He icerde unutmuslar kizi deseydin ya.. Ne manyak dengesiz insanlar var ya . 1 ayda kilonun gitmesi mumkun mu canim ya bosver sen biz burdan kilolar gitti diyede konusacagizAynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Aynen öyle oldu :) Ay alttan muayene strese girdim 3 gün sonra benim sen gittin mi kontroleSeni secmis pikaçu :))) Bizi de cagirdi malesef alttan dikislere ustten dikislere bakiyormus o kadar. Gitmek iyidir aslinda sonucta ben allah hastalik vermesin uzun sure gitmem artik kadin doguma :)
heralde rahmin toplanma süresi canım o..yani beni 6hafta sonra çağırdı..tam 40 ımı oluyor..dediğin gibi 40ıhaftasına tekabul ediyor..Slm kızlar Dr 40 inda neden cagiriyo kontrol için bilen var mı bejim hi kaç arkadaşımı cagirmamis beni cagirdi acaba neden?
Yarin buyuk gunAynen öyle oldu :) Ay alttan muayene strese girdim 3 gün sonra benim sen gittin mi kontrole
Benim kizada yapilmadi canimKızlar benim oğluma topuk kanı dışında bir tahlil yapılmadı. Doktorumuz gerek görmediğini söyledi. Var mı aranızda hiç tahlil yaptırmayan?
60 cc hazırlıyorum ama hepsini içmiyor içerse kusuyor zaten 30 cc veriyorum genelde gerisini döküyorum sonra memeye devamAynı amaçla kullanıyorum sen kaç cc veriyorsun canım
Ne insanlar var hemşirelik bilgilerinden şüphe ediyorum senin deseydin.bir ayda mümkün mu bazı insanlar cok düşüncesizce konuşuyor.kizim bebekken asiya gittiğimizde hemşire cok ciddi bir şekild e anne guzel baba guzel niye bu cocuk bu kadar çirkin demişti yüzüm e ne üzülmüştüm.cok şükür eli ayağı düzgün cokta hos bir kızım var.Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Ben de şişkoyum napalım ya veririz sonra :) ilk doğumdan sonra vermiştim bu kış burada birbirimizi gazlarız inşallah:)Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
aa gerizekalıya bakkkNe insanlar var hemşirelik bilgilerinden şüphe ediyorum senin deseydin.bir ayda mümkün mu bazı insanlar cok düşüncesizce konuşuyor.kizim bebekken asiya gittiğimizde hemşire cok ciddi bir şekild e anne guzel baba guzel niye bu cocuk bu kadar çirkin demişti yüzüm e ne üzülmüştüm.cok şükür eli ayağı düzgün cokta hos bir kızım var.
Ben kabız olduğum için bu ara kuru kayısı yedim incir yedim mısır yedim falan benim oğlan sanki daha iyi rahat kaka yapar oldu gibime geliyor ayrıca ben çok ağlarsa falan sab sımplex veriyorum arada ayrıca zinco da veriyorum günde iki kereDr biogaia ya başlattı daha rahat ettik. Günde 1 kere 5 damla kullanıyoruz. Farklı kullanan var mı? Bir de bebeğim gece kıvrana kıvrana uyuyor çok üzülüyorum biraz kıvranıp biraz uyuyor yavrum siz de böyle misiniz
Senin annen baban da guzel sanirim deseydin.. Salak ayy ben yolardim onu hee.. Cirkin olsa bile sana mi dustu onu söylemek ..Ne insanlar var hemşirelik bilgilerinden şüphe ediyorum senin deseydin.bir ayda mümkün mu bazı insanlar cok düşüncesizce konuşuyor.kizim bebekken asiya gittiğimizde hemşire cok ciddi bir şekild e anne guzel baba guzel niye bu cocuk bu kadar çirkin demişti yüzüm e ne üzülmüştüm.cok şükür eli ayağı düzgün cokta hos bir kızım var.
Topigin bebeklerinom genel sorunu uyuyamama:) benimki de gunduz maximum yarım saat uyuyor. Saat tutuyorum dakikası şaşmıyorKızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar
Normal bişey o zaman sağolasın içim rahatladı.Benim kizada yapilmadi canim
Valla napicaz ya diette yapilmiyor ki.Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Hahah kiskanmissin sen,olabilir canim kizma annen senden daha guzel olabilir normal bisiSenin annen baban da guzel sanirim deseydin.. Salak ayy ben yolardim onu hee.. Cirkin olsa bile sana mi dustu onu söylemek ..
Benim üst komsum dogumdan sonra bebegi görmeye geldi gerci göstermedim bebegi oda ayri ama :) Annem bendeydi ya annem dedim taniştirdim (tanistirmaz olaydim)
-kız annen senden güzel ha dedi ..
Ne diyeceksin dengesiz annem o benim guzel olsa ne cirkin olsa ne annende guzelmis dese tamamda annen senden guzelmis ne dir yahu annemimi kiskanacagim.. Bak yine aklima geldi sinirlendim :)))
Maaşallah Rabbim esirgesin tüm kötülüklerdenGünaydın teyzeleri. Asya'm size pasta yapmisAlmaz miydiniz?Eki Görüntüle 2036007
Ah bende çok gordum canm yaKızlar size bşy sorcam. Bizim kırkımız çıktığndan beri ben hee gece kötü rüya görüyorum. Sürekli korkarak uyanıyorum. Kafası kopmş bebek yda bebekler. Kendi oğlumu görüp görüp duruyorm. Eşimde rüyasnda bize büyücü bi kadının musallat oldğnu fln görmüş. Hç böyle şeyler gören biri değildr bnm eşim. Ya size de oluyor mu ? Böyle kötü rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?