2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım bugün ki doktor biogia vermek istedi maflor var dediğimde aynısı zaten gerek yok dedi bakalım bizde aynı şekildeyiz inşaallah geçer.
Güneş tutulması ile alakalı ise astrolojik olarak 15 gün etkisi olduğunu biliyorum Allah yardımcımız olsun

Canim Aslında iki göğsüde veriyorum ama uçları yara olmuştu bi ara sanırım o zaman sol göğüste tembellik yaptım iki gündür özellikle dikkat ediyorum ikisini de düzenli vermeye süt var aslında orda ama boyutu küçük birde fazla yumuşak böyle kalacak diye de korkmuyor değilim

Bir doktorun bu gaz ilaçlarını sadece ailelerin içi rahat etsin diye veriyoruz dediğini okumuştum:) belki de öyle.. 4.ayda geçer diyorlar, 2 ay daha sabredeceğiz bakalım.. bize birşey yok da bebişler çekiyor asıl.

4 ölçü çok değilmi ya nasıl alıyor midesi benimki imkan yok içemez o kadar ağzından burnundan gelir valla
Çok bence ama istiyor, doktoru da her bebek ayni olmayabilir, iri bir bebek büyümek istiyor dedi. Orantılı gittiği sürece içmek istediğini vereceğiz.

Ya bnm göğüsümde öyle. Sağ byük sol kçükk çare bulursan banada haber verir msn
Ben aile hekimligi hemşiresi ile görüştm sürekli emzir düzenli olarak dedi bende emzirmeye önce soldan başlıyorum birde hersey galiba inanmaktan geçiyor bende duzelecegine inanmak istiyorum. Birkaç siteye üye oldum değişik birsey olursa sana da haber veririm canım

Aynen öyle canim bunlar gelip gecici seyler kizimda acayip gazliydi 40gün boyunca gece 12sabah 8arasi aglardi hic uyumazdi simdi koca kiz oldu Rabbim esirgesin yavrularimizi acilarini göstermesin

Allah razı olsun canım. Darısı senin iki paşaya İnşallah

Eşim düğün sevmez de babam sünnet düğününü ben yapacağım diye pazarlık yapıyor şimdiden

Ben surubu verdim fitil almadim canim :/ Onuda zaten yarim ölcek diyor ben az verdim. Gerci 10 dk sonra kustu ama aldigini almistir.
Masallah kuzuya .. Hayirli olsun Gecmis olsun
Allah razı olsun canım. Valla bugün içimden geçti kız annesi olsam paşam böyle aglamazdi canı yanmazdi diye

Sünnetiniz mübarek olsun:) nerede yaptırdınız? Lokal anestezi mi yapıyorlar? Bizde düşünüyoruz ama biraz daha kilo almasını, toparlanmasını bekliyorum
Konyada özel hastanede yapıldı canım. Devlet hastanesi isteğe bağlı olanlarda 6 yaşından önce yapmiyormus. Lokal anestezi yapıldı sadece iğne yapılırken çığlık attı operasyon yapılırken sakindi sadece ayağını tuttukları için kızdı. Ben ve eşimde yanındaydık ama ağrı kesici pek etki etmiyor galiba yazık bağırıyor kuzum şimdi az bi değme olunca

Allah razı olsun canım. Valla bugün içimden geçti kız annesi olsam paşam böyle aglamazdi canı yanmazdi diye
Bisi olmaz annesi iki gune oda gecer düzelir bak ben asidan korkuyordum cok sukur agladi ama cok aglamadi birde atesi cikmadan atlatirsak bende sevinecegim. Ates en korktugum sey gerisi gelip geciyor

Bisi olmaz annesi iki gune oda gecer düzelir bak ben asidan korkuyordum cok sukur agladi ama cok aglamadi birde atesi cikmadan atlatirsak bende sevinecegim. Ates en korktugum sey gerisi gelip geciyor
Aşı ne ki kuzum aşıyi mumla arıyorum

Al_pi @sweett_ kızlar aşıdan sonra bebeler ne alemdeler? Suan 37.7 atesi var. Uyuyor hep uyanıp uyanıp agliyor. Emmek istemiyor çok.

37.5dan sonra ver surup dedi benimde uyuyor uykunun icinde agliyor. Uyandi emdi sonra bi aglamaya basladi ilk defa bu kadar agladi bende yarim olcek calpolu verdim agrisida varsa alsin atesidr cikmaz rahat uyusun yavrum..

Bizde bugun verem asisini da olduk bitti asilar..atesimiz cikmadi ama arada sancilaniyir herhalde uykuya daliyor uyaniyor,miz miz vaziyette.dun hatta gece 2,5 a kadar surekli kucagimizdaydi,agladi uyudu yatirinca uyandi,kucaktayken de uyandi kivrandi..hemsire huysuzlanirsa atesin cikmasini bekleme yarim olcu ver demisti verdim walla dun 3 kere...bugun de ogleden sonra icirdim,yari uykulu simsi tam uyaninca yine veririm gaz ilaclariyla agir gelmesin diye icirmedim..yine kucakta yatirinca uyaniyor.kiyamiyorum walla

Tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…