2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz pek rahat davrandık o zaman, belki de o yuzden bu kadar gazimiz var.daha dikkat edeyim

Neden boyle anlamıyorum gunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle

Merhabalar herkesee..Ben gecen yildan beri uyeyim buraya.Ilk vajinismusdan dolayi uye olmistum.Burdaki arkadaslar sayesinde atlattim simdi 38 gunluk bebegimiz var cok sukur acemi anne olarak takipteyim bu topigi..Herkesin bebisi saglikla buyusun biz annelere de kolayliklar versin Rabbim :)

Neden boyle anlamıyorum gunduz uykusu diye bisey yok bu cocukta aksama kadar oturur mu bi bebek.anakucağında en fazla 45dk uyuyuyp uyanıyor.en az 1,5 saat uyumasi gerekmez mi? Gece 5-7 saat arasi uyuyor ama gündüz neden böyle

Gecen hafta bizde öyleydik cnm ve bu birkaç gun surdu.. gunduz uyumuyordu ve beni cok yoruyordu, gece ise dedigin gibi 4-5 saat deliksiz uyuyordu .. ama son iki gundur gunduz de uyuyor artık
Bebişlerin duzeni yok,keyiflerine baglı cnm , merk etme bır gun uyur bir gun uyumaz oyle geciyor gunleer

Gece deliksiz degil ki uykularimiz...duzene girsek bir an önce ne zormuş...

Kizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben

Kizlar bir de bisey sormak istiyorum.bebislerin kıyafetlerini utuluyor musunuz? Biraz zor oluyor yetisemiyorum ama utuluyorum ben
Kafada ütülüyorum gercek hayatta ütüleyemiyorum :)) Yetismiyor ki dakika basi kusuyor agiz bezi kiyafet sabah aksam yikaniyor. Kusmasa kesin utulerdim.

biz de ayniyiz, gunduz hic bi sey yapamiyorum. simdi tatile geldik gece uykusu da bozuldu

Kızlar geceleri 2 saatte 1 ayaktayım hep nöbetteyim daha uzun uyutanlar formulü nedir bunun
1,5 -2 saatte bir kalkıyor emmeye kaka yapıyor falan daha küçükler her bebek bir olmaZ benim büyük oğlum ohooo 2 yaşına kadar böyle kalkıp durdu daha yeni birkaç yıldır yattımı sabah kalkıyor :)

Kuş uykulu birazz bu minik oğlumda parkenin çıtırtısından bile uyanıp kımıldamaya başlıyor:/ öteki öyledir mutfaktaki konuşmayı taa nerden duyar mübarek

Emince karnı tok olunca uyur ama öyle 1 saat falan değil yani şekerleme bir bakmışsın uyanmış gezmeyi çok seviyor sağa sola bakmayı istiyor kucakta incelesin dursun saatlerce sesi çıkmaz :) uykusuz çocuk benimkiler alışkınım valla olmayınca olmuyor, büyük oğlum da hiç öğle uykusu falan uyumaz senelerdir gece bizle oturur uyuyup kaldığını küçükken dahi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…