Onu ayri aliyorsun ama sutunude sagsan yumusar hemen cekersin.Eşim almış otribebe ama serum fizyolojik çıkmadı içinden .. onu ayrı mı alıyoruz acaba, hiç zamanım yok araştırmaya nasıl birşey bu diye netten ... illla ki ıslatıp çekmek mi gerek cnm
O dediğin muayenelere Doğumda yapmışlardı bizim. Aşı kitapçığına zımbalı tüm testleri ve muayeneleri. Senin hastane belki sonradan yapıyordur. Verdikleri kitapçıklarda liste halinde hangi ay hangi kontroller yapılacak yazıyor bi bak istersen kuzum. Çok şükür bebeğin sağlıklıDün kalça cıkığı için hastaneye gittik şükür bişeyi yok birsürü testde istediler.. kan aldılar kardiyoloji kulak burun boğaza yönlendirdiler kontrol amaçlı dedi ama ben korktum bişeyi imi var diye oğlumda istememişlerdi.. şükür hiç birinde bişey cıkmadı sadece sarılığımız devam ediyor.. sizdede test istedilermi
AA öyle mi..eş korunması olayını da sevmiyorum neyse napalım katlancz.Doktor takilmaz simdi dedi bana hos zaten takmayacaktimda emzirdigin icin ilk 6 ay esin korunsun sonra sen ne istersen oyle korun dedi. 6.ay kontrolunde takariz istersen dedi
Bizimki erken doğdu canım 35+5 de preterm yani onunla uğraştık kilo alımını takip ettik. Bir de doğum yaptığım hastane 10 kilodan önce yapmıyor baya yer aradık yapacak o yüzden bekledik canımDoğumda yapıldı benimki hiç ağrısı sızısı olmadı hiçbir şey hissetmedi göbekten önce iyileşti çok şükür siz neden beklediniz
Allah razı olsun canım. Bardak söyledi doktor bize de kestim hazırladım sargı bezleri çıkınca koyacağım canım durdurusaHayırlı olsun cnm .. damatlığınıda görürsünüz inş.. bende oğlumu erken yaptırdım ilkgün cok zordu diğer günler gayet iyiydi.. sizinde öyle olur umarım.. bazı arkadaşlarım bardak koy falan diyorlardı beze değince acıtıyormuş ben hiç yapmadım bezine değdikçe iyileşir düşüncesindeydim
Yapıldı cnm bizdede yenidoğumda .. işte tekrar istemesi canımı sıktı kötü bişeymi var diye dediğin gibi şükür iyi sağlıklı.. sarılık devam etmesi kötümü acaba 49 günlüğüz nasıl geçer sık sıkda emziriyorumO dediğin muayenelere Doğumda yapmışlardı bizim. Aşı kitapçığına zımbalı tüm testleri ve muayeneleri. Senin hastane belki sonradan yapıyordur. Verdikleri kitapçıklarda liste halinde hangi ay hangi kontroller yapılacak yazıyor bi bak istersen kuzum. Çok şükür bebeğin sağlıklıen önemlisi. Bu arada doğumdan sonra yapılan tek test 5. Günde sarılık içindi o da temizdi
Sarılıktan dolayı önlem amaçlı kontrollerdir o zmn..kötü bir durum olsa hastaneden yollamazlar ki bak çok şükür herşeyiniz iyi zaman gerek demekki bilirubin düşmesi için rahat ol senYapıldı cnm bizdede yenidoğumda .. işte tekrar istemesi canımı sıktı kötü bişeymi var diye dediğin gibi şükür iyi sağlıklı.. sarılık devam etmesi kötümü acaba 49 günlüğüz nasıl geçer sık sıkda emziriyorum
Canim bence gece yüz üstü yatırma bebişi Allah korusun boğulur mazallahCanım ben doğduğundan beri yüzüstü yatırıyorum gece sabaha kadar yüzüstü uyuyor sırtüstü uyumuyor bu arada oğlum 34 günlük ama 5 günlükkende öyleydi gazınıda daha kolay atıyor
Gunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Bizde oyleyiz... ne gunduz ne gece uyku yok benim kızda... ofBebeğim bütün gece ikinmaktan uyuyamadi Çiğlik çığlığa uyandı gazdan yarım saatte bir. Kakasini yapmayalı 24 saat oluyor ki gecen haftaya kadar çok yapardı. Ne masaj ne damla hiç birşey ise yaramıyor napicagimi şaşırdım
Ben çolix olanını kullanıyordum canım.Bana da nurse harveys şurup kullan dedi bulamadım ya sen aldıysan resmini atarmısın bana colıx çeşidini bulabildim o da bebek için değil sanki
Ucuncu ay yaptrmayı dusunorum bnGünaydın kızlar, dün 40ımızı uçurduk bizde...Çok şükür..Maşallah 2.ay aşıları da olmuş bebişlerin... rotavirüsü hangi ay yaptırcaksınız..
