2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yalnizca yanindayken yuz ustu yatiriyorum kafasini cevirip agzini dayayabiliyor arkadasim sen yinede dikkat et

Kaynamis sogumus suyla siliyorum. Ilik olsa daha iyi olur. Goz doktoruna gittik. Gozyasi kanallari tikaliynis. Masaj yapti bende yapiyorum simdi. Birde antibiyotik damla verdi gunde 3 defa damlatiyorum. Olabiliyormus

@nadalvanos cnm aynı şekilde benimde kızımın hurnu tıkalı gibi ama görünürde hiçbirşey yook..
Emerken uyurken rahtsz edici bir ses cıkartıyor birkaç gundur boyle.. sen dr goturunce sonucu yazar mısın buraya baklm ne diycek size..
Burun aspir.temizldn mi? Öksürüyor mu?

Yarin 40 imuz cikiyor bakalim.Ben kaynatilmis ilitilmis su ile silmistim.K.v 4,5 gundur bana geliyor.Sutum azalinca yardim etmeye geldi.Iyi de oldu ama oglumu kucagimdan dusurmuyor.Ben kucagima alamiyorum o derece.Sevilmesi guzel de beslenmesi ve uykusu aksadi.Oglum da geceleri gunduz gibi cok emmeye basladi gunduz ememeyince.Biraz once kucagimda uyurken emen cocugun geldi poposuna vurdu.Allahim ya ittim elini napiyorsun dedim.Sevemedim bugun neden cok emdi diyor:) Simdi bebis uyuyor basinda nobet tutuyorum :)

Genzine süt kaçırıyor mu seninki? O sütler genizdeki sümükle birleşip beyaz beyaz arkada birikiyor su sıkıp çekince geliyor hepsi o ses te gidiyor

Yaşlılar öyle ya özlemişler bebek görmeyeli olmuştur baya birde çocuğunun çocuğu bir başka oluyormuş bakalım inşallah bize de nasip olur

Ben de horlama sesi gibi bir sey duyuyordum ama dr muayene ederken cikardi bisi olsa.Havalar serinlemeye basladi.Son gunlerde 5 dkdan baslayarak 30 dk kadar disari ciktik.Yarin 40 miz.Ailece gezmeye gideriz.Cantamizi bugunden hazirladim.Havalar da serinledi.Dikkat etmek lazim.Gecen kis caddede kisin o sogukta ben donarken bebeklerini gezdiren ciftler gordum.Gerekli onlemleri alip kar kis demeden ben de gezdirmeyi dusunuyorum.Dayanikli olsun.Biz cok citkirildim yetistik.Bir de benim oglum disari ne zaman ciksak uyiyor.Yengec burcu ya disari cikinca cevreyle bagini kesmek i in mi uyuyor acaba?Belki de gunes gozlerini kamastiriyor.Disarsi gore gore daha serin o yuzden uyuyor.

korktuğum başıma geliyor kızlar en basta yazmıştım siz de hamileliğimin ilk aylarında panik atak geçirdiğimi ilaç kulandığımı bi süre gebelikten önce de uzun yıllar bipolar bozukluk tedavisi görmüştüm sürekli ilaç kullanıyordum hamile kalınca bırakmıştım başa çıkamayınca ilaca başlamıştım doğum yaptım yapalı içime atıyordum ama daha fazla dayanamıcam sanırım ağlama krizleri arttı eşimle annemle sürekli kavga halindeyim günlerdir kimseye anlatamıyorum yarın doktordan randevu aldım ya emzirmeyi bırak ilaç kullan ya bu şekilde emzir dicek çok kötü durumdayım hep bundan korkmuştum cok emmese bile göğsümde uyuması bile Karen'e huzur veriyordu çoğu zaman huysuz bi kız ama napıcam bilmiyorum ya doktoru iptal edip bu şekilde devam edicem ya da ilaçlarıma geri başlıcam çokk mutsusuzm

