- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ah bende çok gordum canm ya(( bebegimden korkar oldum ruyamda agznda sureler konusuordu bna zarar veriordu ruyamda hep :) ama gecti gtti gormuorum artık
Ayetel kursi okudum yatmadan once kıxımada muska yaptrdıkGeçmesi için birşey yaptın mı pekii dua fln. Acayip kötüym uyumaya korkuyorm gene bşy görcem diye
Kızlar size bşy sorcam. Bizim kırkımız çıktığndan beri ben hee gece kötü rüya görüyorum. Sürekli korkarak uyanıyorum. Kafası kopmş bebek yda bebekler. Kendi oğlumu görüp görüp duruyorm. Eşimde rüyasnda bize büyücü bi kadının musallat oldğnu fln görmüş. Hç böyle şeyler gören biri değildr bnm eşim. Ya size de oluyor mu ? Böyle kötü rüyalar
Kizlar böyle konular yasak (büyü/muska)benim görevim uyarmak kusura bakmayin .. Yoneticiler okursa ceza alirsinizAyetel kursi okudum yatmadan once kıxımada muska yaptrdık
Bilmiordum kusura bkma cnmKizlar böyle konular yasak (büyü/muska)benim görevim uyarmak kusura bakmayin .. Yoneticiler okursa ceza alirsiniz
Bilmiordum kusura bkma cnmKizlar böyle konular yasak (büyü/muska)benim görevim uyarmak kusura bakmayin .. Yoneticiler okursa ceza alirsiniz
Bende gitmedim daha ya 55günlügüz 2.ay asimiz da bayram ertesine kaliyo bizim bende artik bayramdan sonra insallah :)))Gunaydin herkese..
Saglik ocagi 1 gun oncesindenyapmadi asimizi 2.ay asisi olacaklar sabahtan erken gidin 20lik asiymis acilinca 4 saat ömrü varmis o yuzden tek benim icin acilmadi.
Bende nihayet doktora gittim üstten dikislere bakti usg ile birde kan istedi bu kadarYani korktuguma degmedi.
6.ayinda da gel smear alacagiz birde o gun dedi. Doktor beni birakmiyor :))
Bilmedigin icin yazdim zaten canim . Bilsen yazmazsinBilmiordum kusura bkma cnm
Niye bayram ertesi he tatil diye tuh kotu olmus biz yirttik yarin 2.ayimiz zaten aşıyla kutlayacagiz :)Bende gitmedim daha ya 55günlügüz 2.ay asimiz da bayram ertesine kaliyo bizim bende artik bayramdan sonra insallah :)))
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum gece çocuk kucağımda meme açık perişan bir şekilde uyumuşum eşim üstümden çocuğu almış beni yatar pozisyona getirmiş hiç hatırlamıyorum çocuk tekrar ağladığında 2 saat sonra sanki çocuk kucağımda gibi kollarımı saklarken kendime geldim analık çok meşakkatli bir o kadar da güzelKızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar
Bizimde yarın aşımız var sabah 9 gel dendi bakalım inşallah çok aglamazlar yaNiye bayram ertesi he tatil diye tuh kotu olmus biz yirttik yarin 2.ayimiz zaten aşıyla kutlayacagiz :)
Git git korkma bisi olmuyo :)
Tatilden dolayi canim ya 5eylüle kaldi bakalim hayirlisiNiye bayram ertesi he tatil diye tuh kotu olmus biz yirttik yarin 2.ayimiz zaten aşıyla kutlayacagiz :)
Git git korkma bisi olmuyo :)
Ya biran önce verelim ya benim giyecek kiyafetim yok durum vahimBende de durum vahim yanlız değilsin bende de fazladan 25 kg var
İnşallah alpicim o günlerde gelsin istiyorum ama bir çabamda yok beni birilerinin dürtmesi lazım acep diyetisyene mi gitsemHe icerde unutmuslar kizi deseydin ya.. Ne manyak dengesiz insanlar var ya . 1 ayda kilonun gitmesi mumkun mu canim ya bosver sen biz burdan kilolar gitti diyede konusacagiz
Kız hani nazar değmesin diye çocukları çirkin diye severler ya belkide kendince espri yapmıştırNe insanlar var hemşirelik bilgilerinden şüphe ediyorum senin deseydin.bir ayda mümkün mu bazı insanlar cok düşüncesizce konuşuyor.kizim bebekken asiya gittiğimizde hemşire cok ciddi bir şekild e anne guzel baba guzel niye bu cocuk bu kadar çirkin demişti yüzüm e ne üzülmüştüm.cok şükür eli ayağı düzgün cokta hos bir kızım var.
