2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz icin de zinco iciyorsuk tadindan nefret ediyor cocuk agliyordu,nurse harveysin surubunu alin dedi doktor.surup biogaia ile devam edecegim rahatlatmazsa nurse harveys in damlasini da kullanabilirsin ayni anda dedi.bakalim ne olacak.sizlerin yazdiklarinizin cogunu yapiyoruz zaten..corap patikli alt aci elma yagi ile masaj arada zeytinyagi ile ayse onerin gaz masajini yapiyoruz.bir de youtuda bir gaz masaji var saga sola dondurerek karnina hafif baski yapip sonra bacaklari karnina dogru basitiriyosun.onda da cikariyor.bir de makata zeytinyagi suruyoruz,yumusatsin diye bi ara pirtlatirken de agliyordu cocuk.

Al_pi bu arada ardaya gittim bu sefer se cunku kendim icin gittim ani bir kararla 60i gectik dikisler ne alemse haberim yoktu..saliha hanimin da bugun yarin cumartesi tum randevular doluydu sansima gitmisken gireyim birine dedim bodoslama daldim

Zaten calpolun ates cikmadan verilmesi lazimmis. Bende oglen verdim 6 saat arayla diyor birde simdi verdim gerci benimkine vermek denirse geri kusuyor artik giden gidiyor.
Bizimde bugun cok huzursuz yoruldum vallahi ayagimda salla salla boynum belim agridi. Ateside şükür 36.8e kadar cikti yukselmedi.

Arda bey iyi ama cok konuskan degil soru sormadan bisi demiyor dun gelseymissin karsilasirmisiz :)
Senin medicalde doktorun kim. Nasilmis dikisler filan muayene etti mi ? Beni 6.ayda yine cagirdi ama sanirim gitmem 40.da cagirdi 60da gittim zaten :))

Bizimkide icene kadar bogazina kaciriyor geri cikartiyor:) yarisi disarda yarisi icerde ama ise yarriyordur seninkinde de kaliyordur kesin.bugun formundaydi arda bey konuskandi yani genelde doktorlar niyeyse sormadan pek anlatmiyorlar :) zaten yakin zamanda gitmistik sirf bayram oncesi yola cikmadan 2.ay kontrolunu yaptirayim dedim.benim doktorum vedat bey,smeari de aldi yilda 1 dedi bundan sonra,dikislerim iyiymis sukur,kendim diktim diye demiyorum masallah belli bile degil dikis oldugu diye patlatti espriyi:)) bazen batma hissediyorum ama o da normal herhalde..kalcamda daha dogrusu kuyruk sokumunun altinda legen kemigimde agri var oturunca falan zor kalkiyorum olur dedi,kalsiyum destegi tavsiye etti,6 ayda toparlanir dokular zaten dedi iyi dedim.gecmezse bir ortopediste gidecegim

Bende 60 kusurde gittim iste:)) senin doktorun kimdi

Yeterli besleneemdiği için sarılık gb oldu gözü biz de mama vermek zorunda kaldık. Ama uykudan uyandırmak çok zor oluyo. O yüzden bir türlü memeyi tutturamıyoruz. Günde bir kaç kez emzirebiliyorum.

Biraz geç oldu kusura bakmayın, malum çocuklardan giremiyoruz siteye artık eskisi gibi :) oğlum da aynı şekilde olmuştu zorla ağzına tıkıştıra tıkıştıra emzirmeye çalıştım, sarılığı iki ay sürdü, doktoru sık sık emzir dedi, neredeyse saat başı uyandırıp emzirdim ama sarılık yüzünden sürekli uyku halindeydi, çok şükür geçti sarılığı şimdi de doyuramıyoruz, emzirmekten mideyi büyütmüşüm küçük bir tosun paşa oldu, nasıl üç saatte bir emzirmeye alıştırıcam bilmiyorum

Al_pi bir yerde kesin denk gelecegiz ama hadi bakalim nereye kismet olacak:)))
Bende dogumdan hemen sonra alinan smear'i anlamiyorum. Yeni dogum yapinca alinmaz ki :-/ Benim doktor 6.ayinda gelince alacagim dedi. Ama ben gecen yil aldirmistim zaten 3yil gecerli diye biliyorum gitmem daha sanirim
Bende öyle tahmin ediyorum birgun bi yerde denk gelecegiz gibi gelmesekte getiririz Aliagada bi kahve iceriz :)

Sol hepimize daha kolay geliyordur Ben Sagı zorla veriyorum tutmuyor agliyor agzina tikiyorum ilk önce onu emiyor sonra sola geciyorum.
Birde sanirim @selo86 demisti sol gogusu bebeklerin sevdigini kalbimiz orda oldugu icin.
Galiba ondan canım bütün bebişler solu seviyo gibi )

Bana da nurse harveys şurup kullan dedi bulamadım ya sen aldıysan resmini atarmısın bana colıx çeşidini bulabildim o da bebek için değil sanki

Sen de yaptırdın mı canım nasıl oldu yazık çok ağlıyor oğlum elimden birşey gelmiyor sen neler yaptın
Doğumda yapıldı benimki hiç ağrısı sızısı olmadı hiçbir şey hissetmedi göbekten önce iyileşti çok şükür siz neden beklediniz

Rahim agzi hassaslasiyor o yuzdendir belki,bende hamile kalmadan aldirmistim gecen yaz rutin kontrolde,onlem iyidir ne olur ne olmaz.ne guzel olur kizcelerimizle birlikte az kendimize gelelim yapalim bunu :)

Bana da nurse harveys şurup kullan dedi bulamadım ya sen aldıysan resmini atarmısın bana colıx çeşidini bulabildim o da bebek için değil sanki

Nurse harveys colex yaziyor,doktorda oylee yazmisti receteye.gunde 2- 3 defa 1 cay kasigi verebilirsin dedi.fotografi boyutundan yukleyemedim
Simdi baktim nete normal bebekler icin de varmis gorsellere baktim gerci,icime kurt dustu ama colex yazdigina eminim recetede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…