2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sütümün üstüne İki kere 120 Yada üç kere 90 ml mama illaki
Bizimki de şişman görünmüyor, 4 cm uzamış sadece ama uzun doğmuştu. Kafa çevresi,boy ve kilo hepsi birlikte büyük bebek sayılıyor. Alpar da öyledir iştahına bakılırsa bir Boğaç da sizin ki

Herkese merhaba maşallah iki aylık olmuş bebislerimiz var biz pazartesi ilk ay asimizi olduk yavrum nasıl ağladı ama kucağıma alınca sustu kızımin kilosu maşallah 4960 olmuş boyumuz 55 cm biz hiç mama almıyoruz sadece küçük bi sorun var benim sağ göğüs büyük sol küçük durumda sol geride kaldı sanırım yanlış emzirme yüzünden onu nasıl çözecem bilmiyorum sağda daha çok süt birikiyor taş gibi oluyor ama sol gayet yumuşak arada inanılmaz orantı farkı var ve cok çirkin duruyor

Canim normal dogdu boyu 50 cm 35. gunde 57 cm denildi.Seninki kac cm dogdu?

Canim normal dogdu boyu 50 cm 35. gunde 57 cm denildi.Seninki kac cm dogdu?Kafa cevresini hemsire olctu dr fazla olcmus hemsire diyip tekrar olctu ayni cikti.Kafa cevremiz buyukmus :)

Bebeğinizin burnunu nasıl aciyorsunuz
Canım ben annemden öğrendiğim bir yöntemi uyguluyorum ama etkili oluyor.Burun deliğine küçücük bir parça tereyağı koyuyorum.Bebek nefes alınca burun deliğinin içine gidiyor birkaç dakika içinde bebeğin burnunda ne varsa akıp çıkıyor.Bebegin nefesi anında açılıyor

Aynıyız canım bizde saat bası en uzun 1.5saatte bir memedeyiz oyuzden sanirim mamayi 60 cc iciyor 10dk fazlada emmiyor gece uykulari biraz daha uzun oluyor 2.5saat falan ozaman mama verdiycem 80 cc anca iciyor daha usutunu goremedim ben ama kilo alimi 1ayda 1100 gram almis oda normal bugun tartildim onla 5300 olmus 2700 dogdu 2.ay kontrolunde saglik ocagi 4875 olctu gunde 2kere mama veriyorum bakalim haftaya kendi dokyorumuza randevumuz var o ne diyecek

benim bebegimin burnu sık sık tikanmaya basladi. serum fizyolojikle de bu is olmayacak, pahaliya geliyor. internette normal sise serum kullananlar ve evde tuzlu su yapanlari okudum. doktora danisip alternatifini bulmak lazim aslinda
Aynen ya kac kutu bitti sonunu yine actim bugun 1gun kullanip cope atiyorsunuz dimi icim gidiyor valla haftaua bende doktoruna sorucam

Canim normal dogdu boyu 50 cm 35. gunde 57 cm denildi.Seninki kac cm dogdu?Kafa cevresini hemsire olctu dr fazla olcmus hemsire diyip tekrar olctu ayni cikti.Kafa cevremiz buyukmus :)
54 doğmuştu . kafası 39,3cm 32.günde. Boy kilo kafa orantılı ama büyük gidiyor grafikte. Muhtemelen sizin ölçülere yakın .

Al_pi Ay-hal kızlar aşıdan sonra bebeler ne alemdeler? Suan 37.7 atesi var. Uyuyor hep uyanıp uyanıp agliyor. Emmek istemiyor çok.

Al_pi Ay-hal kızlar aşıdan sonra bebeler ne alemdeler? Suan 37.7 atesi var. Uyuyor hep uyanıp uyanıp agliyor. Emmek istemiyor çok.
37.5dan sonra ver surup dedi benimde uyuyor uykunun icinde agliyor. Uyandi emdi sonra bi aglamaya basladi ilk defa bu kadar agladi bende yarim olcek calpolu verdim agrisida varsa alsin atesidr cikmaz rahat uyusun yavrum..

Aynen ya kac kutu bitti sonunu yine actim bugun 1gun kullanip cope atiyorsunuz dimi icim gidiyor valla haftaua bende doktoruna sorucam
evet. internette para tuzagi oldugunu yazmış bir prof. tuzlu su tarifi de var ama bebekler daha cok kucuk oldugu icin cesaret edemiyrm.

37.5dan sonra ver surup dedi benimde uyuyor uykunun icinde agliyor. Uyandi emdi sonra bi aglamaya basladi ilk defa bu kadar agladi bende yarim olcek calpolu verdim agrisida varsa alsin atesidr cikmaz rahat uyusun yavrum..
Bizim doktor fitil verdi. Onu da calpol da aldim. Hangisini versem hic mi vermesem kararsizim. Icim gidiyor agladikca.

Hangi mamayı kullaniyorsun canım

Kızlar bgn sarılık için kontrole gittik. Hala devam sarılığımz bnm sütümden oluyomş ama anne sütğnü kesmiyoruz keainlikle dedi. Byüdkçe atlatacakmş yavrum. Yinedr takip altındayz. 9 eylülde 2 aylık olcaz. Aylık tartıyodu doktorm. 1 bçk aylık olmamıza rağmen rica ettm tekrar ölçüm yaptı. Boyumz yarım ayda 3 cm uzamış. 57 cm olmuşuz. Kilomz da 1 aylıkken 4 kiloydu tam. 1 bçk aylık olduk şuan 4.780 çıktı yavrmç sütüm yağlıymış ve yarıyormuş. Bol bol emzir ddi dktor. Çok mutlu oldm sütümün yaradığına 4 gündür biberonu tamamen kestik sadece emiyoruz maşallah. İlk 3 gün dışında hiç mama vermedim. Sdce anne sütü ile besledm

Ya bnm göğüsümde öyle. Sağ byük sol kçükk çare bulursan banada haber verir msn

Merhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 79 günlük olduk ve sünnet olduk. Erken yaptırmak istiyorduk zaten ama derisi bitişik olduğu için yaptırdık iğneleri yaparken biraz ağladı ama sünnet olurken ağlamadı. Ben ve babası da vardık yanında bu da geçti şükür

Buzdolabı nda mı canım

Kızlar 24 günlük bebeğim gündüz ben yanindayken yüz üstü uyutsam bi sakıncası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…