Kızmiydı bebişin geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf sık ve kolay olurGunaydin kizlar biz idrar yolu enfeksiyonu olmuşuzidrar tahlili ve kultur testi yapıldı.antibiyotik basladi doktorumuz dün acaip huysuzdu.bugun biraz daha iyi.sizlerdeb boyle bisey geciren var mi? Bir arkadasimin da bebegi gecirmis.dikkat etmrk lazim
Herkeste tutmuyor ama bizde tuttu gibiTecrübeli anneler 40tan sonra uyku ve beslenme düzeni rayına oturuyor efsanesi doğru mu gün saymaya devam edeyim mi?
Yarın 40 ımız çıkıyor. Son 10 gündür eşimle aram çok kötü resmen ben değil o lohusa, bi tripler bi tavırlar kavga edelim diye yapmadığı kalmadı sanki, anası burda ya ondan kuvvet alıyor belliki. Yalvara yalvara izin alıp arkadaşlarıyla buluşan adam 3 gündür arkadaşlarıyla dışarda hazmedemiyorum kaynanaya da koz vermek istemiyorum sustum sustum ama önceki akşam patladım artık odamdaki aynayı kırdımrahat tavırları deli ediyor beni ama anası nasılsa gidecek nasılsa bana kalacaksın be adam
Bir de çok hayal kırıklığına uğradım bebeğimizle hep birlikte ilgileniriz sandım ama adam en fazla 10 dk tutuyor kucağında onda da Beşiktaş marşı söylüyor konuşmuyor bile kızıyla of çok doluyum
Tesekkur ederim canm asi kartina bakmadim size sormak kolay geldi :)3. Ayda asi yok canım genel kontrol için çağırıyorlar boyu kilosunu ölçmek için
Ben denedim de tadını beğenmedi galiba genzine kaçırdı korktum daha da veremiyorum rezene kimyon çayı varya bebek için humananın onu ben içiyorum sanki bebeğe faydası var gibiKızlar aranızda gaz sancısı için kimyon kullanan var mı? Varsa nasıl kullanıyorsunuz ve faydasını hemen gördunuz mu?
Ben denedim de tadını beğenmedi galiba genzine kaçırdı korktum daha da veremiyorum rezene kimyon çayı varya bebek için humananın onu ben içiyorum sanki bebeğe faydası var gibi
İnşallah işe yarar canım merak etme üzülme Rabbim şifa versinBen de oyle diyorum.ilk bebegim olmasina ragmen hic bir şeyde titizlenmiyorim fazla...saklanılan göze çöp batar diye...olacağı varsa oluyorevet antibiyotik kullanıyoruz.işe yaramazsa damardan verilecek ilaç
Canim hangi biberonu kullaniyorsun? Lansinohun momma serinin emzigi meme basi gibi belki kandirir. Bi de acaba bizim tersimize gogsune plastik uc taksan 1 hafta falan ona alissa acaba sonra biberonu alir mi? Emzik aliyor mu? Aldigi emzik basina uygun bir biberon ucu alsan falan. Aklima bunlar geldiAnneler selam. Ben bayramdan sonra calusmaya baslayacagim. Bebisim 2 aylik oluyor. Bugun uyaninca biberon verdim almadi. Aglaya aglaya sagdigim sutu icirmeye calistim. Sakinlestirdim biberonu agzina soktum. Diliyle itiyor hatun. Memeye gelmek istiyor. Sonra dayanamadim memeyi verdim. Biberona alisir mi? Ac duracak aglayacak almayacak gb duruyor. Kasikla dokunce yine agliyor. Bu halde birakip nasil ise gidecegim bilmiyorum.
Sanirim basmasi lazim elinden tutuncada kendini kaldirmasi lazim sen doktora gidince bunlari soyle belki normaldir ama sen yinede soyle.46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Ayaklarina pek basamiyor kizim eltim gevsek falan dedi henuz erken degil mi teyzoslari ?
Birde sizinde tv dikkatinizi cekiyor mu bazen bos bulunuyorum bakiyorm tv izliyor kuzum
Ellerinden kaldirincada kalkmiyor cok az benim kız gercekten gevsek o zman teyzesi neyse birazdaha buyusun bakalimSanirim basmasi lazim elinden tutuncada kendini kaldirmasi lazim sen doktora gidince bunlari soyle belki normaldir ama sen yinede soyle.
tvye karsi koyunca dikkatini cekiyor tabiki bakiyor hemde ustten tepeden izliyor :) hemen ceviriyorum.
Her bebegin gelisimi ayni olmaz tabiki ama sormakta fayda var doktora ..Ellerinden kaldirincada kalkmiyor cok az benim kız gercekten gevsek o zman teyzesi neyse birazdaha buyusun bakalim
Manyak mı o afedersin:) daha 1,5 aylık çocukkkk sakın bastırma ayak üstüne falsn46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Ayaklarina pek basamiyor kizim eltim gevsek falan dedi henuz erken degil mi teyzoslari ?
Birde sizinde tv dikkatinizi cekiyor mu bazen bos bulunuyorum bakiyorm tv izliyor kuzum
46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Bu aylarda bel kemiği zayıf ince daha sakın bastırma çok sakıncalı bilgin olsun46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Ayagami kaldirip bastiriyor ki ben anlamadim :-/ yatarken ayaginin altina elini koyunca zaten basiyor mu basmiyor mu belli oluyor kendini itiyor.Bu aylarda bel kemiği zayıf ince daha sakın bastırma çok sakıncalı bilgin olsun
MaalesefAhh kiyamam minnacik bebek antibiyotik mi kullaniyorgecmis olsun hemencecik gecsin gitsin insallah
Yok oğlum var.banyoda kapmis olabilir yada üşüttüyse bagisiklik sistemi zayifladiğından olabilirmis...Kızmiydı bebişin geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf sık ve kolay olur
Ben suya koyup icmistim sanki faydasi oldu gibi.bir de fön makinasini karnina tutuo elimle masaj yaptim sanki rahatlatti gibi.bir de nurse harveys verdi doktorumuz onun da faydasi olmus olabilir yeni basladik tam emin olamıyorum.Cnm ben zaten bebege vermiycem, kendim yapıp içicem ama nasıl etkili olur bilmiyorum suda kaynatıp mı içilir, yedigim yemeklere mi koymam gerek onu bilemedim ama şu an yedigim yemege koydum yiyorum inş faydasını gorurum cunku bebegim gece gunduz uyumuyor sancıdan
Humananın bende çayı var rezene kimyon ama daha hiç içmedim ...bebekler için 6. Aydan itibaren yazıyor kızıma da veremiyorum
Amin sağol canim inşallahİnşallah işe yarar canım merak etme üzülme Rabbim şifa versin
Böyle tipler var çok bilmiş bildiğin çocuğu ayakları üstüne dikiliyorlar bakalım direnç gösteriyor mu diye sanki marifet çocuk hafif dikilebilir belki ama çok sakıncalıAyagami kaldirip bastiriyor ki ben anlamadim :-/ yatarken ayaginin altina elini koyunca zaten basiyor mu basmiyor mu belli oluyor kendini itiyor.
Bebegi nasil ayaga kaldirip bassinlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?