2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
3.ayda sadece rotavirüs var canim istege bagli asi yok normalde dedi ebe ama gelisimi icin 11eylulde cafirdi boyuna kilosuna bakicak sadece

Bu zinco damla hem gaza hem kakaya iyi geliyor hepsini rahatlatıyor ama alışırmı ilerde sakınca olur mu bilmiyorum korkuyorum bu bütün bu tarz ilaçlar için geçerli tabi kullanmak ne derece doğru
Ben bıraktım canım zincoyu falan bi işe yaradıgı da yok zaten bosyere vermeye gerek yok keske hiç vermeseymisim diyorum

Kızlar müzikte bir yere kadar .bizde de üç beş gün etkili oldu.sonra onada alıştı.işe yaramaz oldu müzik.

Kızlar 58 günlüğüz bugün agzından tükürşk gibi yapış yapış bsey geliyo sabah dr a gitcez kalca usg si için sorcam ama baska yasayan varmı bu durumu normal mi acaba

Masallah bebislerimize

Ayagami kaldirip bastiriyor ki ben anlamadim :-/ yatarken ayaginin altina elini koyunca zaten basiyor mu basmiyor mu belli oluyor kendini itiyor.
Bebegi nasil ayaga kaldirip bassinlar ki
Koltuk altindan tutup hafif basmasini bekliyor benimkide comuyor dizleri dusuyor hemen size bir sorayim dedim ama erken bencede

Aynisi bizde de var yatarken ellerinden tutsam kendini kaldirmak istiyor gibi...arada yapiyorum ben.ama dikkatli olmak lazim.emzirme minderine de bir iki kere oturtur gibi yaptim ama hic icime sinmemisti zaten yapmadım bidaha da

Canim bence gece yüz üstü yatırma bebişi Allah korusun boğulur mazallah
Canım yüzüstü yatırmazsam uykuya dalamıyor uyusa bile 10-15 dakikaya uyanıyor ama maşallah kafasına istediği gibi yön veriyor bide kendi yatağında uyumak istemiyor benim yatakta mışıl mışıl saatlerce uyuyor o zaman da ben uyuyamıyorum

Ben gaz damlası hiç kullanmadım oğlumdada kullanmamıştım.gecen hastaneye gittiğimizdede doktorumuz cok gazlı dedi ilaç verdi ama ben almadım bile..bi fayda sağladığını düşünmüyorum gaz masajları bacak hareketleri ve kimyon rezene içiyorum yaptıklarım bunlar.. iki küçük bebek ve tek başıma bakıyorum cok zor perişan haldeyim eşim cok yardımı oluyor ama yinede yermiyor sürekli evde olması gereken biri lazım..
Bide cok erken ayağının üstüne basması ve tehlikeli kızlar aman kötü bişey olur..

Kizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
Canım 3.ayda aşı yok izlenim için çağırıyorlar boy kilo takibi

Tecrübeli anneler 40tan sonra uyku ve beslenme düzeni rayına oturuyor efsanesi doğru mu gün saymaya devam edeyim mi?
Her çocukta farklı oluyor ben 1.oğlumda 4 ay uyku yok gaz çok beslenme desen zorla oluyordu bende psikoloji tamamen gitmişti ama şimdi 2. oğlumda çok şükür gaz kolay çıkıyor iştahlı bebek hiç uğraştırmıyor uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyor ama kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor ilkinde oğlum çok ağlıyordu sabaha kadar canım çıkıyordu hep Allah'ım uyumazsa uyumasını ama yeterki bağırmasın diye dua ederdim o dualar şimdi kabul oldu gece 2den önce uyumuyor ama ağlamıyor

Kızlar ablamız hasta bebişiminde burnu tıkalıymıs serum fizyolojikle acın dedi dr abla yaklaşmasın dedi göbek fıtıgı biraz vardı ama ben biraz daha büyüdü dedigim için de cocuk cerrahı görsün dedi gelişimine de iyi dedi bizden haberler böyle

Geçmiş olsun benim bebişinde sanırım genizleri tıkalı görünürde hiçbir pislik falan yok burnunda ama uyurken sanki bebek horluyormuş gibi ses geliyor yarın doktora götüreceğim üşüttümmü acaba oğlumu

Selam kızlar maşşallah gazdı oydu buydu derken günler akıp geçiyor iki aylık olanlarımız var rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş bizlerede güç kuvvet hayırlı cumalar
Amin canım hayırlı cumalar

Herkese hayırlı cumalar bizim doktorumuz da gaz sancıları fazla olduğu için biogaia ve sab simplex i beraber kullanmanızı söyledi biri günde 1 defa diğeri 3 veya 4 defa.. bana fazla gibi geldi cocuga agir gelir mi acaba başka bir doktora daha götürmeli miyim?

Gecmis olsun ablaya .. Benim kizimida ben üsüttüm mü naptim sabahtan beri 4 kiyafet degistim hep kustu. Havalar serinledi sanirim kapiyor esintiden hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…