2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burun aspiratörüyle mi yapıosun cnn . Hangisini kullanıyorsun
Ben bu burun temizleme işlemini yapamicam heralde ya cok zor geliyor bana ,önce ıslatıyosun da sonraçekiosun benim kız kesin aglar , nasıl temizlerim bilmyrm

Kizlar burun temizlemek için görunurde bişey varsa peçete ucunu kıvırıp içine iteklemeden çıkartın. Serum fizyolojige sadece banyo sonrası kullanıyoruz ihtiyaç hissediyorsam onuda. Bir tanesini açıp önce gözlerini temizliyorum sonra kalanini yan yatırıp burun deliğine fışkırtarak skiyorum diğer burun deliğinden gelmesi gerek aynı işlemi sonra diğer yana yatırıp diğer burun deliğine yapiyorum. Diğer türlü hiçbir işe yaramıyor. İçinde kuruyup kalıyor.
Anne sütüde yeyip içmeyince hiç çoğalmıyor tabi emzirmedikcede. Fazla yiyip ictigim gün nasıl farkediyor. Sürekli emdiği içinde gogusler sanki boşmuş gibi benim. Hiç birikmesine fırsat vermiyor.

Maşallah annesi, damatliginida görün insAllah. En iyisi ya erken donemde ya 7 yaşından sonrası. Bizim burada yenidoganda mümkün olmadığı için 7 yaşını bekleyip Ankara da güle oynaya yaptırıyoruz :) sıradaki 3. Paşamiz

Benim yeğenimde de aynı şekildeydi , fazla sürmedi geçti. Masallah bebisine gelişimi de çok güzel :)

Bizim doktor fitil verdi. Onu da calpol da aldim. Hangisini versem hic mi vermesem kararsizim. Icim gidiyor agladikca.
Vermemek en iyisi tabi ateşi yoksa ama belki ağrısı vardır. Fitilı alabiliyorsa 4 kilonunda üzerindeyse daha pratik sanki. Rahatlar biraz kuzucuk :)

Bizim doktor fitil verdi. Onu da calpol da aldim. Hangisini versem hic mi vermesem kararsizim. Icim gidiyor agladikca.
Ben surubu verdim fitil almadim canim :/ Onuda zaten yarim ölcek diyor ben az verdim. Gerci 10 dk sonra kustu ama aldigini almistir.
Masallah kuzuya .. Hayirli olsun Gecmis olsun

Canim o emzirenlerin çoğunda öyle olur, bebek bir goguste hep daha iyi hisseder kendini orayı emer. Belki seninde rahatina gelen o gögustur farketmeden orayı veriyorsundur. Ben her seferinde değiştirerek veriyorum sonra diğer gögüsüde deniyorum eğer alırsa. Emdikce çoğalır orasida

Kızlar bayadır giremiyorum 24 günlük oldu kızım ama üç gündür aşırı gaz sancısı çekiyor doktorunu aradım sab simplex ve maflor önerdi ama birşey yaptığı yok birde aguline verdim bir kere o gün sekiz saat boyunca hiç durmadı öyle olunca dün hiç bir ilaç kullanmadım dün bugün gündüzden başladı sancılar, bugün başka doktora gittik oda aynı ilaçları önerdi bugün sab simplex ve maflora tekrar başladım ayrıca acı elma yağı ile masaj yapıyorum çözüm olmadı, sizin etkili Çözümleriniz var mı

Geçmiş olsun gerçekten küçükken yaptırmak gibisi yokmuş abimizde çok çektim bu süperdi maşallah

Bende öyle diyordum ama tıkanınca daha kötü oluyor boğazına süt kaçırıyor , serum fizyolojik bir damla sıkıp otri bebeyle çekiyorum ağlıyor az bişey elini kolunu tutuyorum diye o da

Vermemek en iyisi tabi ateşi yoksa ama belki ağrısı vardır. Fitilı alabiliyorsa 4 kilonunda üzerindeyse daha pratik sanki. Rahatlar biraz kuzucuk :)
Atesi 37.8 suan ucundan calpol verdim. Fitili esim g3lince ancak verebilirim. Yatirdigimda agliyor.omzumda geciyor gun

Burun temizleme konusunda doktor ailelere aspiratörle aspire etmeyi önermiyoruz demişti. Sadece serum fizyolojik damlatın, o zaten açılır dedi. Bol bol kullanılabilirmiş zararı yok imiş. Tıkandıkça sıkıyorum bende. Ama sizin dediğiniz gibi bitmeyince çöpe atılandan değil. Normal damla kutusunda, fizyokids. Eczacı önermişti, ona bakabilirsiniz. Hemen bitmiyor.

Sünnetiniz mübarek olsun:) nerede yaptırdınız? Lokal anestezi mi yapıyorlar? Bizde düşünüyoruz ama biraz daha kilo almasını, toparlanmasını bekliyorum

Üç gündür bizimki de pek rahatsız gazdan. Güneş tutulması etkiyormuş, ona inandım ama tutuldu geçti bu güneş, etkisi ne zaman bitecek bilmem:)
Hava sıcak demeden ayaklarını sıcak tutmayı, çorap, patikli alt giydirmeni tavsiye ederim. Emdikten sonra iyice gazını çıkarıyorum ama neden hala gazlı bilmiyorum. Bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz. Bi sure duzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Günde 1-2 kere de karnına masaj yapıyor babası. Altını temizlerken sıcak su-ıslak pamuk da rahatlatıyor.

Bir ay biogaia kullabndik sonra zincoya gectik ama sonuc hep ayniydi fayda etmedi bende hepsini biraktim ise yaramiyo anca oyalaniyoruz ve günler geciyo masaj bacak hareketleri ilik suyla temizleme bunlari uyguluyoruz insallah gececek bu sancilarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…