2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz daha buyusun bebis herşey düzene girer canım, Adana da mısın sen? Benim kardeşimde nişanlandı, seneye Adana ya gelecek eşinin işi dolayısıyla. Ins. alışır :) oralara
Bende 7 aylık hamileyken taşındım ama kv burada olduğu için çok yabancı değildi Adana güzel şehir ama havası çok kötü yaz günü eve hapsediyor klimasız yaşanmıyor inşallah kardeşin alışır

Hallederiz evelallah yeterli Rabbim sağlık versin

Kızlar birşey sorucam oğlum 48 günlük uyumamak için inanılmaz direniyor en az 1-1,5 saat uğraşıyorum ve hatta bazen pes ediyorum, onunla konuşunca ilgilenenle herşey güzel gülüyor ama uyuması için uğraşınca sürekli ağlamaya başlıyor ve zor sakinleşiyor. Zaten kucağa alıştı birde sallamaya alıştırmak istemiyorum. Öneriniz varmı yada neden böyle olduğuyla ilgili bi fikriniz varmı ?

Biz de hipp kullaniyoruz.her zaman vermiyorum simdiye kadar 1 kere verdim.dolapta tutuyorum ben.

Canım hangi marka kullanıyorsun aventin ise tüm parçaları n11de var hangi marka olursa olsun farketmez servisten temin edebilirsin zaten

Dr biogaia ya başlattı daha rahat ettik. Günde 1 kere 5 damla kullanıyoruz. Farklı kullanan var mı? Bir de bebeğim gece kıvrana kıvrana uyuyor çok üzülüyorum biraz kıvranıp biraz uyuyor yavrum siz de böyle misiniz

Aa olabilirmi acaba benim kızım 2gundur huysuz normalde sakin bir bebek

Biz de bugun baska bir doktora gittik.ayni sorun bizde de varmis.asiri emmeden dolayi hem mide gergiis hem de gaz sorunu aşıri oluyormuş.en az 3 saat ara vererek emzir dedi.yeni doğan 2 3 saat arayla emer dedi.mideye sırta bol masaj önerdi.

mide bağırsak düzenleyici şurup,nurse harveys gaz şurubu verdi.inşallah işe yararlar...

Bizde biogaia kullanıyoruz normalde iyi geldi ama 2gundir huysuz bizim kız bazen memede bile emerken aglıyor

Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim

Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim

Bende de durum vahim yanlız değilsin bende de fazladan 25 kg var

Dogum sonrasi neden smear yaparlar ki ?

kaç günde etkili oldu biogaia? bizde yeni başladık günde 5 damla şeklinde. 2 gün oldu henüz. inşallah fayda eder

Slm kızlar Dr 40 inda neden cagiriyo kontrol için bilen var mı bejim hi kaç arkadaşımı cagirmamis beni cagirdi acaba neden?

tıpkı bizi anlatmışsın canım. normalde çok gazlı ama bir süredir daha iyiydi en azından uyurken ıkınmaları azalmıştı. 2 gündür eski haline geri döndü. kesin dediğin gibi tutulma durumu etkiledi bizim bebekleri. bende farklı birşey yemedim neden böyle oldu diye düşünüp duruyordum

bence plastik daha cok acitiyor kenarlari sivri gibi metal demir olunca sadece kuru olunca ilerlemesi sorun oluyor .
Aman hepsi ayni :)) O zman super propla aram iyidir 4 sene her ay en az 2 kere girmisligi var
smear benden almaz 3 senede bir yapiliyor ben yeni yaptirmistim o yuzden yirttim :)

Slm kızlar Dr 40 inda neden cagiriyo kontrol için bilen var mı bejim hi kaç arkadaşımı cagirmamis beni cagirdi acaba neden?
Seni secmis pikaçu :))) Bizi de cagirdi malesef alttan dikislere ustten dikislere bakiyormus o kadar. Gitmek iyidir aslinda sonucta ben allah hastalik vermesin uzun sure gitmem artik kadin doguma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…