:) işte üstüne bişey örtmek gerek rüzgar sert esiyor hakkaten hasta edebilir , bende korkuyorum çıkmaya dışarı , grip gibi yapar o rüzgar gaz da yaparagzindan soguk girmesi nedir? dun bebisi gezdirirken bi grup kadin cocugun yuzu acik-agzindan ruzgar girerse gorursunuz siz diyerek bizi ayipladi da..
Canım tadına bi bak istersen.iki tarafın farkına bakKızlaaarrrrrrr deli olcam yaaaaa. Bu çocuk benim sağ mememi emmiyor..deliriyor, ağlama krizine giriyor, sinirden değnek yutmuş gibi kazık gibi yapıyor kendini.. sol mememi emiyor, ama sağa gelince yok..neden acaba?? Sol memem küçük, sağ memem de kafam gibi oldu..mecburen sağıyorum.. ayyy kafayı yiyecem yaaaaa
Benim de solu emmiyor sağ tarafa yatmaktan da kafa şekli değişti, değişik pozisyonlar deniyorum. Doktora demiştim solu istemiyor diye. Sağ memeyi emerken konumu nasılsa aynı konumda ver sol memeyi dedi yani bebeğin yönünü değiştirmeden bi dene istersen, o şekilde çok eğiliyorsun sırt ağrısından çok yapamıyorum benKızlaaarrrrrrr deli olcam yaaaaa. Bu çocuk benim sağ mememi emmiyor..deliriyor, ağlama krizine giriyor, sinirden değnek yutmuş gibi kazık gibi yapıyor kendini.. sol mememi emiyor, ama sağa gelince yok..neden acaba?? Sol memem küçük, sağ memem de kafam gibi oldu..mecburen sağıyorum.. ayyy kafayı yiyecem yaaaaa
Kucağımda,yatarak, yastıkta, koltuk kenarında ayakta yürürken bile emzirmeyi denedim.. ayyy tek hedefim 6 aylık oluncaya kadar emzirebilmek.. ondan sonrası can sağlığı yok emdi yok emmedi diye telaş yapmıcam.. emerse iyi olur emmezsede yapacak yok nasıl olsa ek gıdaya gecilcek..Benim de solu emmiyor sağ tarafa yatmaktan da kafa şekli değişti, değişik pozisyonlar deniyorum. Doktora demiştim solu istemiyor diye. Sağ memeyi emerken konumu nasılsa aynı konumda ver sol memeyi dedi yani bebeğin yönünü değiştirmeden bi dene istersen, o şekilde çok eğiliyorsun sırt ağrısından çok yapamıyorum ben
Benim de öyle ama başladım namaz kılmaya vs .Arkadaşlar 41 günlüğüz ama günlük ped kadar kanamam oluyor hala böyle olan var mı 40 doldurduktan sonra
:)) çocuk su gibi süt içiyormuş dimi herşeyin fazlası zarar gerçektenArkadaşlar bu arada gecen gun söylemiştim 4 5 lt ye yakın su iciyorum diye suyu azalttım ve incir kuru içmeye başladım bebeğim doymaya başladı gerçekten :)
Evet ama sut olsun diye değil gerçekten hararetim olduğu icin içiyordum cok sukur havalar serinledi biraz da ter içinde kalmadan emzirebiliyoruz :):)) çocuk su gibi süt içiyormuş dimi herşeyin fazlası zarar gerçekten
Ben yine terliyorum ya çok tepinerek emiyor geneldeEvet ama sut olsun diye değil gerçekten hararetim olduğu icin içiyordum cok sukur havalar serinledi biraz da ter içinde kalmadan emzirebiliyoruz :)
Heyet almaya çalışsan. Git doğum yaptığın doktora bence bi şansını dene.Kızlar ben de sınıf öğretmeniyim bizlere süt izni idarenin insiyatifine bırakılıyor.ama emsal gösterilen davalar varmış bildiğim kadarıyla araştırmak lazım.benim doğum izni 30 ağustosta bitiyor.seminere gitsem okulum uzak çocukla çok zor gitmek mecburen 5 +5 bulursam rapor alicam. Bulamazsam mecburen en az 3 aylik ücretsiz izin alicam.okulda bu sene tam gün oldu.of ki offff.kizimda 8 sene önce 6 aya çıkarılacak doğum izni deniyordu.hala 8 hafta değişen hic bir sey yok.ama daha 2 aylik olan çocuğu nereye bırakıpta okula baslayayim.
Ruzgar almasin diye yuzunu ortmek lazim canim. Yani bebegi kucaga alip gezmemek lazim bebek arabasinin ustune biz battaniyeyi tamamen ortuyoruz bebege hava gitmiyor.agzindan soguk girmesi nedir? dun bebisi gezdirirken bi grup kadin cocugun yuzu acik-agzindan ruzgar girerse gorursunuz siz diyerek bizi ayipladi da..
Canim az az sık sık besliyorum. Ve emdikten sonra gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum. Birde gazini cikarirken dik tutmaya calisiyorum.Al_pi canım senin bebeğinde reflü vardı değil mi nasıl besliyorsun biraz anlatır mısın ? Çok kusuyor mu bebeğin.
Allah kabul etsin darisi bizlere bende cok istiyorum ama zor gorunuyor bakalim.Teyzeleri biz mevludumuzu yaptik Allah kabul edersedarısı isteyen annişlere
Ben onu tamamen unutmuşum süper :)Pazar gecesine gerek var mi ki pazartesi alsan da olur tabi eger calistigin yerde kalacaksan.atiyorum memlekete gidersen olmaz tabi.pazar gecesinden almak lazim.
10 gunde mazeret izni var 2 haftada ordan kurtarilir:)
Çok geçmiş olsun. Denizlili misin? Ben de İstanbul'da yaşıyorum doğumu Denizli'de yaptım.Annem kanser hastası onun raporuyla Denizli'ye tayin istedim ama çıkmadı. Il emri bekliyorum. Heyet raporu alabilirsem heyet yoksa anneme refakatçi izni alıp 3 ay kapatabilirim diye düşünüyorum.
İnşallah iyi birini bulabilirsin gönlüne göreBen seminerde basliyorum alirim herhalde. Bakacak kimse olmadigi icin okula bebisle gidip gelecegim. Okul acilmadan birini bulamam lazim.
Sagol canım evet salgını bende duydum inşallah gelmez yavrularımıza.Allah ım korusun bizimde cok gaz sorunumuz var inşallah düzelir bi an önce besledikten sonra dik bi şekilde tut istersen bi müddet bazen cok gec cıkarıyo benim bebiş de ben öyle yapıyorumAyy canım yaa geçmiş olsun.. şimdi bir salgın varmış korktum valla dışarı falan çıkarmaya bebeği. Dikkat et aman aman. El ayak ağız hastalığıymış salgın. İlk kez duydum inşallah bizim bebelere gelmez. Benim ufaklık hep hırıltılı ya burnu kullanıyorum ben serum fizyolojik ama gazını üstten çıkarmıyor sonra genzine kaçıyor hırıl hırıl uyumak bilmiyor sonrasında da. Napsam bilemedim.
Allah kabul etsin canım inşallahTeyzeleri biz mevludumuzu yaptik Allah kabul edersedarısı isteyen annişlere
Allah razı olsun canimAllah kabul etsin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?