Şu anda bana da sevimli geliyor agri sizi gecti yaAA öyle mi..eş korunması olayını da sevmiyorum neyse napalım katlancz.Başından beri normal Doğum olsun diye çırpınan ben sezaryeni çok sevdim en ufak bir ağrı yapmadı hem de altta dikil olmasından çok çok iyiymiş yukarda olması suni sancıyı da çektim ama bi güzel iki doğumu da yaşadım sanırım
Belki 40'ıniz cikinca esin duzelirYarın 40 ımız çıkıyor. Son 10 gündür eşimle aram çok kötü resmen ben değil o lohusa, bi tripler bi tavırlar kavga edelim diye yapmadığı kalmadı sanki, anası burda ya ondan kuvvet alıyor belliki. Yalvara yalvara izin alıp arkadaşlarıyla buluşan adam 3 gündür arkadaşlarıyla dışarda hazmedemiyorum kaynanaya da koz vermek istemiyorum sustum sustum ama önceki akşam patladım artık odamdaki aynayı kırdımrahat tavırları deli ediyor beni ama anası nasılsa gidecek nasılsa bana kalacaksın be adam
Bir de çok hayal kırıklığına uğradım bebeğimizle hep birlikte ilgileniriz sandım ama adam en fazla 10 dk tutuyor kucağında onda da Beşiktaş marşı söylüyor konuşmuyor bile kızıyla of çok doluyum
Oylemi canım hangi asi bu 1.ay asısımı?bulut29 kuzum medipolde Dr muz yaptı aşıyı para ödemedik bu arada söylim dedim belki iki ayrı yere gitmek istemezsin diye ama yine gitmeden telde sor istersen biz 1 aşı olduk sonuçta ama parayı almayı unutmazlar herhalde
Geçmiş olsun canım..neden olurmuş
Gecmis oldun canim.Neden olmus,sen nasil anladin enfeksiyon gecirdigini,hangi sikayetle dr a goturdun?
Canım nasıl anladın benimkide cisini yaparken zorlanıyor gibi acaba bizdede mi var
Geçmiş olsun herhangi bir belirtisi var mıydı?
Sağolum.cok teşekkür ederim.neden olduğunu bilmiyoruz ama aşırı derecede huysuzluk ve uykusuzluk vardi.2 3 gun doğru düzgün uyumadı hiç.onceden yoktu ama son bir gundur de emerken aglamaya başlıyor.gaz sanip cikarmaya çalışıyorum ama kusuyor hemen.kesik ama sulu bi kusuntu.Nasıl anladın cnm..
Benimkide huysuzlanıyor 2 gundur ama koliktir gaz sancısıdır diyorum
Bendemi hastye gitsem uyumuyo birturlu aglıyor , dalamıyor uykuya sasece kucagımda uyuyor ve yediktn snra kusuyor eskiden okdr kusmuyordu
Özel hastaneler bakanlık aşılarını ücretsiz yapıyor canım sadece rotavirüs ücretbulut29 kuzum medipolde Dr muz yaptı aşıyı para ödemedik bu arada söylim dedim belki iki ayrı yere gitmek istemezsin diye ama yine gitmeden telde sor istersen biz 1 aşı olduk sonuçta ama parayı almayı unutmazlar herhalde
57günlüğüz bizde de var canım anne sütü yapıyomus 3. Ayda gecermiş oyle söylüyo dr muzYapıldı cnm bizdede yenidoğumda .. işte tekrar istemesi canımı sıktı kötü bişeymi var diye dediğin gibi şükür iyi sağlıklı.. sarılık devam etmesi kötümü acaba 49 günlüğüz nasıl geçer sık sıkda emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?