Cok gecmiş olsun canım ben kızımda 6aylıkken yasamıştım sonrada oldu tabi onlarda biraz daha büyüktü bebeginiz kızmı kaka yapar yapmaz hemen alın mutlaka temizligine cok dikkat edin bir an önce saglıgına kavusur inşallahGunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Yok oğlum var.altini hic beklemiyorum.pamuk ve su kullanıyorum.üşütme durumunda vucut direnci dustugunde olurmuşCok gecmiş olsun canım ben kızımda 6aylıkken yasamıştım sonrada oldu tabi onlarda biraz daha büyüktü bebeginiz kızmı kaka yapar yapmaz hemen alın mutlaka temizligine cok dikkat edin bir an önce saglıgına kavusur inşallah
Bana spiral dusunursen 3 ay sonra takabiliriz bu surede esin korunsun dedi. Topikten anlasilan her doktorun uygulamasi farkli sen de bir danis istersen.40 tan sonraki muayenesinde ria (spiral) taktıran var mı? Veya nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Önceden hap kullanıyordum şimdi olmaz tabi. Ria en mantıklısı geliyor bakalım bayramdan sonra gitcm Dr ne der danışan var mı Dr a?
Erkekler henuz olayin bilincinde degil sanirim tek basimiza yaptigimizi dusunuyorlar bebeleri. Annesi gitsin, basbasa kalin, sorumluluk aldikca duzelir insallah. Daha cok yalniz birak bebekle bence bi benimsesin kabullensin. Erkeklerin benimsemesi daha zor oluyor. Bir cocuga bakmak ne kadar zor niye tek basimiza ustlenelim ki? Tasiyan biz doguran biz uyumayan biz bu erkeklere ne oluyorsa, benimki de dogumdan beri depresyonda boş boş bakiyor etrafa. Yardim ediyor hakkini yemeyeyim ama yine de sinir bozucu.Yarın 40 ımız çıkıyor. Son 10 gündür eşimle aram çok kötü resmen ben değil o lohusa, bi tripler bi tavırlar kavga edelim diye yapmadığı kalmadı sanki, anası burda ya ondan kuvvet alıyor belliki. Yalvara yalvara izin alıp arkadaşlarıyla buluşan adam 3 gündür arkadaşlarıyla dışarda hazmedemiyorum kaynanaya da koz vermek istemiyorum sustum sustum ama önceki akşam patladım artık odamdaki aynayı kırdımrahat tavırları deli ediyor beni ama anası nasılsa gidecek nasılsa bana kalacaksın be adam
Bir de çok hayal kırıklığına uğradım bebeğimizle hep birlikte ilgileniriz sandım ama adam en fazla 10 dk tutuyor kucağında onda da Beşiktaş marşı söylüyor konuşmuyor bile kızıyla of çok doluyum
Dogum parasi e devletten gozukmuyor. Yaklasik bebek 2 aylik olunca ayin 16sindan sonra falan yatiyor tam gunu yok. 1 sene sistemde bekler para. Bi tanidigin tc ile gidip en yakin pttye sorabilir yatip yatmadigini. Yada bana ozelden tcsini gondermek isteyen olursa ben de bakarim sistemden.kizlar dogum parasi pttye yatti mi, e devletten nereden sorgulanoyor(calismayanlar icin)
Aynen 1. Ay aşısıOylemi canım hangi asi bu 1.ay asısımı?
Saolasın tüm aşıları doktorumuz yapar ne güzel:)Özel hastaneler bakanlık aşılarını ücretsiz yapıyor canım sadece rotavirüs ücret
57günlüğüz bizde de var canım anne sütü yapıyomus 3. Ayda gecermiş oyle söylüyo dr muz
Kesinlikle değil bilincinde. Bir de Doğumdan sonra kilo ve bakımsızlık evde hep pijama modunda sütyensiz dolaşınca benden de soğudu mu diyorum ama napim durum öyle gerektiriyor. Şimdiden ay ne zaman spora gideceksin diyor 8 kilom var vermen gereken yuh dedim ya derdi neBana spiral dusunursen 3 ay sonra takabiliriz bu surede esin korunsun dedi. Topikten anlasilan her doktorun uygulamasi farkli sen de bir danis istersen.
Erkekler henuz olayin bilincinde degil sanirim tek basimiza yaptigimizi dusunuyorlar bebeleri. Annesi gitsin, basbasa kalin, sorumluluk aldikca duzelir insallah. Daha cok yalniz birak bebekle bence bi benimsesin kabullensin. Erkeklerin benimsemesi daha zor oluyor. Bir cocuga bakmak ne kadar zor niye tek basimiza ustlenelim ki? Tasiyan biz doguran biz uyumayan biz bu erkeklere ne oluyorsa, benimki de dogumdan beri depresyonda boş boş bakiyor etrafa. Yardim ediyor hakkini yemeyeyim ama yine de sinir bozucu.
