Canim hepinizi sevgiyle selamliyorum zormus gercekten bebisler buyudukce ilgi oyun cene calma bekliyorlar yetismeye calisiyorum. Anne topuzumla butun gun aynsyabile bakmaya vaktim olmuyo.biri bitiyo biri basliyo bugunumuze sukurler olsun cokk guzel insallah hepiniz iyisinizdir optum kizlarTopikdeki arkadaslar nerde ne yapiyor acaba simdiBir suru kisiydik arada bi yazsalar keske cogu kisi kayboldu Bebekli hayat zor geldi anlasilan
Bir cok kisiyi merak ediyorum ama isimlerini etiketlemeye kalksam.hatirimda degil . @hanya ve @seher0607 aklimda @nadalvanos ta kayiplardaMelissa81 de ne zamandir kayip
Çikin çıkın gelin
Cold mix damla yatgının basucuna damlatıyorum..Bebeğinizin burnunu nasıl aciyorsunuz
Serum fizyoloji damlatıp otri bebeyle çekiyorumBebeğinizin burnunu nasıl aciyorsunuz
Canim cold mix degil miydi yanlis hatirlamiyorsam 3-4ay once bakanligin sakincali urunleri listesindeydiCold mix damla yatgının basucuna damlatıyorum..
Geniz arkası akıntısı oluyor benimkinde sesi çıkaran o , serum damlatıp çekiyorum sıvı sümükler geliyor emzirince onları yutuyor ama zor oluyor gaz yapıyor sürekli yutarken , kakada da görünüyor sümükKaç gunluk bebegin cnm? Bende korkuyorum ki benim kızımda özellikle gece daha çok oluyor hiç rahat degilim .. garip sesler cıkartıyor.. bazen hırıltı gibi, sanki zorlanıyor gibi nefes alırken ı...off
Bizde emzik var ama onu istemedi istemiyor aç resmen emmeden imkan yok düzelmiyor kiBizimde bu şekilde sayılır.sürekli emmek istiyor.bu da gaz şişkinlik ve huzursuzluk olarak geri dönüyor İşte,emme refleksinden dolayı bu emme ihtiyacı.emzik vermek ve sakinleştirmek lazım.bugün o şekilde yaptım ve çok rahat uyudu.
Aynen katılıyorum valla memmeyi birakmiyorki dolsunda sagayim o kdar makine aldim 1 kere sagamadim bazisinin sütü yarra derler benimki yaramıyor demekki minicik bi kız buyumuyoBendensin :)) Hayretle okuyorum kilolari duyunca biz simdi 2 aylik olduk 4.500 kiloyuz 2.900 dogduk ..
Benim bebise mama verecek zaman bulamiyorum ben emiyor en fazla 3 saat ara oda hic olmuyor ee ne ara mama verecegim. Zaten doktor cok mama verme midesini buyutmek istemem su anda dedi o yuzden de korktum acikcasi gunde 1 en fazla iki kere 60cc mama gerisi hep meme emiyor. Sagmaya vaktimde yok nasil sagiyorsunuz onu da aklim almiyo ben habire emdiriyorum :)
Yok ya benim ki artik bana guluyor sesime guluyor agular yapip konusuyor :) evet benim öpmelere doyamiyorum disimi sıkmaktan diş kalmayacak Allahim ne guzel bir armagan verdi bize cok sukur.ay bizim ki doğdugu günden beri gülüyor ama bize değil tabi öyle bi kıkırdama geliyor anlık ya bi sırıtma ben dayanamıyorum emerken dayanamayıp öpen sendin değil mi alpi aynı durumdayım öpe öpe bitiremiyorum ya yumuşacık :) şu gaz sorunu da bitse çok mutlu olucam
emzik kullaniyoruz canim hemde dogdugu gun basladim. Sinırı gecmisiz o yuzden uzulmuyorum kilosuna cok sukur sagligi yerinde olsunda kilo alinir. Ama cok sık emziriyorum zaten saat filan yokCanım elinden geldiği kadar emzirmeye devam et bide emzik çene kaslarını kuvvetlendiriyormuş bilmiyorum senin kız emzik aldımi ama alsa daha iyi olur süt açısından benim sıkıntım da benim kız çok uzun emiyor doymuyor sağsam süt kalmaz zaten daha çok sinirlenir
Hepimizin sutu yariyor annesi öyle dusunmeAynen katılıyorum valla memmeyi birakmiyorki dolsunda sagayim o kdar makine aldim 1 kere sagamadim bazisinin sütü yarra derler benimki yaramıyor demekki minicik bi kız buyumuyo
Vallahi hiç bilmıyorum cnm oylemiymişCanim cold mix degil miydi yanlis hatirlamiyorsam 3-4ay once bakanligin sakincali urunleri listesindeydi
Canım chicconun burun aspritoru ile açıyorum.üç dört güne bir doluyor burnu benimkinin.sorun da çıkarmıyor alıştı artık .al çek hadi der gibi bırakıyor kendiniBebeğinizin burnunu nasıl aciyorsunuz
Canım bizimkiler şimdiden fiziğine dikkat edip rejim yapıyorlar.içtiğine dikkat ediyorlarHepimizin sutu yariyor annesi öyle dusunmeAnne sütü sonucta varsin minnak olsun bizim kizlarda
4 ölçü çok değilmi ya nasıl alıyor midesi benimki imkan yok içemez o kadar ağzından burnundan gelir vallaCanım doymadığında farkediliyor, emdikten sonra sanki hala çok aç hiçbirşey içmemiş gibi hala istiyor. sağdığım süt varsa onu yoksa 4 ölçek mama veriyorum onu içince doyuyor. Ama uyku Aralıkları uzun , 3,5 saat rahat uyuyor.gece bazen 5,5 saat bile uyuyor. O sırada sütümü de sağıyorum.
benim bebegimin burnu sık sık tikanmaya basladi. serum fizyolojikle de bu is olmayacak, pahaliya geliyor. internette normal sise serum kullananlar ve evde tuzlu su yapanlari okudum. doktora danisip alternatifini bulmak lazim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?