2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben fön makinasini duydum karnina tuttuklarini bi dene istersen onuda .. Cok gecmis olsun bol masaj yap karnina sende oda kendini sicak tutun corapsiz gezmeyin

amin canım çok sağol desteğin için cümlemizin bütün anneler bebekler mutlu sağlıklı olsun inşşalh allahtan en büyük isteğim
Aminn canım inşallah bu arada bende psikolojikmen iyi degilim aglıyorum herseye lohusalıkta bitti ama 2. Bebegim olmasına ragmen endiseleniyorum herseye gececektir bunlar da uykusuzluk yorgunluk hepsi üst üste gelincede oluyo böyle

Canim benim boyle mutsuz devam edeceğim diye bişey yok. Bu tür şeyler duygusal insanlarda oluyor. Zaman zaman bende de nuksediyor. Kaygili biriyim bende, aksam saatleri hep huzursuzluk verir bana. Ama biliyorum ki hepsi beynimizin bize oyunu, böyleyim ben dedikçe çoğalır buyur, umursamadikca çeker gider. Pozitif ol herzaman, kendine telkin ver. Şükretmek için mutlu olmak icin okadar çok nedenimiz var ki, boş kuruntularla zamanımızı ziyan ediyoruz.
İlaç nereye ve nezamana kadar seni kurtaracak. Beynini güzelliklerle meşgul eyle. İnsanız herşey bizim için de. Herkesi kendi haline bırak sen kendin ve bebegin için mutlu ol. Onun mutlu pozitif bir anneye ihtiyacı var. Sen bunu yapabilecek güçtesin. Kötü hissettiğin anda düşündüğün herşeyi yaz, iyi olduğun anda oku hepsini.

Bu kıskanma olayinda bana ne demeli 4. oglan bide :) bende hep ver emzirecegim diyorum. Ne merakliymisim meger evlendim evleneli cocuk emziriyorum babası operken bile ordan değil surdan öp diyorum. Benim yaptıklarimi o bana yapsa nasıl kızarım :) . Babasi nasıl tatlısın nasıl güzelsin dedikçe " ben doğurdum"deyip havaya giriyorum. ( Bir buçuk kilo hemde)

K kbrhydr Al_pi asfarovski Bir-Yolcu çok tesekkğr ederim kızlar bazen hiç yakından tanımadığın birisi bile destek oluyor moral oluyor ne desem tesekkür etsem az. evet çok duygusalım bebeğe bakınca o anın tadını cıkarmak yerine kötü kötü senaryolar geçiyor kafamdan ama tek ben değilimdir hepmizde vardır ilaca sarılmıcam 40 mizda çıkıyor yarın umarım iyi yönde değişirhayatımız. her şey dilediğiniz gibi olsun sizin de inşşalh

Hahaha 1 bucuk kilo iyiydi Ikincide evlendim evleneli emzirme Bende öptukce öpme ya cocuk bunaldi yeter diyorum ben öpünce de yarim saat dudagimi alamiyorum Anayiz biz ana bizim hakkimiz

Hahaha 1 bucuk kilo iyiydi Ikincide evlendim evleneli emzirme Bende öptukce öpme ya cocuk bunaldi yeter diyorum ben öpünce de yarim saat dudagimi alamiyorum Anayiz biz ana bizim hakkimiz
hec ki anayiz biz. Dayanamıyorum bazen opmekte kesmiyor sıkasım, içime sokasim geliyor. Gelsinler bizi herseyden mahrum etsinler, birde okadar kendilerini sevdirsinler. Ey kurban oldugum ne büyüksün.

Insallah canim sagolasin burasi banada cok iyi geliyo gercekten cok güzel destek oluyosunuz hepinizde tesekkürler kizlar

Coğumuz öyleyiz canım, çaresizligini masumiyetini, nekadar bize muhtaç olduğunu gördükçe bize bişey olup onlarin kalmasından korkuyoruz. Ama yok öyle birşey. Ani yaşayalım inşallah, mutluyken niye bukadar mutluyum ki deyip sorgulamiyorsak mutsuzlukta öyle. O an onu gerektirdi ve oldu. Karalar bağlamayalim. Hiç birşey, hiçbir his, hiçbir duygu kalıcı degil. Bunu böyle yazarim bak akşama da bir daralma gelir bana

Erkek bebeklerin en buyuk sorunu gaz sanırım gece 3 den sabahlara kadar kivranmalarimiz oluyordu bizim de.nurse harvey başladık bayagi iyi geldi.iki gundur kendi kendine rahatliyor yavrum

Canım biraz sabır hersey düzelicek sen sadece yavruna odaklan tevekkul et ilacta kullanma ihtycm yok de kndni buna ikna et Allah buyuk bin şükür gene haline yavrun ailen yanında.

Genzine süt kaçırıyor mu seninki? O sütler genizdeki sümükle birleşip beyaz beyaz arkada birikiyor su sıkıp çekince geliyor hepsi o ses te gidiyor

Valla cnm kacıyor mu genizine bilemiyorum.. nasıl anlayabilirim onu? ..ama bazen emerken öksürüyör..
aspiratorle mi temizleyeyim önceden su damlatarak ?

Haha bizim gelin deli cikti der Delilige vurdurayim biraz .Kiz bugun ben yaptim ayni taktigi.Benimki cikleyince ac diye aldim.Biliyorum memeye hayir demez.1,5 saat memedeydi.Ozlem giderdik :)

Cnm sen dr gidersen sonra yazarsın buradan ne dedi diye , merk ediyorum.. bugun bende randevu aldım , içim rahat etsin diye bi gostermek istiyorum... bide bizimki yeni birşey öğrendi- tukuruk biriktiriyor agzında sonra gece uyurken öksürüyor fln yutanıyor ,aklım çıkıyor..
Dışarı bir kaç gundur cıkartmıyorum ama öncesinde ilk gezmemiz bizim öyle az dk degildi bayaa durduk ama o çok önceydi yani bu sesler yeni yeni başladı onunla alakalı oldugunu zannetmiyorum ...
Benim kızım da uyuyor dışarıda, ki bu iyi birsey cunku uyumazsa ya aglar yada emmek ister

Temkinli olmakta fayda var ama bisi olacagini sanmam.Biz endise yapiyoruz.Dr a gidince yazarim canim.

Gecmis olsun canım. Cok sukur biseyi yokmus ama gaz işi de fena tabi. Bizimki de cok gazlı, bugun farklı olarak her içtiğini kustu neredeyse. Güzel güzel emiyor, gaz çıkarmak için omzuma alıyorum. Gaz çıkıyor, 3 saniye sonra içtikleri çıkıyor. Nasıl düzelir bilmiyorum . Sab simplex ve biogaia kullanıyoruz ama bence etki etmedi. Bi çare bulursan bize de yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…