2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmiş olsun canım ben kızımda 6aylıkken yasamıştım sonrada oldu tabi onlarda biraz daha büyüktü bebeginiz kızmı kaka yapar yapmaz hemen alın mutlaka temizligine cok dikkat edin bir an önce saglıgına kavusur inşallah

Yok oğlum var.altini hic beklemiyorum.pamuk ve su kullanıyorum.üşütme durumunda vucut direnci dustugunde olurmuş

Bana spiral dusunursen 3 ay sonra takabiliriz bu surede esin korunsun dedi. Topikten anlasilan her doktorun uygulamasi farkli sen de bir danis istersen.

Erkekler henuz olayin bilincinde degil sanirim tek basimiza yaptigimizi dusunuyorlar bebeleri. Annesi gitsin, basbasa kalin, sorumluluk aldikca duzelir insallah. Daha cok yalniz birak bebekle bence bi benimsesin kabullensin. Erkeklerin benimsemesi daha zor oluyor. Bir cocuga bakmak ne kadar zor niye tek basimiza ustlenelim ki? Tasiyan biz doguran biz uyumayan biz bu erkeklere ne oluyorsa, benimki de dogumdan beri depresyonda boş boş bakiyor etrafa. Yardim ediyor hakkini yemeyeyim ama yine de sinir bozucu.

kizlar dogum parasi pttye yatti mi, e devletten nereden sorgulanoyor(calismayanlar icin)
Dogum parasi e devletten gozukmuyor. Yaklasik bebek 2 aylik olunca ayin 16sindan sonra falan yatiyor tam gunu yok. 1 sene sistemde bekler para. Bi tanidigin tc ile gidip en yakin pttye sorabilir yatip yatmadigini. Yada bana ozelden tcsini gondermek isteyen olursa ben de bakarim sistemden.

Kesinlikle değil bilincinde. Bir de Doğumdan sonra kilo ve bakımsızlık evde hep pijama modunda sütyensiz dolaşınca benden de soğudu mu diyorum ama napim durum öyle gerektiriyor. Şimdiden ay ne zaman spora gideceksin diyor 8 kilom var vermen gereken yuh dedim ya derdi ne

tesekkur ederim.dun haberi vardı, bayramdan sonraya kalmasin diye gidelim dedik ptt'ye. yatmis.

Yok oğlum var.altini hic beklemiyorum.pamuk ve su kullanıyorum.üşütme durumunda vucut direnci dustugunde olurmuş
Olacagı varms demekki canım üzülme cok gecmiş olsun bende dogdugundan beri ıslak mendil kullanmadım hiç 2haftalıkken pişik oldu yaraya cevirdi 2aylık olduk anca yeni yeni geciyo demekki dedim olacagı varms antibiyotik kullanıyosunuz degilmi

Yokki piyasada başka çeşidi

Eşim almış otribebe ama serum fizyolojik çıkmadı içinden .. onu ayrı mı alıyoruz acaba, hiç zamanım yok araştırmaya nasıl birşey bu diye netten ... illla ki ıslatıp çekmek mi gerek cnm
Tabi ayrı alınıyordu canım ya ıslatmadan pek bişey gelmez ki

Kizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..

Ben de oyle diyorum.ilk bebegim olmasina ragmen hic bir şeyde titizlenmiyorim fazla...saklanılan göze çöp batar diye...olacağı varsa oluyor evet antibiyotik kullanıyoruz.işe yaramazsa damardan verilecek ilaç

Ben de oyle diyorum.ilk bebegim olmasina ragmen hic bir şeyde titizlenmiyorim fazla...saklanılan göze çöp batar diye...olacağı varsa oluyor evet antibiyotik kullanıyoruz.işe yaramazsa damardan verilecek ilaç
Ahh kiyamam minnacik bebek antibiyotik mi kullaniyor gecmis olsun hemencecik gecsin gitsin insallah

Kizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..

3. Ayda asi yok canım genel kontrol için çağırıyorlar boyu kilosunu ölçmek için

Kızlar aranızda gaz sancısı için kimyon kullanan var mı? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ve faydasını hemen gördunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…