Ben de unutmayacağım. Sabahlara kadar ağlamak istiyorum ama yavrumun sütü kesilir diye tutuyorum kendimiAyni seyi yasadim ben ses etmedikce esim zivanadan cikti gece 12-1 de eve geldi. Yetmedi bekar arkadaşının evinde kalmaya kalkıştı. En son bi arkadasiyla mesajlasmasinda ava cikalimmi diye yazmis ve ben onu gordukten sonra sutum iyice azaldi. Asla unutmayacagim lohusaligimi..
Benim doktorlardan duyduğum ve okuduğum zararlı ve gereksiz bir hareket , yeğenimin mevlütünde yapmıştı gereksizin biri bak nasıl basıyor diye çok kızmıştım bastırmak ve oturtmak şuan için tehlikeliKizlar ayak basma konusunda ben oğlumu koltuklatlarindan tutup kaldirdigimda kendini ayaklariyla itiyor.basiyor yani guç veriyor ayaklarina.zararlı mi ki bunu yapmam?oğlum 44 günlüğüz bu arada
Hani şu anda kemikleri su gibi ya yalnis bir harekette kemikleri batar derler. Ben yatarken elinden tutuyorum kendi kalkmaya calisiyor ama kaldirmiyorum birde yatarken yine elimle ayaginin altina bastiriyorum kendini geri itiyor. Yere hic bastirmadim oturur pozisyona getirmedim.Kizlar ayak basma konusunda ben oğlumu koltuklatlarindan tutup kaldirdigimda kendini ayaklariyla itiyor.basiyor yani guç veriyor ayaklarina.zararlı mi ki bunu yapmam?oğlum 44 günlüğüz bu arada
Ah canim daha anlatamayacagim cok sey var. Bebeğimi düşürdüğümü soylemistim daha sonra esim hep beni sucladi dusman oldu, hatta baska sebeplerden en sonunda beni tehdit etti cocugu alip gitmekle. Nerdeyse hergunum aglamakla gecti ve sonuc yavrumun rizkindan gitti. Simdilik sutum var ama cok az. Hic sutum yokmhs gbi mama iciyo doymuyo malesef kilo bile kaybettiBen de unutmayacağım. Sabahlara kadar ağlamak istiyorum ama yavrumun sütü kesilir diye tutuyorum kendimibi yerleri tutuşunca nasılsa gelip sırnaşacak deyip umursamamaya çalışıyorum. Ama çok kırgınım. Sanki sadece benim bebeğim doğmuş o da misafir gibi sevmeye gelmiş
Kuzum benim ya sen onun annesisin cansın nasıl seni suçlar:/ insanın severek hayaller kurarak evlendiği insandan böyle muamele görmesi çok yıpratıcı ve maalesef kalıcı yaralar bırakacak beddua etmek istemiyorum ama beni anlasın üzdüğü kadar üzülsün istiyorumAh canim daha anlatamayacagim cok sey var. Bebeğimi düşürdüğümü soylemistim daha sonra esim hep beni sucladi dusman oldu, hatta baska sebeplerden en sonunda beni tehdit etti cocugu alip gitmekle. Nerdeyse hergunum aglamakla gecti ve sonuc yavrumun rizkindan gitti. Simdilik sutum var ama cok az. Hic sutum yokmhs gbi mama iciyo doymuyo malesef kilo bile kaybetti
Arkadaşlar lütfen üzmeyin kendinizi.Hiç kimse için üzülmeye değmez.Bebeğiniz sağlıklı siz sağlıklısınız ya ona şükredin ve mutlu olun.Üzüntü her hastalığın sebebidir.Allah korusun sağlığınızdan olursanız hiçbir şeyin anlamı kalmaz.Lütfen kendinize büyük bir iyilik yapın ve beklenti içine girerek üzmeyin kendinizi.Ah canim daha anlatamayacagim cok sey var. Bebeğimi düşürdüğümü soylemistim daha sonra esim hep beni sucladi dusman oldu, hatta baska sebeplerden en sonunda beni tehdit etti cocugu alip gitmekle. Nerdeyse hergunum aglamakla gecti ve sonuc yavrumun rizkindan gitti. Simdilik sutum var ama cok az. Hic sutum yokmhs gbi mama iciyo doymuyo malesef kilo bile kaybetti
Aventinin emzigini arada bir aliyor .avent dr brown chico biberonleri kullandim. Gogus ucunu denwdim kullanamadimcama tekrar denwywyim. Lansinoh aradim ebebekte bulamadim. Bebekle dolasmak zor evde biraksam biberon almiyor bakacagim aik careainw. Cok sagol canimCanim hangi biberonu kullaniyorsun? Lansinohun momma serinin emzigi meme basi gibi belki kandirir. Bi de acaba bizim tersimize gogsune plastik uc taksan 1 hafta falan ona alissa acaba sonra biberonu alir mi? Emzik aliyor mu? Aldigi emzik basina uygun bir biberon ucu alsan falan. Aklima bunlar geldi
Kuzum benim ya sen onun annesisin cansın nasıl seni suçlar:/ insanın severek hayaller kurarak evlendiği insandan böyle muamele görmesi çok yıpratıcı ve maalesef kalıcı yaralar bırakacak beddua etmek istemiyorum ama beni anlasın üzdüğü kadar üzülsün istiyorum
Artık kendimi üzmüyorum geriye dönmek birşeyi değiştirmiyor ama bu akşam bile arkadaşıyla dışarıda taksam ne değişecekArkadaşlar lütfen üzmeyin kendinizi.Hiç kimse için üzülmeye değmez.Bebeğiniz sağlıklı siz sağlıklısınız ya ona şükredin ve mutlu olun.Üzüntü her hastalığın sebebidir.Allah korusun sağlığınızdan olursanız hiçbir şeyin anlamı kalmaz.Lütfen kendinize büyük bir iyilik yapın ve beklenti içine girerek üzmeyin kendinizi.
