2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet biraz da inisiyatife bağlı. Bizim okulda sınıf öğretmenlerine süt izni verilmemiş idare tarafından. Ben İngilizce öğretmeniyim size sorun olmaz demişti arkadaşlar ne saçma işler bunlar. Ben de şeyi merak ediyorum. Eğitim ödeneğini alabilecek miyiz? Nette okudum alınabiliyor yazıyor her yerde alınmış bizim müdür yardımcısı yok diyormuş

Alacağız tabiki biz ücretli izinde değiliz ki analık izninde tüm haklar devam ediyor. Siz hemen başlayacak mısınız izin bitince nasıl bırakacağız bilmiyorum.

Gazı geçmez diyor herhalde birde çay konusu var içmeden duramıuorum napcams

Alacağız tabiki biz ücretli izinde değiliz ki analık izninde tüm haklar devam ediyor. Siz hemen başlayacak mısınız izin bitince nasıl bırakacağız bilmiyorum.
Ben de alacağız diyorum. Milli eğitime sorcam gerekirse. Ben ilk dönem çalışmayacağım. İkinci dönem için arkadaşımın çocuğu kreşe başladı onun bakıcısı boşta kalıyor onu kaçırmamak için ikinci döneme başlayacağım inşallah. Ama çok zor olacak nasıl olcak şimdiden kara kara düşünüyorum

Sendikan varsa bir sor bence. Ben de kapatmak istiyorum 1. Dönemi bi şekilde inşallah.

Ben sinif ogretmeniyim bizim sut izni imkansiz mudurler de yanasmiyorlar zaten,brans dersi olursa ayarlar belki ama normalde cok zor,bir de beni resen atadilar bir koye norm fazlasiydim.dogumdan 4 gun sonra aradilar bilmem ne koyune atandiniz diye,dedim saka mi yapiyorsunuz..ah ah..

Egitim odenegine gelince analik izniniz bitmediyse,ucretsiz izinde degilseniz kesinlikle aliyorsunuz.o mudur yardimcisi acsin okusun mevzuati.hic bir haktan mahrum degiliz(hakki birak beni resen atadilar)gerekirse ilceye gidersin.

Mazeret iznimi,rapor haklarimi kullanacagim yilbasinda zaten sifirlanacak..aslinda heyet alabilsek ne guzel olur cok kucukler daha

Ben de norm fazlası oldum :/ eylülde tayin isteyeceğim. Okul tam güne döndü malesef biz açıkta kaldık. Ben de öyle biliyorum, sorduğum herkes aynı şeyi söylüyor ama işte çok bilmiş müdür yardımcıları.
Arkadaşlar heyet raporu almadan 5 er 5 er rapor almışlar hep her pazar gecesi almışlar hafta sonları girmesin diye

Sendikan varsa bir sor bence. Ben de kapatmak istiyorum 1. Dönemi bi şekilde inşallah.

Sendikam yok. Çalışan anne olmak zormuş gerçekten, düşünüyorum nasıl uyur, nasıl yapar nasıl durur. Siz bakıcıya mı bırakacaksınız

Evet oyle olunca baya bir gidiyor,gerci benim 20 gun kaldi,5 er alsam baya bir oluyor..arkadaslarim dogum yaptiklari doktordan istemisler daha uzun sureli rapor verenler olmus durumu anlatmak lazim gidip..
norm fazlasi olarak okul okul geziyordum,es durumu magduruyum,ilceye tayin gelmistim.cok zor gercekten her sene basi krizdeydim nereye gidecegim bu sene diye neyseki bu sene oyle bir derdim yok:)) seneye de koye gidip gelme isine bakacagim artik cocukla zor,esim yurtdisina gidiyor ekimde Allah yardimcim olsun diyorum

Pazar gecesine gerek var mi ki pazartesi alsan da olur tabi eger calistigin yerde kalacaksan.atiyorum memlekete gidersen olmaz tabi.pazar gecesinden almak lazim.

10 gunde mazeret izni var 2 haftada ordan kurtarilir:)

Annem kanser hastası onun raporuyla Denizli'ye tayin istedim ama çıkmadı. Il emri bekliyorum. Heyet raporu alabilirsem heyet yoksa anneme refakatçi izni alıp 3 ay kapatabilirim diye düşünüyorum.

Annem kanser hastası onun raporuyla Denizli'ye tayin istedim ama çıkmadı. Il emri bekliyorum. Heyet raporu alabilirsem heyet yoksa anneme refakatçi izni alıp 3 ay kapatabilirim diye düşünüyorum.

Cok Gecmis olsun.il emri olur insallah her turlu halledersin sonrasini

Ayy canım yaa geçmiş olsun.. şimdi bir salgın varmış korktum valla dışarı falan çıkarmaya bebeği. Dikkat et aman aman. El ayak ağız hastalığıymış salgın. İlk kez duydum inşallah bizim bebelere gelmez. Benim ufaklık hep hırıltılı ya burnu kullanıyorum ben serum fizyolojik ama gazını üstten çıkarmıyor sonra genzine kaçıyor hırıl hırıl uyumak bilmiyor sonrasında da. Napsam bilemedim.

Ben seminerde basliyorum alirim herhalde. Bakacak kimse olmadigi icin okula bebisle gidip gelecegim. Okul acilmadan birini bulamam lazim.

C
canım benim eşim de müdür yardımcısı.alabiliyormuşuz. Bende sınıf öğretmeniyim bu arada.

agzindan soguk girmesi nedir? dun bebisi gezdirirken bi grup kadin cocugun yuzu acik-agzindan ruzgar girerse gorursunuz siz diyerek bizi ayipladi da..

Kızlaaarrrrrrr deli olcam yaaaaa. Bu çocuk benim sağ mememi emmiyor..deliriyor, ağlama krizine giriyor, sinirden değnek yutmuş gibi kazık gibi yapıyor kendini.. sol mememi emiyor, ama sağa gelince yok..neden acaba?? Sol memem küçük, sağ memem de kafam gibi oldu..mecburen sağıyorum.. ayyy kafayı yiyecem yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…