2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayetel kursi okudum yatmadan once kıxımada muska yaptrdık
Kizlar böyle konular yasak (büyü/muska)benim görevim uyarmak kusura bakmayin .. Yoneticiler okursa ceza alirsiniz

Gunaydin herkese..
Saglik ocagi 1 gun oncesindenyapmadi asimizi 2.ay asisi olacaklar sabahtan erken gidin 20lik asiymis acilinca 4 saat ömrü varmis o yuzden tek benim icin acilmadi.

Bende nihayet doktora gittim üstten dikislere bakti usg ile birde kan istedi bu kadar Yani korktuguma degmedi.

6.ayinda da gel smear alacagiz birde o gun dedi. Doktor beni birakmiyor :))

Bende gitmedim daha ya 55günlügüz 2.ay asimiz da bayram ertesine kaliyo bizim bende artik bayramdan sonra insallah :)))

Kızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum gece çocuk kucağımda meme açık perişan bir şekilde uyumuşum eşim üstümden çocuğu almış beni yatar pozisyona getirmiş hiç hatırlamıyorum çocuk tekrar ağladığında 2 saat sonra sanki çocuk kucağımda gibi kollarımı saklarken kendime geldim analık çok meşakkatli bir o kadar da güzel

Bende de durum vahim yanlız değilsin bende de fazladan 25 kg var
Ya biran önce verelim ya benim giyecek kiyafetim yok durum vahim

He icerde unutmuslar kizi deseydin ya.. Ne manyak dengesiz insanlar var ya . 1 ayda kilonun gitmesi mumkun mu canim ya bosver sen biz burdan kilolar gitti diyede konusacagiz
İnşallah alpicim o günlerde gelsin istiyorum ama bir çabamda yok beni birilerinin dürtmesi lazım acep diyetisyene mi gitsem

Kız hani nazar değmesin diye çocukları çirkin diye severler ya belkide kendince espri yapmıştır

Ben de şişkoyum napalım ya veririz sonra :) ilk doğumdan sonra vermiştim bu kış burada birbirimizi gazlarız inşallah:)
Bende ilk doğumdan sonra 28 kilo verdim ama şimdi 26 kilo fazla var gözüm korkmaya başladı

Neden kızıyon ki

Valla napicaz ya diette yapilmiyor ki.
Yapacaz başka yolu yok emzirmeyede uygun diyetler vardır muhakkak aramızda diyetisyene giden olsaydı tavsiyelerden faydalanırdık

Biz önlem olarak calpol verdik bir çay kaşığı. 38i geçerse ancak yarım fitil atarsın dedi hemşire. İnşallah gerek kalmaz. Yarım gününü atlattık bile şükür kaldı 2.5 gün

Of bugun benim kızım da öyle....
Bi cagre buldun mu bu sinir bozucu duruma cnm?
Ben ya kollarını bağlıyorum ya da yüzüstü yatırıyorum. Bir de emdikten sonra gazını çıkarması için baya uğraşıyorum ayakta zıplaya zıplaya geziyoruz bazen 5-6 dk sonra çıkardığı oluyor, o zaman iyi uyuyor, gece biraz zor oluyor tabi

Benimde sutum cok az 90-100 iciyor... Sen ne kadar veriyosun kac saatte bir

bebeklerde tukuruk salgisi ikinci ayda artiyirmus galiba, bebegimin de cok tukurugu oluyor. bazen genzine kaciyor korkuyorum.
bugun cok sakin, ne guzel uyuyor diyordum ama simdi kusacak gibi garip hareketler yapiyor, yuzume garip garip kipirdamadan bakiyor, yatiramadim yerine korktum. en korktugum sey nefessiz kalmasi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…