2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim alternatif yontemlerle 5 ay daha dayanabilseydin.Akses falan alsan,danismanlik alsan nasil olur.Benim gorumce akses,reiki falan yapiyor.Bebisin gaz sancisina bile iyi geldi.Danisanlarina bayagi faydali oluyor.Bi arastir dene derim.Bilincalti temizligi falan da yapiyorlar.Altta yatan sorunlara yonelik.Belki hayati daha dayanabilir kilar.

1 haftadır kullanıyoruz sancıdan ağlamalar azaldı ve alttan pırt pırt daha rahat yapar oldu çok şükür sizde durumlar nasıl

Ben bi etkisini anlayabilmiş değilim henüz.. size iyi gelmesine sevindim canım. Ikınmaktan uyuyamıyor çocuk kızarıp bozarıyor çok yorucu

İnsallah hemen iyilesir canım. Biz de araştırıyoruz yaptıracağız inşallah

Haha bizim gelin deli cikti der Delilige vurdurayim biraz .Kiz bugun ben yaptim ayni taktigi.Benimki cikleyince ac diye aldim.Biliyorum memeye hayir demez.1,5 saat memedeydi.Ozlem giderdik :)
Lohusa kafasi dersin ☺ Yarin lohusalik bitiyor gerci
İcin gecmedimi o kadar zaman emzirdin benim sabaha karsi icimden sesler yukseliyor .. Bende bu aralar cok gazliyim ama maden suyu gazsiz o gaz yapmaz aksine iyi gelir. Sicak diye corapsiz geziyorum sonra cikan seslerden korkup corap giyiyorum 9ay arti 2 ay =Gazman ben

Kızlar benım bebısın 40ı cıkcak yrın inşallah mama yiyoruz cogunlukla ve genelde 2 saatte 1 60ml civarı geceleride 2 saatte 1 ayakta daha uzaması ıcın ne yapmalıyım cok sık uyanıyor.ornegın gece 12 de uyanıyoruz zaten ortalama yarım saat en asagı mamaydı gazdı uyanıgız sonra yatırıyorum mesela 00:30da sınra 2:00de tekrar uyanıyoruz tekrar 2:30gibi yatıyoruz 4:00de bir daha...bazen daha kısa sürede de uyanabiliyor artı uyandıgımız süre uzayabiliyor...sizin tavsiyeniz var mı uyku süresini uzatmak icin

Sea41 nasılsın canım ipek kızımız nasıl
Idare ediyoruz canım. .Ilaç kullaniyoruz bir sürü, kontrollerimiz var,sık sık hastanedeyiz. Sıkıntilarımız çok, karaciğer enzimleri yüksek, kalp kasında kalınlaşma var.Dogdugundan beri ne antibiyotikler ilaçlar kullandık, hâlâ da kullanıyoruz. Allah sonumuzu Hayır etsin . Sağlıklı bebeğin gazı ve diger sıkıntıları hiçbişeymis.Hasta bebek çok zor, surekli kan alınıp değerlerine bakılıyor ve damarı zar zor buluyorlar, delik deşik heryeri.kilo alamıyor, ememiyor, zaten sütüm de gitti üzüntüden. Ağzındaki hortumla besleniyor.50 günlük ama doğum kilosundan daha düşük. Gelişmiyor..Geceleri sabaha kadar ağlıyor, ağzındaki hortumdan da rahatsız oluyor, ben de her acı cekisinde üzülüyorum. Rabbim hepinizin evlatlarina sağlık versin..

Amin canım benim inşallah ipek kızımız tez vakitte saglıgına kavusur Allah ım cok büyük o ol der ve oluverir şafii ismiyle şifa versin Rabbim kuzuna dualarımdasın canım güçlü ol nolur Allah a emanet ol..

cnm 60 cok az yavas yavas artir ben 120 veriyorum gunde 1 kez.Bugun 2 kere verdim.Bence se in en az 90 vermen lazim.Yavas yavas her gun 10 cc artir.Bazen de aliskanlik oluyor.Benimki 120 mama icti iki bucuk saat sonra uyandi meme emdi.Aslinda en az 4 saat dayanmasi gerekiyordu.120 de az gelmez her halde,aliskanlik olmali.

Amin seacim.Drlar ne diyor emme refleksi ne zaman gelirmis?Kiyamam yavruya.Allahin izniyle iylessin artik.Su kan alimi,hortumdan kurtulsun.Rahat bir nefes alsin.Bu rahatsizliklarin cozumu icin ne oneriyorlar?Benim arkadasin bebegi kalp rahatsizligi ile dogdu.1 yasina kadar ne ameliyatlar gecirdi yavru.Simdi saglikli.Her seyin var bir cozumu.Sutu bos ver emsin de mama verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…