2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de unutmayacağım. Sabahlara kadar ağlamak istiyorum ama yavrumun sütü kesilir diye tutuyorum kendimi bi yerleri tutuşunca nasılsa gelip sırnaşacak deyip umursamamaya çalışıyorum. Ama çok kırgınım. Sanki sadece benim bebeğim doğmuş o da misafir gibi sevmeye gelmiş

Kizlar ayak basma konusunda ben oğlumu koltuklatlarindan tutup kaldirdigimda kendini ayaklariyla itiyor.basiyor yani guç veriyor ayaklarina.zararlı mi ki bunu yapmam?oğlum 44 günlüğüz bu arada

Kizlar ayak basma konusunda ben oğlumu koltuklatlarindan tutup kaldirdigimda kendini ayaklariyla itiyor.basiyor yani guç veriyor ayaklarina.zararlı mi ki bunu yapmam?oğlum 44 günlüğüz bu arada
Benim doktorlardan duyduğum ve okuduğum zararlı ve gereksiz bir hareket , yeğenimin mevlütünde yapmıştı gereksizin biri bak nasıl basıyor diye çok kızmıştım bastırmak ve oturtmak şuan için tehlikeli

Hani şu anda kemikleri su gibi ya yalnis bir harekette kemikleri batar derler. Ben yatarken elinden tutuyorum kendi kalkmaya calisiyor ama kaldirmiyorum birde yatarken yine elimle ayaginin altina bastiriyorum kendini geri itiyor. Yere hic bastirmadim oturur pozisyona getirmedim.
Dusun 6ayda sonra oturtmaya baslaniyor daha 2 aylik bizim kuzular.

Ah canim daha anlatamayacagim cok sey var. Bebeğimi düşürdüğümü soylemistim daha sonra esim hep beni sucladi dusman oldu, hatta baska sebeplerden en sonunda beni tehdit etti cocugu alip gitmekle. Nerdeyse hergunum aglamakla gecti ve sonuc yavrumun rizkindan gitti. Simdilik sutum var ama cok az. Hic sutum yokmhs gbi mama iciyo doymuyo malesef kilo bile kaybetti

Kuzum benim ya sen onun annesisin cansın nasıl seni suçlar:/ insanın severek hayaller kurarak evlendiği insandan böyle muamele görmesi çok yıpratıcı ve maalesef kalıcı yaralar bırakacak beddua etmek istemiyorum ama beni anlasın üzdüğü kadar üzülsün istiyorum

Arkadaşlar lütfen üzmeyin kendinizi.Hiç kimse için üzülmeye değmez.Bebeğiniz sağlıklı siz sağlıklısınız ya ona şükredin ve mutlu olun.Üzüntü her hastalığın sebebidir.Allah korusun sağlığınızdan olursanız hiçbir şeyin anlamı kalmaz.Lütfen kendinize büyük bir iyilik yapın ve beklenti içine girerek üzmeyin kendinizi.

Aventinin emzigini arada bir aliyor .avent dr brown chico biberonleri kullandim. Gogus ucunu denwdim kullanamadimcama tekrar denwywyim. Lansinoh aradim ebebekte bulamadim. Bebekle dolasmak zor evde biraksam biberon almiyor bakacagim aik careainw. Cok sagol canim

Artık kendimi üzmüyorum geriye dönmek birşeyi değiştirmiyor ama bu akşam bile arkadaşıyla dışarıda taksam ne değişecek

Canım ayni dert brnde var sutum çok az ve biberon almıyor doğduğunda n beri ayni hep deniyorum ama oguruyor midesi bulanıyor ne yapicam bilmiyorum çok ağlıyor biberonu denerken bi çözüm bulursan banada yaz olurmu

Canm playstorede kolik bebe die program var onu indir bır suru ses var zamanını ayarlıosun istedgın kadar çalıyor elektrık supurgesi fön sesi ne ararsan var
Indirdim canım onla uyutuyorum iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum bi zararı olurmu ki bebeğe

46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Ayaklarina pek basamiyor kizim eltim gevsek falan dedi henuz erken degil mi teyzoslari ?
Birde sizinde tv dikkatinizi cekiyor mu bazen bos bulunuyorum bakiyorm tv izliyor kuzum

Bizde 46 gunluk olduk teyzoşu... bizdede bakışlar, gülüşler, dinlemeler bi başka artık ,anlıyormuş gibi
Tabiki daha basamıyor okdr , bence norml cnm kucuguz daha..
Benimkinin ilgisini sanki kırmızı renk çok dikktini çekiyor gibi geldi

bu paralar icin nereye basvurmak gerekli 2yerden para alıyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…