Tamam canım cok sağolAynen 1. Ay aşısı
3.ayda sadece rotavirüs var canim istege bagli asi yok normalde dedi ebe ama gelisimi icin 11eylulde cafirdi boyuna kilosuna bakicak sadeceKizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
Ben bıraktım canım zincoyu falan bi işe yaradıgı da yok zaten bosyere vermeye gerek yok keske hiç vermeseymisim diyorumBu zinco damla hem gaza hem kakaya iyi geliyor hepsini rahatlatıyor ama alışırmı ilerde sakınca olur mu bilmiyorum korkuyorum bu bütün bu tarz ilaçlar için geçerli tabi kullanmak ne derece doğru
Ben bugun netten açtım inan öyle uyudu hemde mışıl mışıl üstelik gaz sancisundan kivraniyodu sesi duyar duymaz anında normale döndü tabi ben emxuriyodum o sırada tavsiye ederim :))Kızlar bebeği saç kurutma makinası sesiyle uyutmak zararlı olurmu
Benim kız da uyumuyodu şimdi 7 den sonra uyutmuyorum 12 ye kadar oyaLaniyo sonra uyuyo :) yoksa gece uykusunu unutmuştumKızlar müzikte bir yere kadar .bizde de üç beş gün etkili oldu.sonra onada alıştı.işe yaramaz oldu müzik.
Masallah bebislerimizeBizde 46 gunluk olduk teyzoşu... bizdede bakışlar, gülüşler, dinlemeler bi başka artık ,anlıyormuş gibi
Tabiki daha basamıyor okdr , bence norml cnm kucuguz daha..
Benimkinin ilgisini sanki kırmızı renk çok dikktini çekiyor gibi geldi
Koltuk altindan tutup hafif basmasini bekliyor benimkide comuyor dizleri dusuyor hemen size bir sorayim dedim ama erken bencedeAyagami kaldirip bastiriyor ki ben anlamadim :-/ yatarken ayaginin altina elini koyunca zaten basiyor mu basmiyor mu belli oluyor kendini itiyor.
Bebegi nasil ayaga kaldirip bassinlar ki
Canim bakanlik mevzuata aykirilik bulmus.artik nedir bu aykirilik detayi yazmiyor. Sendekinin ureticisine bak belki sadece isim benzerligidir.Vallahi hiç bilmıyorum cnm oylemiymiş
Aynisi bizde de var yatarken ellerinden tutsam kendini kaldirmak istiyor gibi...arada yapiyorum ben.ama dikkatli olmak lazim.emzirme minderine de bir iki kere oturtur gibi yaptim ama hic icime sinmemisti zaten yapmadım bidaha daHani şu anda kemikleri su gibi ya yalnis bir harekette kemikleri batar derler. Ben yatarken elinden tutuyorum kendi kalkmaya calisiyor ama kaldirmiyorum birde yatarken yine elimle ayaginin altina bastiriyorum kendini geri itiyor. Yere hic bastirmadim oturur pozisyona getirmedim.
Dusun 6ayda sonra oturtmaya baslaniyor daha 2 aylik bizim kuzular.
Aynısı bendeki de bayadır kullanmıyorum zaten saol cnm paylasım içinCanim bakanlik mevzuata aykirilik bulmus.artik nedir bu aykirilik detayi yazmiyor. Sendekinin ureticisine bak belki sadece isim benzerligidir.Eki Görüntüle 2037489
Canım yüzüstü yatırmazsam uykuya dalamıyor uyusa bile 10-15 dakikaya uyanıyor ama maşallah kafasına istediği gibi yön veriyor bide kendi yatağında uyumak istemiyor benim yatakta mışıl mışıl saatlerce uyuyor o zaman da ben uyuyamıyorumCanim bence gece yüz üstü yatırma bebişi Allah korusun boğulur mazallah
Canım 3.ayda aşı yok izlenim için çağırıyorlar boy kilo takibiKizlar siradaki asimiz ne zaman bilen tecrubeli anneler ..
Beni 25 eylülde cagirdi ama asi takvimlerine bakiyorum hepsinde 4.ayda asi gosteriyor. 3.ayda yok bilen bi yardim etsin..
Her çocukta farklı oluyor ben 1.oğlumda 4 ay uyku yok gaz çok beslenme desen zorla oluyordu bende psikoloji tamamen gitmişti ama şimdi 2. oğlumda çok şükür gaz kolay çıkıyor iştahlı bebek hiç uğraştırmıyor uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyor ama kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor ilkinde oğlum çok ağlıyordu sabaha kadar canım çıkıyordu hep Allah'ım uyumazsa uyumasını ama yeterki bağırmasın diye dua ederdim o dualar şimdi kabul oldu gece 2den önce uyumuyor ama ağlamıyorTecrübeli anneler 40tan sonra uyku ve beslenme düzeni rayına oturuyor efsanesi doğru mu gün saymaya devam edeyim mi?
Geçmiş olsun benim bebişinde sanırım genizleri tıkalı görünürde hiçbir pislik falan yok burnunda ama uyurken sanki bebek horluyormuş gibi ses geliyor yarın doktora götüreceğim üşüttümmü acaba oğlumuKızlar ablamız hasta bebişiminde burnu tıkalıymıs serum fizyolojikle acın dedi dr abla yaklaşmasın dedi göbek fıtıgı biraz vardı ama ben biraz daha büyüdü dedigim için de cocuk cerrahı görsün dedi gelişimine de iyi dedi bizden haberler böyle
Amin canım hayırlı cumalarSelam kızlar maşşallah gazdı oydu buydu derken günler akıp geçiyor iki aylık olanlarımız var rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş bizlerede güç kuvvet hayırlı cumalar
Gecmis olsun ablaya .. Benim kizimida ben üsüttüm mü naptim sabahtan beri 4 kiyafet degistim hep kustu. Havalar serinledi sanirim kapiyor esintiden hemenKızlar ablamız hasta bebişiminde burnu tıkalıymıs serum fizyolojikle acın dedi dr abla yaklaşmasın dedi göbek fıtıgı biraz vardı ama ben biraz daha büyüdü dedigim için de cocuk cerrahı görsün dedi gelişimine de iyi dedi bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?