2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi A almora1 dun aksam 5 gibi ölcegin ucuyla calpol vermistim. Atesi dusmustu. Gece 2 de baktim yine cikmis.37.7. Yine verdim calpol. Bakalim dusecek mi? aglamalari falan kesildi ama yine de nöbetciyiz bu gece.

Al_pi A almora1 dun aksam 5 gibi ölcegin ucuyla calpol vermistim. Atesi dusmustu. Gece 2 de baktim yine cikmis.37.7. Yine verdim calpol. Bakalim dusecek mi? aglamalari falan kesildi ama yine de nöbetciyiz bu gece.

Dusmezse yarim olcek ver bir dahakine olmadi,doktor 6 saatte bir ver ama cok sıkısırsan 4 saatte bir de verebilirsin dedi.ates icin korktum bende daha cikmadi ama bakalim belli olmaz,rotadan muzdaribiz bizde

Rotavirüsü de yaptırdın mı Al_pi
Yok canim 2.ay aşısı

Rahim agzi hassaslasiyor o yuzdendir belki,bende hamile kalmadan aldirmistim gecen yaz rutin kontrolde,onlem iyidir ne olur ne olmaz.ne guzel olur kizcelerimizle birlikte az kendimize gelelim yapalim bunu :)
Evet yapalim yapalim
Bizde nobet tuttuk cok sukur cikmadi atesi. Ama her dk elim alnina gitti.

Gunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuz idrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim

Geçmiş olsun canım..neden olurmuş

Gecmis oldun canim.Neden olmus,sen nasil anladin enfeksiyon gecirdigini,hangi sikayetle dr a goturdun?

Kızlar ben ateş ölçer hala almadım..ateş çok önemli ..oyüzden iyi bişi almak istiorum çok kararsızım..2.ay aşımız da yaklaşıor..alından ölçer, koltukaltı, kulak ne aldınız?ne tavsiye edersiniz? Dijital olanlar doğru ölçüormu? Her ölçüm birbirinden farklı olmuyor değilmi? Bizim evdeki tansiyon aletı hep farklı bir ölçüm gösterıo, dijital o da..

Bebeğim bütün gece ikinmaktan uyuyamadi Çiğlik çığlığa uyandı gazdan yarım saatte bir. Kakasini yapmayalı 24 saat oluyor ki gecen haftaya kadar çok yapardı. Ne masaj ne damla hiç birşey ise yaramıyor napicagimi şaşırdım

Canım nasıl anladın benimkide cisini yaparken zorlanıyor gibi acaba bizdede mi var

Sen de yaptırdın mı canım nasıl oldu yazık çok ağlıyor oğlum elimden birşey gelmiyor sen neler yaptın
Hayırlı olsun cnm .. damatlığınıda görürsünüz inş.. bende oğlumu erken yaptırdım ilkgün cok zordu diğer günler gayet iyiydi.. sizinde öyle olur umarım.. bazı arkadaşlarım bardak koy falan diyorlardı beze değince acıtıyormuş ben hiç yapmadım bezine değdikçe iyileşir düşüncesindeydim

Geçmiş olsun herhangi bir belirtisi var mıydı?

Bende öyle diyordum ama tıkanınca daha kötü oluyor boğazına süt kaçırıyor , serum fizyolojik bir damla sıkıp otri bebeyle çekiyorum ağlıyor az bişey elini kolunu tutuyorum diye o da

Eşim almış otribebe ama serum fizyolojik çıkmadı içinden .. onu ayrı mı alıyoruz acaba, hiç zamanım yok araştırmaya nasıl birşey bu diye netten ... illla ki ıslatıp çekmek mi gerek cnm

Dün kalça cıkığı için hastaneye gittik şükür bişeyi yok birsürü testde istediler.. kan aldılar kardiyoloji kulak burun boğaza yönlendirdiler kontrol amaçlı dedi ama ben korktum bişeyi imi var diye oğlumda istememişlerdi.. şükür hiç birinde bişey cıkmadı sadece sarılığımız devam ediyor.. sizdede test istedilermi

Kızlar 6 yaşında bir erkek annesi olarak size tavsiyem sünneti erken dönemde yatırın ben çok zorlandım 6 yaşta yaptırdım çocuğa eziyet büyük yaşta

40 tan sonraki muayenesinde ria (spiral) taktıran var mı? Veya nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Önceden hap kullanıyordum şimdi olmaz tabi. Ria en mantıklısı geliyor bakalım bayramdan sonra gitcm Dr ne der danışan var mı Dr a?

Bizim hemsire de agır olmaz 2.ay aşısıyla yaptır diyo rotayıda bende bilemedim ya napsam
Ben yaptirmadim rotayi unuttumda sormayi 2.bucuk aylikken doktora gidecegim eger al gel yapariz derse 2.bucukta yaptiririm. Kontroller ayda bir zaten 2.bucuk 3.bucuk eger 3.doz varsa 4.bucukta yaptiririm.

Doktor takilmaz simdi dedi bana hos zaten takmayacaktimda emzirdigin icin ilk 6 ay esin korunsun sonra sen ne istersen oyle korun dedi. 6.ay kontrolunde takariz istersen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…