- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.176
- 113
Teşekkür ederim canım bugün ki doktor biogia vermek istedi maflor var dediğimde aynısı zaten gerek yok dedi bakalım bizde aynı şekildeyiz inşaallah geçer.Üç gündür bizimki de pek rahatsız gazdan. Güneş tutulması etkiyormuş, ona inandım ama tutuldu geçti bu güneş, etkisi ne zaman bitecek bilmem:)
Hava sıcak demeden ayaklarını sıcak tutmayı, çorap, patikli alt giydirmeni tavsiye ederim. Emdikten sonra iyice gazını çıkarıyorum ama neden hala gazlı bilmiyorum. Bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz. Bi sure duzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Günde 1-2 kere de karnına masaj yapıyor babası. Altını temizlerken sıcak su-ıslak pamuk da rahatlatıyor.
Canim Aslında iki göğsüde veriyorum ama uçları yara olmuştu bi ara sanırım o zaman sol göğüste tembellik yaptım iki gündür özellikle dikkat ediyorum ikisini de düzenli vermeye süt var aslında orda ama boyutu küçük birde fazla yumuşak böyle kalacak diye de korkmuyor değilimCanim o emzirenlerin çoğunda öyle olur, bebek bir goguste hep daha iyi hisseder kendini orayı emer. Belki seninde rahatina gelen o gögustur farketmeden orayı veriyorsundur. Ben her seferinde değiştirerek veriyorum sonra diğer gögüsüde deniyorum eğer alırsa. Emdikce çoğalır orasida
Bir ay biogaia kullabndik sonra zincoya gectik ama sonuc hep ayniydi fayda etmedi bende hepsini biraktim ise yaramiyo anca oyalaniyoruz ve günler geciyo masaj bacak hareketleri ilik suyla temizleme bunlari uyguluyoruz insallah gececek bu sancilarda
Çok bence ama istiyor, doktoru da her bebek ayni olmayabilir, iri bir bebek büyümek istiyor dedi. Orantılı gittiği sürece içmek istediğini vereceğiz.4 ölçü çok değilmi ya nasıl alıyor midesi benimki imkan yok içemez o kadar ağzından burnundan gelir valla
Ben aile hekimligi hemşiresi ile görüştm sürekli emzir düzenli olarak dedi bende emzirmeye önce soldan başlıyorum birde hersey galiba inanmaktan geçiyor bende duzelecegine inanmak istiyorum. Birkaç siteye üye oldum değişik birsey olursa sana da haber veririm canımYa bnm göğüsümde öyle. Sağ byük sol kçükk çare bulursan banada haber verir msn
Aynen öyle canim bunlar gelip gecici seyler kizimda acayip gazliydi 40gün boyunca gece 12sabah 8arasi aglardi hic uyumazdi simdi koca kiz oldu Rabbim esirgesin yavrularimizi acilarini göstermesinBir doktorun bu gaz ilaçlarını sadece ailelerin içi rahat etsin diye veriyoruz dediğini okumuştum:) belki de öyle.. 4.ayda geçer diyorlar, 2 ay daha sabredeceğiz bakalım.. bize birşey yok da bebişler çekiyor asıl.
Allah razı olsun canım. Darısı senin iki paşaya İnşallahMaşallah annesi, damatliginida görün insAllah. En iyisi ya erken donemde ya 7 yaşından sonrası. Bizim burada yenidoganda mümkün olmadığı için 7 yaşını bekleyip Ankara da güle oynaya yaptırıyoruz :) sıradaki 3. Paşamiz
Allah razı olsun canım. Valla bugün içimden geçti kız annesi olsam paşam böyle aglamazdi canı yanmazdi diyeBen surubu verdim fitil almadim canim :/ Onuda zaten yarim ölcek diyor ben az verdim. Gerci 10 dk sonra kustu ama aldigini almistir.
Masallah kuzuya .. Hayirli olsun Gecmis olsun
Sen de yaptırdın mı canım nasıl oldu yazık çok ağlıyor oğlum elimden birşey gelmiyor sen neler yaptınGeçmiş olsun gerçekten küçükken yaptırmak gibisi yokmuş abimizde çok çektim bu süperdi maşallah
Konyada özel hastanede yapıldı canım. Devlet hastanesi isteğe bağlı olanlarda 6 yaşından önce yapmiyormus. Lokal anestezi yapıldı sadece iğne yapılırken çığlık attı operasyon yapılırken sakindi sadece ayağını tuttukları için kızdı. Ben ve eşimde yanındaydık ama ağrı kesici pek etki etmiyor galiba yazık bağırıyor kuzum şimdi az bi değme oluncaSünnetiniz mübarek olsun:) nerede yaptırdınız? Lokal anestezi mi yapıyorlar? Bizde düşünüyoruz ama biraz daha kilo almasını, toparlanmasını bekliyorum
Bisi olmaz annesi iki gune oda gecer düzelir bak ben asidan korkuyordum cok sukur agladi ama cok aglamadi birde atesi cikmadan atlatirsak bende sevinecegim. Ates en korktugum sey gerisi gelip geciyorAllah razı olsun canım. Valla bugün içimden geçti kız annesi olsam paşam böyle aglamazdi canı yanmazdi diye
İnşallah ateş yükselmeden atlatırsınız canım@Cedarice durumlar nasil ates arttimi canim.
Valla altı saat oldu hala keşke yaptirmasaydik diyorumasfarovski Maasallah canim gecmis olsun.bende erken yaptirmayi düsünüyorum insallah nasil bakimida kolay mi biraz bilgilendir bizii :)
Aşı ne ki kuzum aşıyi mumla arıyorumBisi olmaz annesi iki gune oda gecer düzelir bak ben asidan korkuyordum cok sukur agladi ama cok aglamadi birde atesi cikmadan atlatirsak bende sevinecegim. Ates en korktugum sey gerisi gelip geciyor
Ama bugun ilk gun normal insallah geceyi guzel atlatirsiniz. Yarina daha iyi olur .Aşı ne ki kuzum aşıyi mumla arıyorum
Insallah canim en korktugum sey ates kizimi deli ettim dakika basi ates ölçuyorumİnşallah ateş yükselmeden atlatırsınız canım
37.5dan sonra ver surup dedi benimde uyuyor uykunun icinde agliyor. Uyandi emdi sonra bi aglamaya basladi ilk defa bu kadar agladi bende yarim olcek calpolu verdim agrisida varsa alsin atesidr cikmaz rahat uyusun yavrum..
Tamam canım sağolBen aile hekimligi hemşiresi ile görüştm sürekli emzir düzenli olarak dedi bende emzirmeye önce soldan başlıyorum birde hersey galiba inanmaktan geçiyor bende duzelecegine inanmak istiyorum. Birkaç siteye üye oldum değişik birsey olursa sana da haber veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?