Yok canim 2.ay aşısıRotavirüsü de yaptırdın mıAl_pi
Evet yapalim yapalimRahim agzi hassaslasiyor o yuzdendir belki,bende hamile kalmadan aldirmistim gecen yaz rutin kontrolde,onlem iyidir ne olur ne olmaz.ne guzel olur kizcelerimizle birlikte az kendimize gelelim yapalim bunu :)
Bizde nobet tuttuk cok sukur cikmadi atesi. Ama her dk elim alnina gitti.
Bizim hemsire de agır olmaz 2.ay aşısıyla yaptır diyo rotayıda bende bilemedim ya napsamYok canim 2.ay aşısı
Evet yapalim yapalim
Bizde nobet tuttuk cok sukur cikmadi atesi. Ama her dk elim alnina gitti.
Geçmiş olsun canım..neden olurmuşGunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Gecmis oldun canim.Neden olmus,sen nasil anladin enfeksiyon gecirdigini,hangi sikayetle dr a goturdun?Gunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Canım nasıl anladın benimkide cisini yaparken zorlanıyor gibi acaba bizdede mi varGunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Hayırlı olsun cnm .. damatlığınıda görürsünüz inş.. bende oğlumu erken yaptırdım ilkgün cok zordu diğer günler gayet iyiydi.. sizinde öyle olur umarım.. bazı arkadaşlarım bardak koy falan diyorlardı beze değince acıtıyormuş ben hiç yapmadım bezine değdikçe iyileşir düşüncesindeydimSen de yaptırdın mı canım nasıl oldu yazık çok ağlıyor oğlum elimden birşey gelmiyor sen neler yaptın
Geçmiş olsun herhangi bir belirtisi var mıydı?Gunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Bende öyle diyordum ama tıkanınca daha kötü oluyor boğazına süt kaçırıyor , serum fizyolojik bir damla sıkıp otri bebeyle çekiyorum ağlıyor az bişey elini kolunu tutuyorum diye o da
1 haftadır kullanıyoruz sancıdan ağlamalar azaldı ve alttan pırt pırt daha rahat yapar oldu çok şükür sizde durumlar nasılkaç günde etkili oldu biogaia? bizde yeni başladık günde 5 damla şeklinde. 2 gün oldu henüz. inşallah fayda eder
Ben yaptirmadim rotayi unuttumda sormayi 2.bucuk aylikken doktora gidecegim eger al gel yapariz derse 2.bucukta yaptiririm. Kontroller ayda bir zaten 2.bucuk 3.bucuk eger 3.doz varsa 4.bucukta yaptiririm.Bizim hemsire de agır olmaz 2.ay aşısıyla yaptır diyo rotayıda bende bilemedim ya napsam
Doktor takilmaz simdi dedi bana hos zaten takmayacaktimda emzirdigin icin ilk 6 ay esin korunsun sonra sen ne istersen oyle korun dedi. 6.ay kontrolunde takariz istersen dedi40 tan sonraki muayenesinde ria (spiral) taktıran var mı? Veya nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Önceden hap kullanıyordum şimdi olmaz tabi. Ria en mantıklısı geliyor bakalım bayramdan sonra gitcm Dr ne der danışan var mı Dr a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?