Üzülme canım Rabbim şifa versin saglıgın için emzirmeyi bıraktırman gerekirsede üzülme canı sagolsun mamayla beslenir üzülme yeterki annesi iyi olsun prensesin

Üzülme canım Rabbim şifa versin saglıgın için emzirmeyi bıraktırman gerekirsede üzülme canı sagolsun mamayla beslenir üzülme yeterki annesi iyi olsun prensesin
amin canım çok sağol desteğin için cümlemizin bütün anneler bebekler mutlu sağlıklı olsun inşşalh allahtan en büyük isteğim

Kiz gel bana iki dertlesip muhabbet edelim sonra hic biseycigin kalmaz..
Valla yakin olsam gelirdim korktugun sey basina gelirmis korkma sende.. Ilac milac kullanma sana en iyi ilac bebegin o emdikcr sen huzur bulacaksin rabbim sana ne guzel armagan yollamis kokusunu kimseye degisemeyecegin birsey..
Biraz sana huzur vercek ortamalara git belki esin annen seni bunaltiyor belki cok ustune dusuyorlar ne bileyim belki cidden bebekli hayat zor geldi..
Huysuz bir bebek emince nasil sakin dimi cunku en huzur buldugu yer .. Sen kendine iyi bak iyi dinlen doktor moktor ilac hepsi bos senin ilacin sende ❤ karen

amin canım çok sağol desteğin için cümlemizin bütün anneler bebekler mutlu sağlıklı olsun inşşalh allahtan en büyük isteğim
Canım Allah yardımcın olsun. Ama hiçbirşey senden önemli değil bunu unutma. Çünkü sen mutlu olursan kızın eşin ailen mutlu olabilir ancak. Ne zaman istersen dinlemeye hazırım canım buradan özelden telden nereden istersen. Allah şifa versin canım

keşke kuzum ya valla daha hayırlı olsun diye arayamayan çok sevdiğim arkadaşlarım var inanamıyorum nasıl oldun diye aramaz mı insan ben hamile hamile yeni ev aldı diye sıcağın bağrıdna hayırlı olsuna gittim ndense bebek oldu olalaı arkadaşlarımız uzaklaştı acayip yalnız hissdeiyorum eşimde eve çok kapandın artık kırkımız çıkıyor gezeriz bol bol bekle biraz daha kullanma diyor ilaç çok zor geçiyor günlerim benim içinde dua edin kızlar iyki burası var iy ki tanımışım sizleri

Merhaba kızlar oğlum bi kaç gündür çok kusuyordu.dün acillik olduk ufacık eline serum taktılar. Kan ve idrar tahlili yapıldı normal çıktı. Röntgen de belli oldu herşey akciğerleri tüm organları gaz doluyMuş ondanmış kusmaları gaz için biogia verdi Lavman yaptılar. Nasıl gideriyorsunuz bebeklerin gazlarını öldüm bittim kaç gündür.

Benim kirkim bitti 60 bitti sayili disari cikislarim hep evde hep yalnizim esim hafta sonlarida calisiyor gec geliyor onunda yuzunu goremiyorum.Uykusuz gecenin sabahi uyuklaya uyuklaya kizimi salliyorum cogu zaman o agliyor ben agliyorum ama herseyiyle yinede guzel bi tek kizim yanimda olsun bana birsey olmaz ❤ Afeedersin ama bizde salaklik bazen benimde dedigin cins cok arkadasim oldu sirtimdan vurula vurula hala akillanmadim bende esimde :) Ben gece gunduz yaninda oldum dogum yapinca bana vatsaptan msj atti hayirli olsun diye uzagiz tamam ama insan bi arar :))
Ama sallamiyorum hic bosversene hak sende kalsin onlarda kalmaktansa..
Cik gez dolas ilac da kullanma sabret biraz daha baktin olmuyor o zman kullanirsinnn Esin bebesin sen ❤ Cekirdek ailenle guzel gunler yasa anilar biriktir kimseyi onemseme he bir msjina da kosup gitme o arkadasa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…