Bende ilk doğumdan sonra 28 kilo verdim ama şimdi 26 kilo fazla var gözüm korkmaya başladıBen de şişkoyum napalım ya veririz sonra :) ilk doğumdan sonra vermiştim bu kış burada birbirimizi gazlarız inşallah:)
Neden kızıyon kiSenin annen baban da guzel sanirim deseydin.. Salak ayy ben yolardim onu hee.. Cirkin olsa bile sana mi dustu onu söylemek ..
Benim üst komsum dogumdan sonra bebegi görmeye geldi gerci göstermedim bebegi oda ayri ama :) Annem bendeydi ya annem dedim taniştirdim (tanistirmaz olaydim)
-kız annen senden güzel ha dedi ..
Ne diyeceksin dengesiz annem o benim guzel olsa ne cirkin olsa ne annende guzelmis dese tamamda annen senden guzelmis ne dir yahu annemimi kiskanacagim.. Bak yine aklima geldi sinirlendim :)))
Yapacaz başka yolu yok emzirmeyede uygun diyetler vardır muhakkak aramızda diyetisyene giden olsaydı tavsiyelerden faydalanırdıkValla napicaz ya diette yapilmiyor ki.
Tamamdr canm bilmiyodmKizlar böyle konular yasak (büyü/muska)benim görevim uyarmak kusura bakmayin .. Yoneticiler okursa ceza alirsiniz
Biz önlem olarak calpol verdik bir çay kaşığı. 38i geçerse ancak yarım fitil atarsın dedi hemşire. İnşallah gerek kalmaz. Yarım gününü atlattık bile şükür kaldı 2.5 günBen kızımdan biliyorum hafif ateş ve huysuzluk yapıyor verem aşısı, ama bizim doktorumuz ateş düşürücü önermemişti, vücudu savaşmak için ateşi yükseltiyor siz de düşürmeye çalışıyorsunuz diyordu, zaten kızım da şurup içmedi 5 yaşına kadar. İnanın çocuklar ateşe cidden dayanıklı 39 larda bile güler oynardı kızım, ondan tecrübe ettik şurup içmeden de ateş düşüyor 3 gün içinde
Kızlar uykuya dalma sorunu yaşıyoruz memede uyuyor yarmtaga koyunca 5 dakika sonra uyanıyor ne yapabilirim arkadaşlar
Ben ya kollarını bağlıyorum ya da yüzüstü yatırıyorum. Bir de emdikten sonra gazını çıkarması için baya uğraşıyorum ayakta zıplaya zıplaya geziyoruz bazen 5-6 dk sonra çıkardığı oluyor, o zaman iyi uyuyor, gece biraz zor oluyor tabiOf bugun benim kızım da öyle....
Bi cagre buldun mu bu sinir bozucu duruma cnm?
Benimde sutum cok az 90-100 iciyor... Sen ne kadar veriyosun kac saatte biremzirmiyorum canım keşke emsesağ ver canım istersen bise böyle dene hem doydugundands emin olursun
masallahımız var desene :) ne mutlu bize ki içiyorlar :)
içmiyo anında geri çıkarıyor öyle bi faydası olur mu bilmiyorum kusmuyo surubu böyle geri cıkarıyor zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?