Esim namaz kiliyor evde canim,basina da kurani kerim koyduk.Ben uyumadan dua okuyorum.Allah korusun ya oyle bisi yasamadim ama olanlari cok duydum.Geçmesi için birşey yaptın mı pekii dua fln. Acayip kötüym uyumaya korkuyorm gene bşy görcem diye
Benim de kiyafetim yok hicbiri olmuyor yenisini de almak istemiyorum.Bu bedene yeni kitafet mi alinir.Tek care sitah tayt alirim biekac tane.Uzerine birkac tunik.Doner doner giyerim zayiflayana kadar.Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Bugun beni 1,5 saat emdi arada durarak tabi :)Aclijtan gozum dondu cektim memeyi napayim.Ooncedinde sutumu sagmistim sut gelmedi galiba.50 cc sut verdim de bagirmayi kesti.Derdim gece seansina 100 cc lik sut cikarmak.Bir kere daha sagacagim mecbur 20 cc lik eksigim var.Biz de 1720 gr almisiz.Agzimiz bos durmuyor ki :)Bize 1. ay asisi yapildi.Hepatit asisi.Cok korktu yavrum hic istemiyorum asi yaptirmak.Siz de neden 1.ay asisi yok.Bugün aylık kontrolümüz vardı.32 günlük olduk. Kalçalara usg ile bakıldı, kulaklar, gözler,reflexlere falan bakıldı. Herşey normal.1390 gr almışız. Çok emmek istemesi normal dedi.Aşılar 2. ay başlıyor .
Sen de mama takviyesi yapıyor musun?Bugun beni 1,5 saat emdi arada durarak tabi :)Aclijtan gozum dondu cektim memeyi napayim.Ooncedinde sutumu sagmistim sut gelmedi galiba.50 cc sut verdim de bagirmayi kesti.Derdim gece seansina 100 cc lik sut cikarmak.Bir kere daha sagacagim mecbur 20 cc lik eksigim var.Biz de 1720 gr almisiz.Agzimiz bos durmuyor ki :)Bize 1. ay asisi yapildi.Hepatit asisi.Cok korktu yavrum hic istemiyorum asi yaptirmak.Siz de neden 1.ay asisi yok.
Aşılar takvimde 2.ay başlıyor sebebini bilmiyorum. Aşıdan sonra Ateş huzursuzluk olacak diye ben de endişe ediyorum ama sağlık için mecbur yaptırılacak . Retro virüs aşısı heralde baya huzursuz edebiliyormuş bugün onu dedi doktoru ama zamanı gelince hepsini olmasını istiyorum.Bugun beni 1,5 saat emdi arada durarak tabi :)Aclijtan gozum dondu cektim memeyi napayim.Ooncedinde sutumu sagmistim sut gelmedi galiba.50 cc sut verdim de bagirmayi kesti.Derdim gece seansina 100 cc lik sut cikarmak.Bir kere daha sagacagim mecbur 20 cc lik eksigim var.Biz de 1720 gr almisiz.Agzimiz bos durmuyor ki :)Bize 1. ay asisi yapildi.Hepatit asisi.Cok korktu yavrum hic istemiyorum asi yaptirmak.Siz de neden 1.ay asisi yok.
Biz basladik 40imizin.ciktigi gun gulmeye basladi simdilerder aguuu diyor ama öyle tatli aguu diyor ki yiyesim geliyor :)kızlar bebişler maşallh bayagı büyüdü artık agucuk yapmaya başladı mı bebişleriniz benim kız anca ıkınıyo ah uh yapıyo .erken mi acaba kaç aylık başlarlar çok mu misyon yükledim çocuga erkenden acabaher sorunuzmuzu bitirdim sıra agucuklara geldi
Çok emiyor hayatım alır tabi , hep memede göbek şiş ama yine istiyor kusuyor ama yine istiyor hele kaka yapınca stok azalıyor ya bünyesindeki aman allahım mememi açana kadar morarana kadar ağlıyor sanırsın kıtlıktan çıktı :) hıçkırık tutuyor durmadan neden fazla yediği için işte ama bünyesi bu demekki soya çekmiş herif , biz hepimiz iştahlıyız maşallah:)Kızlar benim bebiş 3330gr doğdu.şimdi 4. 100 gr yani 670 gr almış.nasıl oluyor da 1300 yada 1700 aldırdınız kızlar maşallah size. Siz nasıl hesapladınız yazarsanız sevinirim
Bizimde bu şekilde sayılır.sürekli emmek istiyor.bu da gaz şişkinlik ve huzursuzluk olarak geri dönüyor İşte,emme refleksinden dolayı bu emme ihtiyacı.emzik vermek ve sakinleştirmek lazım.bugün o şekilde yaptım ve çok rahat uyudu.Çok emiyor hayatım alır tabi , hep memede göbek şiş ama yine istiyor kusuyor ama yine istiyor hele kaka yapınca stok azalıyor ya bünyesindeki aman allahım mememi açana kadar morarana kadar ağlıyor sanırsın kıtlıktan çıktı :) hıçkırık tutuyor durmadan neden fazla yediği için işte ama bünyesi bu demekki soya çekmiş herif , biz hepimiz iştahlıyız maşallah:)
ikinmaktan-meme aramaktan agulara gulucuklere sira gelmiyor bizimkinde de.kızlar bebişler maşallh bayagı büyüdü artık agucuk yapmaya başladı mı bebişleriniz benim kız anca ıkınıyo ah uh yapıyo .erken mi acaba kaç aylık başlarlar çok mu misyon yükledim çocuga erkenden acabaher sorunuzmuzu bitirdim sıra agucuklara geldi
kizm son gunlerde cok tükürüklü. Bogulacak gibi ses cikartiyor cok korkuyorum. gece boyle olur diye korkuyorum.Kızlar bebişleriniz ne sıklıkta hapşırıp öksürüyorlar ? Ve uyurken degişik sesler çıkartıyor mu bebişleriniz, böyle boguluyor gibi... benim kız agzında tükürük biriktiriyor sanırım ve rahtsz oluyr..
kizm son gunlerde cok tükürüklü. Bogulacak gibi ses cikartiyor cok korkuyorum. gece boyle olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?