2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de öyle olabilir çünkü sürekli emiyor..
Bu arada izmir medical de onerebileceginiz bi cocuk doktoru var mı arkadaşlar?? ben kafama uygun bulamadım da ama hastane olarak beğeniyorum orayı

Bu arada izmir medical de onerebileceginiz bi cocuk doktoru var mı arkadaşlar?? ben kafama uygun bulamadım da ama hastane olarak beğeniyorum orayı

Ayni izdirabi bizde yasiyoruz,mesela ben sabahtan beri telefonla ulasmaya calisiyorum acan yok,sadece asi olduk atesi cikarsa ne vereyim diye soracagim doktora ki cok uzagim hastaneye...

Arkadasim percem hanima gidiyormus onlar memnundu

Canım yaparlar benim bayram tatiline girecek diye 1 gun once çağırdı saglik ocağı sonra 10 gun tatil olunca iptal ettiler 5 gun sonra yapılacak ilk aşı yani once sonra fark etmiyor

Kizlar her gün gaz sorunumuz var ama bugün baya bir sıkıntılı. Ne uyuyor uyuduğunda ikinmaktan 5 dakikada bir kalkıyor.ilk defa çoğunlukla gece yarışı yaptı kakasini ama hala ıkınıyor.bir yazı da okudum güneş tutulması bebekleri etkilermiş.bugunletde güneş tutulması var acaba diyorum doğru mu.sizin bebisler nasil normalden daha mi sıkıntılar.

Bende gittim Cumartesi kontrole doktora dedim dikişlere bakacaksınız galiba yok canım baktım ya ona dedi :) şansımı bir deneyeyim demiştim dedim güldü sonuçts alttan baktı çok fena canım yandı noluyor yahu dedim , ne zamandır çalışmıyor buralar ondan dedi kaçış yok yani

perceme gittim begendim cok ilgili ama bebek seven bi tip degil arda bey de iyi onada gittimve kac kere aradiysam aksam gec saatte donus yapti vatsaptan msj attim resim yolladim cevap verdi ilgili yani arda bey sadece bize uzak diye tercih etmedim degistim doktoru

Kızlar bugün muayenedeydım..doktor alttan muayene etti..epey canım yandı..unutmuşuz.. sukur dikisler iyi..iliski icin bi 60gun dolsun dedi bize.. suan zaten kanamam devam edio ..bizde durumlar boyle.
Demeyin ya kaciş yok yani Neyse bari elbise giyeyim Uff gergindim iyice gerildim. Spekulum taktimi peki yoksa proplami bakti

Atesi cikarsa ne kullanalim diye soracagim doktora ulasamadim bir turlu..hemsire calpolu oneren var onermeyen doktor var dedi.fitil oneriyormus bazilari..tecrubeli anneler siz ne kullandiniz
Hep calpol duydum kullanmislar bende yarin sorayim bakayim ne önerecekler.
nasil agladimi

Aynen dışarda duruyor üstünde tarihini yazdık süre dolunca atacaz günde bazen günaşırı veriyorum bende memem dinlensin diye çok acıtıyor sıpa

Bebisler ne kafar tatlılar Maşallah hepsine :)
Biz cuma günü ikinci asılarımızı da olduk. Çok şükür ateşlenmiyor aşı sonrası. 5kilo500 olmuş paşam. Bu aydan sonra kilo alımı biraz düşer sanırım.
Gündüz bir yada iki saatte bir emiyor gece iki kez uyanıyor.
Herşey yolunda çok şükür. Bol bol gülücük dağıtıyor, bağırmalar, ses cikartmalar cogaldi.
Kafasını iyi tutuyor ama bir sallanma var hala :) premature olunca herseyini daha fazla takip ediyor oldum.

Hep calpol duydum kullanmislar bende yarin sorayim bakayim ne önerecekler.
nasil agladimi

Agladi aglamaz mi hic goturesim gelmediydi zaten birini vurdu digeri daha yakar dedi,dudaklari buze buze agladi kuzum aldim sonra kucagima,bi de veremi vursaydi daha beter basardi herhalde ama cok uzun surmedi aglamasi geciyor hemen demek ki

Spekulum rahmi acmak icin takilan alet prop uzun cubuk gibi bisi :) o daha kolay
Smear yaparken takti spekulumu. Sonra cikartip uzun utrasyon cubugu ile bakti. Spekulumun plastigini kullaniyor özel hastane hic hussetmiyorum bile. Tip fakultesi metalini kullaniyor sanki kopartiyorlar gibi aciyor. Alet farki mi doktor farki mi acaba?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma malum bebişle uğraşma birbirimizle alışma aşamasındayız. tüm anneler ve bebişleri iyidir umarım. sayfalar birikince okuyamadım. Doktor sanırım sizleri kontrole çağırdı benimki bana gelmene gerek yok demişti doğum sonrası kontrolde. Ne muayenesi yapıyor acaba gitmek gerekli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…