2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hepinizi sevgiyle selamliyorum zormus gercekten bebisler buyudukce ilgi oyun cene calma bekliyorlar yetismeye calisiyorum. Anne topuzumla butun gun aynsyabile bakmaya vaktim olmuyo.biri bitiyo biri basliyo bugunumuze sukurler olsun cokk guzel insallah hepiniz iyisinizdir optum kizlar

Kaç gunluk bebegin cnm? Bende korkuyorum ki benim kızımda özellikle gece daha çok oluyor hiç rahat degilim .. garip sesler cıkartıyor.. bazen hırıltı gibi, sanki zorlanıyor gibi nefes alırken ı...off
Geniz arkası akıntısı oluyor benimkinde sesi çıkaran o , serum damlatıp çekiyorum sıvı sümükler geliyor emzirince onları yutuyor ama zor oluyor gaz yapıyor sürekli yutarken , kakada da görünüyor sümük

Bizde emzik var ama onu istemedi istemiyor aç resmen emmeden imkan yok düzelmiyor ki

Aynen katılıyorum valla memmeyi birakmiyorki dolsunda sagayim o kdar makine aldim 1 kere sagamadim bazisinin sütü yarra derler benimki yaramıyor demekki minicik bi kız buyumuyo

Yok ya benim ki artik bana guluyor sesime guluyor agular yapip konusuyor :) evet benim öpmelere doyamiyorum disimi sıkmaktan diş kalmayacak Allahim ne guzel bir armagan verdi bize cok sukur.

emzik kullaniyoruz canim hemde dogdugu gun basladim. Sinırı gecmisiz o yuzden uzulmuyorum kilosuna cok sukur sagligi yerinde olsunda kilo alinir. Ama cok sık emziriyorum zaten saat filan yok

Aynen katılıyorum valla memmeyi birakmiyorki dolsunda sagayim o kdar makine aldim 1 kere sagamadim bazisinin sütü yarra derler benimki yaramıyor demekki minicik bi kız buyumuyo
Hepimizin sutu yariyor annesi öyle dusunme Anne sütü sonucta varsin minnak olsun bizim kizlarda

Canım ben serum dizyoloji kullanmıyorum.emdirirken en sonunda burnunun içine de sıkıveriyorum sütümden .yumuşuyor hemen.sonra da aspiratörle çekiyorum.

4 ölçü çok değilmi ya nasıl alıyor midesi benimki imkan yok içemez o kadar ağzından burnundan gelir valla

benim bebegimin burnu sık sık tikanmaya basladi. serum fizyolojikle de bu is olmayacak, pahaliya geliyor. internette normal sise serum kullananlar ve evde tuzlu su yapanlari okudum. doktora danisip alternatifini bulmak lazim aslinda

Biz de serum fizyolojij kullaniyoduk doktorumuz bi kucuk serum verdi bi de şırınga bunu kullan dedi burnuna sıkıp cocugu ters cevirip sirtina vurulacakmis cidden ise yariyo bu arada serumu dolapta sakliyoruz kullanacagimiz kadar siringaya cekip isinmasini bekliyoriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…