Geniz arkası akıntısı oluyor benimkinde sesi çıkaran o , serum damlatıp çekiyorum sıvı sümükler geliyor emzirince onları yutuyor ama zor oluyor gaz yapıyor sürekli yutarken , kakada da görünüyor sümük
Farketmiyor cnm ikisi süt yapıyor ama bnm yediğim mevsimi diye pazardan sürekli alıyoruzKuru incir mi??
Sürekli takip içinde olursan bişey olmaz ama gözünüde ayırma Allah korusun. Benim oglumda çok seviyor yüzüstü yatmayi :) hem gaz daha kolay çıkıyor oyleykenKızlar 24 günlük bebeğim gündüz ben yanindayken yüz üstü uyutsam bi sakıncası olurmu
Maşallah annesi, damatliginida görün insAllah. En iyisi ya erken donemde ya 7 yaşından sonrası. Bizim burada yenidoganda mümkün olmadığı için 7 yaşını bekleyip Ankara da güle oynaya yaptırıyoruz :) sıradaki 3. PaşamizMerhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 79 günlük olduk ve sünnet olduk. Erken yaptırmak istiyorduk zaten ama derisi bitişik olduğu için yaptırdık iğneleri yaparken biraz ağladı ama sünnet olurken ağlamadı. Ben ve babası da vardık yanında bu da geçti şükür
Benim yeğenimde de aynı şekildeydi , fazla sürmedi geçti. Masallah bebisine gelişimi de çok güzel :)Kızlar bgn sarılık için kontrole gittik. Hala devam sarılığımz bnm sütümden oluyomş ama anne sütğnü kesmiyoruz keainlikle dedi. Byüdkçe atlatacakmş yavrum. Yinedr takip altındayz. 9 eylülde 2 aylık olcaz. Aylık tartıyodu doktorm. 1 bçk aylık olmamıza rağmen rica ettm tekrar ölçüm yaptı. Boyumz yarım ayda 3 cm uzamış. 57 cm olmuşuz. Kilomz da 1 aylıkken 4 kiloydu tam. 1 bçk aylık olduk şuan 4.780 çıktı yavrmç sütüm yağlıymış ve yarıyormuş. Bol bol emzir ddi dktor. Çok mutlu oldm sütümün yaradığına4 gündür biberonu tamamen kestik sadece emiyoruz maşallah. İlk 3 gün dışında hiç mama vermedim. Sdce anne sütü ile besledm
Vermemek en iyisi tabi ateşi yoksa ama belki ağrısı vardır. Fitilı alabiliyorsa 4 kilonunda üzerindeyse daha pratik sanki. Rahatlar biraz kuzucuk :)Bizim doktor fitil verdi. Onu da calpol da aldim. Hangisini versem hic mi vermesem kararsizim. Icim gidiyor agladikca.
Ben surubu verdim fitil almadim canim :/ Onuda zaten yarim ölcek diyor ben az verdim. Gerci 10 dk sonra kustu ama aldigini almistir.Bizim doktor fitil verdi. Onu da calpol da aldim. Hangisini versem hic mi vermesem kararsizim. Icim gidiyor agladikca.