Dogum parasi e devletten gozukmuyor. Yaklasik bebek 2 aylik olunca ayin 16sindan sonra falan yatiyor tam gunu yok. 1 sene sistemde bekler para. Bi tanidigin tc ile gidip en yakin pttye sorabilir yatip yatmadigini. Yada bana ozelden tcsini gondermek isteyen olursa ben de bakarim sistemden.
tesekkur ederim.dun haberi vardı, bayramdan sonraya kalmasin diye gidelim dedik ptt'ye. yatmis.Bana spiral dusunursen 3 ay sonra takabiliriz bu surede esin korunsun dedi. Topikten anlasilan her doktorun uygulamasi farkli sen de bir danis istersen.
Erkekler henuz olayin bilincinde degil sanirim tek basimiza yaptigimizi dusunuyorlar bebeleri. Annesi gitsin, basbasa kalin, sorumluluk aldikca duzelir insallah. Daha cok yalniz birak bebekle bence bi benimsesin kabullensin. Erkeklerin benimsemesi daha zor oluyor. Bir cocuga bakmak ne kadar zor niye tek basimiza ustlenelim ki? Tasiyan biz doguran biz uyumayan biz bu erkeklere ne oluyorsa, benimki de dogumdan beri depresyonda boş boş bakiyor etrafa. Yardim ediyor hakkini yemeyeyim ama yine de sinir bozucu.
Dogum parasi e devletten gozukmuyor. Yaklasik bebek 2 aylik olunca ayin 16sindan sonra falan yatiyor tam gunu yok. 1 sene sistemde bekler para. Bi tanidigin tc ile gidip en yakin pttye sorabilir yatip yatmadigini. Yada bana ozelden tcsini gondermek isteyen olursa ben de bakarim sistemden.
Olacagı varms demekki canım üzülme cok gecmiş olsun bende dogdugundan beri ıslak mendil kullanmadım hiç 2haftalıkken pişik oldu yaraya cevirdi 2aylık olduk anca yeni yeni geciyo demekki dedim olacagı varms antibiyotik kullanıyosunuz degilmiYok oğlum var.altini hic beklemiyorum.pamuk ve su kullanıyorum.üşütme durumunda vucut direnci dustugunde olurmuş
Yokki piyasada başka çeşidiNurse harveys colex yaziyor,doktorda oylee yazmisti receteye.gunde 2- 3 defa 1 cay kasigi verebilirsin dedi.fotografi boyutundan yukleyemedim
Simdi baktim nete normal bebekler icin de varmis gorsellere baktim gerci,icime kurt dustu ama colex yazdigina eminim recetede
Tabi ayrı alınıyordu canım ya ıslatmadan pek bişey gelmez kiEşim almış otribebe ama serum fizyolojik çıkmadı içinden .. onu ayrı mı alıyoruz acaba, hiç zamanım yok araştırmaya nasıl birşey bu diye netten ... illla ki ıslatıp çekmek mi gerek cnm
Anladım canım geçecek elbet ağrı kesici verebilir belki dimiBizimki erken doğdu canım 35+5 de preterm yani onunla uğraştık kilo alımını takip ettik. Bir de doğum yaptığım hastane 10 kilodan önce yapmıyor baya yer aradık yapacak o yüzden bekledik canım
Tepesinde karbonat var dimi fayda ettimiBen çolix olanını kullanıyordum canım.
Ben de oyle diyorum.ilk bebegim olmasina ragmen hic bir şeyde titizlenmiyorim fazla...saklanılan göze çöp batar diye...olacağı varsa oluyorOlacagı varms demekki canım üzülme cok gecmiş olsun bende dogdugundan beri ıslak mendil kullanmadım hiç 2haftalıkken pişik oldu yaraya cevirdi 2aylık olduk anca yeni yeni geciyo demekki dedim olacagı varms antibiyotik kullanıyosunuz degilmi
Ahh kiyamam minnacik bebek antibiyotik mi kullaniyorBen de oyle diyorum.ilk bebegim olmasina ragmen hic bir şeyde titizlenmiyorim fazla...saklanılan göze çöp batar diye...olacağı varsa oluyorevet antibiyotik kullanıyoruz.işe yaramazsa damardan verilecek ilaç
Kizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
Tabi ayrı alınıyordu canım ya ıslatmadan pek bişey gelmez ki
gece uykusu güzel de(2 saatte bir uyanmaya devam ) Gündüz uykulari cok azaldi, hic bir is yapamiyorum.Tecrübeli anneler 40tan sonra uyku ve beslenme düzeni rayına oturuyor efsanesi doğru mu gün saymaya devam edeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?