Bende 7 aylık hamileyken taşındım ama kv burada olduğu için çok yabancı değildi Adana güzel şehir ama havası çok kötü yaz günü eve hapsediyor klimasız yaşanmıyor inşallah kardeşin alışırBiraz daha buyusun bebis herşey düzene girer canım, Adana da mısın sen? Benim kardeşimde nişanlandı, seneye Adana ya gelecek eşinin işi dolayısıyla. Ins. alışır :) oralara
Hallederiz evelallah yeterli Rabbim sağlık versinHalledersin senama dedigin gibi duzen lazim biraz süre lazim benim annem bendeydi sanki tam anlamiyla kizima sahip degildim uykusuz kalinca annem bakiyordu mama lazim olunca o yapiyordu vs vs.. Annem gitti ben evime kizima duzenimi olusturdum. Biri yaninda olunca ister istemez duzen saglanmiyor tek kalip zorlugu gorunce alisiyor insan :)
Aynı amaçla kullanıyorum sen kaç cc veriyorsun canımAynen dışarda duruyor üstünde tarihini yazdık süre dolunca atacaz günde bazen günaşırı veriyorum bende memem dinlensin diye çok acıtıyor sıpa
Biz de hipp kullaniyoruz.her zaman vermiyorum simdiye kadar 1 kere verdim.dolapta tutuyorum ben.Hip mama kullanıyorum günde 1 kere 60 cc, meme biraz dinlensin diye (hoş içtikten sonra memeye devam ediyoruz) kutunun üzerinde açıldıktan sonra 3 haftada tüketilmesi Laz'ım diyor 1 haftalıkken açmıştık 1-2 kullandık ama son 4-5 gündür 60 cc veriyorum ve 3 hafta dün bitmiş oldu. Üzülerek çöpe atacağımve dışarda muhafaza ettim 24 derece diyor ama bu sıcakta hangi dereceye maruz kaldı Allah bilir. Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz
Doktorun istek yapması gerekiyor bizim hastanede oyizden once doktora gidip giris yaptirdik bizKıslar kalça çıkığı için önce doktor randevusunumu almak zorundayı yoksa direk gidip çektirebilirmiyiz
Doktorun istek yapması gerekiyor bizim hastanede oyizden once doktora gidip giris yaptirdik bizKıslar kalça çıkığı için önce doktor randevusunumu almak zorundayı yoksa direk gidip çektirebilirmiyiz
Canım hangi marka kullanıyorsun aventin ise tüm parçaları n11de var hangi marka olursa olsun farketmez servisten temin edebilirsin zatenKızlaaar elektrikli süt makinemin küçük bir aparatı kayboldu bulamıyorum.E bebekten almıştım acaba istesem verirler mi?
Bir de manuel süt pompası kullanan var mı memnun musunuz marka önerebilir misiniz? Aparatı bulamazsam mecbur el pompası alcm tekrar o kadar para veremem
Aa olabilirmi acaba benim kızım 2gundur huysuz normalde sakin bir bebekKizlar her gün gaz sorunumuz var ama bugün baya bir sıkıntılı. Ne uyuyor uyuduğunda ikinmaktan 5 dakikada bir kalkıyor.ilk defa çoğunlukla gece yarışı yaptı kakasini ama hala ıkınıyor.bir yazı da okudum güneş tutulması bebekleri etkilermiş.bugunletde güneş tutulması var acaba diyorum doğru mu.sizin bebisler nasil normalden daha mi sıkıntılar.
Biz de bugun baska bir doktora gittik.ayni sorun bizde de varmis.asiri emmeden dolayi hem mide gergiis hem de gaz sorunu aşıri oluyormuş.en az 3 saat ara vererek emzir dedi.yeni doğan 2 3 saat arayla emer dedi.mideye sırta bol masaj önerdi.Aynı sorun bizde de var bir türlü dalamıyor uykuya, ıkınıyor ve gün içinde çok fazla hıçkırıyor, bugün doktora sordum fazla yediği için mide zorlanıyor, mide büyüdükçe diğer organlara baskı yapıyor o yüzden dedi.
Bizde biogaia kullanıyoruz normalde iyi geldi ama 2gundir huysuz bizim kız bazen memede bile emerken aglıyorDr biogaia ya başlattı daha rahat ettik. Günde 1 kere 5 damla kullanıyoruz. Farklı kullanan var mı? Bir de bebeğim gece kıvrana kıvrana uyuyor çok üzülüyorum biraz kıvranıp biraz uyuyor yavrum siz de böyle misiniz
Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedimBenimki de aynı ben meme veriyosun alıyor,onu çekip biberonda mama veriyorsun alıyor,biberonda süt onu da alıyor,emzik versen ona da hayır demiyor,emzik değiştiriyorsun onu da kapıyor.Yiyor yiyor fazlasını alttan üsten çıkarıyor.imza:Fazladan 15 kilosu olan anne,ne yese tadı çok güzel gelen anne, bu son diyip tekrar tekrar hüpleten anne
Baby plus benimki, e bebekle görüştük halletckler bakalımCanım hangi marka kullanıyorsun aventin ise tüm parçaları n11de var hangi marka olursa olsun farketmez servisten temin edebilirsin zaten
Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Dogum sonrasi neden smear yaparlar ki ?Smear yaparken takti spekulumu. Sonra cikartip uzun utrasyon cubugu ile bakti. Spekulumun plastigini kullaniyor özel hastane hic hussetmiyorum bile. Tip fakultesi metalini kullaniyor sanki kopartiyorlar gibi aciyor. Alet farki mi doktor farki mi acaba?
Dr biogaia ya başlattı daha rahat ettik. Günde 1 kere 5 damla kullanıyoruz. Farklı kullanan var mı? Bir de bebeğim gece kıvrana kıvrana uyuyor çok üzülüyorum biraz kıvranıp biraz uyuyor yavrum siz de böyle misiniz
Kizlar her gün gaz sorunumuz var ama bugün baya bir sıkıntılı. Ne uyuyor uyuduğunda ikinmaktan 5 dakikada bir kalkıyor.ilk defa çoğunlukla gece yarışı yaptı kakasini ama hala ıkınıyor.bir yazı da okudum güneş tutulması bebekleri etkilermiş.bugunletde güneş tutulması var acaba diyorum doğru mu.sizin bebisler nasil normalden daha mi sıkıntılar.
bence plastik daha cok acitiyor kenarlari sivri gibi metal demir olunca sadece kuru olunca ilerlemesi sorun oluyor .Smear yaparken takti spekulumu. Sonra cikartip uzun utrasyon cubugu ile bakti. Spekulumun plastigini kullaniyor özel hastane hic hussetmiyorum bile. Tip fakultesi metalini kullaniyor sanki kopartiyorlar gibi aciyor. Alet farki mi doktor farki mi acaba?
Seni secmis pikaçu :))) Bizi de cagirdi malesef alttan dikislere ustten dikislere bakiyormus o kadar. Gitmek iyidir aslinda sonucta ben allah hastalik vermesin uzun sure gitmem artik kadin doguma :)Slm kızlar Dr 40 inda neden cagiriyo kontrol için bilen var mı bejim hi kaç arkadaşımı cagirmamis beni cagirdi acaba neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?