Gelmez canim burda cok var ikisini hatta 3.yu kullanan. Sen yinede gunde iki kere kullan 3e 4e cikma birini gunduz birinide gece kullan.Herkese hayırlı cumalar bizim doktorumuz da gaz sancıları fazla olduğu için biogaia ve sab simplex i beraber kullanmanızı söyledi biri günde 1 defa diğeri 3 veya 4 defa.. bana fazla gibi geldi cocuga agir gelir mi acaba başka bir doktora daha götürmeli miyim?
Bizimki surekli kusuyor bende 3kiyafet degistrdim simdi misafir gelicek onluk bagladim kiyafeti batmasin diye bide 2gun once tartmistim 5300 gr gelmisti bugin tarttim 5kilo kilomu kaybetmis acaba cok moralim bozuldu sutmu yetmiyor yoksa cok kusmaktanmi artik vermeye basladi bilmiyorum carsamba kontrolumiz var gidelim bakalim ne diyecekGecmis olsun ablaya .. Benim kizimida ben üsüttüm mü naptim sabahtan beri 4 kiyafet degistim hep kustu. Havalar serinledi sanirim kapiyor esintiden hemen
Evet reflu dedi kilo kaybetmedigi surece sorun yok dedi. Belki senin tarti yalnis ölcmustur doktorda belli olur gidince insallah kilosu iyidir .Bizimki surekli kusuyor bende 3kiyafet degistrdim simdi misafir gelicek onluk bagladim kiyafeti batmasin diye bide 2gun once tartmistim 5300 gr gelmisti bugin tarttim 5kilo kilomu kaybetmis acaba cok moralim bozuldu sutmu yetmiyor yoksa cok kusmaktanmi artik vermeye basladi bilmiyorum carsamba kontrolumiz var gidelim bakalim ne diyecekseninkinede reflü demisti dimi doktor bence ondan kusuyor reflu yatagimiz hicbir ise yaramadi face te hamileyim anneyim grubuna uyeyim orda surekli insanlar fasulye yatak diye birsey var onu paylasiyor ve doktor tabsiyesiyle aldiklarini cocuklarinda reflu ve koligi bitirdigini soyluyorlar en son care onumu alsam ne yapsam of
Humana stil tea bende gercekten ise yariyo canim ayrica semiz otu ve bulgurunda faydasini goruyorum bunun haricinde bol su ic.. sut olayi psikolojik bir de kesinlikle kafana biseyi takmamaya calis inan cok azaliyo o zamanSütun artması için ne yapabilirim kizlar çok ağlıyor süt gelmeyince sinirleniyor
Ne ile tartiyosun cnm, ev tartilıları hassas olmadığı için tam sonuç vermiyordur. Fazla içiyordur belki kusması ondan olabilir.Bizimki surekli kusuyor bende 3kiyafet degistrdim simdi misafir gelicek onluk bagladim kiyafeti batmasin diye bide 2gun once tartmistim 5300 gr gelmisti bugin tarttim 5kilo kilomu kaybetmis acaba cok moralim bozuldu sutmu yetmiyor yoksa cok kusmaktanmi artik vermeye basladi bilmiyorum carsamba kontrolumiz var gidelim bakalim ne diyecekseninkinede reflü demisti dimi doktor bence ondan kusuyor reflu yatagimiz hicbir ise yaramadi face te hamileyim anneyim grubuna uyeyim orda surekli insanlar fasulye yatak diye birsey var onu paylasiyor ve doktor tabsiyesiyle aldiklarini cocuklarinda reflu ve koligi bitirdigini soyluyorlar en son care onumu alsam ne yapsam of
Sık ama az ye cnm gün icerisinde, yemeyide içmeyide ihmal etme. Yeşil üzüm, dere otu, incir, bulgur pilavı, maden suyu, ... cok etkili sut artırmadaSütun artması için ne yapabilirim kizlar çok ağlıyor süt gelmeyince sinirleniyor
Sagol cankmBebekler öyle sesler cikariyo bazen üzülme insallah yoktur biseyi Rabbim şifa versinGeçmiş olsun benim bebişinde sanırım genizleri tıkalı görünürde hiçbir pislik falan yok burnunda ama uyurken sanki bebek horluyormuş gibi ses geliyor yarın doktora götüreceğim üşüttümmü acaba oğlumu
Amin canım hayırlı cumalar
Sagol camım olabilir havalar artık serinliyo dikkat edelimGecmis olsun ablaya .. Benim kizimida ben üsüttüm mü naptim sabahtan beri 4 kiyafet degistim hep kustu. Havalar serinledi sanirim kapiyor esintiden hemen
Çok teşekkürler o şekilde deneyeyimGelmez canim burda cok var ikisini hatta 3.yu kullanan. Sen yinede gunde iki kere kullan 3e 4e cikma birini gunduz birinide gece kullan.
Gazdan hepsi ya rahatlayınca geçecek inşallahsaat basi emme ve uykuya dalamama mevzulari ne zaman bitecek sizce? gaz geçince biter mi yoksa alistigi için aylarca devam ederi?
Bizdede var canım cocuk cerrahına yönlendirdi dr ama kızımdada vardı gecmiştiSarılık derdimiz bitmeden bide göbek fıtığı derdimiz çıktıı.. of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?