2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz sorununu yavas yavas atlatıyoruz gbi yemeklerden sonra maden suyu içiyorum bnm gazm ustten çıkıyor sutumde gaz olmuyor sanrsam ve sutun kalıtesınide arttırıyor ve her emzrmede bebegimin mutlaka gazını alıyorum ve her alt açmada bebe yagıyla karnına masaj yapıyorum iyi geliyor patır patır pırtlıyor deneyin derim... Birde bebegin belden aşagısını sıcak tutuyorum çorap ve patıkli alt mutlaka gıydırıyorum soguk yıyıp içmiyorum ben boyle fayda gordum

Aynı beni anlatıyorsun ama bende durum biraz daha vahim fazladan 26 kg var bugün aşıya gittik hemşire yine mi gebelik var dedi sinirlendim 1.ay aşısına geldim sence mümkün mü dedim
Benim de kiyafetim yok hicbiri olmuyor yenisini de almak istemiyorum.Bu bedene yeni kitafet mi alinir.Tek care sitah tayt alirim biekac tane.Uzerine birkac tunik.Doner doner giyerim zayiflayana kadar.

Bugün aylık kontrolümüz vardı.32 günlük olduk. Kalçalara usg ile bakıldı, kulaklar, gözler,reflexlere falan bakıldı. Herşey normal.1390 gr almışız. Çok emmek istemesi normal dedi.Aşılar 2. ay başlıyor .

kızlar bebişler maşallh bayagı büyüdü artık agucuk yapmaya başladı mı bebişleriniz benim kız anca ıkınıyo ah uh yapıyo .erken mi acaba kaç aylık başlarlar çok mu misyon yükledim çocuga erkenden acaba her sorunuzmuzu bitirdim sıra agucuklara geldi

Tugceilker canım ben ilk haftalarda çok yaşadım uyumaya korkuyordum ama benim daha farklıydı karnımı kesip bebeğimi kaçırıyorlardı ya da hamile oluyorum hala karnıma oturuyorlardı psikolojikti hep bildiğim duları çok okudum özellikle ayetel kursi artık görmüyorum inş geçer senin bir an önce

Kızlar bebişleriniz ne sıklıkta hapşırıp öksürüyorlar ? Ve uyurken degişik sesler çıkartıyor mu bebişleriniz, böyle boguluyor gibi... benim kız agzında tükürük biriktiriyor sanırım ve rahtsz oluyr..

Bugun beni 1,5 saat emdi arada durarak tabi :)Aclijtan gozum dondu cektim memeyi napayim.Ooncedinde sutumu sagmistim sut gelmedi galiba.50 cc sut verdim de bagirmayi kesti.Derdim gece seansina 100 cc lik sut cikarmak.Bir kere daha sagacagim mecbur 20 cc lik eksigim var.Biz de 1720 gr almisiz.Agzimiz bos durmuyor ki :)Bize 1. ay asisi yapildi.Hepatit asisi.Cok korktu yavrum hic istemiyorum asi yaptirmak.Siz de neden 1.ay asisi yok.

Sen de mama takviyesi yapıyor musun?
Emdiğinin dışında o uyurken, yaklaşık 250 cc süt sağıyorum. 3kere de 120 cc mama içiyor aptamil pre Anca öyle doyuyor. Bazı geceler 5 saat uyuduğu oldu , sağlam beslenince güzel de uyuyor. Doktor büyük bebek çok yemek ister normal dedi.150 cc x 5 isteyebilirmiş.

Aşılar takvimde 2.ay başlıyor sebebini bilmiyorum. Aşıdan sonra Ateş huzursuzluk olacak diye ben de endişe ediyorum ama sağlık için mecbur yaptırılacak . Retro virüs aşısı heralde baya huzursuz edebiliyormuş bugün onu dedi doktoru ama zamanı gelince hepsini olmasını istiyorum.

Biz basladik 40imizin.ciktigi gun gulmeye basladi simdilerder aguuu diyor ama öyle tatli aguu diyor ki yiyesim geliyor :)
Birde ingaa diye agliyorlar ya benimki ingeee diye agliyo :))

Kızlar benim bebiş 3330gr doğdu.şimdi 4. 100 gr yani 670 gr almış.nasıl oluyor da 1300 yada 1700 aldırdınız kızlar maşallah size. Siz nasıl hesapladınız yazarsanız sevinirim

Kilo alımından bahsetmissiniz ben evde olmadıgım icin tartılamıyorum ama daha öncede söledigim gibi basenden 10 cm daha kalınım beldende 13 cm acaba kac kg m kaldı merak ediyorum ama eski ben yok yani aynaya bakınca...sütümde cok yok benım oyle ozeniyorumki size masallah..günde 3-4 kez saıyorum ama ilki dısında hep 30ml altında

Bende bu oğluşu doyuramıyorum sanki artık akşam oldu mu pilim de bitiyor sütüm de azalıyor bazen de hiç farketmiyor yetiyor neye göre değişiyor anlamadım uykusuzum ondan mı nedir off

Kızlar benim bebiş 3330gr doğdu.şimdi 4. 100 gr yani 670 gr almış.nasıl oluyor da 1300 yada 1700 aldırdınız kızlar maşallah size. Siz nasıl hesapladınız yazarsanız sevinirim
Çok emiyor hayatım alır tabi , hep memede göbek şiş ama yine istiyor kusuyor ama yine istiyor hele kaka yapınca stok azalıyor ya bünyesindeki aman allahım mememi açana kadar morarana kadar ağlıyor sanırsın kıtlıktan çıktı :) hıçkırık tutuyor durmadan neden fazla yediği için işte ama bünyesi bu demekki soya çekmiş herif , biz hepimiz iştahlıyız maşallah:)

Kızlar kaç saatte bir emziriyosunuz? Emzirme konusunda acaip kafam karıştı.normalde 2 3saatte bir emziriyodum.dün doktorda tartıldık ve 6 günde 300gr almış.doktor biraz fazla olduğunu söyledi.daha uzun aralıklarla emzir dedi.
Sizlerde kilo alımı nasıl? Emzirme düzeniniz nasıl?bir de akşamları kaç gibi yatıyor bebişler?

Bizimde bu şekilde sayılır.sürekli emmek istiyor.bu da gaz şişkinlik ve huzursuzluk olarak geri dönüyor İşte,emme refleksinden dolayı bu emme ihtiyacı.emzik vermek ve sakinleştirmek lazım.bugün o şekilde yaptım ve çok rahat uyudu.

ikinmaktan-meme aramaktan agulara gulucuklere sira gelmiyor bizimkinde de.

kizm son gunlerde cok tükürüklü. Bogulacak gibi ses cikartiyor cok korkuyorum. gece boyle olur diye korkuyorum.

kizm son gunlerde cok tükürüklü. Bogulacak gibi ses cikartiyor cok korkuyorum. gece boyle olur diye korkuyorum.

Kaç gunluk bebegin cnm? Bende korkuyorum ki benim kızımda özellikle gece daha çok oluyor hiç rahat degilim .. garip sesler cıkartıyor.. bazen hırıltı gibi, sanki zorlanıyor gibi nefes alırken ı...off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…