Benimki de öyle olabilir çünkü sürekli emiyor..Aynı sorun bizde de var bir türlü dalamıyor uykuya, ıkınıyor ve gün içinde çok fazla hıçkırıyor, bugün doktora sordum fazla yediği için mide zorlanıyor, mide büyüdükçe diğer organlara baskı yapıyor o yüzden dedi.
Benimki de öyle olabilir çünkü sürekli emiyor..
Bu arada izmir medical de onerebileceginiz bi cocuk doktoru var mı arkadaşlar?? ben kafama uygun bulamadım da ama hastane olarak beğeniyorum orayı
Canım yaparlar benim bayram tatiline girecek diye 1 gun once çağırdı saglik ocağı sonra 10 gun tatil olunca iptal ettiler 5 gun sonra yapılacak ilk aşı yani once sonra fark etmiyorBugun 60 günlügüz benimde hala minnak göbegim var yarina randevu aldim sonunda gitmeye karar verdim doktora :) Eger 1 gun önce yaparlarsa kizimin asilarinida yaptiracagim yoksa carsamba gunu tek basima gitmek zorunda kalacagim. Umarim yaparlar.
He birde umarim yarin sadece karnima bakarDoguma giderken boyle gergin degildim :)
Maşallah canım çok tatlııGünaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Bende gittim Cumartesi kontrole doktora dedim dikişlere bakacaksınız galiba yok canım baktım ya ona dedi :) şansımı bir deneyeyim demiştim dedim güldü sonuçts alttan baktı çok fena canım yandı noluyor yahu dedim , ne zamandır çalışmıyor buralar ondan dediBugun 60 günlügüz benimde hala minnak göbegim var yarina randevu aldim sonunda gitmeye karar verdim doktora :) Eger 1 gun önce yaparlarsa kizimin asilarinida yaptiracagim yoksa carsamba gunu tek basima gitmek zorunda kalacagim. Umarim yaparlar.
He birde umarim yarin sadece karnima bakarDoguma giderken boyle gergin degildim :)
Telefonla radyoloji den direk randevu alabilirsin canım biz öyle yaptık, çıkan sonucu da doktoruna gösteriyorsunKıslar kalça çıkığı için önce doktor randevusunumu almak zorundayı yoksa direk gidip çektirebilirmiyiz
perceme gittim begendim cok ilgili ama bebek seven bi tip degil arda bey de iyi onada gittimve kac kere aradiysam aksam gec saatte donus yapti vatsaptan msj attim resim yolladim cevap verdi ilgili yani arda bey sadece bize uzak diye tercih etmedim degistim doktoruBenimki de öyle olabilir çünkü sürekli emiyor..
Bu arada izmir medical de onerebileceginiz bi cocuk doktoru var mı arkadaşlar?? ben kafama uygun bulamadım da ama hastane olarak beğeniyorum orayı
Bende gittim Cumartesi kontrole doktora dedim dikişlere bakacaksınız galiba yok canım baktım ya ona dedi :) şansımı bir deneyeyim demiştim dedim güldü sonuçts alttan baktı çok fena canım yandı noluyor yahu dedim , ne zamandır çalışmıyor buralar ondan dedikaçış yok yani
Demeyin ya kaciş yok yaniKızlar bugün muayenedeydım..doktor alttan muayene etti..epey canım yandı..unutmuşuz..sukur dikisler iyi..iliski icin bi 60gun dolsun dedi bize.. suan zaten kanamam devam edio ..bizde durumlar boyle.
O ne kız :) bişey takmadı amaDemeyin ya kaciş yok yaniNeyse bari elbise giyeyim Uff gergindim iyice gerildim. Spekulum taktimi peki yoksa proplami bakti
Hep calpol duydum kullanmislar bende yarin sorayim bakayim ne önerecekler.Atesi cikarsa ne kullanalim diye soracagim doktora ulasamadim bir turlu..hemsire calpolu oneren var onermeyen doktor var dedi.fitil oneriyormus bazilari..tecrubeli anneler siz ne kullandiniz
Spekulum rahmi acmak icin takilan alet prop uzun cubuk gibi bisi :) o daha kolayO ne kız :) bişey takmadı ama
Aynen dışarda duruyor üstünde tarihini yazdık süre dolunca atacaz günde bazen günaşırı veriyorum bende memem dinlensin diye çok acıtıyor sıpaHip mama kullanıyorum günde 1 kere 60 cc, meme biraz dinlensin diye (hoş içtikten sonra memeye devam ediyoruz) kutunun üzerinde açıldıktan sonra 3 haftada tüketilmesi Laz'ım diyor 1 haftalıkken açmıştık 1-2 kullandık ama son 4-5 gündür 60 cc veriyorum ve 3 hafta dün bitmiş oldu. Üzülerek çöpe atacağımve dışarda muhafaza ettim 24 derece diyor ama bu sıcakta hangi dereceye maruz kaldı Allah bilir. Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz
Hep calpol duydum kullanmislar bende yarin sorayim bakayim ne önerecekler.
nasil agladimi
Kacis yok wallaDemeyin ya kaciş yok yaniNeyse bari elbise giyeyim Uff gergindim iyice gerildim. Spekulum taktimi peki yoksa proplami bakti
Smear yaparken takti spekulumu. Sonra cikartip uzun utrasyon cubugu ile bakti. Spekulumun plastigini kullaniyor özel hastane hic hussetmiyorum bile. Tip fakultesi metalini kullaniyor sanki kopartiyorlar gibi aciyor. Alet farki mi doktor farki mi acaba?Spekulum rahmi acmak icin takilan alet prop uzun cubuk gibi bisi :) o daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?