2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
He icerde unutmuslar kizi deseydin ya.. Ne manyak dengesiz insanlar var ya . 1 ayda kilonun gitmesi mumkun mu canim ya bosver sen biz burdan kilolar gitti diyede konusacagiz

Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Ne insanlar var hemşirelik bilgilerinden şüphe ediyorum senin deseydin.bir ayda mümkün mu bazı insanlar cok düşüncesizce konuşuyor.kizim bebekken asiya gittiğimizde hemşire cok ciddi bir şekild e anne guzel baba guzel niye bu cocuk bu kadar çirkin demişti yüzüm e ne üzülmüştüm.cok şükür eli ayağı düzgün cokta hos bir kızım var.

Ben de şişkoyum napalım ya veririz sonra :) ilk doğumdan sonra vermiştim bu kış burada birbirimizi gazlarız inşallah:)

aa gerizekalıya bakkk

Ben kabız olduğum için bu ara kuru kayısı yedim incir yedim mısır yedim falan benim oğlan sanki daha iyi rahat kaka yapar oldu gibime geliyor ayrıca ben çok ağlarsa falan sab sımplex veriyorum arada ayrıca zinco da veriyorum günde iki kere

Senin annen baban da guzel sanirim deseydin.. Salak ayy ben yolardim onu hee.. Cirkin olsa bile sana mi dustu onu söylemek ..
Benim üst komsum dogumdan sonra bebegi görmeye geldi gerci göstermedim bebegi oda ayri ama :) Annem bendeydi ya annem dedim taniştirdim (tanistirmaz olaydim)
-kız annen senden güzel ha dedi ..
Ne diyeceksin dengesiz annem o benim guzel olsa ne cirkin olsa ne annende guzelmis dese tamamda annen senden guzelmis ne dir yahu annemimi kiskanacagim.. Bak yine aklima geldi sinirlendim :)))

Kızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar

Kızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar
Topigin bebeklerinom genel sorunu uyuyamama:) benimki de gunduz maximum yarım saat uyuyor. Saat tutuyorum dakikası şaşmıyor o uyumalari da genelde memede oluyor. Emzik alsa belki emzikle uyuyacak ama 2 emip 3.ye atuyor. Ayakta salladigim da oluyor. Melek bebek ninnisini aciyorum o rahatlatiyor. Uzun uyumasini istedigim de vucudu yatakta kafasi ve ust vucudu baldirimda olacak sekilde yatiriyorum. 120 cc lik biberon veriyorum. Icerken yoruluyor zaten bitmesine yakin gozler kayiyor. Bazen sacini tariyorun yada okşuyorum. Uyuduguna inandigimda bacagimi cekiyorum. Kımildamadigi icin kusmuyor, yatirmak icin kaldirmadigimdan uykusu da bolunmuyor. Bu sekilde en az 2 -2.5 saat uyuyor.

Kızlar doğum yapalı 43 gün oldu ama karnım balon gbi sankii bi değişk. Bu ne zman bitecekk

Hahah kiskanmissin sen,olabilir canim kizma annen senden daha guzel olabilir normal bisi

Kızlar size bşy sorcam. Bizim kırkımız çıktığndan beri ben hee gece kötü rüya görüyorum. Sürekli korkarak uyanıyorum. Kafası kopmş bebek yda bebekler. Kendi oğlumu görüp görüp duruyorm. Eşimde rüyasnda bize büyücü bi kadının musallat oldğnu fln görmüş. Hç böyle şeyler gören biri değildr bnm eşim. Ya size de oluyor mu ? Böyle kötü rüyalar

Ah bende çok gordum canm ya (( bebegimden korkar oldum ruyamda agznda sureler konusuordu bna zarar veriordu ruyamda hep :) ama gecti gtti gormuorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…