Sultançiftliğinde medigold hastanesi var. Yavuz bey. Bn oraya gidiyorm çokta memnunum cnmMerhaba kizlar bebegim uc haftalik oldu. Avrupa yakasi gaziosmanpasa civari tavsiye edebileceginiz bir cocuk doktoru var midir simdidem tsk ederim
Benimki de aynı ben meme veriyosun alıyor,onu çekip biberonda mama veriyorsun alıyor,biberonda süt onu da alıyor,emzik versen ona da hayır demiyor,emzik değiştiriyorsun onu da kapıyor.Yiyor yiyor fazlasını alttan üsten çıkarıyor.imza:Fazladan 15 kilosu olan anne,ne yese tadı çok güzel gelen anne, bu son diyip tekrar tekrar hüpleten annesadece mama ise normal ben 60cc mama veriyorum dun sadece 60cc verdim gunde iki kereydi ama vakit yetmiyor ki ona emince mamayi vercek zaman kalmiyor :)
Emince ustune mama verince kusuyor birde emdirip mama ver diyorlar :)
Benim kiz da ayni ben acikinca aglamiyor verirsen yiyor
Masallah o melegin elinden pastayi da yerim kendinide.. ♡♡
43 günlüğüz. Sezaryan doğm yaptm. O ddğn göbek bendede var. Korse de taktm halbuki. Bide balon gbi karnımın içi. Git gide sıkılaşıyor ama nedn böyle balon gbiKızlar spiral oldum 35 gün oldu bende göbek kaldı gitmiyo ay çok üzülüyorum benim gibi olan var mı bu göbek daha ne zaman iner acaba öyle kilolu da deilim sadece göbek var 5 aylık hamile gibiyimacaba normal mi daha iner mi göbeğim bilgisi olan var mı yada benim gibi olan
Benimki de aynı ben meme veriyosun alıyor,onu çekip biberonda mama veriyorsun alıyor,biberonda süt onu da alıyor,emzik versen ona da hayır demiyor,emzik değiştiriyorsun onu da kapıyor.Yiyor yiyor fazlasını alttan üsten çıkarıyor.imza:Fazladan 15 kilosu olan anne,ne yese tadı çok güzel gelen anne, bu son diyip tekrar tekrar hüpleten anne
oy maşallah canım :) bu hangi programla yaptın ben bitane buldum ama app storede pahalı :)Günaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
aynen öyle maşallah :))Yiyor canim da bu kadar yemeye daha kilo almasi lazim.Yedikleri nereye gidiyor bilmiyorum.
Masallah :) almazmiyiz hic kendi gibi tatlidirGünaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Fotonun ekran goruntusunu al. Sagdan soldan kirparak boyunu kucult. Kalitesi yuksek geliyordur.Kızlar ben foto paylasamiyorum boyutu nedeni ile durduruyor napmam lazim ?
Bugun 60 günlügüz benimde hala minnak göbegim var yarina randevu aldim sonunda gitmeye karar verdim doktora :) Eger 1 gun önce yaparlarsa kizimin asilarinida yaptiracagim yoksa carsamba gunu tek basima gitmek zorunda kalacagim. Umarim yaparlar.
He birde umarim yarin sadece karnima bakarDoguma giderken boyle gergin degildim :)
Rota asisini 3ve 5. Aylarda toplam 2 doz olarak yapacagiz. 3. Aydan sonra ilk asi yapilamiyormus.yaptirmak isteyen varsa 3. Ayi gecirmesin. Fiyatina da 180*2=360tl dedi dr.Bende kizin asisini bekliyorum daha bende kontrole gitmedim 40in cikinca gel demisti:)
Bugun asiya gidecegiz krizlerdeyim insallah kolay atlatiriz
Rotavirusu asisini da yaptirayim diyorum doktor 2 4 6 aylarda dedi,sizler ne yapacaksiniz
4 gozle kaka bekliyoruz :)) Yapinca nasil gulup seviniyoruz :)oy maşallah canım :) bu hangi programla yaptın ben bitane buldum ama app storede pahalı :)
aynen öyle maşallah :))
Al_pi canım alıntı olmadı msjın. valla yesinlerde başka bişey istemiyorum zaten emmiyor bide mama yemeseydi napcaktım.. hayatımda ilk defa içilen mamaya ve bezdeki kakaya seviniyorum :)
Sen gittin mi sada'ya .. bende 3.5 dusunuyorum rotayi cunku yarin 3 asi var bebege agir gelebilir dediler .Bende kizin asisini bekliyorum daha bende kontrole gitmedim 40in cikinca gel demisti:)
Bugun asiya gidecegiz krizlerdeyim insallah kolay atlatiriz
Rotavirusu asisini da yaptirayim diyorum doktor 2 4 6 aylarda dedi,sizler ne yapacaksiniz
4 gozle kaka bekliyoruz :)) Yapinca nasil gulup seviniyoruz :)
Sen gittin mi sada'ya .. bende 3.5 dusunuyorum rotayi cunku yarin 3 asi var bebege agir gelebilir dediler .
Kıslar kalça çıkığı için önce doktor randevusunumu almak zorundayı yoksa direk gidip çektirebilirmiyiz
Aynen uykuya dalamama yerine yatırınca uyanma bizde de var benim oğlum da ıkına ıkına uyanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?