2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar elektrikli süt makinemin küçük bir aparatı kayboldu bulamıyorum. E bebekten almıştım acaba istesem verirler mi?
Bir de manuel süt pompası kullanan var mı memnun musunuz marka önerebilir misiniz? Aparatı bulamazsam mecbur el pompası alcm tekrar o kadar para veremem

Benimki de aynı ben meme veriyosun alıyor,onu çekip biberonda mama veriyorsun alıyor,biberonda süt onu da alıyor,emzik versen ona da hayır demiyor,emzik değiştiriyorsun onu da kapıyor.Yiyor yiyor fazlasını alttan üsten çıkarıyor.imza:Fazladan 15 kilosu olan anne,ne yese tadı çok güzel gelen anne, bu son diyip tekrar tekrar hüpleten anne

43 günlüğüz. Sezaryan doğm yaptm. O ddğn göbek bendede var. Korse de taktm halbuki. Bide balon gbi karnımın içi. Git gide sıkılaşıyor ama nedn böyle balon gbi

Bugun 60 günlügüz benimde hala minnak göbegim var yarina randevu aldim sonunda gitmeye karar verdim doktora :) Eger 1 gun önce yaparlarsa kizimin asilarinida yaptiracagim yoksa carsamba gunu tek basima gitmek zorunda kalacagim. Umarim yaparlar.
He birde umarim yarin sadece karnima bakar Doguma giderken boyle gergin degildim :)

Günaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmis Almaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
oy maşallah canım :) bu hangi programla yaptın ben bitane buldum ama app storede pahalı :)
Yiyor canim da bu kadar yemeye daha kilo almasi lazim.Yedikleri nereye gidiyor bilmiyorum.
aynen öyle maşallah :))

Al_pi canım alıntı olmadı msjın. valla yesinlerde başka bişey istemiyorum zaten emmiyor bide mama yemeseydi napcaktım.. hayatımda ilk defa içilen mamaya ve bezdeki kakaya seviniyorum :)

Kızlar ben foto paylasamiyorum boyutu nedeni ile durduruyor napmam lazim ?

Bende kizin asisini bekliyorum daha bende kontrole gitmedim 40in cikinca gel demisti:)
Bugun asiya gidecegiz krizlerdeyim insallah kolay atlatiriz

Rotavirusu asisini da yaptirayim diyorum doktor 2 4 6 aylarda dedi,sizler ne yapacaksiniz

Bende kizin asisini bekliyorum daha bende kontrole gitmedim 40in cikinca gel demisti:)

Rotavirusu asisini da yaptirayim diyorum doktor 2 4 6 aylarda dedi,sizler ne yapacaksiniz
Rota asisini 3ve 5. Aylarda toplam 2 doz olarak yapacagiz. 3. Aydan sonra ilk asi yapilamiyormus.yaptirmak isteyen varsa 3. Ayi gecirmesin. Fiyatina da 180*2=360tl dedi dr.

4 gozle kaka bekliyoruz :)) Yapinca nasil gulup seviniyoruz :)

Sen gittin mi sada'ya .. bende 3.5 dusunuyorum rotayi cunku yarin 3 asi var bebege agir gelebilir dediler .

4 gozle kaka bekliyoruz :)) Yapinca nasil gulup seviniyoruz :)

Sen gittin mi sada'ya .. bende 3.5 dusunuyorum rotayi cunku yarin 3 asi var bebege agir gelebilir dediler .

Yok gidemedim daha gecen bir cok aglayinca tekrar medilcaldekine goturduk esimin sada macerasi oldu bi kere girmek istemedi:) ama goturecegim insallah

Yaa cok kararsiz kaldim walla bende doktorun dedigi asi 3 doz biz,bi de iki doz olani varmis herhalde

Kıslar kalça çıkığı için önce doktor randevusunumu almak zorundayı yoksa direk gidip çektirebilirmiyiz

Hemsiremizi aradim gitmeden,karma asi ve digerini bugun yapacagim carsamba veremle rotayi yapariz dedi ama esim almis asiyi oyle olunca bugun 3 unu yaptirdik.carsamba da veremi olacak.toplu mu ne aciyorlarmis asiyi

Atesi cikarsa ne kullanalim diye soracagim doktora ulasamadim bir turlu..hemsire calpolu oneren var onermeyen doktor var dedi.fitil oneriyormus bazilari..tecrubeli anneler siz ne kullandiniz

Aynen uykuya dalamama yerine yatırınca uyanma bizde de var benim oğlum da ıkına ıkına uyanıyor..

Aynı sorun bizde de var bir türlü dalamıyor uykuya, ıkınıyor ve gün içinde çok fazla hıçkırıyor, bugün doktora sordum fazla yediği için mide zorlanıyor, mide büyüdükçe diğer organlara baskı yapıyor o yüzden dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…