Göbeği ilk düştüğü dönemde de o sertlik yokmuydu o bölgede? Bizimkinde doğuştan vardı. Bu da çok ağlamıyor. Sütüm yeterli olmadığı için mama da içiyor bu yüzden aç kalma durumu da yok. Kolik te olmadı abileri gibi çok şükür. Tek sorunumuz kucağımızdan inmiyor. Onu bırakıp hiçbir şey yapamıyorum. Şu anda bile benim yatağımda uyuyor ama ben sırtını pışpışlıyorum bırakınca mızırdamaya başlıyor. Allah yardımcımız olsun. Sizin doktor ne Dedi göbek için çocuk cerrahı gördü mü ?Ah canım yaa.. bnm oğlum allahıma şükr pek ağlamıyo ama acayip snirli ve gazlı. Ikınmaktan mı oldu acaba of ya
Benimki de eskiden 1 saate yakın emerken şimdi 15 20 dakikada doyuyor o normal bence.. Ama benimki hala çok sık istiyor ve cok fazla kusuyor hatta been fiskirtarak.. doktorumuz da her seferinde fazlasını atıyor dese de çok üzülüyorum emzirme aralıklarını arttırmaya caliscam en az 2 saat vermicem nasıl oyalicaksamGöğüs ucu yaralarım hala geçmedi ne illet birşeymiş. Her emzirmeden sonra saf zeyrinyağı sürüyorm yumuşatıyor eskisi kdr şiddetli değil acıması umarm düzelir artıkk.. Kızlar bebişleriniz memede kaç dk da doyuyor ? Bnm ki ilk emzrdğm sıra 40ımz çıktığı zamandı. 1 saat buluyodu. Ama şuan 48 günlüğüz ve 20 dk da doyuyo. Süt geliyo bide kusuyo yavrum üstüne üstelik bide hıçkırık tutuyo. Doktoruma sordm emdiği içn süt kanalların genişlemiştir daha hızlı çeker sütü çabuk doyar dedi. Kusması içinde fazlasnı atıyor dedi. Hıçkırığı söylemedm ama hemen hmen günde 3 kez hıçkırık tutuyor normal mi ? Günde 2 yda 3 kez kaka yapıyorz sulu şekilde. Her emzirmede de bezi değiştyrm çiş yapmış oluyo baya..
Biz de bioGaia ile zinco kullanıyoruz canım aslında pırt pırt atıyo ama yeterli değil demekkiGecmis olsun canım. Cok sukur biseyi yokmus ama gaz işi de fena tabi. Bizimki de cok gazlı, bugun farklı olarak her içtiğini kustu neredeyse. Güzel güzel emiyor, gaz çıkarmak için omzuma alıyorum. Gaz çıkıyor, 3 saniye sonra içtikleri çıkıyor. Nasıl düzelir bilmiyorum . Sab simplex ve biogaia kullanıyoruz ama bence etki etmedi. Bi çare bulursan bize de yaz
Aynen cocugu aldigim anda cikariyor tartida bir anormallik var galina bugun olctum 500 gr fazla cikti anlamadim en iyisi carsamba belli olucakEvet reflu dedi kilo kaybetmedigi surece sorun yok dedi. Belki senin tarti yalnis ölcmustur doktorda belli olur gidince insallah kilosu iyidir .
Bende önlük kullaniyorum artik ama kusunca önluktende geciyor ki. Ac kaldi yavrum kusmaktan hic bisi kalmadi icinde uyudu kaldi. Ben yatak filan kullanmiyorum sadece cok kucagima almiyorum malesef yavrumu sevemiyorum kucagimda
Sanırım tartıda bir problem var canim simdide 500 gr fazla cikardi fazlada icmiyorNe ile tartiyosun cnm, ev tartilıları hassas olmadığı için tam sonuç vermiyordur. Fazla içiyordur belki kusması ondan olabilir.
Genzine kaçıyor nefessiz kalıyor ya aklım çıkıyor olsa bilirdin zaten , serum fiz damlat birer damla aspiratör ile çekeceksin cnm
Kızlar bşy sorucam biz 48 günlüğüz . 3 gündür falan oğluşum acayip bi salgı var. Baloncuk balonck çıkıyo ağzından salyalar.. Aşırı bi artış var .. sizlerde de varmı ?
