene :) ne mutlu bize ki içiyorlar :)
içmiyo anında geri çıkarıyor öyle bi faydası olur mu bilmiyorum kusmuyo surubu böyle geri cıkarıyor zilli
sadece mama ise normal ben 60cc mama veriyorum dun sadece 60cc verdim gunde iki kereydi ama vakit yetmiyor ki ona emince mamayi vercek zaman kalmiyor :)sizin yavrular nasıl 60cc içiyor yahu benimki 100 içiyor :) 45 günlüğüz biz :) ama sadece mama yiyor emmiyoruz
Masallah o melegin elinden pastayi da yerim kendinide.. ♡♡Günaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Cok tatlı maşşallah annesi Allahım esirgesin onuGünaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Çok tatlı maşAllah:) bu hangi telefon uygulaması kuzum?Günaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
emzirmiyorum canım keşke emsesağ ver canım istersen bise böyle dene hem doydugundands emin olursun
masallahımız var desene :) ne mutlu bize ki içiyorlar :)
içmiyo anında geri çıkarıyor öyle bi faydası olur mu bilmiyorum kusmuyo surubu böyle geri cıkarıyor zilli
Şimdi sağlık ocağına götürdüm tarttirmaya 4460 çıktı 32 günlük. Geçen hafta Salı günü götürmüştüm 4165 çıkmıştı sanırım kilo alımı normal bakalım cumartesi doktorumuz ne diyecekKilo alımı normalse sorun yoktur mamaya gerek yok demektir, anlamanın başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?