Canım ayni dert brnde var sutum çok az ve biberon almıyor doğduğunda n beri ayni hep deniyorum ama oguruyor midesi bulanıyor ne yapicam bilmiyorum çok ağlıyor biberonu denerken bi çözüm bulursan banada yaz olurmuAnneler selam. Ben bayramdan sonra calusmaya baslayacagim. Bebisim 2 aylik oluyor. Bugun uyaninca biberon verdim almadi. Aglaya aglaya sagdigim sutu icirmeye calistim. Sakinlestirdim biberonu agzina soktum. Diliyle itiyor hatun. Memeye gelmek istiyor. Sonra dayanamadim memeyi verdim. Biberona alisir mi? Ac duracak aglayacak almayacak gb duruyor. Kasikla dokunce yine agliyor. Bu halde birakip nasil ise gidecegim bilmiyorum.
Canm playstorede kolik bebe die program var onu indir bır suru ses var zamanını ayarlıosun istedgın kadar çalıyor elektrık supurgesi fön sesi ne ararsan varKızlar bebeği saç kurutma makinası sesiyle uyutmak zararlı olurmu
Indirdim canım onla uyutuyorum iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum bi zararı olurmu ki bebeğeCanm playstorede kolik bebe die program var onu indir bır suru ses var zamanını ayarlıosun istedgın kadar çalıyor elektrık supurgesi fön sesi ne ararsan var
Yok canm nie zararı olsun ki sakinlestiriyor çogu kişi öyle fayda görmüş zamanındaIndirdim canım onla uyutuyorum iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum bi zararı olurmu ki bebeğe
Veriyoruz canım hem şurup Hem fitil verdik bugün daha iyi çok şükürAnladım canım geçecek elbet ağrı kesici verebilir belki dimi
Canım üçüncü ayda göz muayenesi için gideceğiz bizKizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
İlk başta sanki iyi gelmişti.sonra tekrar başladı gazı.öyle olunca bıraktım.zamandan başka çare yok gibi görünüyor.büyüdükçe geçecek inşallahTepesinde karbonat var dimi fayda ettimi
46 gunluk olduk masallah anlamli bakip gulmeler basladi :)
Ayaklarina pek basamiyor kizim eltim gevsek falan dedi henuz erken degil mi teyzoslari ?
Birde sizinde tv dikkatinizi cekiyor mu bazen bos bulunuyorum bakiyorm tv izliyor kuzum
Kızlar bebeği saç kurutma makinası sesiyle uyutmak zararlı olurmu
bu paralar icin nereye basvurmak gerekli 2yerden para alıyoruz dimiBana spiral dusunursen 3 ay sonra takabiliriz bu surede esin korunsun dedi. Topikten anlasilan her doktorun uygulamasi farkli sen de bir danis istersen.
Arkadaslar bu paralar icin nereye basvurmak gerekiyor 2yerden para aliyorsunuz dimi
Erkekler henuz olayin bilincinde degil sanirim tek basimiza yaptigimizi dusunuyorlar bebeleri. Annesi gitsin, basbasa kalin, sorumluluk aldikca duzelir insallah. Daha cok yalniz birak bebekle bence bi benimsesin kabullensin. Erkeklerin benimsemesi daha zor oluyor. Bir cocuga bakmak ne kadar zor niye tek basimiza ustlenelim ki? Tasiyan biz doguran biz uyumayan biz bu erkeklere ne oluyorsa, benimki de dogumdan beri depresyonda boş boş bakiyor etrafa. Yardim ediyor hakkini yemeyeyim ama yine de sinir bozucu.
Dogum parasi e devletten gozukmuyor. Yaklasik bebek 2 aylik olunca ayin 16sindan sonra falan yatiyor tam gunu yok. 1 sene sistemde bekler para. Bi tanidigin tc ile gidip en yakin pttye sorabilir yatip yatmadigini. Yada bana ozelden tcsini gondermek isteyen olursa ben de bakarim sistemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?