Masallah kuzuya .. Hayirli olsun Gecmis olsunMerhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 79 günlük olduk ve sünnet olduk. Erken yaptırmak istiyorduk zaten ama derisi bitişik olduğu için yaptırdık iğneleri yaparken biraz ağladı ama sünnet olurken ağlamadı. Ben ve babası da vardık yanında bu da geçti şükür
Sanirim birsey olmaz canim zaten yuzustu yatinca kafayi saga sola ceviriyor. Benim kizim hic uyumaz yuz ustu mesela .Kızlar 24 günlük bebeğim gündüz ben yanindayken yüz üstü uyutsam bi sakıncası olurmu
Canim o emzirenlerin çoğunda öyle olur, bebek bir goguste hep daha iyi hisseder kendini orayı emer. Belki seninde rahatina gelen o gögustur farketmeden orayı veriyorsundur. Ben her seferinde değiştirerek veriyorum sonra diğer gögüsüde deniyorum eğer alırsa. Emdikce çoğalır orasidaHerkese merhaba maşallah iki aylık olmuş bebislerimiz var biz pazartesi ilk ay asimizi olduk yavrum nasıl ağladı ama kucağıma alınca sustu kızımin kilosu maşallah 4960 olmuş boyumuz 55 cm biz hiç mama almıyoruz sadece küçük bi sorun var benim sağ göğüs büyük sol küçük durumda sol geride kaldı sanırım yanlış emzirme yüzünden onu nasıl çözecem bilmiyorum sağda daha çok süt birikiyor taş gibi oluyor ama sol gayet yumuşak arada inanılmaz orantı farkı var ve cok çirkin duruyor
Geçmiş olsun gerçekten küçükken yaptırmak gibisi yokmuş abimizde çok çektim bu süperdi maşallahMerhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 79 günlük olduk ve sünnet olduk. Erken yaptırmak istiyorduk zaten ama derisi bitişik olduğu için yaptırdık iğneleri yaparken biraz ağladı ama sünnet olurken ağlamadı. Ben ve babası da vardık yanında bu da geçti şükür
Bende öyle diyordum ama tıkanınca daha kötü oluyor boğazına süt kaçırıyor , serum fizyolojik bir damla sıkıp otri bebeyle çekiyorum ağlıyor az bişey elini kolunu tutuyorum diye o daBurun aspiratörüyle mi yapıosun cnn . Hangisini kullanıyorsun
Ben bu burun temizleme işlemini yapamicam heralde ya cok zor geliyor bana ,önce ıslatıyosun da sonraçekiosun benim kız kesin aglar , nasıl temizlerim bilmyrm
Atesi 37.8 suan ucundan calpol verdim. Fitili esim g3lince ancak verebilirim. Yatirdigimda agliyor.omzumda geciyor gunVermemek en iyisi tabi ateşi yoksa ama belki ağrısı vardır. Fitilı alabiliyorsa 4 kilonunda üzerindeyse daha pratik sanki. Rahatlar biraz kuzucuk :)
Merhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 79 günlük olduk ve sünnet olduk. Erken yaptırmak istiyorduk zaten ama derisi bitişik olduğu için yaptırdık iğneleri yaparken biraz ağladı ama sünnet olurken ağlamadı. Ben ve babası da vardık yanında bu da geçti şükür
Kızlar bayadır giremiyorum 24 günlük oldu kızım ama üç gündür aşırı gaz sancısı çekiyor doktorunu aradım sab simplex ve maflor önerdi ama birşey yaptığı yok birde aguline verdim bir kere o gün sekiz saat boyunca hiç durmadı öyle olunca dün hiç bir ilaç kullanmadım dün bugün gündüzden başladı sancılar, bugün başka doktora gittik oda aynı ilaçları önerdi bugün sab simplex ve maflora tekrar başladım ayrıca acı elma yağı ile masaj yapıyorum çözüm olmadı, sizin etkili Çözümleriniz var mı
Canım ben doğduğundan beri yüzüstü yatırıyorum gece sabaha kadar yüzüstü uyuyor sırtüstü uyumuyor bu arada oğlum 34 günlük ama 5 günlükkende öyleydi gazınıda daha kolay atıyorKızlar 24 günlük bebeğim gündüz ben yanindayken yüz üstü uyutsam bi sakıncası olurmu
Benimde öyle ya aynen bence bana solu emzirmek daha kolay geliyo sag da süt mü tikaniyo bilemiyorum canim yaYa bnm göğüsümde öyle. Sağ byük sol kçükk çare bulursan banada haber verir msn
Bir ay biogaia kullabndik sonra zincoya gectik ama sonuc hep ayniydi fayda etmedi bende hepsini biraktim ise yaramiyo anca oyalaniyoruz ve günler geciyo masaj bacak hareketleri ilik suyla temizleme bunlari uyguluyoruz insallah gececek bu sancilardaÜç gündür bizimki de pek rahatsız gazdan. Güneş tutulması etkiyormuş, ona inandım ama tutuldu geçti bu güneş, etkisi ne zaman bitecek bilmem:)
Hava sıcak demeden ayaklarını sıcak tutmayı, çorap, patikli alt giydirmeni tavsiye ederim. Emdikten sonra iyice gazını çıkarıyorum ama neden hala gazlı bilmiyorum. Bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz. Bi sure duzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Günde 1-2 kere de karnına masaj yapıyor babası. Altını temizlerken sıcak su-ıslak pamuk da rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?