2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmez canim burda cok var ikisini hatta 3.yu kullanan. Sen yinede gunde iki kere kullan 3e 4e cikma birini gunduz birinide gece kullan.

Kizlar gaz icin nurse harvey yi de öneririm.bizim gaz sancilari gitti gibi.gece nasil kivranarak uyaniyodu ama iki gündür kendi kendine hallediyo

Gecmis olsun ablaya .. Benim kizimida ben üsüttüm mü naptim sabahtan beri 4 kiyafet degistim hep kustu. Havalar serinledi sanirim kapiyor esintiden hemen
Bizimki surekli kusuyor bende 3kiyafet degistrdim simdi misafir gelicek onluk bagladim kiyafeti batmasin diye bide 2gun once tartmistim 5300 gr gelmisti bugin tarttim 5kilo kilomu kaybetmis acaba cok moralim bozuldu sutmu yetmiyor yoksa cok kusmaktanmi artik vermeye basladi bilmiyorum carsamba kontrolumiz var gidelim bakalim ne diyecek seninkinede reflü demisti dimi doktor bence ondan kusuyor reflu yatagimiz hicbir ise yaramadi face te hamileyim anneyim grubuna uyeyim orda surekli insanlar fasulye yatak diye birsey var onu paylasiyor ve doktor tabsiyesiyle aldiklarini cocuklarinda reflu ve koligi bitirdigini soyluyorlar en son care onumu alsam ne yapsam of

Üşütüyorlar bizde üşütüyoruz sabahtan beri ıkınıp kaka yapıyor çıkan gazın sesine şaştım kaldım, rezene kimyonu kaynatılıp kendim içtim iyi geldi

Evet reflu dedi kilo kaybetmedigi surece sorun yok dedi. Belki senin tarti yalnis ölcmustur doktorda belli olur gidince insallah kilosu iyidir .
Bende önlük kullaniyorum artik ama kusunca önluktende geciyor ki. Ac kaldi yavrum kusmaktan hic bisi kalmadi icinde uyudu kaldi. Ben yatak filan kullanmiyorum sadece cok kucagima almiyorum malesef yavrumu sevemiyorum kucagimda

Sütun artması için ne yapabilirim kizlar çok ağlıyor süt gelmeyince sinirleniyor
Humana stil tea bende gercekten ise yariyo canim ayrica semiz otu ve bulgurunda faydasini goruyorum bunun haricinde bol su ic.. sut olayi psikolojik bir de kesinlikle kafana biseyi takmamaya calis inan cok azaliyo o zaman

Kizlar merhaba 17 temmuz anneleri olarak yarin bir cogumuzun 40i cikiyor sanirim hayirli olur insaallah hepimiz icin
Bu arada iki gundur bebegimiz gozlerinde baya bir akinti ve capaklanma var durduk yere neden olur ki acaba sizde olan var mi biraz anne sutu surdum sabah temizlerken baska neler yapilabilir cok uzuluyorum cunku acamiyo gozlerini oglum

saat basi emme ve uykuya dalamama mevzulari ne zaman bitecek sizce? gaz geçince biter mi yoksa alistigi için aylarca devam ederi?

Ne ile tartiyosun cnm, ev tartilıları hassas olmadığı için tam sonuç vermiyordur. Fazla içiyordur belki kusması ondan olabilir.

Sagol cankmBebekler öyle sesler cikariyo bazen üzülme insallah yoktur biseyi Rabbim şifa versin

Üzüm yedim dün yeşil üZüm amanın bir süt yaptı taştı valla :) mısır da yemiştim ama birazda uyudum hepsi birleşti galiba :)

Bide kızlar ben herseyi bıraktım gaz için demiştim ya doktor bu cocuk cok gazlı dedi Relactaz damla yazdı laktaz enzimi içeriyomus bi denicem bakalım sonucu bildircem kızlar

Brnde zincoyu da bıraktım iki gündür bakalım nolcak biogaia veriyorum sadece çok sıkışırsa sap sımplex tek sefer veriyorum ama şu karışım çayı için kızlar işe yarıyor rezene anason kimyon aldım aktardan tohum halinde hepsi birer çay kaşığı kaynatıp hemen demliyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…