Sagol canım zor gercekten cok yoruldumAllah kabul etsin darisi bizlere bende cok istiyorum ama zor gorunuyor bakalim.
biz pek rahat davrandık o zaman, belki de o yuzden bu kadar gazimiz var.daha dikkat edeyimRuzgar almasin diye yuzunu ortmek lazim canim. Yani bebegi kucaga alip gezmemek lazim bebek arabasinin ustune biz battaniyeyi tamamen ortuyoruz bebege hava gitmiyor.
Canim az az sık sık besliyorum. Ve emdikten sonra gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum. Birde gazini cikarirken dik tutmaya calisiyorum.
Ve hic kucagima alip sevmiyorumyerde yanina yatip seviyorum cok kusuyor bazen az kustugu gunlerde oluyor.
Temkinli olmakta fayda var ama bisi olacagini sanmam.Biz endise yapiyoruz.Dr a gidince yazarim canim.
Neden boyle anlamıyorumgunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
Arkadaşlar bu arada gecen gun söylemiştim 4 5 lt ye yakın su iciyorum diye suyu azalttım ve incir kuru içmeye başladım bebeğim doymaya başladı gerçekten :)
Gece deliksiz degil ki uykularimiz...duzene girsek bir an önceGecen hafta bizde öyleydik cnm ve bu birkaç gun surdu.. gunduz uyumuyordu ve beni cok yoruyordu, gece ise dedigin gibi 4-5 saat deliksiz uyuyordu .. ama son iki gundur gunduz de uyuyor artık
Bebişlerin duzeni yok,keyiflerine baglı cnm , merk etme bır gun uyur bir gun uyumaz oyle geciyor gunleer
Basta utuledim simdi utulemiyorum artik. 56 gunluguzKizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
Bende ütülüyorum canımKizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
Canm bu bebişle ilgili doyuyosa uzun yatar derler bebegın kac gunluk bzmki ıkı aylık yeni yeni 5 saat uyuyo geceKızlar geceleri 2 saatte 1 ayaktayım hep nöbetteyim daha uzun uyutanlar formulü nedir bunun
Kafada ütülüyorum gercek hayatta ütüleyemiyorum :)) Yetismiyor ki dakika basi kusuyor agiz bezi kiyafet sabah aksam yikaniyor. Kusmasa kesin utulerdim.Kizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
biz de ayniyiz, gunduz hic bi sey yapamiyorum. simdi tatile geldik gece uykusu da bozulduNeden boyle anlamıyorumgunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
1,5 -2 saatte bir kalkıyor emmeye kaka yapıyor falan daha küçükler her bebek bir olmaZ benim büyük oğlum ohooo 2 yaşına kadar böyle kalkıp durdu daha yeni birkaç yıldır yattımı sabah kalkıyor :)Kızlar geceleri 2 saatte 1 ayaktayım hep nöbetteyim daha uzun uyutanlar formulü nedir bunun
Emince karnı tok olunca uyur ama öyle 1 saat falan değil yani şekerleme bir bakmışsın uyanmış gezmeyi çok seviyor sağa sola bakmayı istiyor kucakta incelesin dursun saatlerce sesi çıkmaz :) uykusuz çocuk benimkiler alışkınım valla olmayınca olmuyor, büyük oğlum da hiç öğle uykusu falan uyumaz senelerdir gece bizle oturur uyuyup kaldığını küçükken dahi bilmiyorumNeden boyle anlamıyorumgunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?