Emzik kullansan oyalanır brlki cnmBenimki de eskiden 1 saate yakın emerken şimdi 15 20 dakikada doyuyor o normal bence.. Ama benimki hala çok sık istiyor ve cok fazla kusuyor hatta been fiskirtarak.. doktorumuz da her seferinde fazlasını atıyor dese de çok üzülüyorum emzirme aralıklarını arttırmaya caliscam en az 2 saat vermicem nasıl oyalicaksam
Evet evettt aynısıı. Genzine fln gidiyo öksürüyo. Bide parmağımla aldm ağzından böyle yapış yapş bi salya . Seninkide öyle miEvt benim kızımdada var cnm son birkaç gundur agzında biriktiriyor baloncuk yapıyor.. yutmuyor da , rahtsz oluyor oksuruyor sonra, tıkanıyor gibi de oluyor
Bende aynen canım cocuklarla ugrasıyorum kızım hasta bebiş de burnu tıkalı hafif de öksürük basladı bugun serum fizyolojik kullanıyoruz sadece bakalım gecer inşallah aynı evin içinde ne kadar korusamda bulaştı işteUfaklıklarla uğraşıp duruyorum canım :) 2 tane olunca zor oluyor tabii. Büyüğü okul açılmadan eğlendirme peşindeyim :) sonra hiç zaman kalmayacaksen nasılsın?
Ayy o yapış yapış salyadan bizdede var ben nezle gibi ona baglamıştım ama degil sanırım ne ki o kızlar ??kızımda olmamıstıEvet evettt aynısıı. Genzine fln gidiyo öksürüyo. Bide parmağımla aldm ağzından böyle yapış yapş bi salya . Seninkide öyle mi
Amiin canım inşallah..3 aydan sonra fizik tedavi oluyormuş emme refleksi için ama sonuç ne olur bilmiyorum, çünkü nadir görülen bir sendromu var ve bizimki ağır olanmış malesef.Kalp için ameliyat demediler, galiba bizim hastalıkta ameliyat olmuyormus, ilaç kullanıyoruz, bayramdan sonra kontrol var bakalım kalinlasmis mı, kalınlaşırsa tehlikeli dedi dr.... Çok üzgünüm, neler hayal ediyordum, bayramda gezecektik cicileri giyinip, malesef biyere gidemicez bu durumda, ve daha neler neler hayal etmiştim, rabbim bu sıkıntılı zor günlerimi feraha erdirir inşallah. .
Bizimki ıkınmaktan oldu canım aynen acayip gazlıAh canım yaa.. bnm oğlum allahıma şükr pek ağlamıyo ama acayip snirli ve gazlı. Ikınmaktan mı oldu acaba of ya
Canım benimki de yaklaşık okadar kilo aldı.belli olmuyor.belki de 2.ay bizim bebişler daha çok alacaktır.fışkırma tabi ki de sütünün bol olduğunu gösterir.sıkıntı yapma 1 ay daha bekle benim gibiArkadaşlar günaydın merhabalarHamileliğimden beri sizleri takip ediyorum ama yazmak hic nasip olmadı. 16 temmuzda bir kızım oldu benim de. Birinci ayında sadece 600 gr almıştı. Boy ve kafa cevresi gelişimi normal hatta bir ayda 7 cm uzamış kızım. doktor mama takviyesi önerdi. Ama ben mama vermek istemiyorum benim sutum gerçekten bol. Hem akıyor hem de sıktığımda fışkırıyor. Ama bebeğim neden kilo almıyor anlamadım Akma ve fışkırma sut bolluğunu göstermez mi acaba? Sutum mu yaramıyor yoksa bebeğime anlamadım.
Burnu tıkalı ondan hep , su olmaz acıtır belki serum fizyolojik yoksa banyodan sonra çekebilirsinEvt benim kızımdada var cnm son birkaç gundur agzında biriktiriyor baloncuk yapıyor.. yutmuyor da , rahtsz oluyor oksuruyor sonra, tıkanıyor gibi de oluyor
İnsallah öyle olur CanimCanım benimki de yaklaşık okadar kilo aldı.belli olmuyor.belki de 2.ay bizim bebişler daha çok alacaktır.fışkırma tabi ki de sütünün bol olduğunu gösterir.sıkıntı yapma 1 ay daha bekle benim gibi
Sütü artırıp artırmadığını bilmiyorum ama benim dr sen ne yersen çocukta sütünden onu alır demişti.. baharat tarzı şeyler tüketildiği zaman sütün tadında bebek hissedebiliyormuş bunun için bu tadı bebek sevmezse, emmeyebilirmiş..ayyy bende kurudum gittim ne yiyeceğimi şaşırıyorum..hep kafada 2 soru;gaz yapar mı ? Süt yapar mı?? Ne zormuş annelikSarimsak yemek ya da sarimsakli yogurt tarzi birseyler yemek anne sutunu arttirir mi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?