2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

agzindan soguk girmesi nedir? dun bebisi gezdirirken bi grup kadin cocugun yuzu acik-agzindan ruzgar girerse gorursunuz siz diyerek bizi ayipladi da..
:) işte üstüne bişey örtmek gerek rüzgar sert esiyor hakkaten hasta edebilir , bende korkuyorum çıkmaya dışarı , grip gibi yapar o rüzgar gaz da yapar
 
Canım tadına bi bak istersen.iki tarafın farkına bak
 
Arkadaşlar 41 günlüğüz ama günlük ped kadar kanamam oluyor hala böyle olan var mı 40 doldurduktan sonra
 
Benim de solu emmiyor sağ tarafa yatmaktan da kafa şekli değişti, değişik pozisyonlar deniyorum. Doktora demiştim solu istemiyor diye. Sağ memeyi emerken konumu nasılsa aynı konumda ver sol memeyi dedi yani bebeğin yönünü değiştirmeden bi dene istersen, o şekilde çok eğiliyorsun sırt ağrısından çok yapamıyorum ben
 
Kucağımda,yatarak, yastıkta, koltuk kenarında ayakta yürürken bile emzirmeyi denedim.. ayyy tek hedefim 6 aylık oluncaya kadar emzirebilmek.. ondan sonrası can sağlığı yok emdi yok emmedi diye telaş yapmıcam.. emerse iyi olur emmezsede yapacak yok nasıl olsa ek gıdaya gecilcek..
 
Arkadaşlar bu arada gecen gun söylemiştim 4 5 lt ye yakın su iciyorum diye suyu azalttım ve incir kuru içmeye başladım bebeğim doymaya başladı gerçekten :)
 
Kızlar ben de sınıf öğretmeniyim bizlere süt izni idarenin insiyatifine bırakılıyor.ama emsal gösterilen davalar varmış bildiğim kadarıyla araştırmak lazım.benim doğum izni 30 ağustosta bitiyor.seminere gitsem okulum uzak çocukla çok zor gitmek mecburen 5 +5 bulursam rapor alicam. Bulamazsam mecburen en az 3 aylik ücretsiz izin alicam.okulda bu sene tam gün oldu.of ki offff.kizimda 8 sene önce 6 aya çıkarılacak doğum izni deniyordu.hala 8 hafta değişen hic bir sey yok.ama daha 2 aylik olan çocuğu nereye bırakıpta okula baslayayim.
 
Arkadaşlar bu arada gecen gun söylemiştim 4 5 lt ye yakın su iciyorum diye suyu azalttım ve incir kuru içmeye başladım bebeğim doymaya başladı gerçekten :)
:)) çocuk su gibi süt içiyormuş dimi herşeyin fazlası zarar gerçekten
 
Heyet almaya çalışsan. Git doğum yaptığın doktora bence bi şansını dene.
 
agzindan soguk girmesi nedir? dun bebisi gezdirirken bi grup kadin cocugun yuzu acik-agzindan ruzgar girerse gorursunuz siz diyerek bizi ayipladi da..
Ruzgar almasin diye yuzunu ortmek lazim canim. Yani bebegi kucaga alip gezmemek lazim bebek arabasinin ustune biz battaniyeyi tamamen ortuyoruz bebege hava gitmiyor.

Al_pi canım senin bebeğinde reflü vardı değil mi nasıl besliyorsun biraz anlatır mısın ? Çok kusuyor mu bebeğin.
Canim az az sık sık besliyorum. Ve emdikten sonra gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum. Birde gazini cikarirken dik tutmaya calisiyorum.
Ve hic kucagima alip sevmiyorum yerde yanina yatip seviyorum cok kusuyor bazen az kustugu gunlerde oluyor.
 
Pazar gecesine gerek var mi ki pazartesi alsan da olur tabi eger calistigin yerde kalacaksan.atiyorum memlekete gidersen olmaz tabi.pazar gecesinden almak lazim.

10 gunde mazeret izni var 2 haftada ordan kurtarilir:)
Ben onu tamamen unutmuşum süper :)
Annem kanser hastası onun raporuyla Denizli'ye tayin istedim ama çıkmadı. Il emri bekliyorum. Heyet raporu alabilirsem heyet yoksa anneme refakatçi izni alıp 3 ay kapatabilirim diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun. Denizlili misin? Ben de İstanbul'da yaşıyorum doğumu Denizli'de yaptım.
Ben seminerde basliyorum alirim herhalde. Bakacak kimse olmadigi icin okula bebisle gidip gelecegim. Okul acilmadan birini bulamam lazim.
İnşallah iyi birini bulabilirsin gönlüne göre
 
Sagol canım evet salgını bende duydum inşallah gelmez yavrularımıza.Allah ım korusun bizimde cok gaz sorunumuz var inşallah düzelir bi an önce besledikten sonra dik bi şekilde tut istersen bi müddet bazen cok gec cıkarıyo benim bebiş de ben öyle yapıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…