2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sizin yavrular nasıl 60cc içiyor yahu benimki 100 içiyor :) 45 günlüğüz biz :) ama sadece mama yiyor emmiyoruz
Benimki de anne sutu 100 cc mama 90 cc.Bazen 100 cc ustune emiyor bazen 100 cc hepsini icmiyor.Goguste iki gundur sut azalinca gunde uc kez mama takviyesi yaptim yoksa ortaligi ayaga kaldiriyor.

Bende sma kullaniyorum 1olcek 30 cc yapıyor ama oraya gore bakarsam 0_2hafta arasi bebege 60 cc diyor benim kizim 2aylik 60 cc le doyuyor en fazla hic beni emmediyse ve cok fazla saat araligi varsa 80 cc icebiliyor

Hergün gündüz sık mı emiyor bebeğin canım?Benimki bazı sabahlar azar azar sık emiyor bazen 2-3 saatte bir emiyor.Ama gece 2 defa uyanması iyiymiş.Acıkınca çok ağlaması da normal.Bence bir sorun yok.Sıkıntı etme canım.Kolay gelsin bu arada Güle güle büyüt bebeğini

Benimki de öyle yaklaşık 1 haftadır. 45 günlüğüz. Emiyor 8-10 dk bırakıyor. Veyan15 dk. Daha fazla değil. 45dk-1 saat sonra tekrar istiyor. En geç 2 saat, daha uzun aralıklarla emdirdiğim hiç olmadı. Aç kapa aç kapa çok zorlanıyorum özellikle bi yere gidince evde değilsek epey zor oluyor. Ama aç kaldığını sanmıyorum ya süt geliyor gibi, emerken de yuttuğunu duyuyorum. Bir de uyuyamama sorunumuz var. Yerine yatırınca hemen uyanıyor derin uykuya dalamıyor. Ikına ıkına uyanıyor. Birkaç gündür çok sıkıntıdayım..

Benimki Aguline yı severek içiyor canım ama kusma başlı başına bir problem. Benim kızım bir su bardağı kadar kustuğu oluyor

Aynen uykuya dalamama yerine yatırınca uyanma bizde de var benim oğlum da ıkına ıkına uyanıyor..

Çok teşekkür ederim cnm geceleri şükür sansliyim gündüzleri aslında her gün aynı değil ama genelde çok sık emmek istiyor ve cok kusuyor kırktan sonra düzeleceğini umut ediyorum

Kilo alımı normalse sorun yoktur mamaya gerek yok demektir, anlamanın başka yolu yok

emzirmiyorum canım keşke emse sağ ver canım istersen bise böyle dene hem doydugundands emin olursun
Benimki de anne sutu 100 cc mama 90 cc.Bazen 100 cc ustune emiyor bazen 100 cc hepsini icmiyor.Goguste iki gundur sut azalinca gunde uc kez mama takviyesi yaptim yoksa ortaligi ayaga kaldiriyor.
masallahımız var desene :) ne mutlu bize ki içiyorlar :)
Benimki Aguline yı severek içiyor canım ama kusma başlı başına bir problem. Benim kızım bir su bardağı kadar kustuğu oluyor
içmiyo anında geri çıkarıyor öyle bi faydası olur mu bilmiyorum kusmuyo surubu böyle geri cıkarıyor zilli

Yiyor canim da bu kadar yemeye daha kilo almasi lazim.Yedikleri nereye gidiyor bilmiyorum.

sizin yavrular nasıl 60cc içiyor yahu benimki 100 içiyor :) 45 günlüğüz biz :) ama sadece mama yiyor emmiyoruz
sadece mama ise normal ben 60cc mama veriyorum dun sadece 60cc verdim gunde iki kereydi ama vakit yetmiyor ki ona emince mamayi vercek zaman kalmiyor :)
Emince ustune mama verince kusuyor birde emdirip mama ver diyorlar :)
Benim kiz da ayni ben acikinca aglamiyor verirsen yiyor

Günaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmis Almaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Masallah o melegin elinden pastayi da yerim kendinide.. ♡♡

Kızlar benim oğluma topuk kanı dışında bir tahlil yapılmadı. Doktorumuz gerek görmediğini söyledi. Var mı aranızda hiç tahlil yaptırmayan?

Hip mama kullanıyorum günde 1 kere 60 cc, meme biraz dinlensin diye (hoş içtikten sonra memeye devam ediyoruz) kutunun üzerinde açıldıktan sonra 3 haftada tüketilmesi Laz'ım diyor 1 haftalıkken açmıştık 1-2 kullandık ama son 4-5 gündür 60 cc veriyorum ve 3 hafta dün bitmiş oldu. Üzülerek çöpe atacağım ve dışarda muhafaza ettim 24 derece diyor ama bu sıcakta hangi dereceye maruz kaldı Allah bilir. Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz

Allah yardımcımız olsun canım valla benimki tam bir cadı. Gazı olunca da yıkıyordu ortalığı ağlamaktan sesi kisiliyordu çok şükür şuan öyle aglamiyor.

Kilo alımı normalse sorun yoktur mamaya gerek yok demektir, anlamanın başka yolu yok
Şimdi sağlık ocağına götürdüm tarttirmaya 4460 çıktı 32 günlük. Geçen hafta Salı günü götürmüştüm 4165 çıkmıştı sanırım kilo alımı normal bakalım cumartesi doktorumuz ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…